Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011! - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! 12 19,35%
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie 2 3,23%
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. 0 0%
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. 27 43,55%
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca 0 0%
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. 3 4,84%
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. 3 4,84%
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. 1 1,61%
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... 14 22,58%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-13, 07:03   #2641
Klaterina
Zadomowienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

dzień dobryyy

wstałam, zjadłam śniadanie, poczytam co u Was
Klaterina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 07:12   #2642
andziot
Zakorzenienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Dzisiaj wizytka u poloznej. Pierwszy raz z tz, bo zawsze byl w pracy jak ja mialam wizyty.

Ps. Dzisaj zaczynam 35 tydzien
powodzenia na wizycie
i za kolejny tydzień

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Ja tylko się modlę żeby nasz mały nie podał się do dziadka (mojego taty) który ważył 5,200 Podziwiam babcię, jak Ona to zrobiła że go wypchała A teraz tak niepozornie wygląda...

Miałam sen że było tydzień po terminie a ja dalej nie urodziłam i dzwonili za mną ze szpitala że będą wywoływać poród i żebym się natychmiast wstawiła!! Daj Boże żeby sny liczyły się na odwrót
hehe, ja nie śnię ani o porodzie ani o Gabrysi

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
[COLOR=Navy][COLOR=Black][B]Camomile, Moria zaczynamy dziś 38 tydzień klask i:

ja też już 38 mam ...

jak to szybko zleciało ....

Noc ok,
Zosi chyba piątki idą bo jakoś budzi się z płaczem i nie może dospać ...
pogoda raczej kiepska, zimno ma dziś być ...

dziś do gina,
tylko jeszcze muszę zadzwonić o której mam przyjechać ....

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 07:18   #2643
zosiaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Camomile, Moria zaczynamy dziś 38 tydzień klask i:

Dzien dobry
Jakaś bezsenność mnie dopada, od kilku dni budzę się w nocy ciężko mi zasnąć, ale nie raz się udaje a dzisiaj co poszłam raz na siku przed 4 i nie spię do tej pory, trzeba będzie jakąś drzemkę sobie strzelić :P
38 tygodnia

trzymam za dzisiejsze wizyty, bo chyba ich dość sporo jest na pewno andziot, matal i dalej nie pamiętam

ja dzisiaj z siuśkami na badania
wizyta dopiero jutro
ale już doczekać się nie mogę

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 07:25   #2644
Klaterina
Zadomowienie

agus87 5 kilo - ja wymiękam oby moje tyle nie miało i oby został chłopcem , dwóch lekarzy potwierdziło, spore jajka na USG były więc myślę, że nic sie nie zmieni
mimbi kupie ten kwiat wiśni następnym razem jeśli mówisz że fajny, ja mam obecnie Silana aroma therapy, dla mnie bomba
anulinka2009 za udaną wizytę
Grazin Fajna jestes z tym podmalowaniem i pudrowaniem, to by była chyba ostatnia rzecz o której bym pomysląła przed wyjazdem na IP

dziewczyny gratuluję kolejnych tygodni
Stary 2011-04-13, 07:26   #2645
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

czesc kochane,
pisze poki mam chwilke.
jakos humor mam skopany a nie powinnam
bylam wcz u fryzjera, nie zlamalam sie, nadal zapuszczam wlosy
odswiezylam kolor, zlikwidowalam odrost (to teraz po malu moge sie szykowac rodzic)
z racji tego ze moj brzuch rosnie z dnia na dzien, (matal widzialam wcz fotke edzikowego m, widze ze tobie tez sie tak powieksza brzuszekw szybkim tempie) poszlam wcz kupic tuniko-sukienke (jeszcze tz tak ladnie mi dowalil ze przeciez po porodzie i tak sie nie zmieszcze w normalne ciuchy wiec mam kupowac bo w czym bede chodzic? ehh pozostawia mnie bez zludzen)

no i znalazlam, fajna w normalnym sklepie, nie w ciazowym, ogladalam rozm 42(podkreslam, normalny nie ciazowy) na co starsza pani ekspedientka wyskoczyla mi z tekstem ze rozm 50 tez maja jak bym chciala (mniejwiecej to mialam ochote jej zrobic) powstrzymalam sie i powiedzialam tylko ze ma mnie nie obrazac. oczywiscie zmiescilam sie w normalna 40stke

trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki

ja mam jutro, jutro poznam date planowej cc, i to bedzie chyba ostatnia wizyta u gina

bym zapomniala

gratuluje kolejnych zaczetych tygodni!!!!!

niechce mi sie wierzyc ze zaczynacie juz 38t!!!

Edytowane przez agnieszka_pe25
Czas edycji: 2011-04-13 o 07:28
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 07:36   #2646
MoniaK
Zakorzenienie

Dzień dobry
U mnie też trochę skopany humor Wk... się wczoraj bo odkurzacz nam się popsuł i chyba będzie kolejny wydatek. Wczoraj małż próbował nim odkurzać pył po remoncie i w pewnym momencie odmówił posłuszeństwa

Trzymam za Spice i za dzisiejsze wizyty
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 07:51   #2647
Klaterina
Zadomowienie

Mały znowu z pęcherza zrobił sobie worek treningowy i tylko co chwila po nim obrywam, ałaaaa

ale dzisiaj się przynajmniej wyspałam, leżałam sobie i oglądałam wieczorne seriale, na M jak miłość jednak padłam gdzieś w połowie ale już o 6 oczy jak 5 złotych

biorę się za robotę, sporo na dzis jej mam przygotowanej

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 08:25   #2648
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość

no i znalazlam, fajna w normalnym sklepie, nie w ciazowym, ogladalam rozm 42(podkreslam, normalny nie ciazowy) na co starsza pani ekspedientka wyskoczyla mi z tekstem ze rozm 50 tez maja jak bym chciala (mniejwiecej to mialam ochote jej zrobic) powstrzymalam sie i powiedzialam tylko ze ma mnie nie obrazac. oczywiscie zmiescilam sie w normalna 40stke
co za wstrętna pipka!!!

BOLI MNIE UCHO
co moge sobie tam włozyc ?? (andziotku??)

musze szybko wypic kawe i leciec znowu do tż na tą fuche. szczerze to mam juz dosc tych remontów
Stary 2011-04-13, 08:26   #2649
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Hej rybki
nikt jeszcze z rana nie urodzil? Mi odeszla dzis kolejna czesc blado rozowego czopu, i wez tu zrozum

Gratuluje kolejnych tygodni;oklaski: poeodzenia na wizzytaach dziewczynki
Stary 2011-04-13, 08:27   #2650
agus87
Zakorzenienie

czesc

w nocy co chwile sie budzilam
jestem przeokrop[nie zmeczona

wszystko mnie boli
mam ochote siasc i plakac

humor do d...
Stary 2011-04-13, 08:29   #2651
Anuu91
Raczkowanie

Hej mamuśki
Ja też wstałam z nijakim humorem, tak samo jak Tż, bo znowu musiał iśc pomagać przy remoncie, a coś mu się nie chce.
A ja zaraz przyjmę gościa, przyjdzie moja przyjaciółka i przyniesie mi jakąś porcję info ze świata
Zosia grzeczna, dała mamusi pospać
Gratulacje rozpoczętych tygodni no i trzymam kciuki za wizyty!!!!
Anuu91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 08:32   #2652
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
co za wstrętna pipka!!!

BOLI MNIE UCHO

musze szybko wypic kawe i leciec znowu do tż na tą fuche. szczerze to mam juz dosc tych remontów
Jak byłam mała to mama mi zawsze do bolącego ucha wkładała jakiś kwiatek nie pamiętam co to za zielsko było
Ja też mam dość remontu wczoraj już się poryczałam z tego wszystkiego. Małż patrzył na mnie jak na wariatkę, bo przecież o co mi chodzi to nie ja robię ten remont. Jednak mnie już dobija ten brud. Z drugiej strony tak sobie myślę, że jestem durna bo ludzie mają większe problemy a ja się mazgaję
Stary 2011-04-13, 08:34   #2653
gusiagatko
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Gratuluje nowych tygodni wow, niektórym z Was to już 38 leci. Szok!

Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
czesc

wszystko mnie boli

humor do d...

Ja wcinam śniadanko, zapijam kawką, zaraz muszę pranie zdjąć, bo wyschło, uszykować się i na zakupy marsz!

MoniaK Mi też wkładali kwiatek, dziwnie pachniał ale przechodziło!

06.07.2011
06:06

Edytowane przez gusiagatko
Czas edycji: 2011-04-13 o 08:35
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 08:38   #2654
anula_81
Zakorzenienie

Hej kochane!
zaczynam jeszcze raz bo m wywalilo posta
Ja dzisiaj lepszy humor, mimo, ze na siku wstawalam z 6 razy chyba! ale jak TZ wstal do pracy to dospalam jeszcze z godzinke
Przejasnia sie, moze juz nie bedzie tak lalo i jakis spacerek sobie uskutecznie usz ekupic kolejny krem na rozstepy, choc udowodnione ze nie dziala i uprasowac ostatnie ciuszki malej i moje wiosenne tuniczki, w ktore ewentualnie sie mieszcze.
W ogole to mam pytanie....
Od chyba 3 tyg w ogole nie przytylam juz ani grama, choc jem ciagle sporo i w brzuchu tez ani centymetra nei przybylo czy ktoras z was tez tak ma...?

aga pe zazdraszczam fryzjera, tez sie musze wybrac nooo.... nie smutaj mi sie noo
widzisz tobie tez brzuch z dnia na dzien rosnie, a mnie juz w ogole....
andziotku mnie tez sie nei sni porod jeszcze, ani Zosia....choc bym chciala, wczoraj np snily mi sie mega glupoty bo wieczorem ogladalam sobie teledyski z lat 80-tych kylie, samantha fox, sandra, TZ kazal przyciszac, bo wstyd przed sasiadami
ty juz 38 tydzien? ja 37 jzu, kurcze musze opis zmienic
daj znac o ktorej masz wizyte, bo kciuki chcemy trzymac
mary ja tez mega opozniona, mam nadzieje, ze pamietasz, ze nam razem 37 tydzien leci ja tez mam nadzieje na poczatke maja i 2 tygodnie planuje Zoske w brzuchu nosic
ja okien nie mhyje, bo TZ umyl ostatnio, ale mam kilka planow sprzataniowych tez
ja wizyte mam 22.04 ale nie dosc ze nie u mojej lekarki to i bez USg i bez zadnego badania, tylko siusiu...
princi moja kolezanka tak sprzatala 3 tyg przed porodem i urodzila 2 tyg przed, lekarz powiedzial, ze dlatego, wiec uwazaj, bo ty co patrze to biedaku cos sprzatasz
grazin ja tez farbuje tak czesto bo rosna szybko plus odrosty siwe sa okropne, ja mam siwe wlosy juz od dooobrych paru lat , wiec co mam poczac, a ze wlosy mam naturalnie baaardzo ciemne, wiec kazdy siwy wlos, swieci
matall widzialam wczoraj twoj brzusio! wystrzelil niezle!!! nie przejmuj sie rozstepami, ja tez mam po bokach, niby nie na brzuchu, ale to zaaadna pociecha neistety. lacze sie w bolu

paulizia nie kloc sie kochana z TZ bo sie Antos zdenerwuje
trzymam kciuki za wizyte u poloznej szczegolnie ze to pierwsza w ktorej uczestniczy TZ

eweska , camomile, Moria gratuluje 38 TYGODNIAAAAA!!
Ps. Eweska a ty dzisiaj wizyta chyba co`?

ja sobie chyba jeszcze poleze, bo jednak chyba po wczorajszym dniu nalezy mi sie dzien lenistwa moze jakas maseczke naloze, paznokcie u nog zrobie...jak dam rade)

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Agussss juz nie dlugo Przytulam
MoniaK moze uda sie naprawic odkurzacz...? przytulam

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 08:39   #2655
enchantresss
Rozeznanie

dzień dobry Mamusie
ale się dziś wyspałam !! od 22 do 9 .. przerwy na sii były , ale od razu usypiałam ! ahh

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
Hej rybki
nikt jeszcze z rana nie urodzil? Mi odeszla dzis kolejna czesc blado rozowego czopu, i wez tu zrozum

Gratuluje kolejnych tygodni;oklaski: poeodzenia na wizzytaach dziewczynki
ulalala.. coś się kroi

Cytat:
czesc

wszystko mnie boli

humor do d...
niedługo będzie już po wszystkim, Malutka Ci wszystko wynagrodzi ! wytrzymasz

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
AAA! Tż odkrył pierwszego rozstępa na moim brzuchu!
A właściwie to wiele małych rozstępików... A tak się cieszyłam, że tylko na cyckach mam

Dobranoc.
Będę mieć w nocy koszmary rozstępowe...
ah Ci TŻci odkrywcy .. mój też mnie pozbawił złudzeń, że nie mam . bo mam

Cytat:
bardzo szybko rosną mi włosy, bardzo bardzo szczególnie teraz w ciazy, staram sie co 2 miesiace przynajmnije, ale rosną mi tak półtorej cm do 2 na miesiac...

i muszę się pochwalić
podczas farbowania wypadł mi JEDEN (1) włos! i jeden sie chyba złamał bo byl taki króciutki
kiedyś podczas normalnego mycia wydapało mi tyle ze wole tego nie wspominac....

zazdroszcze ze nie musisz tak czesto farbowac. a ja mam na dodatek bardzo duzo siwych włosow
pocieszę Cię , że ja też muszę bardzo często farbować .. naturalnie mam ciemny , mysi (?) blond , a maluję na jaśniutkie , takie jakie miałam jako dziecko i odrosty wyglądają fatalnie przy takim jasnym odcieniu .. normalnie jak czarne jakieś ,
dlatego co miesiąc farbka na odrost

teraz już 1,5mc nie malowałam , bo ten odrost jakiś ciemniejszy niż zwykle i boję się tego potraktować zwykłą farbką żeby jajecznica nie wyszła i chyba się do fryzjera wybiorę

PS . Gratuluję wszystkim rozpoczętych tyg i sama zaczynam dziś .. 33 tydzień

Gabrysia

04.06.2011
<3

Edytowane przez enchantresss
Czas edycji: 2011-04-13 o 08:40
enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 08:42   #2656
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

ale znajoma mi poradzila, biegaj po schodach to zaraz urodzisz, albo pograb liscie, mojej kolezance pol godziny wystarczylo ludzie to maja pomysly.......

nie opowiadalam wam jak mnie tescie wkurzyli na niedzielnym obiedzie, i tu z takim tekstem: sprawdziliscie chociaz w internecie czy Alan to czasem nie nazwa sledzia albo konserwy? Myslalam, ze sie ugotuje ze zlosci, powiedzialam tylko, ze takie nam sie podoba i takie bedzie i nie bedziemy nic zmieniac. To tesciowa dodala, z nietypowych to ladne jest fabian... a ja odpowiedzialam Fabian-pawian! i cisza zapadla bo ja najstarsza corka pod stolem szturchnela co za ludzie, moj tz tez sie nie odezwal, jak sie go potem zapytalam czemu to stwierdzil, ze woli udac ,ze nie slyszy jak sie w durne dyskusje wdawac, bo to nasz syn i i tak Alan
Stary 2011-04-13, 08:45   #2657
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Od chyba 3 tyg w ogole nie przytylam juz ani grama, choc jem ciagle sporo i w brzuchu tez ani centymetra nei przybylo czy ktoras z was tez tak ma...?

[/COLOR]Agussss juz nie dlugo Przytulam
tak kochana
ja nie tyje od 3 tygodni nic
0,5 gin mowil, ze to dopuszczalna norma typu zjedzony obiad czy kolacja
jak ostatnio mnie wazyl

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość

niedługo będzie już po wszystkim, Malutka Ci wszystko wynagrodzi ! wytrzymasz
dzieki za przytulaski

wiem, ze wytrzymam
ale jestem wykonczona
teraz...
gdy powinnam nabierac sil..
Stary 2011-04-13, 08:48   #2658
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

echnan, nam sie tu wszystkim kroi i nie moze skroic tylko dwa skurczybyki dzis mialam jak to Agus mowi, zreszta ona chyba tez juz wymeczona tym wyczekiwaniem, czeka sie czeka i dalej nic, czop ruszylo skurczow nie ma, nie rozumiem juz kobiecej anatomii...
zazdroszcze spania ja wstaje srednio co 1,5 h na siii a kolo 4 obudzilo mnie takie ciagniecie po bokach brzucha, ze myslam ,ze nie wstane, niewiem moze to tez od pelnego pecherza
Stary 2011-04-13, 08:53   #2659
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
echnan, nam sie tu wszystkim kroi i nie moze skroic tylko dwa skurczybyki dzis mialam jak to Agus mowi, zreszta ona chyba tez juz wymeczona tym wyczekiwaniem, czeka sie czeka i dalej nic, czop ruszylo skurczow nie ma, nie rozumiem juz kobiecej anatomii...
zazdroszcze spania ja wstaje srednio co 1,5 h na siii a kolo 4 obudzilo mnie takie ciagniecie po bokach brzucha, ze myslam ,ze nie wstane, niewiem moze to tez od pelnego pecherza
ja wczoraj poznym wieczorem mialam dokladnie co 17 minut, przez 2 godziny
poszlam sie wykapac i spac
przeszlo
ale w nocy chyba kilka mnie obudzila
a do tego wstawalam siku co najmniej raz na godzine
do tego mam taki paskudny katar, ze szok

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 08:59   #2660
enchantresss
Rozeznanie

Kurczę , szkoda mi Was Najgorsze jest właśnie to czekanie niby jakieś oznaki , że coś się zaczyna dziać , a jednak nadal nie to ..
no cóż , ale trzeba myśleć pozytywnie , że to czekanie , te bóle , itd. to wszystko przybliża Was do tej najpiękniejszej chwili powitania Maluszków

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-04-13, 09:02   #2661
Weredka
Zadomowienie

Ech, widzę, że pogoda wpływa pesymistycznie na nasze nastroje... Ja dziś wstałam z dość dobrym humorem i zawiozłam podania do dwóch szkół, między innymi do mojego gimnazjum. Nic konkretnego się nie dowiedziałam, ale może akurat się uda Do września daleko...
Przeżyłam jedynie małą załamkę, bo rozerwały mi się na tyłku moje ulubione ciążowe dżinsy. Nowych raczej nie kupię, bo się nie opłaca na tak krótko, więc je tylko zeszyję. Na szczęście na wyjścia mam spódnicę Muszę się zabrać do mycia garów, bo już wyłażą ze zlewu. Jak tam rozpakowujące się mamy?? Doczekamy się którejś w tym wątku?? Życzę Wam duuuuużo cierpliwości i łatwych porodów
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:09   #2662
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
BOLI MNIE UCHO
mnie jak mocno boli to pomaga przylozenie cieplego okladu na ucho

Cytat:
Hej rybki
oo, czuc zapach porodu w powietrzu

Cytat:
czesc

wszystko mnie boli

humor do d...
ale ty sie na meczyc

Cytat:

aga pe zazdraszczam fryzjera, tez sie musze wybrac nooo.... nie smutaj mi sie noo
ja nie wchodze na wage bo sie boje co zobacze, jzu chyba z tydzien czy dwa i duuuzo bym dala zeby brzuch juz tak nie rosl w dramatycznym tempie bo moj kregoslup ma dosc

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość
pocieszę Cię , że ja też muszę bardzo często farbować .. naturalnie mam ciemny , mysi (?) blond , a maluję na jaśniutkie , takie jakie miałam jako dziecko i odrosty wyglądają fatalnie przy takim jasnym odcieniu .. normalnie jak czarne jakieś ,
dlatego co miesiąc farbka na odrost

teraz już 1,5mc nie malowałam , bo ten odrost jakiś ciemniejszy niż zwykle i boję się tego potraktować zwykłą farbką żeby jajecznica nie wyszła i chyba się do fryzjera wybiorę

PS . Gratuluję wszystkim rozpoczętych tyg i sama zaczynam dziś .. 33 tydzień
no ja mam braz ciemny naturalnie, a farbuje na bbbaaaardzo jasny blond i tez czesto musze. wlasnie wcz fryzjerka mi mowila ze mam bardzo ciemny ten swoj odrost, ciemniejszy niz normalnie, ale mowila tez (zzanim mi nalozyla farbe) ze w ciazy wlosy rozjasniaja sie lepiej niz normalnie i ze sie nie spotkala z tym zeby bylo na odwrot-poki mi farby nie nalozyla bylam ta peirwsza ktorej jednak rozjasniac sie nie chcialy

gratuluje 33t

Cytat:
nie opowiadalam wam jak mnie tescie wkurzyli na niedzielnym obiedzie, i tu z takim tekstem: sprawdziliscie chociaz w internecie czy Alan to czasem nie nazwa sledzia albo konserwy?
chyba bym zabila
ale ja juz pisalam ze u nas tez nasz wybor nie spotkal sie z entuzjazmem delikatnie mowiac. w sumie nic sie nie spotkalo z entuzjazmem, ani plec ani imie(procz mojej mamy ktora jako jedyna trzymala kciuki i wykrakala drugi ogon)

zarzucam fotki brzucha bo sie wkoncu zebralam z 36t. w albumie wrzuce siebie cala, wraz z fryzurka

niezgadniecie gdzie moj tz!!!!!!!!
tak jakby........ w pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dlugo wytrzymal prawda? jest z nami od niedzieli!!! dzisiaj sroda jego nie ma a dzisiaj mial radosny poranek o 5:30 z naszym synem ktory sie wyspal(poszedl spac o 22giej)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF5505.jpg (39,7 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF5508.jpg (42,9 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF5507.jpg (40,1 KB, 31 załadowań)
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:09   #2663
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
BOLI MNIE UCHO
wszystko raczej na receptę
poza tym nie wiadomo od czego boli ...
laryngolodzy nie lubią wsadzać nic do ucha raczej ...

Cytat:
czesc

wszystko mnie boli

humor do d...

bo Ty powinnaś wyluzować dziewczyno !!!
przestać liczyć minuty i normalnie sobie czekać ...
Ola będzie chciała to wyjdzie

Cytat:
nie opowiadalam wam jak mnie tescie wkurzyli na niedzielnym obiedzie, i tu z takim tekstem: sprawdziliscie chociaz w internecie czy Alan to czasem nie nazwa sledzia albo konserwy? Myslalam, ze sie ugotuje ze zlosci, powiedzialam tylko, ze takie nam sie podoba i takie bedzie i nie bedziemy nic zmieniac. To tesciowa dodala, z nietypowych to ladne jest fabian... a ja odpowiedzialam Fabian-pawian! i cisza zapadla bo ja najstarsza corka pod stolem szturchnela co za ludzie, moj tz tez sie nie odezwal, jak sie go potem zapytalam czemu to stwierdzil, ze woli udac ,ze nie slyszy jak sie w durne dyskusje wdawac, bo to nasz syn i i tak Alan
ludzie to potrafią ...
Alan to bardzo ładnie imie

na 11 do gina !!!!!
już mi się stres zaczyna ...

atiz podobno już na kartonach siedzą ...
mam nadzieję, że jednak jakieś usg i ktg jeszcze jest

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 09:10   #2664
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Weredka Pokaż wiadomość
Ech, widzę, że pogoda wpływa pesymistycznie na nasze nastroje... Ja dziś wstałam z dość dobrym humorem i zawiozłam podania do dwóch szkół, między innymi do mojego gimnazjum. Nic konkretnego się nie dowiedziałam, ale może akurat się uda Do września daleko...
Przeżyłam jedynie małą załamkę, bo rozerwały mi się na tyłku moje ulubione ciążowe dżinsy. Nowych raczej nie kupię, bo się nie opłaca na tak krótko, więc je tylko zeszyję. Na szczęście na wyjścia mam spódnicę Muszę się zabrać do mycia garów, bo już wyłażą ze zlewu. Jak tam rozpakowujące się mamy?? Doczekamy się którejś w tym wątku?? Życzę Wam duuuuużo cierpliwości i łatwych porodów
za prackę ,
Ja taką załamkę podartych dżinsów przeżyłam jakoś w 5 miesiącu, dumna, że dopinam się w przedciążowe schyliłam się założyć buty .. a tu sruuuu ..
od tamtej pory tylko legginsy , ewentualnie właśnie ciężarówkowe..

Ja idę sobie przynieść deskę do prasowania do siebie do pokoju i będę walczyć póki mam siłę i ochotę na to ..

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-04-13, 09:12   #2665
andziot
Zakorzenienie

Cytat:

zarzucam fotki brzucha bo sie wkoncu zebralam z 36t. w albumie wrzuce siebie cala, wraz z fryzurka
ślicznie się prezentujecie
bardzo zgrabnie wyglądasz !!!

Stary 2011-04-13, 09:13   #2666
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

eweska, Camomile, Moriaza 38 tydzień

enchantress
BRAWO za 33 tc
Ja z moją Gabi dolacze do Ciebie i Gabi w piątek także rozpoczniemy wiek chrystusowy

Eweska, to po prostu nie w Twoim stylu, ze tak krótko spałas !!

Kwiatecek, że co ??????????????? Konserwa albo śledz !! No nie! Aż nie wiem jak to skomentować .... mowę mi odjeło !!
Ale im sie pięknie odcięłas ! Szkoda tylko, ze TŻ nie wstawił się za Wami

agnieszka_pe
no to piękna teraz jestes Nie smutaj się i proszę o uśmiech i dobry humor na dziś

MoniaK..może odkurzacz padł własnie z powodu remontu? Być może miał przepełniony worek i się przegrzał ? A nie chcecie do naprawy spróbowac zaniesc? Może się to okazac tanszym rozwiązaniem, aniżeli kupowanie nowego...

anulko, wiesz co, ja od 2 miesiecy nie ptrzytyłam nic a nawet schudłam 1 kg... brzuch też nie urósł mi ani jednego centymetra. Wiem, wiem - ze dieta ale jakby nie patrzeć nie głoduję tylko jem,... Myślę, ze nie musisz sie martwić

Princi, co za zdzierca z tymi garnkami a raczej kosztami przesyłki.
Sluchaj, jeżeli naprawde Ci sie podobają to jak sobie je kupisz, to niech przyślą do mnie i bez problemu Ci je wysle
Jako dowód, ile bedzie kosztowała przesyłka, zrobię Ci skan, żebyś była pewna że na Tobie nie zarabiam Naprawde nie ma problemu

agusiu Kochana... jak Cię te skurczybyki wymęcza !! aż mi Cię zal, bo takie siedzenie na walizkach i czekanie musi być strasznie wkurzające!
No jeszcze faktycznie Kwiatecek albo Weredka wytną numer i rozpakują się pierwsze

Kuku Dziewczynki
ale jestem śpiaaaaaaaaaaca !! a niestety w dzień nie potrafię spać
Wczoraj poszłam do SR.. zajęcia trwały AŻ 30 min.. była prezentacja "rozwój dziecka w łonie matki"... straszne newsy

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:14   #2667
violisia
Zadomowienie

czesc
moja dzidzia dzis nad ranem masakre mi w brzuchu zrobila, skopala mi tak zebro, ze myslalam ze zwariuje, zawsze machala tak jakos obok i probowala, ale neistety nie dala rady a dzis to byla porazka, dostala sie do zebra no to hejaaaaaaa!!!

ide powycierać podłogi, a potem wymyć komode i poprasowac biale rzeczy malej a kolorowe wyprac

pozdrowionka
Cytat:
Hej kochane!
zaczynam jeszcze raz bo m wywalilo posta
Ja dzisiaj lepszy humor, mimo, ze na siku wstawalam z 6 razy chyba! ale jak TZ wstal do pracy to dospalam jeszcze z godzinke
Przejasnia sie, moze juz nie bedzie tak lalo i jakis spacerek sobie uskutecznie usz ekupic kolejny krem na rozstepy, choc udowodnione ze nie dziala i uprasowac ostatnie ciuszki malej i moje wiosenne tuniczki, w ktore ewentualnie sie mieszcze.

andziotku mnie tez sie nei sni porod jeszcze, ani Zosia....choc bym chciala, wczoraj np snily mi sie mega glupoty bo wieczorem ogladalam sobie teledyski z lat 80-tych kylie, samantha fox, sandra, TZ kazal przyciszac, bo wstyd przed sasiadami
ty juz 38 tydzien? ja 37 jzu, kurcze musze opis zmienic
daj znac o ktorej masz wizyte, bo kciuki chcemy trzymac
mary ja tez mega opozniona, mam nadzieje, ze pamietasz, ze nam razem 37 tydzien leci ja tez mam nadzieje na poczatke maja i 2 tygodnie planuje Zoske w brzuchu nosic
ja okien nie mhyje, bo TZ umyl ostatnio, ale mam kilka planow sprzataniowych tez
ja wizyte mam 22.04 ale nie dosc ze nie u mojej lekarki to i bez USg i bez zadnego badania, tylko siusiu...
princi moja kolezanka tak sprzatala 3 tyg przed porodem i urodzila 2 tyg przed, lekarz powiedzial, ze dlatego, wiec uwazaj, bo ty co patrze to biedaku cos sprzatasz
grazin ja tez farbuje tak czesto bo rosna szybko plus odrosty siwe sa okropne, ja mam siwe wlosy juz od dooobrych paru lat , wiec co mam poczac, a ze wlosy mam naturalnie baaardzo ciemne, wiec kazdy siwy wlos, swieci
matall widzialam wczoraj twoj brzusio! wystrzelil niezle!!! nie przejmuj sie rozstepami, ja tez mam po bokach, niby nie na brzuchu, ale to zaaadna pociecha neistety. lacze sie w bolu

paulizia nie kloc sie kochana z TZ bo sie Antos zdenerwuje
trzymam kciuki za wizyte u poloznej szczegolnie ze to pierwsza w ktorej uczestniczy TZ

eweska , camomile, Moria gratuluje 38 TYGODNIAAAAA!!
Ps. Eweska a ty dzisiaj wizyta chyba co`?

ja sobie chyba jeszcze poleze, bo jednak chyba po wczorajszym dniu nalezy mi sie dzien lenistwa moze jakas maseczke naloze, paznokcie u nog zrobie...jak dam rade)

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Agussss juz nie dlugo Przytulam
nie martw sie ja tak mam od 3 tygodni waga stoi w miejscu, tak jak aga napisal jest raz 0,5 kg mniej lub wiecej czasem i 1kg mniej..

Cytat:
ale znajoma mi poradzila, biegaj po schodach to zaraz urodzisz, albo pograb liscie, mojej kolezance pol godziny wystarczylo ludzie to maja pomysly.......

no to pojechali na maxa..

moja tesciowa jak powiedzialm jakie imie do chlopca jakby sie okazal ola chlopcem, to zaraz przytoczyla imie jakiegos tam faceta, i czy to dlatego on sioe tak nazywa.. a ja nawet nie wiem o co chodzi, bo go neiznam, i maz ja zbeształ, ze bredzi(to tam jakis ich znajomy geniusz, ktorego laska zostwila i sam opiekuje sie dzieckiem i pracuje itp.. wiecie ideal..)
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:16   #2668
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
mnie jak mocno boli to pomaga przylozenie cieplego okladu na ucho

oo, czuc zapach porodu w powietrzu

ale ty sie na meczyc

ja nie wchodze na wage bo sie boje co zobacze, jzu chyba z tydzien czy dwa i duuuzo bym dala zeby brzuch juz tak nie rosl w dramatycznym tempie bo moj kregoslup ma dosc

no ja mam braz ciemny naturalnie, a farbuje na bbbaaaardzo jasny blond i tez czesto musze. wlasnie wcz fryzjerka mi mowila ze mam bardzo ciemny ten swoj odrost, ciemniejszy niz normalnie, ale mowila tez (zzanim mi nalozyla farbe) ze w ciazy wlosy rozjasniaja sie lepiej niz normalnie i ze sie nie spotkala z tym zeby bylo na odwrot-poki mi farby nie nalozyla bylam ta peirwsza ktorej jednak rozjasniac sie nie chcialy

gratuluje 33t

chyba bym zabila
ale ja juz pisalam ze u nas tez nasz wybor nie spotkal sie z entuzjazmem delikatnie mowiac. w sumie nic sie nie spotkalo z entuzjazmem, ani plec ani imie(procz mojej mamy ktora jako jedyna trzymala kciuki i wykrakala drugi ogon)

niezgadniecie gdzie moj tz!!!!!!!!
tak jakby........ w pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dlugo wytrzymal prawda? jest z nami od niedzieli!!! dzisiaj sroda jego nie ma a dzisiaj mial radosny poranek o 5:30 z naszym synem ktory sie wyspal(poszedl spac o 22giej)
sliczny brzucholek
Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
wszystko raczej na receptę
poza tym nie wiadomo od czego boli ...
laryngolodzy nie lubią wsadzać nic do ucha raczej ...

bo Ty powinnaś wyluzować dziewczyno !!!
przestać liczyć minuty i normalnie sobie czekać ...
Ola będzie chciała to wyjdzie

ludzie to potrafią ...
Alan to bardzo ładnie imie

na 11 do gina !!!!!
już mi się stres zaczyna ...

atiz podobno już na kartonach siedzą ...
mam nadzieję, że jednak jakieś usg i ktg jeszcze jest
bo mi kazali liczyc to licze
jakbys miala caly dzien skurcze to tez bys liczyla
Stary 2011-04-13, 09:20   #2669
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma to jak zdołować kobietę w ciąży a tż mógł się odezwać, bo jak tak będą wam na głowę wchodzić to sobie nie dacie rady z nimi w przyszłości.

Agnieszka_pe, brzusio sporawy

Daisy, ja mam nadzieję że on się naprawi ale na wszelki wypadek idę przejrzeć ceny na allegro.

Czy to możliwe aby rozstępy wyskoczyły w jedną noc Jeszcze wczoraj nic nie widziałam a dzisiaj jakieś delikatne czerwone kreski. Może się podrapałam a może w końcu i mnie dopadły

Edytowane przez MoniaK
Czas edycji: 2011-04-13 o 09:23
Stary 2011-04-13, 09:23   #2670
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Aga_pe ale duza hacjenda, i tez juz nisko
Andziotku, no stress! Dasz rade
Aga, musimy chyba troche odpuscic, bo jak tak dalej pojdzie to sie przeterminujemy

dysze jak ciuchcia po wieszaniu prania
ale mam chec na slodkie, ale wizja kibelka mnie przeraza

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości