|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |
|
Organizatorka
|
Dot.: Miłośniczki Zary- część V (wieczny zakupoholizm i pustki na kontach :) )
Cytat:
- chociaż pamiętam niejeden szał jaki tu widziałam nawet dawno dawno temu. Nie chce nikogo obrażać, ale mam wrażenie, że część osób zakłada, że wpada tu motłoch bez gustu i szuka czegoś co często wypowiadające się osoby wyselekcjonują, po czym pędzi do sklepu i im wykupuje. Nie, nie jest tak. Ja bardzo lubię ten wątek lubię oglądać co wklejacie jak zestawiacie chociaż raczej nie jest to w moim guście. Podobają✂mi się bardzo poszczególne rzeczy jak np. biała marynarka Gabi (w której nota bene ładnie wygląda i powinna jak najszybciej umieścić ją w szafie ). Tak czy owak chyba naprawdę chcecie chować wątek tylko nie wiem przed kim
|
|
|
|
|
#992 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#993 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..." |
|
|
|
|
#994 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a żeby nie robić off topu, czy ktoś widział tą sukienkę i może coś więcej o niej powiedzieć? Edytowane przez Mysiaczek Czas edycji: 2011-04-12 o 23:07 |
|
|
|
|
#995 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak w kółko
|
|
#996 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja za często nie piszę bo zwyczajnie brak mi czasu a nawet sił,ale zawsze śledzę uważnie co się dzieję i cieszę się że ze swoją Zarową miłością nie jestem sama
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..." |
|
|
|
|
#997 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#998 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
piekna marynarka i pięknie wyglądasz!!!
|
|
|
|
#999 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1000 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i jakoś nigdy nic nie oddaje trochę po molestuję was zdjęciami bo widzę, że zakupoholizm słabnie
Edytowane przez Mysiaczek Czas edycji: 2011-04-12 o 23:27 |
|
|
|
|
#1001 |
|
Rozeznanie
|
i jeszcze...
|
|
|
|
#1002 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1003 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy widziałyście?
http://allegro.pl/zara-pomaranczowa-...559793575.html
|
#1004 |
|
Rozeznanie
|
A i jeszcze wrzucam zdjęcia z miętuskami bo dziewczyny miały dylemat, kupować czy też nie
Mi się osobiście na tych zdjęciach podobają, sama nie mierzyłam bo jakoś nie mogę sobie siebie wyobrazić w zielonych spodniach, tzn. umiem widzę żabękolejna porcja znów za kilka dni |
|
|
|
#1005 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
byłam dziś ok 21 w Krakowskiej. Zakochałam się http://static.zara.net/photos//2011/...=1302540147432 muszę ją mieć a poza tym na TRF wisiało ok 5 tych nowych marynarek. Nie zdążyłam złapać do przymiarki mojego rozmiaru, ale wydają się całkiem całkiem
|
|
|
#1006 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1007 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pomimo, że my chcemy sobie nawzajem pomagać to nie zawsze jest ku temu możliwość, bo np. danej rzeczy już nie ma w sklepach, ale na allegro oczywiście jest ... w zawrotnych cenach
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2011-04-13 o 00:29 |
|||
|
|
|
#1008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Osobiscie uwazam,ze przydaloby sie jakies alternatywne forum (zamkniete) do ktorego dostep mialaby ograniczona liczba osob.
Pamietam poczatki tego forum oraz wszystkie wizazanki,ktore je rozkrecaly. Oczywiscie nie mam nic przeciwko dziewczynom ktore dolaczyly pozniej Chodzi mi o to,ze ostatnimi czasy jest SPORA liczba osob,ktora na tym watku w ogole sie nie udziela a podczytuje dla wlasnych korzysci ( wykupuja masowo rzeczy ze sklepow i sprzedaja sporo drozej na allegro) Na poczatku tego watku znalysmy jeszcze paru sprzedajacych o ktorych nie mowilo sie tu GLOSNO i sporo rzeczy mialysmy taniej. Teraz osoby ktore sie tu nigdy nie udzielaly znaja wszystko przez co Ci sprzedajacy winduja juz sporo wyzsze ceny. Nie bede ukrywala, czasami irytuje mnie fakt,ze pol polski bedzie chodzilo w tych samych rzeczach (jednak musze sie z tym liczyc w koncu Zara to sieciowka) ale nigdy nie bylo az takiej sytuacji,ze rzeczy schodzily ze sklepowych polek w takim tempie. Nie pamietam zeby byl az tak duzy szal na rzeczy,ktore kosztuja 400 zl. Wiec nie wmawiajcie mi ,ze wszystko wykupujemy my same bo wizazanek udzielajacych sie byloby gora 50. Poza tym przez to,ze jest tu tyle obcych osob,ktorych nie znam nie moge wklejac tu swoich zdjec. Na forum zamknietym byloby inaczej. Ktos tez wspomnial,ze na pewno nam nikt ubran nie wykupi, a ile razy byly sytuacje,ze choc ktoras z nas miala pieniadze na dana rzecz to ich juz w sklepie nie bylo?? Zauwazylam,ze oburzaja sie najbardziej osoby,ktore pisaly tu ze dwa razy ![]() Ps. Moze blog nie wypali,ale warto sprobowac. Nie ma zadnego forum ktore dzialaloby jak wizaz,ale byloby na haslo? Ps2 Jak zapisac sie do klubu? jakos nie umiem boszenka ratuj![]() Nikt nie mowi zeby na tym watku nie pisac Wizaz jest tylko jeden...Na wizaz wchodzi coraz wiecej kobiet, srednio na watkach siedzi po 20-30 tys osob i ta liczba ciagle rosnie. Liczba osob na tym watku tez bedzie sie powiekszac. Tutaj juz przestajemy byc anonimowe ![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Cytat:
![]() Watpie zeby taka osoba sledzila bloga theblondsalad i jej najnowsze wpisy ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- Cytat:
![]() Watpie zeby taka osoba sledzila bloga theblondsalad i jej najnowsze wpisy Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2011-04-13 o 00:48 |
||
|
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupuj białą, bo szyta, jak na Ciebie Bielizna śliczna Mnie się dziwne wydaje myślenie, że te posty nakręcąją aż taką sprzedaż. Przepraszam, może to niegrzeczne, że tak pisze, ale przeciez w sieciówkach są rzeczy "trendy" wystepujące w większości gazet, znane panie z tv wystepują też w tych ubraniach. To samo jest często z ubraniami z H&M, bo podczytuje i tamten watek, więc zauwazyłam podobieństwo. Ja czytam ten wątek, ale nie mam ani różowej żadnej ani kobaltowej, bo to nie do końca mój styl, chociaż Wy Dziewczyny super w nich wyglądacie wczoraj w Manu tez widziałam dwie dziewczyny w różowej dresowej i od razu pomyslałam o Wizażu, ale może niekoniecznie Od razu też dodam, że jestem "nieszkodliwa", bo nie mam konta na allegro za to chętnie zawsze kupię komuś coś jesli tylko to jest u mnie, a sobie odłoży A ja kupiłam te spodnie, ale chyba musze wymienić na mniejsze, bo odstaja mi w pasie, zbo myslę, że może się jeszcze mi rozciagną? Tylko wtedy to ani na tyłek ani na uda ich nie wcisnę ![]() Oto one: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...NNY%2BTROUSERS niestety na mnie nie wyglądają tak fajnie, jak na modelce, a szkoda, bo na taki efekt liczyłam
" – Pani Iwonko! Pani wytrze tę szminkę, bo klient znów się będzie pieklił ... "NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie! NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie! Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2011-04-13 o 01:16 |
|
|
|
|
#1010 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale są wyjątki potwierdzające, że wizaż ma duży wpływ, np. szare paseczkowe torebki sprzed kilku sezonów ![]() ich na przykład nie nosiły żadne "celebrytki", a na allegro szły jak ciepłe bułeczki, ze sklepów znikały w tempie zastraszającym co do spodni to może poprzymierzaj inne rozmiary albo inną sztukę w tym samym rozmiarze, wiadomo jak to bywa z rozmiarówką Zary
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2011-04-13 o 01:21 |
|||
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko mam porownanie do tego co bylo
Wiadomo,ze nie mozna uogolniac. Nie kazda wizazanka bedzie sie rzucala na rozowe marynarki. sadze ,ze bylby popyt na nie i tak,ale moze nie osiagalyby takich cen na allegro Z drugiej strony ciesze sie,ze jest nas coraz wiecej i,ze wszystkie dziewczyny sa pomocne. Chcialabym jednak zeby podczytujace dziewczyny zaczely sie udzielac. |
|
|
|
#1012 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z pełną funkcjonalnością
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie o tym mowie
i moznaby tam dodawac zdjecia?odnosnie torebek to pamietam sporo takich hitow np slynne z łańcuchem, pikowane male torebeczki na lancuszku czarne i pudrowe, pudrowe i czarne kuferki z cwiekami ( to tez maly hit stylio:P ) torby z azurowym wykonczeniem z przodu, te torebki czarne z łancuchami skorzane i chabrowe (f&f je podrabialo) Wiele z tych toreb rok po zarze ma w swojej kolekcji reserved Wykonanie jednak juz nie to.
Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2011-04-13 o 01:56 |
|
|
|
#1014 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy może mieć inne poza tym, jak pisałam nie mam konta na allegro i oglądam tylko to, co Wy wkleicie. Za to pamiętam tez, że nudziaki z Zary schodziły dobrze i miały zabójcze ceny na allegro (wklejane przez Was aukcje), więc to nie zawsze Wizaż napędza popyt Poza tym, jak coś ładne to ładne ![]() Cytat:
no nie mam chyba wyjścia. A czy spodnie jeansowe z TRF sie rozciagają? ma może ktoś? Cytat:
![]() Ja czytam wiele watków i nie w każdym sie udzielam. Czy to coś złego w czytaniu? Nie bardzo rozumiem to, ale mozliwe, że to dlatego, że wciąz mam w pamięci Wizaż na którym udzielało sie w porywach 20 osób i większość sie świetnie znała.
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Moze wtedy nie myslalabym,ze te osoby sa tu tylko po to by liczyc na allegrowy zarobek. Ja pamietam poczatku tego watku i tutaj tez wszystkie sie znamy.
Ostatnio przeczytalam gdzies wypowiedz jednej wizazanki. Wspominala,ze podczytuje watki,ale nigdy sie nie udziela poniewaz trudno jej przylaczyc sie do grona osob,ktore sie juz znaja. Jesli sa jakies niesmiale to zapewniam,ze kazdy zostanie milo przyjety Poza tym jesli ten watek ma zostac i dalej to wszystko napedzac to wieksza liczba znanych osob spowoduje,ze kazdy bedzie mial latwiejszy dostep do ubran Zary bez allegrowej prowizji. To chyba plus
|
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie doszukuję sie złych intencji w podczytywaniu jakichkolwiek wątków. Wizaż jest publiczny, więc czytam sobie różne wątki, a nie zabieram tam głosu z różnych powodów a nie czytuję też postów np. H&M-owych po to by zaraz pobiec do sklepu i wykupić wizażowe hity wręcz przeciwnie, chętnie kupię coś komuś, a już niekoniecznie sobie ![]() Mnie tam nie przeszkadza liczba czytających wątki, ani te wątki, które są moimi "stałymi" i na których ja się udzielam (głównie fitnessowe, bo to mnie interesuje bardzo) ani też nie przeszkadza mi, że wszyscy gustują w tym samym i każdy chce to mieć ![]() Poza tym ja nie widzę związku z odzywaniem się tutaj, a cenami na allegro. Można sie odzywac, a np. na koncie mamy/taty.siostry/brata/chłopaka/męża wystawiać towar i udawać, że nie ma się pojęcia kto tak zawyża ceny ![]() Sorki za off topic
" – Pani Iwonko! Pani wytrze tę szminkę, bo klient znów się będzie pieklił ... "NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie! NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie! Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2011-04-13 o 03:20 |
|
|
|
|
#1017 |
|
Rozeznanie
|
wiecie co, używane zarowe nudziaki poszły za 255 zł.. nieźle!
i watpię żeby jakaś wizażanka czytająca ten wątek zapłaciła za nie 250% ceny wyjściowe, w dodatku jeśli są używane ![]() http://allegro.pl/szpilki-zara-nude-...548691425.html |
|
|
|
#1018 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam pewne przemyślenia... Zara stała się bardzo popularna, fakt faktem- zawsze była ale sety z bloków zaczynają mnie bić po oczach. Dla mnie to już nic oryginalnego i żaden własny styl. Żeby wyglądać jak dziewczyny ze zdjęć, które tutaj wrzucacie wystarczyłoby pełnić dwa warunki: mieć pieniądze i figurę odpowiednią dla danej rzeczy- a później pójść do sklepu i kupić gotowy set. Ale też trzeba zwrócić uwagę, że np tutaj- gdzie mieszkam, Zara jest jednym z niewielu sklepów, który trzyma poziom. Ale chyba tak działają trendy, już nikt nie mówi głośno pudrowych marynarkach czy ubraniach w kolorze 'ziemi'. Zabawne jest też to, że jak dana rzecz robi się popularna każdy od razu chce ją kupić. Nie wiem, jakoś mnie to razi, kupuję w Zarze bardzo często ale nigdy nie zdarza mi się iść łeb w łeb z trendem. Nawet jak kupiłam pudrową marynarkę to zaczęłam ją zakładać dopiero gdy ucichł amok na te kolory, ale to tylko takie moje skromne wnioski, wnioseczki .
Edytowane przez kissmyname Czas edycji: 2011-04-13 o 07:09 |
|
|
|
|
#1019 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dzięki, ale to jest sukienka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
spodnie mi się nie podobają za bardzo bo mają rozszerzane nogawki, a ja w takich całą nastoletnią młodość przełaziłam i póki co mam ich dosyć ![]() Cytat:
|
|
|
#1020 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na urodziny małża sukienka dla żony ![]() super ![]() podoba mi się taka strategia ![]() ale ta sukienka, którą mierzyłaś to nie ta sama, której zdjęcie wklejał Mysiaczek ta jest z Woman Cytat:
kolor ładny, materiał cieniutki, ogólnie gdyby była tańsza byłaby ok, ale za tę cenę nie warto
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2011-04-13 o 08:37 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.

- chociaż pamiętam niejeden szał jaki tu widziałam nawet dawno dawno temu. Nie chce nikogo obrażać, ale mam wrażenie, że część osób zakłada, że wpada tu motłoch bez gustu i szuka czegoś co często wypowiadające się osoby wyselekcjonują, po czym pędzi do sklepu i im wykupuje. Nie, nie jest tak. Ja bardzo lubię ten wątek lubię oglądać co wklejacie jak zestawiacie chociaż raczej nie jest to w moim guście. Podobają✂mi się bardzo poszczególne rzeczy jak np. biała marynarka Gabi
(w której nota bene ładnie wygląda i powinna jak najszybciej umieścić ją w szafie 
.
, kto nam będzie robił fotorelacje

spać przez nią nie mogę, siedzi mi w głowie, do wyprzedaży nie wytrzymam
mi ją z głowy
) już wolę to zostać na tym wątku......

Ja nie doszukuję sie złych intencji w podczytywaniu jakichkolwiek wątków. Wizaż jest publiczny, więc czytam sobie różne wątki, a nie zabieram tam głosu z różnych powodów