|
|
#3871 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Essence cz. VIII
Cytat:
. Muahaha! Ale już sobie wyobrażam Essencomaniaczki przy tych kartonach jak się nie mieszczą i przetrzepują wszystko . Hahaha!
|
|
|
|
|
|
#3872 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie pojawiły się pojedyncze nowości: 3 lakiery colour & go i błyszczyki. Być moze coś jeszcze, ale nie patrzyłam w necie na wszystkie nowosci a tylko na lakiery
|
|
#3873 |
|
Raczkowanie
|
Jak nie dostanę w swoje ręce eyelinerów w słoiczku i pędzelków to się chyba załamię! Jestem w totalnej desperacji, latam po całym mieście (i nie tylko!) za tymi #$%^& nowościami
|
|
|
|
|
#3874 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak i tak wszystko wiemy lepiej od Pań w Naturach i Douglasach ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
tylko... jak te nowości wszystkie wyłożą w maju to ja się nie załamię, a zbankrutuję bo zawsze z czymś innym wychodzę ![]() wczoraj z kremem pod oczy Ava, dzisiaj oprócz dwóch nowych lakierów jeszcze z mini kosmetyczką do torebki... a ostatnio zawiedziona, że nadal nic nie ma to w desperacji płatki kosmetyczne se kupiłam
|
|
|
#3875 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#3876 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Byśmy wiedziały wszystko ;P.
|
|
|
|
|
|
#3877 |
|
Zadomowienie
|
mejaczku, piszesz się na wspólne zrobienie transparentu?
będziemy okupować GŁ
|
|
#3878 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ciekawe kto wykazałby więcej determinacji ja czy ta chuderlawa ochronaEdytowane przez milk Czas edycji: 2011-04-12 o 22:14 |
|
|
|
|
|
#3879 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przyznaj się ! już myślałaś, że chiddy wykupiła wszystko z antii i mejuś no to następnym razem W NOGI a chuderlak itak by Cię nie dogonił ![]() swoją drogą to ten gościu w Naturze dzisiaj mnie już zdenerwował zalatywał koło mnie - raz z lewej, raz z prawej - czułam się jak prawdziwa essencomaniaczka, która chce porwać obie szafy i wybiec
|
|
|
#3880 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Na początku się wkurzałam, ale teraz go zlałam i stoję np. przy szafie Catrice i oglądam sobie różne rzeczy, potem idę do Essence, a potem znowu do Catrice, a potem znowu Essence, po drodze szafa Bell... A on za mną i oczopląsu dostaje, haha . A ja wychodzę i niczego nie biorę ;P.A to z tymi gazetkami to całkiem rozsądne jest... Nowości pewnie przyszły, ale pojawią się dopiero w gazetkach, więc nie można ich jeszcze wykładać. W czwartek zatem szturmuję Naturę, nie ma bata! :P Edytowane przez zzzielona Czas edycji: 2011-04-12 o 22:24 |
|
|
|
|
|
#3881 |
|
Raczkowanie
|
zzzielona jestem z Puław (koło Lublina)
) skoro czekają do nowej gazetki to w czwartek/piątek trzeba ruszyć na polowanie dziewczyny i jak z tym nowym korektorem i linerkami? ;>
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem i na pewno go nie kupiła bo przecież... na pewno nie jej kolor...
|
|
|
#3883 |
|
keep calm and contour on
|
pojechałam do Galerii w nadziei że zastanę tam choć trochę nowości ,a tu dupa
|
|
|
#3884 |
|
Zadomowienie
|
Byłam wieczorem w Pestce w Poznaniu i praktycznie nic nie było nowego, jakies pojedyncze lakiery
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3886 |
|
Raczkowanie
|
wieści z facebookowego profilu natury!! - nie wiem czy ktoś o tym pisał ale zamieszczam jak coś:
"Kochani, pytaliście nas o markę Essence, tak więc nowa kolekcja Essence „Blossoms etc” już wkrótce zostanie rozesłana do wszystkich Drogerii Natura. Powinno to się odbyć w ciągu najbliższych dwóch tygodni. Ale UWAGA! To nie wszystko! Jeszcze w kwietniu w marce Essence pojawi się sporo nowości! Jest więc na co czekać "yeah!!
|
|
#3887 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale powiedź, ze będzie duży i neonowy---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
Kiedyś chciałam kupić jakiś mocny klej i dociapać go do półki żeby mnie nie śledził ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
Następnym razem powiedź żeby się odsunął bo śmierdzi. A ja tak bym sobie kupiła pędzelek.
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ Edytowane przez mejaczek Czas edycji: 2011-04-12 o 22:44 |
|||
|
|
|
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
czyli co wycofali nam różowego MA, zdązyłam kupic w ostatniej chwili?;/
|
|
|
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem wam że pomalowałam paznokcie różowym lakierem z WB i żałuję że nie wzięłam jeszcze granatowego z tej limitki
ten lakier od początku mnie zachwycił, maluje się nim tysiąc razy lepiej niż lakierami MD, może jutro jak będę w firlicie na długiej to jeszcze jakiś granacik będzie na mnie czekał ![]() Natury są mi mniej po drodze niż douglas czy firlit więc pewnie się nie załapię na blossoms bo penie jak tam dotrę to już nic nie będzie
|
|
|
|
|
#3890 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
mówię o tym, ze dziewczyny, które maja juz szafy pełne nowosci nie widziały go, nie ma na niego miejsca, w gazetce też go brak...
|
|
|
|
|
#3892 |
|
Raczkowanie
|
u mnie jest miejsce na różowy jak i zielony i pomarańczowy, ale jeszcze nie wszystkie nowości dotarły do natury w moim mieście
|
|
#3893 |
|
Wtajemniczenie
|
SoBitterSoSweet - na Długiej dziś chyba nie było granatowych WB, ale za to we Flircie na Karmelickiej (blisko Pl. Inwalidów) pałętała się jeszcze jedna czy dwie buteleczki granatowego
|
|
|
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3896 |
|
Zadomowienie
|
http://www.essence.eu/pl/produkty/oc...a-do-rzes.html według tego przeglądu tuszy różowy MA jest w ofercie, więc nie ma się o co martwić
|
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3899 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?Cytat:
![]() No ba, my to sobie już odpowiednio rozdysponujemy Cytat:
już sobie wyobrażam taką scenkę Cytat:
no-to się pochwaliłam-wracając z urlopu zahaczyłam o KRK i odwiedziłam te Wasze małe drogerie niesieciowe i bonarkę. Kupiłam błyszczyk Stay 02 my favorite milkshake (aplikator ), lakier C&G benzynkowy, zielony liner i korektor. Jestem zachwycona wszystkim (najmniej błyszczykiem). Zapomniałam oczywiście o połowie rzeczy, które chciałam, ale przy szafie w bonarce dostałam takiego oczopląsu, że ochroniarz bardzo się do mnie "przylepił" i nie wiedziałam, czy on bardziej mnie wkurza, czy cieszą nowości
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

. Muahaha! Ale już sobie wyobrażam Essencomaniaczki przy tych kartonach jak się nie mieszczą i przetrzepują wszystko 

jak i tak wszystko wiemy lepiej od Pań w Naturach i Douglasach 

ciekawe kto wykazałby więcej determinacji ja czy ta chuderlawa ochrona
a chuderlak itak by Cię nie dogonił