|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wiosenne oczekiwania (prrrawie)narzeczonych .....cz.9!
Cytat:
albo do pracy jakiejś pójść, nawet dorywczej?![]() Cytat:
![]() a na skarpetki mam fazę, uwielbiam nowe ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
fajna ta kieca biała, dodatki kolorowe bym wzięła żeby nie była taka komunijna
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|||||
|
|
|
#4172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety rynek pracy w takiej miescince jak moja jest marny nawet bardzo a co do dolaczczania jakiejs kolezanki niestety mieszkanko nie sprzyja prywatnosci, bo... hmmm... nie ma tu wlasciwie drzwi, pokoje sa laczone niestety. ponadto nie moge sprowadzac sobie towarzycha na mieszkanie tesciow tzn wspollokatorow, bo jakby oni przyjchali na urlop, to nie byloby miejsca na nic
|
|
|
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczcie jakie zdzierstwo identyczna sukienke kupilam w grudniu u mnie w miescie w butiku za 40 albo 45 zl. a na allegro za 79zl. http://moda.allegro.pl/g-zjawiskowa-...548034293.html
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
a wydawaloby sie , ze na allegro taniej
ale jaka ta modelka paskudna
|
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
Na allegro też zdzierają niekiedy, więc trzeba ostrożnie
![]() Wnerwiona do granic możliwości odrostami (znowu. po niespełna 3 tyg) walnęłam sobie taki kolor: http://www.syoss.pl/index.php?id=130 - ciemno mi na łbie wygląda fajnie - oby równie fajnie było jak włosy wyschną ![]() Jak tak patrzę na nas, młodych, to mam wrażenie, że życie to walona sztuka kompromisów i ustępstw. Tak, będę płacic kupę kasy tylko po to, żeby mieszkać z narzeczonym. Tak, poświęcę swoją prywatność dla usamodzielnienia się. Tak, będę pracować i studiować, zajeżdżę się, ale zdobędę doświadczenie zawodowe. To nie powinno być takie trudne ![]() Kinia, uroczy ten Twój chłop z leceniem na dzieci Mniej uroczy z salą. Masz już jakiś termin na oku?
|
|
|
|
#4176 |
|
Zadomowienie
|
Gaja śliczny kolor! Lubię farby syoss, mam po nich takie miękkie włoski
|
#4177 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja bym brała jasną. Buty mogą być jakieś ecru lub brąz. Kilka opcji daje. Ta jasna sukienka mi się też spodobała. No i te buty z różyczką bomba.
|
|
|
|
|
#4178 |
|
Konto usunięte
|
Z tym brązem to miałam na myśli taki jasny, skórzany. Co w tym stylu.
|
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja tak 22 czerwca ,2,5 roku po zareczynach i rowne 27 lat po moich chrzcinach
![]() A jaki kolorek ci wyszedl?? I co to ma znaczyc to na fejsie Ja nie wychodze za maz w 2014 no way
|
#4180 |
|
Konto usunięte
|
A my z D. znowu ciężką rozmowę mieliśmy. To znaczy wszystko dobrze, żadne tam awantury czy kłótnie.
|
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
isabella dlaczego ciezka?? dotyczyla domku??
|
#4182 |
|
Konto usunięte
|
A domu trochę też, a tak to bardziej nas.
Mamy trochę inne potrzeby w pewnej kwestii.---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- No a co do domku, to obiecał, że postara się zrobić wszystko, żeby w tym roku to stanęło. Powiedziałam, że co mi na sercu leży, bo już rady nie dałam. |
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
hmm w kazdym zwiazku tak niestety jest ,nie zawsze we wszystkim partnerzy sie zgadzaja.
Widzisz stara sie ten twoj tz ,zalezy mu ,zareczyny tez beda lada chwila takze kochana glwoa do gory.
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-04-12 o 21:48 |
|
|
|
#4184 |
|
Konto usunięte
|
Wiem, że Mu zależy i to najważniejsze. Mam nadzieję, że z zaręczynami nie będzie już zwlekał, bo wtedy niespodzianką to już nie będzie.
No a jak z tą Waszą salą, bo nie nadrabiałam jeszcze? |
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
Duzo z nas tu nie bylo zaskoczonych i niespodzianki nie mialysmy ,ale coz sie dziwic jak po 5-6 latach sie doczekalysmy pierscieni.
A co do naszej sali to dzis pisalam,ze w sobote jestesmy umowieni na podpisanie umowy na wesele za 2 lata.Glu-po-ta
|
#4186 |
|
Konto usunięte
|
A ja coraz bardziej myślę czy nie chcę wziąć cywilnego szybciej. Moj D. mówi, że jak chcę kościelny, to on chce wesele. Na to trzeba uzbierać. To w sumie.
![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Czemu żadna się nie odzywa? |
|
|
|
#4187 |
|
Raczkowanie
|
Ja czekam aż mój ukochany poprosi mnie o rękę i już doczekać się nie mogę... Rozmawiamy o ślubie, chcielibyśmy żeby to było w 2012 roku,ale mój chłopak o zaręczynach nie wspomina, a ja doczekać się nie mogę.
|
|
|
|
#4188 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Jesteśmy razem 4 lata i uważam że już czas na zaręczyny chociaż pewnie one dużo nie zmieniają w życiu (przynajmniej tak uważa mój chłopak. Dla niego to tylko słowa i pierścionek, a przecież on mnie i tak kocha i chce ze mną być). Ślub planujemy po tym jak skończę studia bo obecnie jestem na czwartym roku. |
|
|
|
|
#4190 |
|
Zadomowienie
|
Isabelle spokojnie, nie myśl ciągle o tych zaręczynach bo naprawdę zepsujesz sobie tą chwilę
Lepiej żeby TŻ sam, na spokojnie do tego dojrzał i Cię zaskoczył Jesteście ze sobą 2 lata, to nie jest jakiś ostatni dzwonek na zaręczyny.
|
#4191 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór kochane
![]() Nie było mnie calutki dzień-a to dlatego, ze pospałam do 11 , potem poszłam z koleżanką na zakupy, a od 13 sie Tżtowałam ale o rrr nie było mowy bo z rana przyszła do mnie @ A od 20 siedziałam jak na szpilkach i potem mecz moich Diabełkówidę nadrabiać
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
Isabelle ja przegladam sukienki na allegro takie na wiosne /lato ,a powinnam pisac ciotce tz prace mgr.tzn.sklecic z przyniesionych mi materialow i fragmnentow czyjejs pracy wiem wiem plagiat ,ale jak ona studiuje na bylejakiej uczelni dla glabow (sama tak okreslila) do tego ich prace czy to licencjackie czy magisterskie to pic na wode fotomontarz to coz sie dziwic.
Kasiak napisz nam cos wiecej ,a planujecie juz ten slub na 2012 czy tylko rozmawiacie o nim?? widzisz jestes w dobrej sytuacji ,bo przynajmniej twoj tz chce tego slubu w 2012 ,a u nas niektore sie pozareczaly a slubu ani widu ani slychu.
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-04-12 o 23:08 |
|
|
|
#4193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chyba sobie paszporta wyrobie
|
||
|
|
|
#4194 |
|
Konto usunięte
|
Tylko, że ja mam (oboje mamy) już swój wiek i jakieś tam marzenia od dawna. Poza tym uważam, że to właśnie jest ostatni dzwonek, żeby to była niespodzianka, coś fajnego, a nie takie czekanie.
My na ten temat ostatnio rozmawialiśmy w Święta, także nie będzie to nic wyproszonego.
|
|
|
|
#4195 |
|
Raczkowanie
|
Planujemy ślub, ale na początek tylko cywilny więc nie będzie jakiś wielkich przygotowań typu sala, wesele itd i dlatego przeraziłam się kolejką na 2 lata...
Isabelle, a Ty jak długo czekasz na zaręczyny? Edytowane przez kasiak12 Czas edycji: 2011-04-12 o 23:13 |
|
|
|
#4196 |
|
Konto usunięte
|
Hmm jeśli można to tak nazwać to z jakiś rok o tym myślę, w sensie, że chce. Ale żeby się niecierpliwość to jeszcze nie. Co najwyżej zaczynam czuć, ze jeśli to jakoś w najbliższym czasie nie nastąpi, to nie będzie już niespodzianką, bo zacznę wyczekiwać.
Nie wiem czy rozumiecie o co chodzi. Chcę żeby to było takie naturalne, spontaniczne, a nie wyczekane z poczuciem "kiedy?" albo "może zrobił to bo ja czekałam".Ja wiem, że D. chce ślubu za jakieś dwa lata i że w tym roku planuje wcześniej jak później. Tak dał mi do zrozumienia jak sobie gadaliśmy o tych sprawach. On chce żebym miała niespodzianke. |
|
|
|
#4197 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamea nie martw się na zapas
Jlys dobrze, ze czujesz sie lepiej, jeszcze trochę i Ci całkowicie przejdzie ![]() Gaja super ze calusieńka noc przespałaś ![]() Bluesky to nie pozostaje Ci nic innego jak cieszyć sie nadejściem tej chwili ładnie razem wyglądacieSylvi jak masz możliwość to jedź-ewentualnie jak z Tż będzie dobrze to weź go ze sobą aQo1 noo to juz niebawem Alunia kurteczka mi sie podoba ![]() Studi sukieneczka ładna, tyle ze ja bym wolała jakaś w kolorze ![]() Kinia no no przyzwyczaja sie widać ![]() Baby racja racja-dużo rzeczy to info wyssane z palca, jednak zdarzają sie i takie, które są prawdziwe, a o których w naszej tv nie usłyszymy słowa Isabelle 3 butki super ![]() Kasiak witaj a mówiłaś Tż dlaczego zaręczyny sa dla Ciebie ważne?
|
#4198 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jakie sukienki wpadły w oko? ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- No nic, ja lecę spać. Dobrej nocy dziewczyny! |
|
|
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ nie pojedzie. ma tu stala prace wiec nie zaryzykuje |
|
|
|
|
#4200 |
|
Raczkowanie
|
Mówiłam, że chce żeby już się odbyły nasze zaręczyny, ale w zasadzie nie mówiłam że to takie dla mnie ważne bo nie chce żeby źle było to zrozumiane. Nie chce żeby wyszło że naciskam albo coś w tym stylu...
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- no tak... spontaniczne zaręczyny, niewyczekiwane tylko z zaskoczenia to marzenia każdej z nas. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

no ale od pazdziernika wracam na stare smiecie do rodzicow, bo nie oplaca mi sie samej tutaj siedziec i placic ich czynsz, ktory oni tak czy inaczej musieliby placic nawet jakby mnie tu nie bylo...
albo do pracy jakiejś pójść, nawet dorywczej?

Ja nie wychodze za maz w 2014
no way

Lepiej żeby TŻ sam, na spokojnie do tego dojrzał i Cię zaskoczył
, potem poszłam z koleżanką na zakupy, a od 13 sie Tżtowałam
A od 20 siedziałam jak na szpilkach i potem mecz moich Diabełków