|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Cytat:
![]() http://www.sklep.house.pl/kategoria/...eczki_815.html W sklepie kosztują 49,99. Współczuję kłopotów z autem, uciążliwe jest jak się nagle nie może jeździć no i koszty naprawy to też nic miłego. Oby naprawili Ci to jak najszybciej.Cytat:
![]() Nynko a Ty już dostałaś swoje ciuszki z allegro?
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety jeszcze nie
mają 2-7 dni na wysłanie a do tego 2-3 dni poczta... wpłaciłam 30 marca więc teoretycznie do 6 kwietnia powinni wysłać dziś jest 12 a ja dalej nie mam
|
#1773 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
na stronie o mnie mają podane informacje ile trwa wysyłka i żeby potem nie wystawiać za to negatywnych komentarzy ale kurde w moim przypadku już przekroczyli termin
|
#1777 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi się podoba ta http://www.sklep.house.pl/odziez-dam...s/pcreateddate Oblukam ją na żywo ![]() Cytat:
Ciężko mi niestety powiedzieć Ja będę dopiero w piątek, ale nie w pracy, tylko na zebraniu o 8:30. Więc jeśli do tej pory nie wybierzesz się do SP, to mogę dać znać, czy są te zestawy.Cytat:
Cytat:
![]() Proste, że tak. Ewidentnie w kulki sobie lecą... Byłam dziś na japońskim manicure, ostatnim już z kuponu. Teraz będę sobie chodzić raz w miesiącu, albo nawet rzadziej, jeśli paznokcie będą mi mi się "dobrze trzymać". W końcu to wydatek 50 zł Dziś pomaluję paznokcie pierwszy raz chyba od 2 miesięcy |
||||
|
|
|
#1778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a one są krótkie czy troche dłuższe? Musze koniecznie odwiedzić ten sklep, tylko kiedy ... Cytat:
|
||
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam przywitać się i spadam.dzisiaj zużyję sorbet czekoladowy na cellulit (ale nazwa no nie?) o poj.600ml i odżywkę do włosów Glorii.chyba was doczytam w weekend,bo teraz nie mam kiedy za bardzo.
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tz nadal nie wie nic odnosnie pracy. Architekt mu zlecil prace na jutro i pochwalil za to co juz zrobil. Ciekawe kiedy sie okresli.. Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2011-04-12 o 21:48 |
|
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu mam zuzycie: żel pod prysznic migdałowy Palmolive. Za chwilę wykończe balsam AA
|
#1782 | |||
|
Zadomowienie
|
Możesz też spróbować pójść na pocztę, może zaginęło gdzieś awizo a przesyłka czeka na odbiór??
Cytat:
![]() Cytat:
A koszulki nie są krótkie, sięgają prawie za pupę. ![]() Cytat:
|
|
#1783 |
|
Miss Pudernica
|
U mnie też się nic nie chce skończyć - mam wszystko zużyte dopiero do połowy. Chociaż to dobrze, bo kwiecień robię miesiącem oszczędzania. Oprócz lakierów nic nie kupiłam, ale wreszcie muszę się wybrać po micel.
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na kuponach, które widziałam i z tego, co czytałam w Internecie wynika, że dopiero 4-5 dni po japońskim można malować pazurki. ![]() Cytat:
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
tak wgl to umówiłam się już dziś do fryzjera - na 10 i kosmetyczki - na 12 na ślub
na próbny makijaż kazała przyjść w lipcu i umówić się ze 2 tygodnie wcześniej w fryzjerka kazała 3 tygodnie przed weselem
|
#1789 | ||
|
Zadomowienie
|
I bardzo dobrze.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie się czyta o takich przygotowaniach.
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się wczoraj orientowałam w pobliskich salonach fryzjerskich jak cenowo takie fryzury ślubne (tzn ślubne z nazwy
) wychodzą. Rozpiętość niesamowita: 60-180 zl Akurat w tych salonach jest też stanowiski wizażystki, więc można obie sprawy załatwić w jednym miejscu. Wszelkie koki, przeplatańce, zawijasy i "gniazda" na całej głowie zdecydowanie odpadają - chcę włosy spięte na bok https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1787 Z każdej coś mi się podoba ![]() - z pierwszej - prostota - z drugiej - to "coś" zrobione na boku - z trzeciej - "zaplecenie" włosów przed puszczeniem ich na prosto Dalej wizażanka doradziła mi drugą fryzurę, jako najbardziej pasującą do mojego ślubnego wizerunku (suknia w stylu dworskim, toczek z krótką woalką, wyrazisty makijaż, fuksjowe buty, fuksjowe paznokcie) lub nieco szalone i "niegrzeczne" spięcie na bok, na pewno nie grzeczne i romantyczne loki. Cięzka sprawa Carrola: może Ty?
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-04-12 o 22:18 |
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
u fryzjerki do której ja idę cena zależy od długości włosów i wiadomo rodzaju fryzury ale powiedziała 45-80 a kosmetyczka góra 60 zł no ale po 3 razach to się suma jednak zrobi...
|
#1792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi się chyba najbardziej podoba pierwsza fryzura. ![]() Eee ja to raczej nie. Wprawdzie patrząc na Twoją historię to nie można być niczego pewnym ale póki co nie przewiduję ślubu przez co najmniej 2 - 3 lata.
|
|
#1793 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Może ta zlecona praca, to taki ostatni "test"? Że jak będzie zadowolony, to go przyjmą? Mam nadzieję Cytat:
A w ogóle, to się okazało, że mama ma jeszcze dwa kupony do tej kosmetyczki, gdzie chodziłam teraz i dała mi jeden. Czyli mam jeszcze 4 darmowe japońskie ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hosenko sliczne te fryzuki. Mi sie za to podobaja romatyczne fale wiec sie nie wypowiem. Z reszta nie ogladalam jeszcze slubnych fryzur, ale z tych co dalas to najbardziej chyba bedzie pasowala ci 1 |
|
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem strasznie zla, moj nowy laptop zdechl, zepsul sie dysk C, nie moge go uruchomic, wszystkie dane przepadly
Musze go odeslac do serwisu, cale szczescie, ze jeszcze mam rok gwarancji na niego...
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
Ten wątek powinien zmienić nazwę bo tylko zakupy, zakupy, zakupy....
Ja jeszcze nic nie kupiłam ale w tym tygodniu się to zmieni bo jadę na resztce szamponu.
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję
![]() Nynka: jutro ide z koleżankami na mierzenie, wiec moze uda im się zrobić zdjęcie z przyczajki Cuciola: mi też się bardzo 1 podoba, tylko nie wiem czy ona faktycznie nie pasuje bardziej do romantycznej sukni czy np. w stylu greckim. Kolciag z tamtego wątku poradziła, że do mojego looku pasuje fryzura "z pazurem". Mam jeszcze sporo czasu, może znajdę coś w internecie
|
#1799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie niestety nie było takiej możliwości, na wejściu babka nas uprzedziła... wystarczy że zapamiętasz nazwę sukni i znajdziesz na stronie, ja tak robiłam jak po powrocie do domu już sama nie wiedziałam jak te suknie wyglądały
|
|
#1800 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A jeszcze miałam napisać, że kupując lakier Sensique Exotic Flower (i malując nim wczoraj paznokcie) byłam pewna, że jest on ciemnogranatowy. A dziś się okazuje, że tak nie do końca, trochę w nim morskiego odcienia, a czasem jak się patrzy, to się ma nawet wrażenie, że jest ciemnozielony Ale bardzo mi się podoba No i ma w sobie drobinki.
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-04-13 o 11:05 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.

i gdzie kupiłas ? 
Oby naprawili Ci to jak najszybciej.

mają 2-7 dni na wysłanie a do tego 2-3 dni poczta... wpłaciłam 30 marca więc teoretycznie do 6 kwietnia powinni wysłać dziś jest 12 a ja dalej nie mam

Ja będę dopiero w piątek, ale nie w pracy, tylko na zebraniu o 8:30. Więc jeśli do tej pory nie wybierzesz się do SP, to mogę dać znać, czy są te zestawy.

moich wczesniejszych zakupów nie widziałyście?

Akurat w tych salonach jest też stanowiski wizażystki, więc można obie sprawy załatwić w jednym miejscu.
Wprawdzie patrząc na Twoją historię to nie można być niczego pewnym