Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-13, 12:50   #3121
Sarasfati
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
AAAA już kojarzę, ale toż to prehistoria
I o to mi własnie kiedyś chodziło!!Tam było moje ukochańsze masło kakaowe!!!

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
ach! gorace kapiele! to jest to co kocham lacznie z zasypianiem w wannie i tez zadne moje problemy nie sa w stanie "wyperswadowac" mi tego

co do chlodzenia to w tym przypadku nie wiem, ale pamietam, ze chyba w programie TPS dostalam chlodzacy zel do nog z mineralami Morza Martwego Planet Spa - o matko! jak on chlodzil! az cala dygotalam! do tej pory mam pol opakowania, ale boje sie uzywac
i własnie gdzieś w necie wyczytałam, ze chłodzi
Stary 2011-04-13, 12:52   #3122
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
no ja mam to z eveline, ale jak przesadzę z ilością to mi tyłek marznie

poprawiłaś mi humor na wieczór
z tym marznieciem to tlyko na poczatku przez kilka razy pozniej aj tego nie czuje widocznie juz na mnie nie dziaal hehe
ale wrecz odwrotnie
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 12:58   #3123
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
ojj kolejna zła opinia hmm teraz mam dylemat czy brać czy nie [dermabrazja]
Ja ja polecam. Wg mnie to bardzo fajny peeling tylko troche drogi w porownaniu z innymi fajnymi
Ktoras kolezanka wczesniej pisala, ze starcza wlasnie na te 8 zalecanych tygodni - mi starcza na dluzej. Prawie na 2 takie zabiegi. Chociaz troche nierowno sie konczy. Nic mi nie wyskakuje po niej a buzia jest oczyszczona i gladka. Zuzylam 2 opakowania
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 12:59   #3124
dudi83
Raczkowanie

Cytat:
dudi83 dziękuję Ci za linki , ja wstawiłam fotki torebki Tirana na katalogowy tu #2359
Proszę bardzo I co o niej sądzisz?

73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
dudi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:04   #3125
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Resscue21 na katalogowym wrzuciłam fotki szarej torby Tirana na którą polowałaś w kat.7
oooooo dziękuje !!!

sliczna jest , na pewno będzie moja hihih

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Natural Glisten
ohhhh idealny kolor dla mnie , zamówie na pewno

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:05   #3126
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
jak już odbierzesz tą przesyłką od tej osoby to je powiedz, żeby następnym razem powiedziała kurierowi, że jej nie odbierze, bo Ty sobie tego nie zyczysz. A tak w ogóle to jesli to jest przesyłka do Ciebie i ktos ją z życzliwosci dla Ciebie odebrał, to sorki borki ale w twoim interesie leży to, zeby po nią isć i ją odebrać... no chyba nie myslałas, że ktos kto ją odebrał jeszcze będzie latał za Tobą i Cię szukał...
Iść i odebrać ok, ale jak ma to zrobić jak nikt jej nie poinformował, że paczkę odebrał ktoś inny i leży u niego ...

Kiedyś jak jeździł "pan paczkowy", nie kurier, z dostawą regularną i zostawił u mnie paczkę inne konsultantki to kazałam mu podać nr tel do tej konsultantki i kontaktowałam się z nią, żeby się nie denerwowała, że paczka miała dojść w dany dzień a jej nie ma i nie wiadomo gdzie jest...

Cytat:
Generalanie dziwi mnie, że w Polsce kurierzy nie zostawiają kartek gdzie paczkę zostawili. Ja odbieram paczki sąsiadom - oprócz mojego mieszkania jest jeszcze 5 innych, 2 piętra więc wszystko blisko a kurierzy i tak wrzucają awizo do odpowiedniej skrzynki, żeby ich poinformować, że swojej przesyłki mają szukać pod jedynką
No cóż u nas im się nie chce Chyba twierdzą, że po co, skoro jak ktoś czeka na paczkę to będzie dzwonił i jej szukał
Niektórzy są tacy, że kiedyś dzwonił jeden koło 20, że mnie nie ma a on ma paczkę i czy nie może iść do któregoś z sąsiada, żeby mu za nią zapłacił 200 zł (paczka była za pobraniem) Bo on na następny dzień nie przyjedzie i nie wie kiedy byłby następnym razem...
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:05   #3127
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Francuska Fantazja Pokaż wiadomość
Przepraszam, że się udzielam, bo nie jestem już kk, ale czytam wątek od dawna. Kiedy tak piszecie o produktach sprzed kilku lat i starej serii naturals przypomina mi się prawdopodobnie poziomkowy krem do twarzy z takimi kuleczkami w środku, pomadka ochronna z tej serii, migdałowy kremik do rąk I seria Aqua, odpowiednik naszego Senses. Kojarzę też cynamonowy olejek do stóp. No i oczywiście ogromny klasyk Avonu- silikonowy krem do rąk, którego na szczęście nie wycofali.

Tyle z mojej strony.

Miłego dnia
Pamiętam ten poziomkowy krem Normalnie nam się na wspominki zebrało Ale jak tak piszemy o starych seriach to widzę, że Avon ewoluował w złym kierunku. Kiedyś kosmetyki Naturals się sprzedawały jak świeże bułeczki, a teraz mam jedną koleżankę, która od czasu do czasu zamawia czereśniowy balsam no i ja sama testuję żele/balsamy.

Cytat:
może i nie prosila ale jak kurier pyta sąsiada czy komu tam zawozi to ludzie odbierają paczki przez GRZECZNOŚĆ a nie żeby komus na złosć zrobić, no ludzie... możesz zadzwonić do siedziby kurierów i powiedzieć, żeby następnym razem kurier zabrał paczkę do magazynu jak Cię nie ma a jak dziewczyna była w domu to też to trzeba zgłosić bo może szanownemu kurierowi nie chciało się tam do niej jechać, czy nie po drodze miał.
Generalanie dziwi mnie, że w Polsce kurierzy nie zostawiają kartek gdzie paczkę zostawili. Ja odbieram paczki sąsiadom - oprócz mojego mieszkania jest jeszcze 5 innych, 2 piętra więc wszystko blisko a kurierzy i tak wrzucają awizo do odpowiedniej skrzynki, żeby ich poinformować, że swojej przesyłki mają szukać pod jedynką
Paczki zawsze dochodzą do mojej wspólniczki, ale gdy jej nie ma, kurier zostawia paczkę w sklepie (bo sąsiedzi nie chcą odbierać ) i wysyła sms-a Nawet jak jest regularna dostawa, nie zawsze jest ktoś w domu i odbywa się to tak samo
Dzisiaj o 9 już była paczka, ale dopiero wieczorem doczołgam się do ciotki żeby odebrać moje zamówienie, doczekać się nie mogę
Stary 2011-04-13, 13:05   #3128
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
z tym marznieciem to tlyko na poczatku przez kilka razy pozniej aj tego nie czuje widocznie juz na mnie nie dziaal hehe
ale wrecz odwrotnie
To marznięcie ma tez plusy w lecie Rok temu w lipcu jechałam z TŻ w trase koncertową (bus bez klimatyzacji) i wszystkim smarowałam plecy balsamem antycellulitowym

Ostatnio rozjaśniałam włosy i strasznie mi sie po myciu plączą. Teraz popsikałam Kidsem i stwierdzam, ze moja młoda nie bez powodu tak sobie go chwali Rewelacja!!
Stary 2011-04-13, 13:06   #3129
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Dagus9 Pokaż wiadomość
Pisałam wczoraj na temat mojej packzi ktora nie dotarła . i co ? PACZKA SIE ZNALAZŁA . Napisałąm do mojej liderki co mam robic bo dalej nie mam przesyłki na co ona mi ze MOJA paczka jest u jakiejs baby i ze to JA mam sie z nia skontaktowac. W tamtym miesiacu mialam taka sama sytuacj , nikogo nie było w domu , liderka ja odebrała potem to ja musialam za nia latac. Teraz jakoś dzwinym trafem caly dzien w domu ktos byl a paczka jest u zupelnie obcej osoby. Jestem tak wsciekla . Nie dosc ze nikt mnie o tym sam laskawie nie poinformował to jeszcze ja mam latac za swoja paczka bo ktos inny NIE WIADOMO CZEMU ją odebrał . Czy to jest normalne ? Tym bardizej ,że przesyłka jest mi natychmiastowo potrzebna . A osoba do ktorej mam dzwonic nie odbiera telefonu !!!! Nie zycze sobie ,zęby ktoś inny odbierał moje przesylki....
Czyli tak jak myślałam, paczkę zostawiono gdzieś indziej.
No niestety w Avonie to jest normalne. Też miałam taką sytuację, moja paczka poszła do całkowicie obcych mi ludzi, a dostawca nie zostawił informacji ani nic. Sąsiad mi przyniósł, tak to bym nie wiedziała... Dzwoniłam do Avonu, pani mi wyjaśniła, ze ich dostawy na tym polegają, że masz za darmo pod warunkiem jak ktoś jest w domu. W innym przypadku kombinuj sama albo zamów kuriera płatnego, który to sie z Tobą skontaktuje. Właśnie to mi się nie podoba w Avonie... że ci bezpłatni dostawcy nie robią jak kurierzy, w sensie, że nie kontaktują się ze mną w przypadku problemów z dostawą. (są wyjątki z tego co piszą niektóre dziewczyny, ale to jednak wyjątki).

Cytat:
jak już odbierzesz tą przesyłką od tej osoby to je powiedz, żeby następnym razem powiedziała kurierowi, że jej nie odbierze, bo Ty sobie tego nie zyczysz. A tak w ogóle to jesli to jest przesyłka do Ciebie i ktos ją z życzliwosci dla Ciebie odebrał, to sorki borki ale w twoim interesie leży to, zeby po nią isć i ją odebrać... no chyba nie
No ale mógłby do jasnej ciasnej zostawić jakąś informację gdzie jest paczka właśnie to mnie u nich wkurza, że nie zostawią info ani nie kontaktują sie. Zostawiają paczkę gdzie popadnie.
W sensie, że dostawca mnie wkurza, a nie sąsiad oczywiście
i o to przypuszczam chodziło dziewczynie.

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
skoro czekałaś na niego w domu to masz rację, że powinien przyjechać do ciebie, ale teraz niestety musisz iść po tą paczkę, a swoją drogą to ja już dzisiaj rano do avonu bym dzwoniła ze skargą, zawsze kieruję się do bok-u nie użeram się z dostawcą, jak podpisujesz umowę na kk to oni gwarantuja ci bezpłatne dostawy do domu, niech się gryzą ze sobą
Ale tylko jak jest ktoś w domu jak nie ma cie w domu w godzinach przyjazdu dostawcy, darmowa dostawa ci nie przysługuje.

W ogóle mnie mój dostawca denerwuje. Jest to brudny, śmierdzący dziad od którego często bucha alkoholem, a ostatnio przy dostawie żebranko odstawił, wystawił łapę i pytał czy mam jakieś drobne na bułkę.
Jestem zniesmaczona już tym wszystkim.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-04-13 o 13:21
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:08   #3130
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie zostawia kartkę w skrzynce gdzie jest.
Poza tym w regulaminie jest napisane, że to konsultantka powinna zostawić kartkę gdzie kurier ma zanieść paczkę jeśli jej nie ma wiec w sumie nie dziwne. Ale na szczęście u mnie tylko raz się tak zdarzyło przez 4 lata, że nikogo nie bylo
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:08   #3131
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
podlegająca , ja podpisując umowe na lidera musiałam miec ubezpieczenie .
Tyle dobrze że podciągnęli mi to pod Solid
Cytat:
mówiłam !
miałam na myśli , że to nie jest taki pracodawca jak każdej innej z nas.. wg mnie w przedszkolu to nie przejdzie, ale podpisuje się takie sprawy własnym imieniem i nazwiskiem przecież....
Rozumiem w związku z tym, że osoba niepracujaca będąca liderem w Avon nie ma prawa do zasiłku dla bezrobotnych!!! Bowiem Randstad zapewnia jej pracę, tak? tzn że emeryturę tez keidyś wypłaci i będzie mniej bezrozbotnych, tzn już jest??
Tobie podciągnęli ubezpiecznie pod Twojego pracodawcę , mi pod mojego, bo mam płatnika który płaci za mnie "cały" ZUS, ale nie rozumiem tej sytuacji z zatrudnieniem do przedszkola- przecież tam są potrzebne pieczątki owego zakładu pracy- miałam 2 dzieci w przedszkolu to po pieczątki latałam
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 13:09   #3132
melisska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Ja ja polecam. Wg mnie to bardzo fajny peeling tylko troche drogi w porownaniu z innymi fajnymi
Ktoras kolezanka wczesniej pisala, ze starcza wlasnie na te 8 zalecanych tygodni - mi starcza na dluzej. Prawie na 2 takie zabiegi. Chociaz troche nierowno sie konczy. Nic mi nie wyskakuje po niej a buzia jest oczyszczona i gladka. Zuzylam 2 opakowania
Mi też jedna tubka starczy na dwa zabiegi , bo jeden robiłam jesienią a drugi teraz na wiosnę. Jestem drugi tydzień przy 3 kroku i na spokojnie mi starczy na 3 tygodnie jeszcze

Tak więc , aż tak drogo nie wychodzi , bo można powiedzieć , że starcza na rok Taki zabieg właśnie wykonuje się 2 razy do roku na wiosnę i jesień kiedy słońce mocno nie operuje
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:11   #3133
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dudi83 Pokaż wiadomość
Proszę bardzo I co o niej sądzisz?
mi się podoba [będzie właśnie taka jaśniejsza szara] nie jestem pewna co do jej wielkości bo rożnie to wygląda ale raczej zamówię

a Tobie nadal się podoba?
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:13   #3134
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
ogólnie go polecasz?
Tak, jest świetny Kupuję go w 7
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:15   #3135
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dagus9 Pokaż wiadomość
Pisałam wczoraj na temat mojej packzi ktora nie dotarła . i co ? PACZKA SIE ZNALAZŁA . Napisałąm do mojej liderki co mam robic bo dalej nie mam przesyłki na co ona mi ze MOJA paczka jest u jakiejs baby i ze to JA mam sie z nia skontaktowac. W tamtym miesiacu mialam taka sama sytuacj , nikogo nie było w domu , liderka ja odebrała potem to ja musialam za nia latac. Teraz jakoś dzwinym trafem caly dzien w domu ktos byl a paczka jest u zupelnie obcej osoby. Jestem tak wsciekla . Nie dosc ze nikt mnie o tym sam laskawie nie poinformował to jeszcze ja mam latac za swoja paczka bo ktos inny NIE WIADOMO CZEMU ją odebrał . Czy to jest normalne ? Tym bardizej ,że przesyłka jest mi natychmiastowo potrzebna . A osoba do ktorej mam dzwonic nie odbiera telefonu !!!! Nie zycze sobie ,zęby ktoś inny odbierał moje przesylki....
o kurcze nie zaciekawie!a masz wszystko w paczce?ja bym zadzwonial do Avon i to maja w szybkim temie wyjasnic dlaczego taks ie dzieje!
Stary 2011-04-13, 13:20   #3136
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość

W ogóle mnie mój dostawca denerwuje. Jest to brudny, śmierdzący dziad od którego często bucha alkoholem, a ostatnio przy dostawie żebranko odstawił, wystawił łapę i pytał czy mam jakieś drobne na bułkę.
OMG ale typ.. to w Avonie/Ups chyba byle kogo zatrudniają na dostawców jak nawet tacy ludzie się trafiają

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Tak, jest świetny Kupuję go w 7

hm ja mam jeszcze możliwość zamówienia go w 5 w demo no ale trochę błyszczyków mam a ma jakiś smak ?
Stary 2011-04-13, 13:20   #3137
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
ooo ja bym takiego zgłosiła do biura od razu
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:22   #3138
paula2909
Raczkowanie

Dziewczyny czy demo na
Zestaw Sassy Swirls
15ml
Zestaw 3 za jedyne 19,90 zł netto (oszczędzasz 55,10 zł) jest limitowane? bo nie mogę znaleźć inf. na ten temat.
A demo nie zawsze jest limitowane.

Edytowane przez paula2909
Czas edycji: 2011-04-13 o 13:25
paula2909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:23   #3139
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez paula2909 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy demo na
Zestaw Sassy Swirls
.holder { width: 250px; margin: 5px; padding: 1em; float: left; text-align: left; }a.hid { color: rgb(0, 0, 0); text-decoration: none; outline-style: none; }a.hid em { display: none; }a.hid:hover { text-decoration: none; }a.hid:active, a.hid:focus { background: none repeat scroll 0% 0% rgb(255, 255, 255); }a.hid:active span, a.hid:focus span { display: none; }a.hid:active em, a.hid:focus em { display: block; color: rgb(0, 0, 0); width: 100%; font-style: normal; cursor: default; }.clear { clear: both; }
15ml
Zestaw 3 za jedyne 19,90 zł netto (oszczędzasz 55,10 zł) jest limitowane? bo nie mogę znaleźć inf. na ten temat.
A demo nie zawsze jest limitowane.

oferta limitowana można zamówić jeden zestaw tylko

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 13:24   #3140
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
OMG ale typ.. to w Avonie/Ups chyba byle kogo zatrudniają na dostawców jak nawet tacy ludzie się trafiają

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

hm ja mam jeszcze możliwość zamówienia go w 5 w demo no ale trochę błyszczyków mam a ma jakiś smak ?
aaaaa do mnie ostatnio przyjechał nieziemski wysoki brunet z ciemniejszą karnację i zielonymi oczami , jak mu otworzyłam drzwi to mnie wryło w ziemie hihihi oj jakby to mój mąż przeczytał

Maleństwo moje
Stary 2011-04-13, 13:24   #3141
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melisska Pokaż wiadomość
Mi też jedna tubka starczy na dwa zabiegi , bo jeden robiłam jesienią a drugi teraz na wiosnę. Jestem drugi tydzień przy 3 kroku i na spokojnie mi starczy na 3 tygodnie jeszcze

Tak więc , aż tak drogo nie wychodzi , bo można powiedzieć , że starcza na rok Taki zabieg właśnie wykonuje się 2 razy do roku na wiosnę i jesień kiedy słońce mocno nie operuje
wiem wiem.. i teraz mam mieszane odczucia
jeszcze nie wysłałam ostatecznego zamówienia z 5 więc ciągle się zastanawiam i dopisuję i usuwam różne rzeczy z zamówienia

tak samo miałam z Torebką Julia chciałam zamówić :dodałam do zamówienia później usunęłam itd aż ostatecznie jej nie zamawiam
Stary 2011-04-13, 13:26   #3142
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
To marznięcie ma tez plusy w lecie Rok temu w lipcu jechałam z TŻ w trase koncertową (bus bez klimatyzacji) i wszystkim smarowałam plecy balsamem antycellulitowym

Ostatnio rozjaśniałam włosy i strasznie mi sie po myciu plączą. Teraz popsikałam Kidsem i stwierdzam, ze moja młoda nie bez powodu tak sobie go chwali Rewelacja!!
hehe właśnie ostatnio mnie kusi aby coś z kids zamówić hahah

Maleństwo moje
Stary 2011-04-13, 13:26   #3143
wera2604
Zadomowienie

Cytat:

wiem wiem bo sama tlyko w lecie sie smaruje w zimie to dilirki bym dostała!jestem zmarzluchem
mogłybyc juz wtorekdzien paczkowy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 13:27   #3144
paula2909
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
oferta limitowana można zamówić jeden zestaw tylko
Szkoda, a swoją drogą, to czy te wody są trwałe? czy takie "zwykłe lotne sezonówki"

paula2909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:27   #3145
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
wiem wiem.. i teraz mam mieszane odczucia
jeszcze nie wysłałam ostatecznego zamówienia z 5 więc ciągle się zastanawiam i dopisuję i usuwam różne rzeczy z zamówienia

tak samo miałam z Torebką Julia chciałam zamówić :dodałam do zamówienia później usunęłam itd aż ostatecznie jej nie zamawiam
To widzę że mamy podobnie .
Jak wchodzi kat odrazu robie sobie ostateczną listę , ale potem nadchodzi jeszcze ostateczna ostatecznośc i znowu i znowu

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Szkoda, a swoją drogą, to czy te wody są trwałe? czy takie "zwykłe lotne sezonówki"
obstawiam w ciemno że tandetne zwykłe sezonówki .

Maleństwo moje
Stary 2011-04-13, 13:32   #3146
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
napewno sezonówki
Stary 2011-04-13, 13:32   #3147
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
obstawiam w ciemno że tandetne zwykłe sezonówki .
ja też
jak kupię to tylko i wyłącznie z myślą o bratanicy - lat 13

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 13:37   #3148
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
hehe właśnie ostatnio mnie kusi aby coś z kids zamówić hahah
polecam spray ułatwiający rozczesywanie Oprócz tego jest świetny błyszczyk Karmelkowy do ust, ale to z baleriny

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
wiem wiem bo sama tlyko w lecie sie smaruje w zimie to dilirki bym dostała!jestem zmarzluchem
mogłybyc juz wtorekdzien paczkowy
No mnie własnie co wieczór tak telepie.....
Stary 2011-04-13, 13:42   #3149
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
polecam spray ułatwiający rozczesywanie Oprócz tego jest świetny błyszczyk Karmelkowy do ust, ale to z baleriny

No mnie własnie co wieczór tak telepie.....
to teraz tymi schdzacymi sie nie smaruj tlyko innymi
bardzo dobry z avonu był kiedys taki zielony SSS z masazerem pamieta ktoras?swientny mialam jeden drugi pozniej udalo mis ie wyminic na portalach tego typu
i juz konczy mi sie waznosc w tym roku ale ubolewam bo dobry byl i zapach jak na sss swietny!
mam foto tego balsamu moge dodac jak chcecie zobaczyc
Stary 2011-04-13, 13:42   #3150
musso4
Zakorzenienie

a mój paczkowy dzwoni do mnie przeważnie przyjeżdża koło 14, akurat córa śpi i mam wyłączony dwonek do drzwi, wyglądam wtedy na niego, ale i tak często przeoczę on jest taki gaduła i wypytałam go kiedyś jak to jest z dostawami regularnymi, a on mi powiedział, że on nie jest pracownikiem avonu tylko firmy przewozowej, avon robi przetargi na dostawy regularne, mówił, że w niektórych większych miastach wygrał ups, a po wsiach nikt nie chce wozić, bo kilometrów dużo trzeba najejdźić, żeby oblecieć konsultantki i akurat ta firma w której on pracuje wozi tylko avon(nie jest to typowa firma kurierska) i jest coraz gorzej, bo wprowadzili paczkomaty i mało kto bierze regularną
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości