|
|
#3121 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie wszystkich użytkowników.
Eh.Jest mi tak cholernie ciężko i smutno,że postanowiłam zajrzeć tutaj.Moje koleżanki bardzo chwalą sobie tę stronę. Mam dopiero 17lat,ale mimo to strasznie przeżywam rozstanie z chłopakiem. Czy mogę liczyć na Waszą pomoc , zrozumienie i analize mojego problemu i durnego zachowania mojego 'byłego'? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam. |
|
|
|
#3122 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
dyciaaa45 - witamy
|
|
#3123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3124 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Taaa ten śnieg za oknem cudo ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
|
|
|
#3125 |
|
Rozeznanie
|
A mi wpadł ktoś w oko
|
|
|
|
#3126 |
|
Przyczajenie
|
A więc tak..wszystko zaczęło się jakoś 7miesiecy temu. Pierwszy wszystko zaczął..zaczął pisać,zawsze jako pierwszy..później to wszystko zaczęło ewoluować. Bo zaczęliśmy się spotykać. Co prawda dzieliła nas nie mała odległość,ale generalnie dawaliśmy radę. W połowie naszej znajomości kontakt się urwał. Można powiedzieć,że to on był tego sprawcą ,ponieważ on zaczął mnie 'olewać' i jedyne co potrafił stiwerdzić to 'przepraszam'..jednak na spotkaniu,które miało wszystko wyjaśnić przeprosił,powiedział co do mnie czuje i poprosił o chodzenie. Jednak on nie dbał o mnie..nie wiedziałam co się z nim dzieje, co robi. A przecież o to chodzi m.in.w związku. Uznał,że to bez sensu i zakończył pierwszy związek. Mieliśmy okazje pogadać na kolejnym spotkaniu,gdzie znów przeprosił i powiedział to słynne "kocham Cię". Myślałam,że jeżeli mówi takie słowa to jest na prawdę super. I na początku faktycznie tak było. Ale później znów to samo - to nie ma sensu..traktował mnie okropnie. Ale jak się później okazało chciał mnie zniechęcić do siebie,bo twierdził że ktoś taki jak ja nie może zadawać się z kimś takim jak on.Ale na kolejnym przypadkowym spotkaniu..podszedł przeprosił powiedział znów , że mnie kocha,ale że jest po prostu złym człowiekiem..- te zrywania odbywały się przez telefon. Ja wierzyłam i zaufałam mu..za każdym razem. Mimo ,że wiedział co przeżyłam wcześniej..jak ktoś inny mnie zranił. Strasznie mnie to zabolało..Może to się wydawać błahe, ale ja mu na prawdę zaufałam. A on..
Dodam również,że to chłopak z problemami -alkohol,dragi , problem w szkole z rodzicami. Ale przy mnie był zupełnie kimś innym. Tylko jak dochodziło do utrzymaywaniu kontaktu przez tel,bo nie było możliwości widzenia,to było nieciekawie..Co wy na to? nie wiem czy coś zrozumiecie z tego..no ale.
|
|
|
|
#3127 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#3128 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3129 |
|
Raczkowanie
|
Jak mam przestać ryczeć?
Szłam sobie przed chwilą drogą i chłopaczki układali kostkę brukową, zaczęli za mną gwizdać, popłakałam się. Jestem nienormalna
|
#3130 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o nie, nienawidze takiego zachowania!!! to jakieś pustaki są!!! wogóle się nie przejmuj! każdy reaguje inaczej - mnie np. podnosi się ciśnienie jak widzę coś takiego |
|
|
|
|
#3131 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3132 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Odpisałam Ci na poprzedniej stronie ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
|
|
|
#3133 |
|
Nie depcze krokusów
|
Szkoda czasu na zastanawianie się nad tym. Mam nadzieję, że terapia będzie przynosić rezultaty. Jeśli tak, to kiedyś wszystkiego się dowiesz.
|
|
#3134 |
|
Przyczajenie
|
Do Yuuka
![]() Kochana powinnaś to raczej interpretować tak,że musisz coś mieć w sobie skoro tak się zachowali ;d fakt to trochę prostackie zachowanie,ale tacy już są niektórzy facecie. ![]() więc wiesz - traktuj to tak,że jesteś po prostu atrakcyjna.
|
|
|
|
#3135 |
|
Rozeznanie
|
Cholercia, ale mi się przysnęło
Elve - sorki za dubel ale zasspana nie ogarniam Malla - ja tez mam taką nadzieję. Śniło mi się , że były miał wypadek.. brrrrrr . Ja już schizuje chyba. Wandaweranda - uwielbiam czytać a w szczególności Takie pisarki jak Grochola - mądra kobitka, tej ksiązki akurat jeszcze nie czytałam więc poprosze na priv wyślę ci emali .
|
|
|
|
#3136 |
|
Przyczajenie
|
Ej,ej a co sądzicie o mojej sytuacji?;(
bo jakoś tak nikt nie pisze o tym itd.;/ wiem,że to samolubne z mojej strony,ale nie wiem już kogo mam się doradzić. |
|
|
|
#3137 |
|
po drugiej stronie szafy
|
dyciaaa45 - czas chyba się odciąć na dobre od niego, za młoda jesteś na takie zmartwienia...
|
|
#3138 |
|
Raczkowanie
|
Po kij żyć dalej?
|
#3139 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kolejny, trudny chłopak.. Co się z nimi dzieje do licha?! Jakbyśmy żyli w innej epoce , z dala od tego sztucznego świata miłość byłaby miłośćią. |
|
|
|
|
#3140 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale tak się zastanawiam..czy to ze mną coś nie tak..bo gdybym była taka jaką chciał,żebym była to raczej zachowałby się normalnie. Ogólnie to zastanawiam się,czy oni zastanawiają się nad tym co robią i mówią. Czy wiedzą ,że ranią inne osoby. To mnie najbardziej intryguje. |
|
|
|
|
#3141 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3142 |
|
Przyczajenie
|
Hah ;D
bardzo trafna odpowiedź. |
|
|
|
#3143 |
|
Nie depcze krokusów
|
Na przykład po kij właśnie.
Tylko że wtedy nie byłabyś sobą, a to największy grzech, jaki możesz wobec siebie popełnić.
|
|
#3144 |
|
Rozeznanie
|
Żeby przeżyć wszystko dobre, co Cię jeszcze czeka! I bez takich mi tu
|
|
#3145 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z Toba? Owszem, zadręczasz się! To nie twoja wina. Nie twoja. Nie daj się manipulować. To on ma problem, on jest niedojrzały. Bożeeee! Usłysz moje modlitwy i zacznij stwarzać wszystko od nowa, przeczep tym durniom nowe mózgi.. |
|
|
|
|
#3146 |
|
po drugiej stronie szafy
|
A czemu nie?
![]() Mamy tu w wątku jedną dziewczynę - rozpaczała po rozstaniu z eksem, różne numery odwalała...kochała, cierpiała, takie tam...gdyby się wtedy zabiła, to nie miałaby teraz wrednej radochy wiedząc jak pięknie spieprzył sobie życie ![]() Mnóstwo jest powodów, dla których warto żyć.
|
|
#3147 |
|
Raczkowanie
|
wypalona - jakie dobre?
|
#3148 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
Wielu z nich wie, a jeśli nie wie, to swoją rozpaczą doskonale ich o tym uświadamiamy. ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Nam też.
|
|
|
#3149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmm ostatnio chciałam wyciągnąć do kina to oczywiście usłyszałam nie chce mi się .! A razem z jego znajomymi spotkaliśmy się ostatnio na sylwestrze i co skończyło się wielką kłótnią i on pierwszy wyszedł z imprezy a ja później. Może to głupio zabrzmi ale między nami zawsze stają koledzy jego bo jeżeli się pojawi jakiś nowy znajomy ja idę w kąt :|. To co on mi robił przez 4 miesiące to się w głowie nie mieści a ja po tym wszystkim zamiast od razu mu powiedzieć do widzenia jeżeli widzę, że znowu zaczyna coś nie grać i się nie męczyć to mam jakieś nadzieje. a rozstania się boje tego |
|
|
|
|
#3150 |
|
Przyczajenie
|
Nie dziwię się,że się boisz. Bo to strach przed cierpieniem.Ale lepiej zakończyć to teraz i połknąć tą gorzką pigułkę teraz niż po dłuższym okresie prawda?
_________________________ ________________________ Dziękuje Wam serdecznie ;* Jakoś tak inaczej na to patrzę,ale mimo wszystko jest ten smutek i ta przykrość. Ale może klin klinem? Czyli starą miłość załatwić nową miłością.? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

Mam ochotę wyć 

Elve - sorki za dubel ale zasspana nie ogarniam