|
|
#3031 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Cytat:
Też jesteś z Żar, nie spodziewałam się raczej nikogo z moich rodzinnych stron Jestes DDA , tak samo jak ja. Tez zawaliłam przez niego rok. Chłopak alkoholik to najgorsze co może być. Dobrze postąpiłaś kończąc ten związek. Nie miał przyszłości. On nie dorósł do tego. W głowie koledzy, alko.. Cóż trzeba przeczekac aż przestanie boleć. Nie odzywaj się. Nie odbieraj telefonów.
|
|
|
|
|
#3032 |
|
Wielka Pani ;)
|
Yuuka ty też z Żar?
|
#3033 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3034 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3035 |
|
Wielka Pani ;)
|
No proszę świat jest mały
|
#3036 |
|
Rozeznanie
|
Oj mały, mały
![]() Jeszcze się okaże, że faceta tego samego miałyśmy i nas zdradzał Nie noo joke taki A tym draniem się nie przejmuj. |
|
|
|
#3037 |
|
Wielka Pani ;)
|
Nie no mój mnie nie zdradzał aż tak źle nie było
|
#3038 |
|
Zadomowienie
|
Jest taka pogoda za oknem ze nie chce mi sie wyjsc na autobus by isc na salse
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#3039 |
|
Raczkowanie
|
To ja wam dziewczynki powiem coś trochę na poprawę humoru
![]() Otóż od mojego rozstania minął miesiąc, a w praktyce prawie dwa, bo najpierw była przerwa, ale ja wiedziałam, czym ona się skończy. I mimo tego, że myślę jeszcze o tym, co było, to nie jest to już takie intensywne jak na początku. Boli mnie fakt, że prawdopodobnie zostawił mnie z powodu innej. I jedyne, co chciałabym teraz wiedzieć, to to czy tak faktycznie było, czy to tylko moje domysły. Mimo tego, że chciał, żebyśmy zostali przyjaciółmi, od miesiąca się nie odzywa, nie jest w stanie nawet przywieźć mi moich rzeczy, tak jak obiecał. I jego zachowanie utwierdza mnie w przekonaniu, że nie ma co za takimi płakać, ani się nimi przejmować. Nie powiem, że jest mi łatwo w tej sytuacji, bo nie jest, ale nie można się katować całe życie. Jakoś sobie z tym radze póki co. Najpierw płakałam, potem imprezowałam, a teraz żyję sobie po prostu, spotykam się ze znajomymi, odświeżyłam parę kontaktów A dzisiaj miałam piękny sen z takim jednym doktorkiem i był taki realistyczny, że po przebudzeniu myślałam, że tak było naprawdę Wiecie, motylki w brzuchu, ciarki na plecach, coś wspaniałego![]() Zajmijcie się czymś dziewczynki, nie myślcie o tych niewiernych psach, dostrzeżcie w swoim życiu innych ludzi, może gdzieś tam czeka na was TEN KTOŚ?
|
#3040 |
|
Rozeznanie
|
Zdrada jest zła tak samo jak ubliżanie , wyzywanie..
Ej dziewczyny! Były do mnie napisał czy jak przyjedzie do mnie mnie przeprosić i wyjaśnić parę spraw to czy wyjdę? Co mam robić? |
|
|
|
#3041 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczęta
ja po raz pierwszy zajrzałam na to forum ale już nie wiem co mam robić potrzebuję jakieś rady od osób, które popatrzą na mój problem obiektywnie. Może zacznę . Jestem ze swoim chłopakiem 2 lata czuję, że powinnam się z nim rozstać ale ja nie potrafię tego zrobić boję się. Pół roku temu mieliśmy 4 miesięczny kryzys ja płakałam on obiecywał ja wybaczałam i tak w kółko i to trwało 4 miesiące i ani na chwilę się nie rozstaliśmy i pogodziliśmy się na dobre było wszystko pięknie i w ogóle ale czuję od 2 tygodni, że historia się powtórzy, że znowu będzie to samo co pół roku temu a ja nie chcę znowu cierpieć a nie potrafię się odsunąć. A tym bardziej powinnam gdyż uważam, że zamknełam się na świat przestałam imprezować poznawać nowych ludzi nowe miejsce liczył się wyłącznie on a teraz wszystkiego żałuje
|
|
|
|
#3042 |
|
Raczkowanie
|
A Wy sie rozstaliscie? powod?
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
Elve, Wypalona ... odnośnie Waszej wymiany zdań... nie musicie się odczepiac, to ja odczepię sie od wątku, żeby Was nie irytowac. Poza tym uważam, że w swoim sarkazmie przesadziłyście. Nie chcę dramatyzowac, ale czuję się hmmm... poniżona? Zdeptana? I to nie przez eksa, ale przez Was. Piszecie, że nie napisałyście, że jestem beznadziejna, ale za to w swoich ironicznych zdaniach robicie ze mnie w ewidentny sposób kretynkę. Nie musicie tego pisac wprost, żeby dac mi się tak poczuc.
Mimo wszystko chcę podziękowac Wam oraz pozostałym dziewczynon z wątku za wspieranie mnie przez cały czas mojej obecności na tym wątku. Za rady, których słuchałam, bądź nie, ale były przez Was wypowiadane w jak najlepszych intencjach. Myślę, że do końca nie macie świadomości jak wiele mi ten wątek dał i jak bardzo pomógł mi przetrwac ten najgorszy okres zaraz po rozstaniu, gdy tak naprawdę miałam tylko Was. Dziękuję Ilonko mam nadzieję, że my pozostaniemy przy naszym kontakcie, bo świetna dziewczyna z Ciebie ![]() To tyle
|
|
|
|
#3044 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Siedź, ja pójdę.
|
|
#3045 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wg mnie po prostu nie chcą żebyś się czuła jeszcze gorzej przez kontakt z eksem... A dzięki tym smsom może się tak stać...
|
|
#3046 |
|
po drugiej stronie szafy
|
magdalenabellacoza - wiesz jak to jest, samemu się robi głupoty, jak sobie człowiek zdaje sprawę z tego, że zrobił sobie kuku, to jest niefajnie, ale jak potem jak ktoś powie wprost jak sytuacja wygląda, to boli jeszcze bardziej...i ciężko przyjąć krytykę.
Ja to rozumiem i luz, zamykam się z trzaskiem. Dearlie, nie odchodź, już nie będę Cię męczyć. Znikam.
Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2011-04-12 o 20:17 |
|
|
|
#3047 |
|
Paul's girl
|
|
|
|
|
#3048 |
|
Rozeznanie
|
Brak szacunku z jego strony. Oczywiście nie zawsze tak było, przez dwa lata było w porządku. Ostatnie pół roku było koszmarne. Nie wiem co się z nim stało. Miał wszystko a teraz wszystko traci. Koledzy, imprezy, alkohol. Tyle razy mu powtarzalam, że mam jakiś tam uraz do alkoholu albo raczej jego wypitej ilości- jestem DDA. To nie znaczy, że nie wiem jak smakuje. Lubię wypić jak jest okazja, lubię wyskoczyć na piwko ze znajomymi ale bez przesady. Cały tydzień chlania? Nie. Nie spotkałam się z nim. Napisałam, że jego przeprosiny mam w dupie. Powiedział, że mam prawo tak mówić, bo zachował się jak drań. Tyle. Powiedziałam, że nie mam czasu. Edytowane przez Yuuka Czas edycji: 2011-04-12 o 20:28 |
|
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
Elve głupot nie gadaj, jesteś tutaj bardziej potrzebna niż ja
Zostawaj i pomagaj dziewczynom!Ja zajrzę za jakiś czas... jak się ogarnę Mam nadzieję, że będę Wam mogła wtedy napisac, że u mnie wkońcu dobrze.
|
|
|
|
#3050 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3051 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny! Co z wami?!
To jest wątek o rozstaniu owszem ale rozstaniu z facetem! Przestańcie bo jak wam do tyłków nakopie..! ![]() Czy warto? Wymieniacie się pogladami, każda może co innego miec do powiedzenia, ale czy warto się kłócić? Bez pretensji, niech żadna nie odchodzi, ja tu świeża jestem i musicie się mną zająć!
|
|
|
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
EEE..Nie odchodz..Jestes potrzebna Dearlie i innym nowym Paniom Mi tez pomoglas..ja sobie juz radze ale sa inne potrzebujace kopa
|
|
#3053 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3054 |
|
Rozeznanie
|
Dearlie nie pisałyśmy z ironią i nie wyśmiewałyśmy się z Ciebie. Pisząc że "potępiamy" Twój sposób na zrywanie kontaktu chciałyśmy Cię ochronić przed kolejnym cierpieniem, ale Ty odebrałaś to tak jak chciałaś. Nie atakowałyśmy Cię, tylko próbowałyśmy uświadomić Ci co robisz odpisując z grzeczności, sama pomyśl czy to nie jest dziwne?
Obrażaj się bo rzeczywiście jest o co i na kogo. Ktoś poświęca swój czas żeby Ci w jakiś sposób uświadomić w czym popełniasz błąd, a Ty obracasz się na pięcie i walisz focha na cały wątek. Nie chciałam Cię urazić, wybaczElve ja Ci dam przez jeden brak zrozumienia opuszczasz inne dziewczyny??
Edytowane przez wypalona Czas edycji: 2011-04-12 o 20:31 |
|
|
|
#3055 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dobra, to inaczej.
Uprzedzam lojalnie, z góry, z dołu i tak dalej. Jak ktoś przyszedł po głaskanie, pocieszanie, przytulanie i ciężko mu sobie poradzić z opiniami mocno bezpośrednimi, brutalnymi, walonymi prosto z mostu i między oczy, to proszę dać mi ignora. Wątek jest dla wszystkich, są tu różne dziewczyny, różne metody pocieszania, do każdego trafia coś innego. Ja akurat tu jestem od zimnego kubła wody na zbyt rozgrzane głowy - jeśli ktoś nie jest w stanie wytrzymać krytyki, niech wciśnie pięknego ignora i będzie miał święty spokój z moją bździągwowatą personą. O. Dearlie, siedź, wątek Ci pomógł i nie ma sensu, żebyś przez focha na mnie rezygnowała z czegoś, co Cię stawia do pionu. Ignora mi daj i po krzyku. ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
Temu zaraz wrzucę konkret w wizażowy podpis.
|
|
|
#3056 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
takie szu*je trzeba tępić. Zakochałam się w Czesławie Mozilu <3 no popatrzcie na to, ten Jego wokal: http://www.onet.tv/wdowa-feat-czesla...6,6,klip.html#
|
|
|
#3057 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Koleżanka mi właśnie wytknęła, że mój związek z eksem to było gó*no a nie związek, wkurzyłam się, ale jak przemyślałam sprawę, to w sumie można jej rację przyznać ![]() Niestety taka krytyka trafia w czuły punkt, a czułe punkty mają to do siebie, że są czułe (z serii filozofia magdaleny ) Ale po czasie trafia do człowieka ![]() Nie znikaj ![]() Dearlie, nie miej urazy, bo każda z nas chce tu Twojego dobra ![]() Cytat:
Przepraszam, może to będzie nietaktowne, ale lubię takie coś czytać, szkoda, że ja tak nigdy nie potrafiłam się zbuntować ![]() Ale teraz jestem mądrzejsza
|
|
#3058 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
|
|
|
#3059 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A Pan Czesław ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Nie ma to jak dowartościować siebie wyzywając innych... Przepraszam, może to będzie nietaktowne, ale lubię takie coś czytać, szkoda, że ja tak nigdy nie potrafiłam się zbuntować ![]() Ale teraz jestem mądrzejsza [/QUOTE]Żeby było śmieszniej akurat przed jego napisaniem do mnie słuchałam " Buntowniczka " Edyty Bartosiewicz To chyba jeszcze bardziej mnie nakręciło
Edytowane przez Yuuka Czas edycji: 2011-04-12 o 20:56 |
|
|
|
|
#3060 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przydałby jej się taki solidny kop ![]() Każda z nas jest boska - tego nie trzeba udowadniać! ![]() Cytat:
Podoba mi się ![]() Lepiej nie ![]() Cytat:
" Buntowniczka " Edyty Bartosiewicz To chyba jeszcze bardziej mnie nakręciło [/QUOTE]I bardzo dobrze, niech gamoń sobie za dużo nie myśli
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.

dwa różne światy: ja - ambitna, dobra uczennica, DDA. On - chłopak z problemami, naukę ukończył na gimnazjum, często pił, obracał się w dość patologicznym towarzystwie. Wtedy mi to nie przeszkadzało
choć wszyscy mówili żebym przejrzała na oczy. Pierwsze 2 lata to ciągłe rozstania i powroty z jego winy, wystarczyło ze napisał a ja leciałam
ale mi się już znudziło, i tak już byliśmy jak znajomi. Wczoraj powiedziałam mu że to już koniec i dobrze mi z tym choć trochę mam wątpliwości 
Jestes DDA , tak samo jak ja. Tez zawaliłam przez niego rok. Chłopak alkoholik to najgorsze co może być. Dobrze postąpiłaś kończąc ten związek. Nie miał przyszłości. On nie dorósł do tego. W głowie koledzy, alko.. Cóż trzeba przeczekac aż przestanie boleć. Nie odzywaj się. Nie odbieraj telefonów.

Nie noo joke taki 

przez jeden brak zrozumienia opuszczasz inne dziewczyny??