|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI
Domi: jak tam przygotowania do matury?
ja dzisiaj sobie zda³am sprawê, jak ma³o czasu zosta³o![]() a mnie mama jutro zostawia autko ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- imienniczko: a czy Ty w koñcu zdradzi³a¶ nam termin egzaminu? no chyba, ¿e nie doczyta³am...
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Cytat:
. No powiem szczerze, ¿e id± strasznie. Wszystko jest ciekawsze, ni¿ ksi±¿ki nagle . Nawet sprz±taæ ju¿ lubiê A jak u Ciebie? No i jak tam zdrowie? |
|
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
Domi: hmm...ja nadal jestem w lesie
moja praca na polski wci±¿ jest poprawiana przez polonistkê i koñca nie widaæ nie tylko Ty polubi³a¶ sprz±taæ![]() a zdrówko...dziêkowaæ, dziêkowaæ
|
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Cytat:
![]() egz. nie by³ ubrany na galowo, mia³ ciemne jeansy a jaki¶ sweterek ale nic bia³ego tam nie widzia³am.
|
|
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale mi siê nic nie chce..A kiedy bêdzie ju¿ bardzo dobrze?
|
|
|
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczê¶cie s± krótkie![]() my¶lê, ¿e przed weekendem rana siê zagoi i bêdê normalnie ¶migaæ i siedzieæ
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26318893]princeseczka u mnie z gazem na 1 je¼dzie mia³am niez³± przygodê
jadê sobie, a on mi ka¿e gazowaæ bo z naprzeciwka auto jedzie, a ja w tej panice na sprzêg³o cisnê, to I. zdesperowany nogê mi na kolano i tak ¿e¶my gazowali potem przez ca³y kurs mówi³, ¿e jak nie zacznê jechaæ szybciej to znów mi rêkê na nodze po³ozy ![]() Ale powiem Wam, ¿e kolejn± wiadomo¶c o terminie egzaminu przyjê³am tak spokojnie, bez jaki¶ znacz±cych emocji [/QUOTE]ooo kiedy¶ jechali¶my ( to by³o tak¿e na pocz±tku kursu) i wtedy dowiedzia³am siê o rêce na kolanie. Rzeczywi¶cie skuteczna P. S kiedy termin?
Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2011-04-12 o 18:17 |
|
|
|
#1478 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 575
|
Sylwia niee, nie poda³am jeszcze
ale w ka¿dej chwili mo¿eciê siê spodziewaæ ¿e wyskoczê z wynikiem egzaminu powiem Wam ¿e mam termin ale powiem Wam a¿ bêdzie po egzaminie ![]() Princeseczka mój I. pan Robert zawsze sraszy³ mnie tym kolanem, ale jak dalej nie przyspiesza³am to mówi³ "no jaka cwaniara sobie wykombinowa³a, pewnie ona chce ¿ebym jej t± rêkê na kolano po³ozy³"
|
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
a mój nie mia³ takich pomys³ow...!
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26319524]Sylwia niee, nie poda³am jeszcze
ale w ka¿dej chwili mo¿eciê siê spodziewaæ ¿e wyskoczê z wynikiem egzaminu powiem Wam ¿e mam termin ale powiem Wam a¿ bêdzie po egzaminie ![]() Princeseczka mój I. pan Robert zawsze sraszy³ mnie tym kolanem, ale jak dalej nie przyspiesza³am to mówi³ "no jaka cwaniara sobie wykombinowa³a, pewnie ona chce ¿ebym jej t± rêkê na kolano po³ozy³" [/QUOTE]Powiedz naaaam ![]() W³a¶nie sobie poczyta³am o lesie samobójców...Brrr..
|
|
|
|
#1481 |
|
Konto usuniête
|
Sylwia mój mia³ konieczno¶æ bo by jaki¶ facet w nas wjecha³
w akcie desperacji mój I. musia³ to zrobiæ ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Lunatyczka no dobra jutro ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- a Wy jak mówicie o przygotowaniach do mautury to jakbym T¯a widzia³a on nawet nie ma przygotowane prezentacji, bo mu sie nie chce... z reszt± on ma czas... Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2011-04-12 o 18:29 |
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
aaa to trzymamy kciuki!!!
ogl±da³y¶cie mo¿e tak z ciekawo¶ci na necie test z polskiego z gimnazjum? jak dla mnie koszmar...na niektóre pytania ja mia³am problem odpowiedzieæ, a temat wypracowania...nie komentuje
|
|
#1483 |
|
Konto usuniête
|
Imienniczko moja siostra pisa³a i jest zdesperowana, sama historia by³a, a ich przygotowywali tylko z polskiego
jutro matma, ale chyba nie zrobi± im takiego ¶wiñstwa ¿eby dawaæ sam± chemiê czy biologiê... tylko na angielskim mog± odetchn±æ bo bêd± wiedzieæ ¿e nie wyskoczom im z jakim¶ innym przedmiotem---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- a co do matury to jak ja siê cieszê, ¿e nie posz³am do liceum mam jeszcze rok nad zastanowieniem siê nad studiami niby ju¿ wiem, ale jeszcze 10x mo¿e mi siê zdanie zmieniæ
|
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
no w³a¶nie o to mi chodzi, tam w ogóle nie by³o pytañ z polskiego typu epitety i takie tam...
zobaczymy jakie bêd± wyniki, bo z tego co czyta³am, to niezbyt uczniowie s± zadowoleni![]() no ciekawe co z mat±...
|
|
#1485 |
|
Konto usuniête
|
Imienniczko a my¶la³a¶ o studiach?
|
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
a jutro w Wyborczej ma byæ jaki¶ dodatek dla maturzystów
|
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26319970]
a co do matury to jak ja siê cieszê, ¿e nie posz³am do liceum mam jeszcze rok nad zastanowieniem siê nad studiami niby ju¿ wiem, ale jeszcze 10x mo¿e mi siê zdanie zmieniæ [/QUOTE]Zgadzam siê ze wszystkim, te¿ siê cieszê ¿e posz³am do technikum ![]() Misislipy te¿ masz w maju i we wrze¶niu praktyki?
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Agata o wybroczej i przypomnialo mi siê ze mialam gazetê prawn± kupiæ dzi¶ - przepadlo juz.
Dominika - o strózu w Bo¿e Cialo slyszalam ale o strusiu pierwszy raz. U mnie egz w garniturach, co od cie¿arpwych w jeansach, koszulach i swetrach. Ja z powodu butów mialam jeansy i 1)sweter, ktory linieje i siedzenie w eLce zostalo w siwej we³nie; 2)niebiesk± koszule 3)biala bluzkê i ró¿owy sweter (matko jak mi by³o goraco). Testy gimnazjalisty nie s± z polskiego i matematyki tylko z czesci humanistycznej i matematyczno-przyrodniczej - dlatego tam jest wszystko. A chyba nie ma procentowo okreslone ile putan z jakiego przedmiotu musi byæ
Edytowane przez jomic Czas edycji: 2011-04-12 o 19:20 |
|
|
|
#1489 |
|
Konto usuniête
|
catttt niee, ja mia³am we wrze¶niu, inne klasy bêd± mieæ teraz od koñca maja i ca³y czerwiec, ja w swoim zawodzie mam tylko 1 miesi±c praktyk
![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- jomic w S³upsku E. maj± wszyscy takie fajne kurtki
|
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
u nas te¿ maja "hurtowe".
Nadci±ga burza...
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26321046]
jomic w S³upsku E. maj± wszyscy takie fajne kurtki [/QUOTE]u mnie czerwono- szare
|
|
|
|
#1492 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
![]() [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26319670] Lunatyczka no dobra jutro [/QUOTE]no kochana, masz szczê¶cie, bo ju¿ Ciê chcia³am "zbesztaæ" (Bo¿e jak to brzmi, ale jako¶ brak³o mi s³owa ) za to, ¿e ukrywasz to przed Nami
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 650
|
Ja mialam mature 6 lat temu i naprawde mozecie mi nie wierzyc ale to byl jakis zart, naprawde- nie ma nic prostszego
![]() Nie bylam zadbym 'kujonem' bywaly lata,ze wiecej mnie w szkole nie bylo niz bylam (to wina TZta bo mnie wiecznie porywal na wycieczki za miasto ) i choc balam sie tak jak Wy to po wszystkich egzaminach okazalo sie,ze to jakis pikus.Na ustnym z angola to jakies nieporozumienie, obrazek przedstawiajacy wypadek samochodowy- opisz co widzisz na obrazku Potem 3 pytania o tematyce 'wizyta u lekarza', no masakra Prezentacja z Polskiego..moze nie powinnam sie przyznawac ale TZ mnie chcial uspokoic, nakrecil mi 3 wiadra i tak poszlam na ustna![]() Naprawde, z chcecia bym sie z Wami zamienila- ja za Was zdam maturke a Wy za mnie PJ ![]()
|
|
#1494 |
|
Konto usuniête
|
kurtki E. s± nawet fajne
takie granatowo jakie¶ z tych nerwów wiem tylko, ¿e ciemnie i maj± z boku na rêkawie logo WORDu S³upskiego i napis "egzaminator" ![]() 3mw hehe s³owe genialne niee... nie chcia³am ukryæ tylko powstrzymaæ w niepewno¶ci wiem okropna jestem ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- foxy najpierw to ja muszê sama za siebie zdaæ a potem mogê chodziæ za Ciebie na kurs i je¼dziæ na egzaminy tym bardziej, ¿e to Slupsk tylko pod warunkiem, ¿e bêdê mog³± i¶c do OSK w Lêborku
|
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja tylko o strusiu
![]() Cytat:
![]() Mam nadziejê, ¿e skoro testy gimnazjalne by³y trudne, to matura bêdzie banalna
|
|
|
|
|
#1496 |
|
Konto usuniête
|
Lunatyczka te¿ trzymaæ bêdê kciuki za "banaln±" maturê
niech T¯ zda ja bardzo dobrze i niech idzie grzaæ mi miejsce w Gdañsku
|
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mogê i¶æ na egzamin z prawka, ale b³agam zdajcie za mnie maturê!
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 650
|
Naprawde same sie przekonacie,ze nie warto bylo sie stresowac
naprawde bardzo latwe.Ok, w jednym przyznam racje dlaczego sie 'wymadrzam' - matma nie byla obowiazkowa bo jakby byla to albo bym nie zdala albo ledwo co zaliczyla to byla moja zmora, cale zycie na korki musialam chodzic![]() Super,ze sa chetne za mnie zdawac. To tylko terminami sie wymienimy i bedzie SI
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
ja siê panicznie bojê polskiego
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Cytat:
Masakra ![]() Misislipy to bêdzie nas dotyczy³o, a¿ strach pomy¶leæ
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.

ja dzisiaj sobie zda³am sprawê, jak ma³o czasu zosta³o![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. No powiem szczerze, ¿e id± strasznie. Wszystko jest ciekawsze, ni¿ ksi±¿ki nagle 
nie tylko Ty polubi³a¶ sprz±taæ

jutro matma, ale chyba nie zrobi± im takiego ¶wiñstwa ¿eby dawaæ sam± chemiê czy biologiê... tylko na angielskim mog± odetchn±æ bo bêd± wiedzieæ ¿e nie wyskoczom im z jakim¶ innym przedmiotem
zobaczymy jakie bêd± wyniki, bo z tego co czyta³am, to niezbyt uczniowie s± zadowoleni

Potem 3 pytania o tematyce 'wizyta u lekarza', no masakra