Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Czy bedziesz na spotkaniu Wizazanek w Manchesterze 6/03/2011?
Tak, przybede z miła chęcią. 8 80,00%
Nie, i nie pytajcie dlaczego. 2 20,00%
Głosujący: 10. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-04-04, 22:17   #991
mrowkaa06
Raczkowanie

Dot.: Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic

Ale cisza...

Justyna ja bym nie narzekała na taki zawód śmiałam się dziś że jak on mnie zobaczy to sie we mnie zakocha i mnie zabierze do Ameryki (bo on z Ameryki) jak książę na białym koniu Ale niestety nic takiego się nie wydarzyło...

Aniu link do Kryolana w UK, możesz ściągnąć sobie katalogi po zarejestrowaniu się i chyba coś zamówić z siedziby w Londynie. Szczerze mówiąc musisz poczytać jeśli jesteś zainteresowana bo ja nie pamiętam do końca... http://www.kryolan.com/en/index.php?...=&ctry=&cty=19 a katalog z cenami chyba mozna znalezc na tej stronie, nie pamietam ale jestem pewna ze gdzies go znalazlam... http://www.charlesfox.co.uk/
mrowkaa06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-05, 15:53   #992
justitia
Wtajemniczenie

ale cichutko....
......................... ....

Edytowane przez justitia
Czas edycji: 2011-04-05 o 16:33
justitia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-05, 19:10   #993
mrowkaa06
Raczkowanie

No rzeczywiscie cisza niesamowita, gdzie wszystkie jestescie?
Stary 2011-04-05, 19:33   #994
Gasienica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justitia Pokaż wiadomość
kojarzycie te lakiery do paznokci Isadory, do tworzenia grafitti?
boots 17 wypuscil taki w jednym kolorze - zloto-srebrnym, za 4 funciaki... kupilam na sprobowanie i sie zakochalam... mam nadzieje ze dorzuca wkrotce wiecej koloro...
odnosnie lakierow do paznokci, to mi sie super tani zakup ostatnio trafil w b&m. lakier rimmel lycra pro z duzym pedzelkiem za 69p!! a w sklepach sa normalnie po ponad 4 funty. nie bylo ceny na polce, wiec zaryzykowalam a tu taka niespodzianka przy kasie. poszlam wczoraj po inne kolory i juz nie bylo. a ten szeroki pedzelek calkiem fajny i jak dla mnie ulatwia malowanie. pierwszy raz mam lakier z takim pedzelkiem.

Cytat:
ale cichutko................. ................
Cytat:
Napisane przez mrowkaa06 Pokaż wiadomość
No rzeczywiscie cisza niesamowita, gdzie wszystkie jestescie?
najwazniejsze, ze jak sie widzimy to sie buzie nam niezamykaja i jestem pod wrazeniem jak nam czas razem szybko mija!

jak wam dzien minal? ja bylam na dniu integracyjnym i nie bylo najgorzej. smieszne jedno zadanie mielismy. dostalismy 3 kartki z bloku tekturowego, 4 kartrki bibuly, sznurek, nozyczki, worek, tasme klejaca, talerzyk papierowy i jajko. zadanie polegalo na zrzuceniu jajka z jak najwiekszej wysokosci, zeby sie nie potulko to mi sie calkiem podobalo i przyznam sie, ze udalo nam sie zrzucic jajko ze 105 cm i sie nie potuklo!! inne zadanie to wymyslic nazwe logo druzyny i wyjasnic dlaczego takie, dali nam biale koszulki i specjalne farbki do malowania po materiale i mielsimy zrobic koszulki dla siebie. tez calkiem fajna zabawa
Gasienica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-05, 19:52   #995
mrowkaa06
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gasienica Pokaż wiadomość
odnosnie lakierow do paznokci, to mi sie super tani zakup ostatnio trafil w b&m. lakier rimmel lycra pro z duzym pedzelkiem za 69p!! a w sklepach sa normalnie po ponad 4 funty. nie bylo ceny na polce, wiec zaryzykowalam a tu taka niespodzianka przy kasie. poszlam wczoraj po inne kolory i juz nie bylo. a ten szeroki pedzelek calkiem fajny i jak dla mnie ulatwia malowanie. pierwszy raz mam lakier z takim pedzelkiem.

najwazniejsze, ze jak sie widzimy to sie buzie nam niezamykaja i jestem pod wrazeniem jak nam czas razem szybko mija!

jak wam dzien minal? ja bylam na dniu integracyjnym i nie bylo najgorzej. smieszne jedno zadanie mielismy. dostalismy 3 kartki z bloku tekturowego, 4 kartrki bibuly, sznurek, nozyczki, worek, tasme klejaca, talerzyk papierowy i jajko. zadanie polegalo na zrzuceniu jajka z jak najwiekszej wysokosci, zeby sie nie potulko to mi sie calkiem podobalo i przyznam sie, ze udalo nam sie zrzucic jajko ze 105 cm i sie nie potuklo!! inne zadanie to wymyslic nazwe logo druzyny i wyjasnic dlaczego takie, dali nam biale koszulki i specjalne farbki do malowania po materiale i mielsimy zrobic koszulki dla siebie. tez calkiem fajna zabawa
Lakiery Rimella maja swietny ten pedzelek jak dla mnie le ja lubie tez lakiery No7, utrzymuja sie bardzo dlugo na paznokciach.

To fakt ze tematow nam nie braknie na spotkaniu

Moj dzien oczywiscie pelen smichu byl... Nic nowego
Ale sie dowiedzialam ze wygladam na rozmiar 14 i to wcale nie pomoglo moim glupim myslom w glowie ze nadal jestem gruba

No i gratuluje tego jajka!
Stary 2011-04-05, 20:41   #996
Gasienica
Raczkowanie

Cytat:
Ale sie dowiedzialam ze wygladam na rozmiar 14 i to wcale nie pomoglo moim glupim myslom w glowie ze nadal jestem gruba
Trzeba bylo poprosic ta osobe o sprecyzowanie, rozmiar 14, ale z jakiego sklepu? To wazne, bo niektore maja zanizone i 14 to w innym sklepie max 12.

Dobrze wygladasz moja droga! I naprawde sie nie przejmuj jakimis glupimi tekstami.
Stary 2011-04-05, 20:46   #997
mrowkaa06
Raczkowanie

Cytat:
Trzeba bylo poprosic ta osobe o sprecyzowanie, rozmiar 14, ale z jakiego sklepu? To wazne, bo niektore maja zanizone i 14 to w innym sklepie max 12.

Dobrze wygladasz moja droga! I naprawde sie nie przejmuj jakimis glupimi tekstami.
Ja wiem ze ta osoba nie miala nic zlego na mysli ale jednak mnie to zszokowalo... No nic. Mniejsza z moimi kompleksami glupimi
A no i dziekuje
Stary 2011-04-06, 19:13   #998
Gasienica
Raczkowanie

Och jak ja dzis zazdroszcze wszystkim tym co posiadaja ogrody, albo balkony Taki piekny dzien!! Lato. Ach tylko wylozyc sie na lezaczku, pod kocykiem ewentualnie, z dobra ksiazka w reku. Idealne po ciezkim dniu pracy!

Buziaki
Stary 2011-04-06, 19:18   #999
lucaa_rules
Wtajemniczenie

Cytat:
Och jak ja dzis zazdroszcze wszystkim tym co posiadaja ogrody, albo balkony Taki piekny dzien!! Lato. Ach tylko wylozyc sie na lezaczku, pod kocykiem ewentualnie, z dobra ksiazka w reku. Idealne po ciezkim dniu pracy!

Buziaki
No idealne jak sie tą prace konczy o 13 jak jeszcze jest w miarę ciepło.

Co mi z mojego ogródka jak po powrocie z pracy zaczyna juz popizgiwac hehe.

Mam takiego lenia w tym tygodniu ze masakra. Niby wiosna, wszystko budzi sier do zycia a mnie sie nic nie chce. Przydałby sie jakis urlop chociażby 3 dniowy zeby gdzie pojechac i sie zresetowac....
lucaa_rules jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-06, 20:17   #1000
anyolek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lucaa_rules Pokaż wiadomość
Mam takiego lenia w tym tygodniu ze masakra. Niby wiosna, wszystko budzi sier do zycia a mnie sie nic nie chce. Przydałby sie jakis urlop chociażby 3 dniowy zeby gdzie pojechac i sie zresetowac....
no co Ty, Luca! Jeszcze tylko jeden tydzien pelny do pracy trza, a pozniej 3 tygodnie pod rzad, w ktorych to tydzien roboczy trwa 3-4 dni

Ej , wiecie, ze udzielilo mi sie podekscytowanie zwiazane z Royal Wedding? Wszystkie kobitki o tym u mnie ploteczkuja, a ja sie najbardziej nie moge doczekac kiedy to zobacze suknie Kate Napewno bedzie cudna! Luca- moze jakies idee Ci wpadna do glowy podczas ich slubu

A pogoda cu-do-wna! Nie spodziewalam sie tego ze wzgledu na osttanie mrozne i nieprzyjemne dni

Powiem Wam jeszcze, ze dzis zakochalam sie w torebce pewnej, ale stwierdzilam, ze wiecej pochopnych decyzji podejmowac nie bede w sprawie tych drozszych zakupow, bo ja to niestety do impulse shoppers sie zaliczam Takze odczekuje swoje dwa- trzy dni i jesli mi nie przejdzie, moj TZ stwierdzil, ze mi ja sprezenuje
Stary 2011-04-06, 21:14   #1001
lucaa_rules
Wtajemniczenie

Ty mi tu Aniu oczu nie mydlij tylko gadaj co to za tajne komplety organizujesz za 2 tygodnie
Stary 2011-04-07, 09:17   #1002
Gasienica
Raczkowanie

Witam moje drogie
Gdzie nasze piekne sloneczko sie podzialo!? Za oknem szaro i mzy...
Milego dnia

1000 post na watku nam wczoraj Anyolek nabila Cos wygrywa?
Stary 2011-04-07, 21:05   #1003
lucaa_rules
Wtajemniczenie

Oj Madziu pisalas ze ja cos ci sie pomerdało hehe no dziewczyny jeszcze 4000 postów i mozemy zakładać drugą część wątku!

Jestem wy.je.ba......na, w pracy padałam na pysk. Nie wiem czy to pogoda ciśnienie. Jestem zmęczona coraz bardziej. Moze powinnam dac sobie spokoj z nadgodzinami w pracy

a tak w ogole to nic ciekawego sie u mnie nie dzieje. a szkoda bo lubie mocne wrażenia

wlasnie ogladam odcinki hotelu 52 z marcinem bosakiem
Stary 2011-04-07, 21:37   #1004
mrowkaa06
Raczkowanie

Witajcie, pogoda rzeczywiście dziś nas nie rozpieściła a wszędzie mówili i pisali że tak słonecznie będzie... No ale cóż...
Ogólnie u mnie dzień byl nie zaciekawy, nudno, szaro. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej i moja samopoczucie bedzie lepsze bo dzis to byla jedna wielka porazka... Czuje sie beznadziejna, nudna i w ogole do kitu Ale jeszcze tylko jutro i weekend
Na pocieszenie mimo ze wlosy leca mi jak szalone farbuje je na fioletowa czern
Stary 2011-04-07, 22:46   #1005
Gasienica
Raczkowanie

Cytat:
Oj Madziu pisalas ze ja cos ci sie pomerdało hehe no dziewczyny jeszcze 4000 postów i mozemy zakładać drugą część wątku!

Jestem wy.je.ba......na, w pracy padałam na pysk. Nie wiem czy to pogoda ciśnienie. Jestem zmęczona coraz bardziej. Moze powinnam dac sobie spokoj z nadgodzinami w pracy

a tak w ogole to nic ciekawego sie u mnie nie dzieje. a szkoda bo lubie mocne wrażenia

wlasnie ogladam odcinki hotelu 52 z marcinem bosakiem
od razu poprawilam ty juz swoje w pracy wygralas i ciagle mi nie zdradzilas za co te winko bylo ja po poludniu sie czulam paskudnie, glowa bolala i masakrycznie spac mi sie chcialo, tez mi sie wydaje, ze to pogoda.. jakies przesilenie wiosenne czy cos. moze magnezu mi potrzeba dobrze, ze weekend tuz, tuz

Cytat:
Witajcie, pogoda rzeczywiście dziś nas nie rozpieściła a wszędzie mówili i pisali że tak słonecznie będzie... No ale cóż...
Ogólnie u mnie dzień byl nie zaciekawy, nudno, szaro. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej i moja samopoczucie bedzie lepsze bo dzis to byla jedna wielka porazka... Czuje sie beznadziejna, nudna i w ogole do kitu Ale jeszcze tylko jutro i weekend
Na pocieszenie mimo ze wlosy leca mi jak szalone farbuje je na fioletowa czern
No i dobrze! Zmiana na wiosne wskazana! Mam nadzieje, ze ci sie humorek poprawi jutro

Kolorowych snow
Stary 2011-04-08, 09:51   #1006
justitia
Wtajemniczenie

hej dziewczyny

jesli taka pogoda sie utrzyma caly weekend to bedzie super!!!!!!!!!!

a moj Tomek jutro z rana samego (dla mnei to srodek nocy..) jedzie ze znajomym na ryby... to sie wyspie jak go nie bedzie
a potem sie walne na materac w ogrodzie i bedzie lenistwa ciag dalszy
Stary 2011-04-09, 21:45   #1007
Gasienica
Raczkowanie

Cytat:
hej dziewczyny

jesli taka pogoda sie utrzyma caly weekend to bedzie super!!!!!!!!!!

a moj Tomek jutro z rana samego (dla mnei to srodek nocy..) jedzie ze znajomym na ryby... to sie wyspie jak go nie bedzie
a potem sie walne na materac w ogrodzie i bedzie lenistwa ciag dalszy
Piekna dzis pogoda byla, wiec chyba mialas udany dzien Justynko Nastepnym razem bede chciala sie wprosic na to leniuchowanie w ogrodzie, albo ktoras bedzie miala ochote gdzies do parku na kocyk sie walnac i lapac promyki slonca

Dziewczyny, mam do was prosbe, jakbyscie slyszaly o wolnym pokoju do wynajecia z dobrym polaczeniem do piccadilly, dobre warunki i przyjazni wspolokatorzy, to prosze dajcie mi znac.

Buziaki i milej dalszej czesci weekendu, zapowiadaja taka cudna pogode jak dzis!
Stary 2011-04-10, 13:06   #1008
justitia
Wtajemniczenie

Cytat:
Piekna dzis pogoda byla, wiec chyba mialas udany dzien Justynko Nastepnym razem bede chciala sie wprosic na to leniuchowanie w ogrodzie, albo ktoras bedzie miala ochote gdzies do parku na kocyk sie walnac i lapac promyki slonca

Buziaki i milej dalszej czesci weekendu, zapowiadaja taka cudna pogode jak dzis!
dzisiaj tez pieknie, wlasnie sie szykuje polezec na sloncu znowu
oczywscie ze zapraszam, kiedy tylko bedziesz miec ochote
jakby co jestem na telefonie
Stary 2011-04-10, 13:12   #1009
Gasienica
Raczkowanie

Nawet nie wiesz jakbym chciala! Niestety, rozchorowalam sie! No masakra, tylko ja chyba mam takie szczescie! W pracy pare osob bylo zasmarkanych, wiec moze bylam oslabiona i tak.. A wczoraj w sumie normalnie w dzinsach i sweterku bylam, nie szalalam, ze na ramiaczka koszulka czy cos.. Zdycham, nie mam sily na nic.. Ale nastepnym razem chetnie! Nie chce zarazac dzisiaj
Stary 2011-04-11, 17:09   #1010
lucaa_rules
Wtajemniczenie

Cytat:
Nawet nie wiesz jakbym chciala! Niestety, rozchorowalam sie! No masakra, tylko ja chyba mam takie szczescie! W pracy pare osob bylo zasmarkanych, wiec moze bylam oslabiona i tak.. A wczoraj w sumie normalnie w dzinsach i sweterku bylam, nie szalalam, ze na ramiaczka koszulka czy cos.. Zdycham, nie mam sily na nic.. Ale nastepnym razem chetnie! Nie chce zarazac dzisiaj
Biedna Madzia .

Dziewczyny informuje ze kupilam suknie slubna. to znaczy ona sie tak szumnie nazywa, bo ja w niej do slubu wystapie a to taka zwykla maxi dress heh kosztowala mnie jedynie 40 funtow na promocji z jane norman.

http://cgi.ebay.co.uk/Jane-Norman-lo...-/160564295895

to oczywiscie nie ja, tylko chcialam pokazac szkoda ze nie mam takiego zawieszenia co by sie ta gora trzymala. ale tez sobie damy rade hehe

TZ dostal ode mnie wloski garnitur firmy Boggi. W kolorze bardzo zblizonym do mojej sukienki. wiec kolorystycznie pasujemy do siebie

ja chce miec spiete wlosy, i wpietego biaego kwiatka no lilie, chce miec bizuterie w kolorze kosci sloniowej aby byl choc jeden kolor slubny. i bukiet bialych kwiatow.
taka ma koncepcja

a pojechalam znalesc sukienke na wesele czerwcowe i jak widac musialam nakupowac innych rzeczy rozczarowalam sie, bo bylam w trafford centre i nic nie moglam znalesc. dlatego w was cala nadzieja.
Chcialabym kupic ta kiecke pod koniec maja, wiec musicie mnie baby poratowac i ubrac od stop do glow!!!

Ech, jeszcze godzina i do domu!!
Stary 2011-04-12, 08:41   #1011
Gasienica
Raczkowanie

Cytat:
Biedna Madzia .

Dziewczyny informuje ze kupilam suknie slubna. to znaczy ona sie tak szumnie nazywa, bo ja w niej do slubu wystapie a to taka zwykla maxi dress heh kosztowala mnie jedynie 40 funtow na promocji z jane norman.

a pojechalam znalesc sukienke na wesele czerwcowe i jak widac musialam nakupowac innych rzeczy rozczarowalam sie, bo bylam w trafford centre i nic nie moglam znalesc. dlatego w was cala nadzieja.
Chcialabym kupic ta kiecke pod koniec maja, wiec musicie mnie baby poratowac i ubrac od stop do glow!!!
Hej, lepiej sie juz troche czuje, ale fakt faktem, ze stracilam cudny weekend, ale mam nadzieje, ze takie bedzie cale lato Wiem, wiem Agnieszka, jak dzieci ma nadzieja

Luca, bardzo ladny ma kroj ta twoja sukienka, bedzie pasowac na slub. A kiedy te zakupy na czerwcowe wesele planujesz? Czy mialas bardziej na mysli doradzanie tutaj na forum?

Buziaki i milego dnia
Stary 2011-04-12, 19:02   #1012
lucaa_rules
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej, lepiej sie juz troche czuje, ale fakt faktem, ze stracilam cudny weekend, ale mam nadzieje, ze takie bedzie cale lato Wiem, wiem Agnieszka, jak dzieci ma nadzieja

Luca, bardzo ladny ma kroj ta twoja sukienka, bedzie pasowac na slub. A kiedy te zakupy na czerwcowe wesele planujesz? Czy mialas bardziej na mysli doradzanie tutaj na forum?

Buziaki i milego dnia
Zadne doradzanie na forum, tylko rajd po sklepach musze zdazyc przed 17 czerwca, wiec przyjade do manchesteru na jakas sobote lub niedziele, wiec bedzie idealny powod aby sie spotkac
Stary 2011-04-12, 19:38   #1013
Agia*
Rozeznanie

Cytat:
Tak, tak, moj duch tu zawsze obecny Ciesze sie, ze juz sie lepiej czujesz

Czesc dziewczyny, wracam jak ten syn marnotrawny po dosc dlugiej nieobecnosci

Ostatnimi czasy nic niezwyklego sie u mnie nie dzialo, tylko zajeta bylam dosyc mocno jak to zwykle u mnie bywa, a do tego musialam poswiecic wieksza czesc wolnego czasu na nauke, bo mialam wczoraj egzamin - wyniki dopiero za kilka tygodni, wiec wtedy ewentualnie bede sie nimi martwic Wczoraj w nagrode za ciezka nauke nadrobilam wszystkie zalegle odcinki Grey's Anatomy i House'a, tak wiec w koncu jestem na biezaco

Pogoda zaczyna dopisywac coraz bardziej, weekend byl przepiekny i az szkoda bylo w domu siedziec. Wyskoczylismy w sobote z TZtem do Peak District na mala przejazdzke, mamy juz za soba rowniez pierwsze grillowanie w tym roku - nie ma to jak grillowane wegetarianskie kielbaski zapijane Redsem

Zaczynam w koncu moja przygode z mineralami i juz mam przeczucie, ze sie naprawde wciagne. Dostalam wczoraj przesylke z podkladami z Lucy Minerals i od razu urzadzilam sobie wielkie wyprobowywanie kolorow, dzis juz mam podklad na twarzy i musze przyznac, ze calkiem dobrze sie sprawdzal w ciagu dnia. A najwazniejsze, ze naprawde calkiem przyzwoicie kryje, wiec poprawil mi humor od samego rana - w ciagu ostatniego tygodnia wysypalo mnie na buzi tak bardzo, ze az przykro bylo na mnie patrzec, a dzis z tym podkladem na twarzy w koncu wygladam jak czlowiek

Cytat:
Zadne doradzanie na forum, tylko rajd po sklepach musze zdazyc przed 17 czerwca, wiec przyjade do manchesteru na jakas sobote lub niedziele, wiec bedzie idealny powod aby sie spotkac
Bardzo ladna ta sukienka To jest dokladnie taka jak bedziesz miala do slubu tzn. dokladnie ten kolor i kroj?

Ja na jakis rajd po sklepach rowniez moge sie pisac Rowniez potrzeba mi wielkiego polowania na sukienki i dodatki. W polowie maja jade na komunie, jeszcze nic nie kupilam, a zostal juz przeciez tylko miesiac - na sama mysl o chodzeniu po sklepach mi sie odechciewa wszystkiego Do tego bede musiala jeszcze kupic sukienke 'do tanczenia' na slub mojego brata w lipcu i wszystkie dodatki, a takze dodatki do sukienki, ktora juz mam. Ech, duzo tego!
Agia* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-12, 20:19   #1014
lucaa_rules
Wtajemniczenie

No to widze Agie ze wyzwania niezle przed nami

A ta sukienka jest identyczna, i nieskromnie dodam ze na mnie wyglada lepiej

Po raz pierwszy w zyciu sie chyba w czyms podobam
Stary 2011-04-13, 01:15   #1015
matys-magda69
Raczkowanie

witam KOchane Chcialabym zaprosic zainteresowane kobietki do pracy przy nowym projekcie w UKPoszukiwane Ambasadorki Marki,konsultantki(wizazy stki,stylistki paznokci) a takze babeczki ktore maja smykalke do sprzedazy Prosze piszcie na priva@ pozdrawiam
Stary 2011-04-13, 08:40   #1016
agaaacisko
Raczkowanie

hej dziewczyny! Wtracilam sie w wasze ploteczki przed waszym spotkaniem w manchesterze... zmilklam... i wtracam sie znow
lucaa_rules piekna sukienka i ... cena Na pewno wygladasz oszalamiajaco Dobrze zrozumialam w czerwcu czeka cie twoj wielki dzien?

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

HA!Jeszcze wam dziwczyny powiem, ze rzadko pamitam co mi sie snilo... a dzisiaj pamietam... niedzwiedzie! Jeden duzy i dwa male! Duzy uciakal a male siedzialy w sklepie I co mowi sennik?
Uciekający - nieszczęścia i niepowodzenia;
Dla młodej dziewczyny - rywalka może spowodować rozstanie z ukochanym;
I tak zle i tak niedobrze
agaaacisko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-13, 09:12   #1017
justitia
Wtajemniczenie

hej dziewczyny

no widze ze powracaly te co zamilkly

u mnie tez sie ostatnio sporo spraw posypalo, i dobrych i zlych,
nie "pochwalilam sie", ze musielismy klepac samochod ostatnio, bo kobieta nam wjechala w tyl... i stracha mieslismy niesamowitego- kobieta w koncowce ciazy, ale dzidzius ma sie ok

Agus trzymam kciuki za egazminy! ja mialam zaczac przygode od tego meisiaca, ale kasa poszla na cos innego... ja to kurde jestem... 3 pary butow juz kupilam w tym miesiacu!!!!

Luca sliczna ta sukienka na pewno wygladasz oszalamiajaco!

na zakupy tez bym sie chetnie wybrala, ale ja juz mam zakupy zbanowane na ten miesiac, bo konto wyzerowane, jesli chodzi o wydatki typu ciuchu czy kosmetyki
ale w lipcu jedzimy na wakacje i bede potrzebowac jakies szmatki nowe na paradowanie w sloncu wtedy sobie nadrobie!

w ogole to trzymajcie kciuki, bo dzisiaj moj trzeci dzien Dukana w pietek sie waze, jak nic nie polecialo w dol to sie chyba zalamie...

pamietacie o tym grilu u mnie? czy sie Wam plany pozmienialy na pierwszy majowy weekend?
a czy zamierzacie ogladac w TV slub ksiecia?

Edytowane przez justitia
Czas edycji: 2011-04-13 o 09:13
Stary 2011-04-13, 17:09   #1018
lucaa_rules
Wtajemniczenie

Cytat:
hej dziewczyny

no widze ze powracaly te co zamilkly

u mnie tez sie ostatnio sporo spraw posypalo, i dobrych i zlych,
nie "pochwalilam sie", ze musielismy klepac samochod ostatnio, bo kobieta nam wjechala w tyl... i stracha mieslismy niesamowitego- kobieta w koncowce ciazy, ale dzidzius ma sie ok

Agus trzymam kciuki za egazminy! ja mialam zaczac przygode od tego meisiaca, ale kasa poszla na cos innego... ja to kurde jestem... 3 pary butow juz kupilam w tym miesiacu!!!!

Luca sliczna ta sukienka na pewno wygladasz oszalamiajaco!

na zakupy tez bym sie chetnie wybrala, ale ja juz mam zakupy zbanowane na ten miesiac, bo konto wyzerowane, jesli chodzi o wydatki typu ciuchu czy kosmetyki
ale w lipcu jedzimy na wakacje i bede potrzebowac jakies szmatki nowe na paradowanie w sloncu wtedy sobie nadrobie!

w ogole to trzymajcie kciuki, bo dzisiaj moj trzeci dzien Dukana w pietek sie waze, jak nic nie polecialo w dol to sie chyba zalamie...

pamietacie o tym grilu u mnie? czy sie Wam plany pozmienialy na pierwszy majowy weekend?
a czy zamierzacie ogladac w TV slub ksiecia?
nie zamierzam ogladac slubu ksiecia mam ochote pic za moje 26 urodziny no wlasnie moze bys podala jakies szczegoly co do grilla.
Bo ja nawet nei znam daty...
I czy ja moge tak dyskretnie zapytac, czy mamy sparowane przybywac, w sensie z naszymi ogonami?

Jezeli tak to ja musze na bezczela poprosic kogos o nocleg (moge nawet zaplacic). Bo wiecie ja z innego kraju przyjade no nie

Trzymam Kciuki Justynko za Dukana, nie martw sie ja jestem na South Beach i po tygodniu poszlam oszalamiajace 0,5 kg w dol. na tych dietach proteinowych to bardziej widac na ciele i na ciuchach ze sie zmieniejszasz. Ja sie wbilam w stare spodnie a wedlug wagi bylam taka sama jak przedtem wiec badz tu poeta i pisz wiersze.

I nie obchodzi mnie, ze masz bana na zakupy. Jestem kobita w potrzebie i masz byc i koniec. Szegoly sie odgada na grylu

Agacisko - moj slub ma sie odbyc we wrzesniu, a w czerwcu wesela TZa kuzynki.
Stary 2011-04-13, 17:14   #1019
justitia
Wtajemniczenie

Luca, grill ma sie odbyc w pierwszy weekend maja - do uzgodnienia sobota lub niedziela

u mie mozecie przenocowac oczywiscie , nie ma problemu i grill jest dla nas i naszych ogonow

no zobaczymy co mi wyjdzie z ta dieta
aaaa spoko, skoro na grillu omowimy kiedy na zakupy to bedzie to juz next month i po nowej wyplacie, takze spoko

moze znowu zrobimy sonde?
komu pasuje sobota 30 kwietnia, komu niedziela 1 maja? a komu w ogole?
jak sie wstawia taka sonde?

Edytowane przez justitia
Czas edycji: 2011-04-13 o 17:15
Stary 2011-04-13, 19:05   #1020
lucaa_rules
Wtajemniczenie

nie wiem jak usunąć sonde z tego wątku, a moze byc tylko jedna na watku, poszperam coś na necie i moze znajde wyjscie i ja umieszcze.

mnie osobiscie pasuje sobota bo ja 2 maja ide do pracy na nadgodziny, a po grylu to juz bym nigdzie nie poszła a podwójnie płaca (szarpnęli sie raz)
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości