Rozstanie z facetem -cz. XVII - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-12, 21:16   #3061
lily92920
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Lily - co zrobił?
Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Lily - że tak zapytam...CO ZNOWU wymyślił?
Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Lily czym się znowu popisał?

Jego dwie "koleżanki" znalazły typów i już nie może z nimi odwalac prowokacji, więc teraz czepił się mojej koleżanki- singielki (z pozoru ). Tydz. temu widziałam jak ją po głowie głaskał, bo jakąś złą ocene dostała. A dzisiaj widziałam jak ją po mordzie pogłaskał... Ona nie była przeszczęśliwa! I czekał tylko żebym się popatrzyła, a ja akurat odruchowo tam patrzyłam, bo jakiś młyn był w klasie, akurat w pobliżu jego... Durne to takie... Niech on już skończy, bo żałosny jest taki. Męczy mnie to.

A i dzisiaj gadałam z "przyjaciółką". Tą, co niby coś do niego miała. Nasze kontakty sa już lepsze, ale nigdy już chyba nie będzie dobrze między nami. Eks narobił w ciul zamieszania wokoło swojej zafajdanej osoby, nie wiem czy chciał nas poza tym skłócić czy jak... W każdym bądź razie ona mi mówiła, że chamisko jej nawet "cześć" teraz nie powie, że żal jej typa, bo strasznie daremny się teraz zrobił... I tak sobie w głowie rozkminiałam, że mi też jest go strasznie żal. Głupi jest życiowo! Już nawet nie mówię o sobie, ogólnie. Pod płaszczykiem wiedzy i pseudointeligencji skrywa niezłe chamstwo i totalną głupotę życiową! Będzie mu ciężko w dalszym życiu. Kopamatakawa , miała chyba rację, że po etapie nienawiści nadchodzi czas ogólnego współczucia dla głupoty eksa...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 21:21   #3062
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Normalnie kocham Cię za to że pomogłaś mi wyleźć z mojego bagna
A ja Ciebie za to, że na wyciągnięcie siebie nam pozwoliłaś

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
Oooj, wysłałabym z chęcią do Ciebie moją koleżankę od wczoraj singielkę Przydałby jej się taki solidny kop
Pytanie, czy by do niej dotarł

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Lily - to teraz już tylko etap obojętności przed Tobą
Stary 2011-04-12, 21:24   #3063
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Jego dwie "koleżanki" znalazły typów i już nie może z nimi odwalac prowokacji, więc teraz czepił się mojej koleżanki- singielki (z pozoru ). Tydz. temu widziałam jak ją po głowie głaskał, bo jakąś złą ocene dostała. A dzisiaj widziałam jak ją po mordzie pogłaskał... Ona nie była przeszczęśliwa! I czekał tylko żebym się popatrzyła, a ja akurat odruchowo tam patrzyłam, bo jakiś młyn był w klasie, akurat w pobliżu jego... Durne to takie... Niech on już skończy, bo żałosny jest taki. Męczy mnie to.

A i dzisiaj gadałam z "przyjaciółką". Tą, co niby coś do niego miała. Nasze kontakty sa już lepsze, ale nigdy już chyba nie będzie dobrze między nami. Eks narobił w ciul zamieszania wokoło swojej zafajdanej osoby, nie wiem czy chciał nas poza tym skłócić czy jak... W każdym bądź razie ona mi mówiła, że chamisko jej nawet "cześć" teraz nie powie, że żal jej typa, bo strasznie daremny się teraz zrobił... I tak sobie w głowie rozkminiałam, że mi też jest go strasznie żal. Głupi jest życiowo! Już nawet nie mówię o sobie, ogólnie. Pod płaszczykiem wiedzy i pseudointeligencji skrywa niezłe chamstwo i totalną głupotę życiową! Będzie mu ciężko w dalszym życiu. Kopamatakawa , miała chyba rację, że po etapie nienawiści nadchodzi czas ogólnego współczucia dla głupoty eksa...

O w mordkę jeża! Ile on ma lat? 12? Robi z siebie idiotę takimi zagraniami.. Masakra.
Yuuka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 21:25   #3064
mimimka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Mnie bardziej przeraża powtarzalność zachowań u naszych byłych partnerów.

Kurde, gdybym ja to wszystko wiedziała kilka lat temu, ach.
To tez...

Kiedy ja po raz pierwszy roztslam sie z eksem i on wyslal mi smsa "niby przypadkiem" to ja serio myslalam, ze to byl przpadek.. Dopiero z watku widze, ze to byl fake
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!
mimimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 21:27   #3065
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

magdalenabellacoza za późno, wykorzystałam już Twoją złotą myśl

lily
już niedługo przestanie Cię męczyć swoją obecnością i będzie Ci latało to co on robi

Elve mogłabym napisać zawsze do usług ale nie chciała bym znowu tego powtarzać
A podpis kozacki
Stary 2011-04-12, 21:29   #3066
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Lily - to teraz już tylko etap obojętności przed Tobą
Ale jak ogólnie widzisz sprawe? Myślisz, że robie postepy? Jak mam dalej żyć spotykając go prawie codziennie?

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Yuuka Pokaż wiadomość
O w mordkę jeża! Ile on ma lat? 12? Robi z siebie idiotę takimi zagraniami.. Masakra.
18!

I uważa się za bardzo dorosłego!

To, że jest debilem, to nihil novi, że tak powiem!

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-04-12 o 21:30
Stary 2011-04-12, 21:40   #3067
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Ale jak ogólnie widzisz sprawe? Myślisz, że robie postepy? Jak mam dalej żyć spotykając go prawie codziennie?
Ogólnie widzę, że ciągle jest Ci bardzo ciężko, że ciągle cierpisz i się nakręcasz jego osobą - to mnie się nie podobywuje
Ale. Nie dajesz już mu szansy na osobiste pomiatanie Tobą - to mi się BARDZO podobywuje

Już niedługo koniec szkoły, wakacje, odpoczniesz od niego. I zaczniesz nowe życie, w co chcę wierzyć i za co z całych sił trzymam kciuki
Stary 2011-04-12, 21:45   #3068
Yuuka
Rozeznanie

Lily - tu przepraszam za moją niewiedzę, ale jestem świeżak a nie chce mi się od szukać . Ile byłas z tym pajacem? I ile minęło od rozstania?
Stary 2011-04-12, 21:50   #3069
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Ogólnie widzę, że ciągle jest Ci bardzo ciężko, że ciągle cierpisz i się nakręcasz jego osobą - to mnie się nie podobywuje
Ale. Nie dajesz już mu szansy na osobiste pomiatanie Tobą - to mi się BARDZO podobywuje

Już niedługo koniec szkoły, wakacje, odpoczniesz od niego. I zaczniesz nowe życie, w co chcę wierzyć i za co z całych sił trzymam kciuki
Tak, nadal cierpię i jego sprawa troche mi ciąży na wątrobie. Staram się nie okazyważ żadnych uczuć, unikam go i nie rozmawiam z nim, chyba, że chcę coś ważnego.
Cieszę się I dziękuje Wspieracie mnie bardzo!

Cytat:
Lily - tu przepraszam za moją niewiedzę, ale jestem świeżak a nie chce mi się od szukać . Ile byłas z tym pajacem? I ile minęło od rozstania?
Byliśmy 2 lata i 5 dni razem A od rozstania minie 15.04 5 miesięcy.... JUŻ TAK DUŻO?! Lol!
Stary 2011-04-12, 21:57   #3070
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez magdus1747 Pokaż wiadomość
wczoraj pisał że mnie kocha... Ja na to że niech nie kłamie bo miłość wygląda inaczej. Odpisał tylko "a no". Już wiedziałam.
Co za koleś przypomina mi się "ej oj" mojego
Cytat:
Napisane przez mimimka Pokaż wiadomość
Jest taka pogoda za oknem ze nie chce mi sie wyjsc na autobus by isc na salse
Mi też się nie chciało na salsę, więc poszłam na piwo
Cytat:
Napisane przez dianeczka0291 Pokaż wiadomość
A tym bardziej powinnam gdyż uważam, że zamknełam się na świat przestałam imprezować poznawać nowych ludzi nowe miejsce liczył się wyłącznie on a teraz wszystkiego żałuje
1. Co do niego czujesz?
2. Wyjdźcie do świata razem
Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Elve głupot nie gadaj, jesteś tutaj bardziej potrzebna niż ja Zostawaj i pomagaj dziewczynom!
Ja zajrzę za jakiś czas... jak się ogarnę Mam nadzieję, że będę Wam mogła wtedy napisac, że u mnie wkońcu dobrze.
Nie jesteś pierwszą, która strzela fochem i wychodzi. Nie zachowuj się jak eksowie Lepiej nigdzie się nie ruszaj
Cytat:
czepił się mojej koleżanki- singielki (z pozoru ). Tydz. temu widziałam jak ją po głowie głaskał, bo jakąś złą ocene dostała. A dzisiaj widziałam jak ją po mordzie pogłaskał... Ona nie była przeszczęśliwa! I czekał tylko żebym się popatrzyła, a ja akurat odruchowo tam patrzyłam, bo jakiś młyn był w klasie, akurat w pobliżu jego...
No dobra, ale czym Cię wkurzył?
Uświadomieniem, że taka inteligentna dziewczyna jak Ty może zakochać się w buraku? Boli, nie?
Cytat:
Napisane przez mimimka Pokaż wiadomość
Kiedy ja po raz pierwszy roztslam sie z eksem i on wyslal mi smsa "niby przypadkiem" to ja serio myslalam, ze to byl przpadek.. Dopiero z watku widze, ze to byl fake
A ja dostałam takiego na 100% omyłkowego, bo on już taki jest
Stary 2011-04-12, 22:02   #3071
Yuuka
Rozeznanie

Ojoj , no to całkiem sporo. A dalej On ci tak po głowie lata? Czy przez te jego akcje śmiejesz się mu w twarz?
Stary 2011-04-12, 22:10   #3072
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:

No dobra, ale czym Cię wkurzył?
Uświadomieniem, że taka inteligentna dziewczyna jak Ty może zakochać się w buraku? Boli, nie?

Wkurzył mnie tym, co soba reprezentuję i jak się zachowuje.

Boli, oczywiście

Cytat:
Ojoj , no to całkiem sporo. A dalej On ci tak po głowie lata? Czy przez te jego akcje śmiejesz się mu w twarz?
To do mnie pytanie?
Jak tak to odpowiem. Jak nie, to też odpowiem.

Owszem, lata mi po głowie, ale strasznie mi żal człowieka, bo głupi jest. Obecnie jestem na etapie jarania się jego kolegą, który do mnie wypisuje na fb
Stary 2011-04-12, 22:17   #3073
_MagdaM_
Raczkowanie

któraś jest z Warszawy? )

I will be with You...
_MagdaM_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 22:17   #3074
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Czemu Cię to wkurza? Może zdenerwować jego mamę, siostrę, kota, ale Ciebie?
Stary 2011-04-12, 22:34   #3075
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu Cię to wkurza? Może zdenerwować jego mamę, siostrę, kota, ale Ciebie?
Nie wiem, nie mam pojęcia. Może ciagle siedzi w mojej podświadomości...
Stary 2011-04-12, 22:41   #3076
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:

Boli, oczywiście

To do mnie pytanie?
Jak tak to odpowiem. Jak nie, to też odpowiem.

Owszem, lata mi po głowie, ale strasznie mi żal człowieka, bo głupi jest. Obecnie jestem na etapie jarania się jego kolegą, który do mnie wypisuje na fb
Do Ciebie Kolegą mówisz? Ojoj, to będzie były " zadowolony"
Stary 2011-04-12, 22:52   #3077
mp_84
Raczkowanie

GG do mp_84

dziewczyny czy wy usuwalyscie swoich bylych z nk lub fb? zawsze wydawalo mi sie to dziecinne... ale wlasnie pod wplywem emocji zrobilam to i ja... on nigdy nie chcial miec fb , a tu 2 dni temu dostaje zaproszenie, przyjelam ,obserwowalam prosil, dzis sie wkurzylam jak dal ze jest wolny, szuka kobiet i dodal fotki...i pod wplywem emocji usunelam go... jestem zla na siebie bo znowu pokazalam ze mi zalezy...troche teraz zaluje ale chce o nim zapomniec a on mi nie pozwala...znowu sie dzisiaj poplakalam, bo jeszcze zylam nadzeija....
mp_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 22:53   #3078
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Do Ciebie Kolegą mówisz? Ojoj, to będzie były " zadowolony"
Oj, bardzo bym chciała by kiedyś nas gdzieś razem zobaczył. Ale myśle, że do tego jeszcze kawałek. Narazie sobie piszemy. Wstępnie na piwko się umówiliśmy...
Stary 2011-04-12, 23:02   #3079
ktosinka
Raczkowanie

Jak tak czytam te wszystkie wątki rozstaniowe z facetami (a jest ich zdecydowanie więcej niż z kobietami) i to jak Ci faceci postępują to tracę wiarę w człowieka, a konkretniej w to, że kiedyś znajdę normalnego chłopaka, który nie odejdzie w momencie gdy motyle z brzucha wyfruną, czy za inną laską, albo gdy się "wypali"... Ja swojemu byłemu ufałam jak cholera, dałabym sobie za niego nogi pourywać i ręce, za to jak mówił, że mnie nigdy nie opuści, że będziemy do starości, że beze mnie on nie chce żyć... I przez cały związek był facetem wymarzonym, zj**ał jedynie końcówkę...
Totalna destrukcja mojego zaufania do mężczyzn. Jak ja mam zaufać jakiemuś innemu, skoro temu wierzyłam tak ufnie jak dziecko swoim rodzicom...
ktosinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 23:05   #3080
kopamatakawa
Rozeznanie

Dziewczyny, nie chcę żeby to zabrzmiało pusto, ale chyba się ogarnęłam Jednak brak kontaktu z eksem to najlepsze co może być dla uzdrowienia duszyczki. Z kolei dziś się dowiedziałam, że eks próbował z moją koleżanką rozmawiać w niedzielę, ale mu nie wyszło, bo w pracy była i szef przyszedł No tak do mnie ma zakaz odzywania twarzy swej, to przez koleżankę próbuje. Niestety moje stare koleżanki mało teraz o mnie wiedzą Życie A we mnie radość Cieszę się z tej pracy, którą mam. Staram się utrzymywać kontakt z dużą liczbą znajomych. Nawet sama się do nich odzywam i wyciągam gdzieś, albo na kawę idę. No i spodobał mi się pewien samiec, ale i tak nic z tego. Po prostu cieszę się, że znowu podobają mi się samce. No to tyle u mnie

Lilly to teraz etap zobojętnienia i będzie dobrze
Stary 2011-04-12, 23:11   #3081
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez mp_84 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy wy usuwalyscie swoich bylych z nk lub fb?
Tak.
Cytat:
Napisane przez ktosinka Pokaż wiadomość
Jak tak czytam te wszystkie wątki rozstaniowe z facetami (a jest ich zdecydowanie więcej niż z kobietami) i to jak Ci faceci postępują to tracę wiarę w człowieka, a konkretniej w to, że kiedyś znajdę normalnego chłopaka, który nie odejdzie w momencie gdy motyle z brzucha wyfruną, czy za inną laską, albo gdy się "wypali"...
To przestań czytać wątki rozstaniowe i przerzuć się na te o szczęśliwych parach
Stary 2011-04-12, 23:50   #3082
taila_s
Raczkowanie

http://www.youtube.com/watch?v=26EP0ght2kI

taila_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 23:54   #3083
Malla
Nie depcze krokusów

Proszę nie wklejać naiwnych, smętnych piosenek :P
Stary 2011-04-13, 07:59   #3084
dianeczka0291
Raczkowanie

MALLA :1. Co do niego czujesz? 2. Wyjdźcie do świata razem

Nie wiem co czuję czasami mi się wydaje, że to zwykłe przyzwyczajenie, jak siedzę w domu mam go dość a jak się z nim spotykam to ohh i ahh

Właśnie o to chodzi, że on zawsze jest tak zmęczony, że nie ma siły nigdzie wyjść. Na tygodniu, żeby wyjść z kolegami ma siłe i jest ok a na weekendy jak się spotykamy to posiedzi godzinę i już śpi a to mnie do szału doprowadza rozumiem ciężko pracuje ale mi chyba też coś się należy prawda ? A dodam, że mieszkamy w jednej miejscowości i mamy do siebie nie daleko a spotykamy się tylko dwa razy w tyg.
dianeczka0291 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 08:11   #3085
wandaweranda
Zakorzenienie

Cytat:
To nie jest pierwsza taka akcja, a ja już jestem tym zmęczona, serio. Siedzę tu, żeby pomóc, rozumiem, że ciężko jest przyjąć brutalną krytykę i nic nie mam do objeżdżania mnie, że za ostro, natomiast zarzucanie mi złej woli uważam za niesprawiedliwe. Nie siedzę tu, żeby się wyżywać, wbrew temu co uważają niektórzy. Nie siedzę też, żeby udowodnić światu, jaka jestem boska i bez wad.
wcale Ci się nie dziwię. Tutaj trzeba mieć anielską cierpliwość.
Mimo ogromu zaangażowania z Twojej strony nie zapominaj, że niektóre osoby po prostu lubią swój ciężki żywot i nic na to nie poradzisz.
wandaweranda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 08:55   #3086
pannannamaria
Przyczajenie

elvegirl - zostań! Twoja krytyka to pierwsze co mnie postawiło na nogi!!!

Tak sobie czytam ten wątek i popatrzcie, codziennie któraś z nas się z jakimś rozstaje, codziennie któraś cierpi. Ale w sumie nie mamy dzieci, wspólnych kredytów na mieszkanie itp. Niektóre z nas muszą ich widywać codziennie inne żałują, że nie mogą praktycznie wcale.

Ja jestem w tej pierwszej grupie, ale wydaje mi się że obie sytuacje mają swoje plusy. Kiedy ich nie widzimy, szybciej możemy się wypłakać, szybciej coś zajmie naszą uwagę. Kiedy z kolei jesteśmy na nich skazane - w szkole, na uczelni, w pracy, na osiedlu - szybciej możemy przestać ich idealizować, widzimy jak się zachowują i tak naprawde jak wiele im brakuje.

Mojemu zawsze zależało na opinii i na wyglądzie bardziej niż komukolwiek kogo znałam kiedykolwiek. Nie przeszkadza mi specjalnie jak siedzę na wykładzie i zawiną mi się włosy, bo akurat muszę szybko i dużo zanotować, on wpadał w gniew (mówił, że mu przykro ). Wolę płaskie buty, bo są wygodniejsze, wiadomo, on uwielbia szpilki. Najchętniej chodziłabym w dżinsach i luźnej koszuli, on woli - możecie się domyślić

Postanowiłam, że będę teraz tak zadbana jak nigdy, będę chodzić na obcasach i w spódniczkach, dokładnie takich, jakie lubi i jakie mi pokazywał w sklepach czy, o zgrozo, na innych dziewczynach. Tak jak któraś z Was wcześniej napisała - pożałuje i zatęskni.
Plan mój wdrażam w życie od poniedziałku, i muszę stwierdzić, że wczoraj był pierwszy efekt widoczny, gapił się na mnie non stop. Trochę szybko, ale w końcu to SAMIEC.

_MagdaM_ - ja jestem
pannannamaria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:22   #3087
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez dianeczka0291 Pokaż wiadomość
Nie wiem co czuję czasami mi się wydaje, że to zwykłe przyzwyczajenie, jak siedzę w domu mam go dość a jak się z nim spotykam to ohh i ahh
Czyli początek końca. Ale nie martw się, na tym etapie jeszcze można odświeżyć uczucie.
Wychodzicie z domu? Kiedy byliście w kinie, na koncercie? Kiedy spotkałaś się z nim wśród jego znajomych?
Stary 2011-04-13, 09:28   #3088
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Czyli początek końca. Ale nie martw się, na tym etapie jeszcze można odświeżyć uczucie.
Wychodzicie z domu? Kiedy byliście w kinie, na koncercie? Kiedy spotkałaś się z nim wśród jego znajomych?

można odświeżyć, ale tylko jak obojgu będzie zależało i będzie im się chciało. sama tu nic nie zdziałasz niestety. mam nadzieję że się uda, choć większości facetom zwyczajnie się nie chce niczego robić i nad niczym pracować
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:34   #3089
Malla
Nie depcze krokusów

Często żeby drugiej osobie się zachciało, trzeba się poświęcić i wyjść z inicjatywą. Faceci idą po linii najmniejszego oporu - skoro nie wiedzą, czy im się dalej chce, to znaczy, że im się nie chce. Rozmowy niewiele wyjaśnią, gdy nadeszło zobojętnienie. Najważniejsze jest działanie.
Stary 2011-04-13, 09:43   #3090
wandaweranda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pannannamaria Pokaż wiadomość
Tak sobie czytam ten wątek i popatrzcie, codziennie któraś z nas się z jakimś rozstaje, codziennie któraś cierpi.
tak, to prawda. Życiowe lekcje zwykle bywają bolesne, nie uniknie się cierpienia. Ale nie można na tym fakcie skupiać swojej uwagi. Ja widzę zdrowe, świetne duety. Dziewczyny, rodzice mojej przyjaciółki, oboje po 60tce piszą sobie smsy o treści kocham Cię. Tak ot, w drodze do pracy, o 7 rano. Albo ślą sobie serduszka. podobnych przykładów mogłabym wymienić jeszcze wiele.
To jest piękne. Można mieć dobry, szczęśliwy związek. Nigdy nie traćcie wiary w to, że jest to możliwe. Szukajcie wokół siebie pozytywnych wzorców i z nich czerpcie nadzieję. Nie popadajcie w beznadzieję i czarnowidztwo.
Walnęłam przemowę jak kaznodzieja, ale pamiętam siebie po zawodzie miłosnym. Po etapie żalu, buntu i rozdrapywania ran, usychałam z tęsknoty za słowami otuchy, zapewnieniami że jeszcze wszystko będzie dobrze. Nadzieja to coś, co nie sposób w sobie zabić, zdusić. Zawsze dojdzie do głosu myślcie pozytywnie

pannaannamaria-miej odwage pozostac sobą. Nie graj przed nikim. Nigdy. Twój facet b. przypomina mi mojego exa. Był pedantem i narcyzem, kochał piękne opakowania, zapachy i piękną oprawę. Nade wszystko. Przekrzywiona choinka była w stanie wyprowadzić go z równowagi z takim kims nie da się zyć.
wandaweranda jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości