Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011! - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! 12 19,35%
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie 2 3,23%
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. 0 0%
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. 27 43,55%
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca 0 0%
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. 3 4,84%
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. 3 4,84%
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. 1 1,61%
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... 14 22,58%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-13, 12:58   #2791
Camomile
Zadomowienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Camomile, to ja sie poddaje Nie wiem co kupiłam, bo to moje ma i rękawy - dlugie i ma nogi

pajac

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość

dzieki slonce

lece sie szykowac, juz pora
to papa odezwe sie po wizycie
Ja tez, zmykam na ta swoja fizjo...

Camomile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 12:59   #2792
andziot
Zakorzenienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

atiz oni naprawdę już wszystko w kartonach mają, jedno ktg już tylko zostało i pan powiedział że jestem ostatnią pacjentką która ma tu ktg
nie przyjmują już pacjentek,
meble pozaklejane i napisane gdzie zanieść,
lekarz od poniedziałku już na borowską idzie,
położnej żadnej nie widziałam, bo tam już pustki jakieś ...

w przyszłym tygodniu mam zdzwonić do gina i on mi powie gdzie mam się udać na ktg ponowone już na Borowskiej, więc chyba wszystko jakoś da radę

moria 9 dni

mimbi ogórkowa pamiętaj że ziemniaki i warzywa przed ogórami bo inaczej nie zmiękną ja tak swoją pierwszą ogórkową troszkę popsułam

mary dla furki Hanutki

the_sania wypełnienie jedno, kompletów pościeli dwa

24kasia86 Maja bardzo ładnie tylko strasznie popularne teraz...

JanuszAgnieszka współczuję kochana bez sensu tam będziesz jeździć, nie da się jakoś telefonicznie dowiedzieć czy są miejsca czy nie ??????

Wróciłam
ale mężul na obiad woła ....
napiszę póżniej jak po wizycie

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:02   #2793
Paulizia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
O 12.46 była na forum, więc chyba wszystko dobrze, ale sie nie odzywa.
I chodzi chyba o Martulka000 ???
No zauwazylam swoj blad w nicku. Zara zto naprawie. Dobrze, ze jest gdzies w tle. Szkoda, ze sie nie odzywa..

Cytat:
Napisane przez JanuszAgnieszka Pokaż wiadomość
hej!
tak jak podejrzewałam - nie przyjeli mnie w szpitalu z powodu braku miejsc, kazali probowac jutro i pojutrze i kazdego dnia super!

przyjechalismy przed 8, od razu wzieli mnie na ktg, ktore wyszlo super, kazali czekac w poczekalni i spedzilismy tam prawie 5 godzin, by zostac wezwanym i dowiedziec sie, ze nie ma miejsc jakis lekarz ze mna rozmawial (az sie zdziwilam, bo normalnie wolaly polozne i tlumaczyly) i mowil, ze na patologie to nie ma szans zebym sie dostala, ale jak mi moja lekarka zalatwi lozko na ginekologii to mozna tam probowac...ech...zmierzyl i mi cisnienie (118/76 a wczoraj u lekarki mialam 152/101), zrobili "wywiad" i wypuscili. Dzwonie do lekarki, mowie, ze nie ma miejsca (w koncu kazala dzwonic, to moze cos zalatwi), a ona zeby przyjechac jutro do szpitala, a jak jutro nie bedzie miejsc to pojutrze i zeby uzbroic sie w cierpliwosc i podchodzic do tego ze spokojem...ech... no ok, ale ilez mozna siedziec na izbie przyjec? i to kazdego dnia...masakra! siostra mi napisala, ze skoro ciaza nie jest zagrozona i ktg wyszlo idealnie to mnie nie beda chcieli tak po prostu przyjac...

takze bedziemy koczowac jutro...
Ale przeboje... jedni mowia jedno, drudza cos innego. Straszne to jest, bo jak tu sie nie martwic mimo wszytsko? Najwazniejsze, ze Wy myslicie pozytywnie, a my tu mocno zaciskamy za Dariusie

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
agnieszka_pe25 Rzeczywiście, brzusio jeszcze rośnie Ale śliczny jest, zgrabniutki

Ja to podziwiam cały czas: Ciebie i przebieg Twojej ciąży. Pięknie donoszona i Ty taka obrotna i pracowita. Tylko pogratulować

mary poziomkowa Wózek rewelacja

Ty łobuzie Szafy przesuwasz

Kwiatecek Nie przejmuj się Alan to piękne imię. Mój Tż chciał dać tak na imię synkowi, ale będzie córeczka i imienia dla małej jak narazie brak.

I uwaga moja teściowa wyskoczyła z tekstem, że powinniśmy ją nazwać Scarlet ( kurka, nawet nie wiem jak się to pisze) a jak będzie synek to Klaus To są dopiero propozycje
Scarlet no pieeeeeknie... a le dla chlopca mam lepsze UDO

24Kasia... Maja ladnie. Slodko i dziewczeco. Tobie sie podoba? Nie podoba? Czy tak sobie?
Stary 2011-04-13, 13:02   #2794
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
no chore, ale co zrobic...gdyby byla pewnosc,ze z mała wszystko ok to olalabym ten szpital, ale nigdy nie wiadomo co tam sie kryje poki nie zrobi sie odpowiednich badan...najgorzej, ze maz nie moze byc kazdego dnia ze mna i bede siedziec na IP sama...
No próbuj własnie do innych szpitali... może coś poradzą...a gin nie może wystawić ew. skierowania do innego szpitala? Jakby mieli miejsca to dzwoń i się pytaj
No smutno tak samemu, wiem...ale dla malutkiej to wszystko, więc dasz radę
Stary 2011-04-13, 13:03   #2795
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Widze nie tylko moja tesciowa ma uwagi, ale co tam dziewczyny olac ich nasze dzieci nasze imiona ale i dziekuje, ze mnie podbudowalyscie
Mary, gratuluje bryczki
Znowu cos rozowe wylecialo, dzis drugi raz od rana, wczoraj raz kasia, agus ja latam do kibelka przez te ostatnie 3 dni, co najmniej 5 razy dziennie, dzis po jogurcie nawet, moze maly w brzuchu sie nie miesci i nie da sie mi najesc??? i tak chodze glodna dalej...
kasia moja chrzesniaczka to Maja i dla mnie imie to jest sliczne, tak samo jak Tymon jest ladne co pisalyscie, no i Tobiasz mi sie tez podobalo. U nas jakby wyskoczyla dziewczyna to bylaby Liliana.
Stary 2011-04-13, 13:03   #2796
Martulka000
Raczkowanie

GG do Martulka000 Send a message via Skype™ to Martulka000

Hej Dziewczyny

Byłam w szpitalu od soboty do wczoraj. Oczywiście najpierw zabrali mnie na porodówkę ze skurczami co 5-6 minut. Podłączyli mi KTG. Też wykazało skurcze. Ale tak leżałam i się zastanawiałam dlaczego mnie nic nie boli? Okazało się, że to przepowiadacze, bo rozwarcia nie ma. Ciągle brzuch mi się napina. Co najciekawsze dopiero w sobotę się dowiedziałam, że te twardnienia brzucha to skurcze
Później przyszedł lekarz i zrobił mi USG, poprosił o zachowanie spokoju, bo już byłam spanikowana. Co się okazało, że moi lekarze prowadzący mnie zaniedbali. Bo mam 2 terminy. Jeden na 30 kwiecień, a drugi na 10 maja. Adrianek się okazał 2 tygodnie młodszy jak wiek ciążowy. Przez to zaniedbanie opieprz dostałam, że nie mam wszystkich badań, że nie wiem co się z moim dzieckiem dzieje, że nie wiem kompletnie nic. A co ja miałam wiedzieć jak pytałam doktórki a ona zawsze do mnie : DZIDZIUŚ JEST ZDROWY, NIE MA CZYM SIĘ MARTWIĆ. W sumie ta waga w 34 tyg małego (1880g) też mnie zdziwiła i mało mi się wydało. Mniejsza z tym.
W każdym razie okazało się, że Adrian jest jednak naprawdę zdrowy. Waży teraz 2600 gram. I lekarz kazał zaciskać nogi w razie wu do 23 kwietnia.
Nie wiem co z normami tętna, ale na KTG uciekał maluszek, czasem tętno przez to mu zanikało, wiercił się. ogólnie tętno wahało się między 129-179. Ale lekarz powiedział, że jest dobrze.
Ja mam zapalenie dróg mocczowych i przepisał mi duomox i urosept.

Jeszcze Was nie nadrobiłam . Ale się postaram jak najszybciej
Buziole
24 kwietnia 2011 godz. 10:40
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Tylko ktoś kto rozumie i akceptuje Cię
Może być przyjacielem
Martulka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:06   #2797
Paulizia
Wtajemniczenie

Martulka dobrze, ze jetses z Adriankiem!!!! No to, ktory teraz tydzien ciazy jestes? Mocne za Was
Stary 2011-04-13, 13:07   #2798
eweska
Moderatoreska

Zaraz zmykam pod prysznic i jadę do szpitala, jakoś nie mam ochoty, no ale co zrobic jak mus to mus :P

Martulka najważniejsze że wszystko dobrze
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:08   #2799
Martulka000
Raczkowanie

A tak w ogóle poszłam do szpitala na IP, bo mnie bardzo rwało w pachwinach i brzuch mnie bolał całą noc. od 2 nie spałam w sobotę, bo jak wstałam na sik to już nie zasnęłam. Tylko się męczyłam. Brzuch też mi się często napinał, ale nie wiedziałam co to. Dopiero babka na IP zauważyła przez bluzkę, że mam napięty v
Kurczę, piszę trochę tak jak siedmiolatek, ale myślę gdzie mam iść na wizytę następną. Jakiego lekarza wybrać. Nie mam pojęcia. Strasznie się tym denerwuję

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Martulka dobrze, ze jetses z Adriankiem!!!! No to, ktory teraz tydzien ciazy jestes? Mocne za Was
Tydzień 37/38, a mały ma 35-36.
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Może być przyjacielem
Stary 2011-04-13, 13:08   #2800
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Martulka000 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

Byłam w szpitalu od soboty do wczoraj. Oczywiście najpierw zabrali mnie na porodówkę ze skurczami co 5-6 minut. Podłączyli mi KTG. Też wykazało skurcze. Ale tak leżałam i się zastanawiałam dlaczego mnie nic nie boli? Okazało się, że to przepowiadacze, bo rozwarcia nie ma. Ciągle brzuch mi się napina. Co najciekawsze dopiero w sobotę się dowiedziałam, że te twardnienia brzucha to skurcze
Później przyszedł lekarz i zrobił mi USG, poprosił o zachowanie spokoju, bo już byłam spanikowana. Co się okazało, że moi lekarze prowadzący mnie zaniedbali. Bo mam 2 terminy. Jeden na 30 kwiecień, a drugi na 10 maja. Adrianek się okazał 2 tygodnie młodszy jak wiek ciążowy. Przez to zaniedbanie opieprz dostałam, że nie mam wszystkich badań, że nie wiem co się z moim dzieckiem dzieje, że nie wiem kompletnie nic. A co ja miałam wiedzieć jak pytałam doktórki a ona zawsze do mnie : DZIDZIUŚ JEST ZDROWY, NIE MA CZYM SIĘ MARTWIĆ. W sumie ta waga w 34 tyg małego (1880g) też mnie zdziwiła i mało mi się wydało. Mniejsza z tym.
W każdym razie okazało się, że Adrian jest jednak naprawdę zdrowy. Waży teraz 2600 gram. I lekarz kazał zaciskać nogi w razie wu do 23 kwietnia.
Nie wiem co z normami tętna, ale na KTG uciekał maluszek, czasem tętno przez to mu zanikało, wiercił się. ogólnie tętno wahało się między 129-179. Ale lekarz powiedział, że jest dobrze.
Ja mam zapalenie dróg mocczowych i przepisał mi duomox i urosept.

Jeszcze Was nie nadrobiłam . Ale się postaram jak najszybciej
Buziole
o , wywołały dziewczyny wilka z lasu
dobrze , że już jesteś , bo się martwiłyśmy

a co do tego, że opieprz dostałaś , że jakiś tam badań nie masz porobionych to .. kurde ! przecież to nie Twoja wina !
To nie Ty jesteś lekarzem , skąd masz wiedzieć kiedy jakie badanie robić .. to zaniedbanie lekarki , a nie Twoje
nie przejmuj się

ja też miałam takie 'zaniedbania' i gdybym sobie glukozy na własną rękę nie zrobiła to do dziś bym jej nie miała zrobionej .. i też szukałam długo lekarza , ale w końcu się zdenerwowałam i jednak prywatnie chodzę
może Ty też pójdź prywatnie ? Już Ci malutko zostało, może akurat tylko z 1 wizytka ? a będziesz miała pewność, że wszystko dobrze i załatwisz to na spokojnie

Gabrysia

04.06.2011
<3

Edytowane przez enchantresss
Czas edycji: 2011-04-13 o 13:10
enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:10   #2801
Martulka000
Raczkowanie

I dziękuję Wam kochane za troskę
Na szczęście wszystko jest dobrze
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Może być przyjacielem
Stary 2011-04-13, 13:11   #2802
atiz
Rozeznanie

Martulka to dobrze że wszystko zakończyła sie pozytywnie, zaciskaj nogi

Andziot no to będziem rodzić po królewsku na świeżutkim oddzialiku !!!!
To w takim razie ja w przyszłym tygodniu muszę tam pojechać i zobaczyć co i jak, mam nadzieję że będzie można się umówić i oglądnąć oddział. A jak w ogóle wizyta ok?

POLA ANNA 2 maja 2011 godz. 1.30

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4dilo4zr.png

atiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:14   #2803
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Martulko kochana dobrze ,ze juz lepiej wygrzewaj sie, moze fktycznie zmien lekarza jesli jest mozliwosc, malo brakowalo i bys nam tu urodzila.
Stary 2011-04-13, 13:17   #2804
moniqac
Zadomowienie

Dzien dobry .

Mam starsznie dużo do nadrabiania, mało czasu - coraz bardziej czuję presję czasową, za tydzień w czwartek mam mieć cc i będę Wam do skutku o niej przypominała, bo mam mega stresa.

ciągle coś jeszcze kupuje, piorę ... ych.

Wstawiłam zupkę więc mam chwilkę żeby zobaczyć co u Was, a nadrabiam od 81 str... wrrr.

Princi - knedle sa łatwe (na necie mnóstwo przepisów): gotujemy ziemniaki, jak wystygną przez praskę, troszke mąki ziemniaczanej, troszkę więcej pszennej, jajko, zagniatamy (ciasto ma się troszkę kleić), potem formujemy placki w które wkładamy owoce, zawijamy na kuli i na solony z olejem wrzątek wrzucamy, jak wypłyną gotujemy jakieś 15 min (ja zawsze dłużej gotuję bo mi giganty wychodzą ). Podajemy albo z jogurtem, albo z masełkiem i bułką tartą.

matall - super Ci brzuszek wystaje .

chyba nie mam siły na nadrabianie więcej - obczaję tylko ostatnią strone, bo nie wiem czy się ktoraś nie rozpakowała .

muszę skończyć zupke i jechać po tablice rejestracyjne .

miłego dnia dziewczynki.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:17   #2805
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Martulka000 O jak dobrze, że się odezwałaś !
No szok...co to a lekarka do której chodziłas? i jeszcze Tobie się oberwało za jej błędy..
Ale dobrze, że wszystko ok
to zaciskaj mocno nóżki, żeby dzidziuś jeszcze posiedział u mamusi
Stary 2011-04-13, 13:19   #2806
Martulka000
Raczkowanie

Aha i jeszcze się nie pochwaliłam, że pojawiły mi się w czwartek pierwsze rozstępy. I smarowanie bebzolka oliwkami, balsamami, kremami różnego rodzaju też nie pomogło.
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Może być przyjacielem
Stary 2011-04-13, 13:20   #2807
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

moniqac Rzeczywiście lada moment i dzidzia będzie zWami! Juz sobie wyobrażam jakiego stresa musisz mieć... Trzymam kciuki żeby wszystko poszło zgodnie z planem !
Stary 2011-04-13, 13:21   #2808
Martulka000
Raczkowanie

Dziękuję za wsparcie
Kochane jesteście.
Jednak wizaż to wizaż. Są osoby na które można liczyć zawsze
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Może być przyjacielem
Stary 2011-04-13, 13:24   #2809
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

kombinuje z innym szpitalem oby sie udalo!

Teraz czekamy na Karolinkę - 27/40
JanuszAgnieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:25   #2810
enchantresss
Rozeznanie

moniqac , przed chwilą się nie mogłam nadziwić , że u Morii zostało 9 dni . Teraz jestem w podwójnym szoku , bo u Ciebie tylko 8 !
to już lada moment

Martulka,

JanuszAgnieszka , dawaj znać co i jak

a ja zajadam kisiel-fisiel

Gabrysia

04.06.2011
<3

Edytowane przez enchantresss
Czas edycji: 2011-04-13 o 13:27
Stary 2011-04-13, 13:35   #2811
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
moniqac Rzeczywiście lada moment i dzidzia będzie zWami! Juz sobie wyobrażam jakiego stresa musisz mieć... Trzymam kciuki żeby wszystko poszło zgodnie z planem !
Kochana jesteś ja nie mogę w miejscu usiedzieć - stres mi się zaczyna.

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość
moniqac , przed chwilą się nie mogłam nadziwić , że u Morii zostało 9 dni . Teraz jestem w podwójnym szoku , bo u Ciebie tylko 8 !
to już lada moment

8 DNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja nie daje rady - jest jeszcze szansa, że mały przystopował" ze wzrostem szybkim i będzie można przesunąć cc na 29.04, ale tego dowiem się dopiero w piątek na wizycie... sama nie wiem czy wolałabym poczekać czy już miec małego ;noniewiem:.

ewesak
za dzisiaj żebyś wróciła do domku.

martulka000 - to Ci si trafił lekarz - dobrze, że wszystko jest OK.

moria - odliczamy odliczamy Kochana .

JanuszAgnieszka
.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:35   #2812
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
kombinuje z innym szpitalem oby sie udalo!
żeby się udało !!! Daj znać jak już coś będziesz wiedziała!
Stary 2011-04-13, 13:39   #2813
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość

ewesak
za dzisiaj żebyś wróciła do domku.
.
Wrócę, wrócę nie zamierzam dziś zostawać w szpitalu, oj nie ma nawet takiej opcji, nie zgodzę się nawet. Do poniedziałku muszę być w domku, no ewentualnie w ostateczności do piątku.

zaraz szwagier ma po nas podjechać i jedziemy Boję się już tramwajem jeździć bo co zrobię jak mi gdzieś na ulicy wody odejdą
Wolę unikać takiej sytuacji :P
Stary 2011-04-13, 13:39   #2814
matallewar
Zakorzenienie

anula Ty się ciesz, że nie tyjesz

Kwiatecek obraziłabym się chyba... Przecież imię to WASZ wybór... Nawet jakbyście małego nazwali "Dywan" to nic im do tego

aga_pe Lecę do albumu
Brzuszek bardzo ładny

kasia łódzka Spokojnie, to tylko wizyta

A za niecałą godzinę wizyta i usg

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:40   #2815
enchantresss
Rozeznanie

Kciuki się przydały, bo JanuszAgnieszka mi własnie napisała eska, że są miejsca w innym szpitalu i właśnie tam jedzie !! Będzie smsować jak coś, oby wszystko było dobrze z Darią

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-04-13, 13:42   #2816
eweska
Moderatoreska

Dobra spadam laski do później Trzymać kciuki
Stary 2011-04-13, 13:49   #2817
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Kciuki się przydały, bo JanuszAgnieszka mi własnie napisała eska, że są miejsca w innym szpitalu i właśnie tam jedzie !! Będzie smsować jak coś, oby wszystko było dobrze z Darią
super ! trzymamy dalej, żeby tylko ja przyjęli z tym skierowaniem ! a jak nie to niech gin jej następne wystawia !

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Dobra spadam laski do później Trzymać kciuki

I Matall tez dzisiaj wizytka
Stary 2011-04-13, 13:50   #2818
Weredka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość

Weredko poki co obstawiam pierwsza czarna lub ostatnia...fioletowa
Fioletowa jest boska i w sumie już nawet fundusze na to mam. Ale jeszcze się troszkę wstrzymam. Jak mi jej nikt nie gwizdnie do przyszłego tygodnia to będzie moja...
Cytat:
Napisane przez Camomile Pokaż wiadomość

Oj Weredko, powiem ci na pocieszenie, wchodze juz tylko w jedne ciazowe spodnie (w moja ulubiona dzinsowa spodnice ciazowa juz nie ), ratuje sie legginsami.
Jeszcze troche zostalo...
Niedlugo bedziemy wchodzic w normalne ciuchy

Dżinsów mi tam nie szkoda, bo już drugą ciążę przeżyły. Na wyjścia mam spódnicę, więc jakoś się pokazać będę umiała. Jakby się cieplej zrobiło, to bym mogła w sukienkach śmigać, bo mam.
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:50   #2819
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
super ! trzymamy dalej, żeby tylko ja przyjęli z tym skierowaniem ! a jak nie to niech gin jej następne wystawia !

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

napisała : ''Jadę na Kraśnickie. Przyjęli mnie'' czyli teraz kciuki tylko za Malutką

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-04-13, 13:53   #2820
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
napisała : ''Jadę na Kraśnickie. Przyjęli mnie'' czyli teraz kciuki tylko za Malutką
no to super !
za moją malutką imienniczkę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości