|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Jego dwie "koleżanki" znalazły typów i już nie może z nimi odwalac prowokacji, więc teraz czepił się mojej koleżanki- singielki (z pozoru ). Tydz. temu widziałam jak ją po głowie głaskał, bo jakąś złą ocene dostała. A dzisiaj widziałam jak ją po mordzie pogłaskał... Ona nie była przeszczęśliwa! I czekał tylko żebym się popatrzyła, a ja akurat odruchowo tam patrzyłam, bo jakiś młyn był w klasie, akurat w pobliżu jego... A i dzisiaj gadałam z "przyjaciółką". Tą, co niby coś do niego miała. Nasze kontakty sa już lepsze, ale nigdy już chyba nie będzie dobrze między nami. Eks narobił w ciul zamieszania wokoło swojej zafajdanej osoby, nie wiem czy chciał nas poza tym skłócić czy jak... W każdym bądź razie ona mi mówiła, że chamisko jej nawet "cześć" teraz nie powie, że żal jej typa, bo strasznie daremny się teraz zrobił... Już nawet nie mówię o sobie, ogólnie. Pod płaszczykiem wiedzy i pseudointeligencji skrywa niezłe chamstwo i totalną głupotę życiową! Będzie mu ciężko w dalszym życiu. Kopamatakawa , miała chyba rację, że po etapie nienawiści nadchodzi czas ogólnego współczucia dla głupoty eksa...
|
|
|
|
#3062 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
A ja Ciebie za to, że na wyciągnięcie siebie nam pozwoliłaś
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Lily - to teraz już tylko etap obojętności przed Tobą
|
|
|
#3063 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O w mordkę jeża! Ile on ma lat? 12? Robi z siebie idiotę takimi zagraniami.. Masakra. |
|
|
|
|
#3064 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedy ja po raz pierwszy roztslam sie z eksem i on wyslal mi smsa "niby przypadkiem" to ja serio myslalam, ze to byl przpadek.. Dopiero z watku widze, ze to byl fake
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
|
#3065 |
|
Rozeznanie
|
magdalenabellacoza za późno, wykorzystałam już Twoją złotą myśl
![]() lily już niedługo przestanie Cię męczyć swoją obecnością i będzie Ci latało to co on robi Elve mogłabym napisać zawsze do usług ale nie chciała bym znowu tego powtarzać![]() A podpis kozacki
|
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale jak ogólnie widzisz sprawe? Myślisz, że robie postepy? Jak mam dalej żyć spotykając go prawie codziennie?
---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
I uważa się za bardzo dorosłego! To, że jest debilem, to nihil novi, że tak powiem!
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-04-12 o 21:30 |
|
|
|
|
#3067 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Ale. Nie dajesz już mu szansy na osobiste pomiatanie Tobą - to mi się BARDZO podobywuje ![]() Już niedługo koniec szkoły, wakacje, odpoczniesz od niego. I zaczniesz nowe życie, w co chcę wierzyć i za co z całych sił trzymam kciuki
|
|
|
#3068 |
|
Rozeznanie
|
Lily - tu przepraszam za moją niewiedzę, ale jestem świeżak a nie chce mi się od szukać . Ile byłas z tym pajacem? I ile minęło od rozstania?
|
|
|
|
#3069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się I dziękuje Wspieracie mnie bardzo! Cytat:
JUŻ TAK DUŻO?! Lol!
|
||
|
|
|
#3070 | ||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. Wyjdźcie do świata razem ![]() Cytat:
Lepiej nigdzie się nie ruszaj ![]() Cytat:
Uświadomieniem, że taka inteligentna dziewczyna jak Ty może zakochać się w buraku? Boli, nie? Cytat:
|
|
|
#3071 |
|
Rozeznanie
|
Ojoj , no to całkiem sporo. A dalej On ci tak po głowie lata? Czy przez te jego akcje śmiejesz się mu w twarz?
|
|
|
|
#3072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wkurzył mnie tym, co soba reprezentuję i jak się zachowuje. Boli, oczywiście ![]() Cytat:
Jak tak to odpowiem. Jak nie, to też odpowiem. Owszem, lata mi po głowie, ale strasznie mi żal człowieka, bo głupi jest. Obecnie jestem na etapie jarania się jego kolegą, który do mnie wypisuje na fb
|
||
|
|
|
#3073 |
|
Raczkowanie
|
któraś jest z Warszawy?
)
|
|
#3074 |
|
Nie depcze krokusów
|
Czemu Cię to wkurza? Może zdenerwować jego mamę, siostrę, kota, ale Ciebie?
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3076 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kolegą mówisz? Ojoj, to będzie były " zadowolony"
|
|
|
|
|
#3077 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny czy wy usuwalyscie swoich bylych z nk lub fb? zawsze wydawalo mi sie to dziecinne... ale wlasnie pod wplywem emocji zrobilam to i ja... on nigdy nie chcial miec fb , a tu 2 dni temu dostaje zaproszenie, przyjelam ,obserwowalam prosil, dzis sie wkurzylam jak dal ze jest wolny, szuka kobiet i dodal fotki...i pod wplywem emocji usunelam go... jestem zla na siebie bo znowu pokazalam ze mi zalezy...troche teraz zaluje ale chce o nim zapomniec a on mi nie pozwala...znowu sie dzisiaj poplakalam, bo jeszcze zylam nadzeija....
|
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3079 |
|
Raczkowanie
|
Jak tak czytam te wszystkie wątki rozstaniowe z facetami (a jest ich zdecydowanie więcej niż z kobietami) i to jak Ci faceci postępują to tracę wiarę w człowieka, a konkretniej w to, że kiedyś znajdę normalnego chłopaka, który nie odejdzie w momencie gdy motyle z brzucha wyfruną, czy za inną laską, albo gdy się "wypali"... Ja swojemu byłemu ufałam jak cholera, dałabym sobie za niego nogi pourywać i ręce, za to jak mówił, że mnie nigdy nie opuści, że będziemy do starości, że beze mnie on nie chce żyć... I przez cały związek był facetem wymarzonym, zj**ał jedynie końcówkę...
Totalna destrukcja mojego zaufania do mężczyzn. Jak ja mam zaufać jakiemuś innemu, skoro temu wierzyłam tak ufnie jak dziecko swoim rodzicom... |
|
|
|
#3080 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, nie chcę żeby to zabrzmiało pusto, ale chyba się ogarnęłam
Jednak brak kontaktu z eksem to najlepsze co może być dla uzdrowienia duszyczki. Z kolei dziś się dowiedziałam, że eks próbował z moją koleżanką rozmawiać w niedzielę, ale mu nie wyszło, bo w pracy była i szef przyszedł No tak do mnie ma zakaz odzywania twarzy swej, to przez koleżankę próbuje. Niestety moje stare koleżanki mało teraz o mnie wiedzą Życie A we mnie radość Cieszę się z tej pracy, którą mam. Staram się utrzymywać kontakt z dużą liczbą znajomych. Nawet sama się do nich odzywam i wyciągam gdzieś, albo na kawę idę. No i spodobał mi się pewien samiec, ale i tak nic z tego. Po prostu cieszę się, że znowu podobają mi się samce. No to tyle u mnie ![]() Lilly to teraz etap zobojętnienia i będzie dobrze
|
#3081 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Tak.
Cytat:
|
|
|
#3082 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3083 |
|
Nie depcze krokusów
|
Proszę nie wklejać naiwnych, smętnych piosenek :P
|
|
#3084 |
|
Raczkowanie
|
MALLA :1. Co do niego czujesz? 2. Wyjdźcie do świata razem
![]() Nie wiem co czuję czasami mi się wydaje, że to zwykłe przyzwyczajenie, jak siedzę w domu mam go dość a jak się z nim spotykam to ohh i ahh Właśnie o to chodzi, że on zawsze jest tak zmęczony, że nie ma siły nigdzie wyjść. Na tygodniu, żeby wyjść z kolegami ma siłe i jest ok a na weekendy jak się spotykamy to posiedzi godzinę i już śpi a to mnie do szału doprowadza rozumiem ciężko pracuje ale mi chyba też coś się należy prawda ? A dodam, że mieszkamy w jednej miejscowości i mamy do siebie nie daleko a spotykamy się tylko dwa razy w tyg.
|
|
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo ogromu zaangażowania z Twojej strony nie zapominaj, że niektóre osoby po prostu lubią swój ciężki żywot i nic na to nie poradzisz.
|
|
|
|
|
#3086 |
|
Przyczajenie
|
elvegirl - zostań! Twoja krytyka to pierwsze co mnie postawiło na nogi!!!
Tak sobie czytam ten wątek i popatrzcie, codziennie któraś z nas się z jakimś rozstaje, codziennie któraś cierpi. Ale w sumie nie mamy dzieci, wspólnych kredytów na mieszkanie itp. Niektóre z nas muszą ich widywać codziennie inne żałują, że nie mogą praktycznie wcale. Ja jestem w tej pierwszej grupie, ale wydaje mi się że obie sytuacje mają swoje plusy. Kiedy ich nie widzimy, szybciej możemy się wypłakać, szybciej coś zajmie naszą uwagę. Kiedy z kolei jesteśmy na nich skazane - w szkole, na uczelni, w pracy, na osiedlu - szybciej możemy przestać ich idealizować, widzimy jak się zachowują i tak naprawde jak wiele im brakuje. Mojemu zawsze zależało na opinii i na wyglądzie bardziej niż komukolwiek kogo znałam kiedykolwiek. Nie przeszkadza mi specjalnie jak siedzę na wykładzie i zawiną mi się włosy, bo akurat muszę szybko i dużo zanotować, on wpadał w gniew (mówił, że mu przykro ). Wolę płaskie buty, bo są wygodniejsze, wiadomo, on uwielbia szpilki. Najchętniej chodziłabym w dżinsach i luźnej koszuli, on woli - możecie się domyślić ![]() Postanowiłam, że będę teraz tak zadbana jak nigdy, będę chodzić na obcasach i w spódniczkach, dokładnie takich, jakie lubi i jakie mi pokazywał w sklepach czy, o zgrozo, na innych dziewczynach. Tak jak któraś z Was wcześniej napisała - pożałuje i zatęskni. Plan mój wdrażam w życie od poniedziałku, i muszę stwierdzić, że wczoraj był pierwszy efekt widoczny, gapił się na mnie non stop. Trochę szybko, ale w końcu to SAMIEC. _MagdaM_ - ja jestem
|
|
|
|
#3087 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Wychodzicie z domu? Kiedy byliście w kinie, na koncercie? Kiedy spotkałaś się z nim wśród jego znajomych?
|
|
|
#3088 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
można odświeżyć, ale tylko jak obojgu będzie zależało i będzie im się chciało. sama tu nic nie zdziałasz niestety. mam nadzieję że się uda, choć większości facetom zwyczajnie się nie chce niczego robić i nad niczym pracować
|
|
|
|
|
#3089 |
|
Nie depcze krokusów
|
Często żeby drugiej osobie się zachciało, trzeba się poświęcić i wyjść z inicjatywą. Faceci idą po linii najmniejszego oporu - skoro nie wiedzą, czy im się dalej chce, to znaczy, że im się nie chce. Rozmowy niewiele wyjaśnią, gdy nadeszło zobojętnienie. Najważniejsze jest działanie.
|
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest piękne. Można mieć dobry, szczęśliwy związek. Nigdy nie traćcie wiary w to, że jest to możliwe. Szukajcie wokół siebie pozytywnych wzorców i z nich czerpcie nadzieję. Nie popadajcie w beznadzieję i czarnowidztwo. Walnęłam przemowę jak kaznodzieja, ale pamiętam siebie po zawodzie miłosnym. Po etapie żalu, buntu i rozdrapywania ran, usychałam z tęsknoty za słowami otuchy, zapewnieniami że jeszcze wszystko będzie dobrze. Nadzieja to coś, co nie sposób w sobie zabić, zdusić. Zawsze dojdzie do głosu myślcie pozytywniepannaannamaria-miej odwage pozostac sobą. Nie graj przed nikim. Nigdy. Twój facet b. przypomina mi mojego exa. Był pedantem i narcyzem, kochał piękne opakowania, zapachy i piękną oprawę. Nade wszystko. Przekrzywiona choinka była w stanie wyprowadzić go z równowagi z takim kims nie da się zyć.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.

I czekał tylko żebym się popatrzyła, a ja akurat odruchowo tam patrzyłam, bo jakiś młyn był w klasie, akurat w pobliżu jego...
Już nawet nie mówię o sobie, ogólnie. Pod płaszczykiem wiedzy i pseudointeligencji skrywa niezłe chamstwo i totalną głupotę życiową! Będzie mu ciężko w dalszym życiu. Kopamatakawa , miała chyba rację, że po etapie nienawiści nadchodzi czas ogólnego współczucia dla głupoty eksa... 

I dziękuje
JUŻ TAK DUŻO?! 

rozumiem ciężko pracuje ale mi chyba też coś się należy prawda ? A dodam, że mieszkamy w jednej miejscowości i mamy do siebie nie daleko a spotykamy się tylko dwa razy w tyg.