|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki Zary- część V (wieczny zakupoholizm i pustki na kontach :) )
Cytat:
Można spróbować jak nie wypali to się go zlikwiduje
|
|
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
ale na takim blogu tylko administrator będzie mógł załączać fotki, a co z resztą?:P
|
|
|
|
#903 |
|
Rozeznanie
|
proszę zwróćcie uwagę czy w Waszych zarach nie ma tych czółenek w rozm. 37 i 39, najlepiej granatowych, bardzo bardzo proszę bo bardzo bardzo bardzo mi na nich zależy!
![]() trójmiasto niestety puste ![]()
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie by było gdyby fotki były gdzieś wszystkie razem,bo żeby znaleźć jakieś zdjęcie, to pół wątku przeszukałam.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubię worków, a ta to już kompletnie się nie układa, jest bezkształtna, brzydko się zagina, nawet wypchana. Poza tym ma niepraktyczne zapięcie - magnes i z tego co pamiętam nie ma żadnej kieszonki zapinanej na zamek. Jej jedyny plus to wg. mnie cena. Mnie jak torebkoholiczce jak zwykle podoba mi się coraz to więcej torebek z nowej kolekcji (a kupiłam już chyba ze 4
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
mnie się wydaje, że nie wypali.....
|
|
#907 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie nie tylko administrator. zakładając bloga na blogspot tak jak ma Gabi i logując się na nim trzeba podać maila i hasło. Ja już takiego maila założyłam zaromania@interia.pl Hasło znam na razie tylko ja ale po założeniu bloga na blogspocie mogę rozesłać hasło do wszystkich dziewczyn na priw. lub na ich maile i w ten sposób podając nazwę konta i hasło na blogspocie każda może dodawać post. W ten sposób każda może dodawać posty ale nie jestem pewna czy to zadziała. Spróbować nie zaszkodzi jak już pisałam
|
|
|
|
|
#908 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi się właśnie znów słabo podoba ta kolekcja pod względem torebek Cytat:
![]() jak raptem chciałoby się zalogować w tym samym czasie 50 dziewczyn? ![]() przestoje byłyby, że ho ho
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
wg mnie wtedy pojawią się problemy, np z usuwaniem przez kogoś innych postów, bo każdy będzie mieć do tego prawo... zawsze znajdą się takie osoby:/
|
|
|
|
#910 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#911 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przed chwilą zalogowałam się razem z moim TŻ na moim blogu jednocześnie (no ale to tylko 2 osoby) aby sprawdzić i było ok. Nie wiem jak to będzie w przypadku większej ilości. Jest też taka opcja na blogspocie, że jest 100 autorów czyli tylko 100 miejsc i każdy z autorów może dodawać posty a loguje się podając swojego maila i hasło a w ustawieniach ustawia się, że dostęp mają tylko właśnie ci autorzy. Nie wiem czy to zadziała spróbuję. Kto będzie chętny prześle mi swojego maila. Tylko wtedy jest to 100 osób. |
|
|
|
|
#912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki wątek z samymi zdjęciami, które byłyby dobrze opisane itd. . Tak jak jest z wątkiem etorebki czy innych MACowych kosmetyków .Też się obawiam. Cytat:
(wreszcie bym się podzieliła własnymi zdjęciami może), ale wydaje mi się, że to może być trochę uciążliwe, szczególnie dla dziewczyn, które mają własne blogi itd.
|
|
#913 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmm też mi się wydaje, że może być ciężko. Bloga już też założyłam Teraz potrzebne by było 100 osób, które wyślą mi swoje maile na moje konto pocztowe czy wizazowe i te 100 osób uczynić autorami bloga podając ich maile. Wtedy te osoby mogłyby wchodzić na to konto i dodawać posty podając swój email i swoje hasło |
|
|
|
|
#914 |
|
Rozeznanie
|
Byłam dzisiaj w Promenadzie i na szybko zrobiłam kilka obiecanych zdjęc
Ogólnie, asortyment ogrniaczony w porównaniu np. do GM lub Zt -chabrowych marynarek: 0 -białe pełna rozmiarówka -rozwoych z woman : -rozwoe dresowe: jedna S wisiała -z zielonych: S, M, L - dresowe szare: pełna rozmiarówka Widziałam natomias w tajemnej szafie z "rezerwacjami" - 6 słownie szesc marynarek rozowych i 4 pomarańczowe Zdjęcia: 1 -3 biała marynarka z Basic, 199zł - bardzo mi sie podoba jak lezy, ale materiał ma cienki, i moja paseczkowa bluzka jak rowniez rozowy tshirt przebijał przez nią A po nią w sumie przyjechałam 4-9 biała marynarka + motylkowa bluzka z woman za 169zł chyba -sliczna, zauroczyła mnie, ale materiał podatny na elektryzowanie i jakaś szeroka dla mnie była mimo, że to xs ![]() cd. nastąpi za kilka minut (nie chce mi dodać na raz tyle zdjęc
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
Skusiłam się na te ze zdjęć poniżej.
1 - mój nabytek z tamtego tygodnia, już ją ubóstwiam. Minus ogromny to cena oraz trochę wnętrze 2- bardzo ją lubię, jest niesamowicie pojemna, tylko łatwo się rysuje. 3- zwykła, prosta, chciałam coś w granacie. Dostałam także ostatnio od mamy płaszcz, nie jestem do niego przekonana i uważam, że cena jest chora, ale niestety mamusia kochana nie wiem gdzie ma paragon więc zostaje ze mną. Wczoraj nabyłam także: - sukienkę z myślą o wiośnie ![]() - jeszcze jedną chabrową sukienkę, ale nie mam jej na stronie i 2 pary butów do sukienek. Resztę zaległych Zarowych zakupów ( a jak na mnie uzbierało się w tym sezonie dużo wrzucę innym razem). Jeżeli ktoś jest zainteresowany zdjęciami real to mogę postarać się wrzucić w weekend.
|
#916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
musze sie wybrac na marszalkowska tylko skad tu kaske zalatwic na allegro cos zastoj u mnie...
|
|
|
|
|
#917 |
|
Rozeznanie
|
-rozowy tshirt z basic, ktory wyslalam pralince
ja mierzylam rozm. S i był bardzo opiety, a M byla za dluga materiał jednak mnie nie przekonał i nie wziełam ![]() ( w Camieu sa bdb gatunkowo tshirty w soczystych kolorach i w M&S w piatek sie tam wybieram ) -spodniczka MONET, miala metke papierową XS a wszystą M, dlatego spadała ze mnie dosłownie, ale chciałam zrobic zdjęcie poglądowe po prostu -zielona spodniczka. nie podoba mi sie jak na mnie lezy, taka za 129zł w podobym kolorze ale o innym kroju troszke byla zdecydowanie lepsza, ale nie zrobiłam zdjęcia -i jak to powiedzial moj TZ: HIT SEZONU czyli koralowa spodniczka -ost zdjęcie bonus: czyli moj aparat ![]() Kolejna dostawa zdjęc: w piątek
|
#918 |
|
Raczkowanie
|
Poczekajcie dziewczyny narazie uczynię Ewelinę 2 autorem i zobaczymy czy działa
Jak się uda dam znać i podam adres bloga
|
|
|
|
#919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jak siadłam na krzesełku to siedziałam na gołym tyłku :P. Nie mniej jednak jest piękna .
|
|
#920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
http://teetharejade.livejournal.com/188874.html asymetryczne szpileczki
.
|
#922 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Gabi gratuluję okien moje czekają na cieplejsze dni kupiłam pomarańczową Strasznie mi się fason spodobał jak ją zaprezentowałaś na swoim blogu, a do zielonej spódniczki pomarańczowa mi przypasowała idealnie, choć zastanawiałam się też nad granatową Niestety Ska w domu okazała się za duża i muszę czekać aż dojdą XSki to wymienię. Może też w końcu zdecyduję się wrzucić jakieś foto, bo zawsze doradzicie tak, że człowiek się wyzbywa wątpliwości Canaduelle, ja jutro bdę w gliwickim Forum prawdopodobnie, to może przedzwoń i spytaj czy mają te buty, klepnij sobie i mogę Ci odebrać Choć tam cieniutko z butami, ale warto próbować |
|
|
|
|
#923 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
więc takowy istnieje.jakoś mi się nie widzi zakładanie jakiegoś specjalnego bloga
|
|
|
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() świetnie wyglądają szkoda, że wysokość nie dla mnie...
|
|
|
|
|
#925 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dwa dni cieszyłam sie tą kurtką, wyglądała boskooooooo ![]() Niestety jest naprawde delikatna ![]() Poszła mi na szwie przy tym materiale, a nie byla jakas zamała czy strzelająca w szwach.....Jak dla mnie nie warta tej ceny Moją oddałam chodź nie mowie że nie było mi szkoda, jest taka nietypowa |
|
|
|
|
#926 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm sprawa z prywatnym blogiem wygląda tak:
Wasze maile to nie mogą być dowolne maile tylko te z google (GMAIL)więc każda z Was musiała by założyć sobie konto na gmAILU I DOPIERO TAKI ADRES MI PODAĆ A JA WTEDY WYSYŁAM LINK KTÓRY W KTÓRY WY KLIKACJIE I STAJECIE SIĘ AUTOREM BLOGA KTÓRY MOŻE PUBLIKOWAĆ POSTY. Zatem dziewczyny kto ma konto na g mailu niech mi prześle na skrzynkę a kto nie ma może szybko założyć jeśli chce i też wysłać. |
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm... ja nie mam konta na gmailu a do Gabi wchodzę normalnie
|
|
|
|
|
#928 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo jeszcze potem może zabraknąć miejsc![]() tutaj link do wątku ze zdjęciami zarowymi https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=519480
|
|
|
|
|
#929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#930 |
|
Rozeznanie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;26322597]wysłałam
bo jeszcze potem może zabraknąć miejsc![]() tutaj link do wątku ze zdjęciami zarowymi https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=519480 [/QUOTE]o świetnie w końcu wszystkie zdjęcia będą razem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

Można spróbować jak nie wypali to się go zlikwiduje

bo póki co cena 399 mnie nie zachęca do zakupu jak dla mnie mało praktycznej torebki
. Jak siadłam na krzesełku to siedziałam na gołym tyłku :P. Nie mniej jednak jest piękna
umyłam 3 okna
jaki kolor kupiłaś?