Rozstanie z facetem -cz. XVII - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-13, 18:00   #3211
lallcia
Raczkowanie

GG do lallcia
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII

Była u mnie znajoma. Widziała się z eksem. Powiedział jej, że rozstał się ze mną, bo mógłby dać mi w tym momencie wszystko oprócz zaangażowania...

A już sobie z tym wszystkim zaczynałam radzić...
Stary 2011-04-13, 18:21   #3212
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Duszek2 Pokaż wiadomość
Hej bede musiała troche u was posiedziec bo po 3 dniach milczenia zadzwonil tylko zeby powiedziec ze to koniec bo tamta sytuacja na to wplynela i jego problemy osobiste. Kiedy zapytalam jakie powiedzial, ze nie bedzie mówił bo znowu mu powiem to co ostatnio.
Nie wiem czemu napisalam mu ze znalazlam guza u mojego pieska( którego on lubil-wzial ode mnie nawet jego zdecie ) i ze miał operacje i modle sie zeby nie był zlosliwy..A on.... napisał zeby zdychał
Brak mi slow....

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

jednak go nie lubił...
Po takim tekście to już w ogóle szkoda gadać o tym facecie. Nawet jeśli to miał być jakiś rodzaj prowokacji, to naprawdę żenada.

A z psem będzie ok, ja przechodziłam to samo co Ty w styczniu. Okazało się, że guz nie był złośliwy - kamień spadł mi z serca. Trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez lallcia Pokaż wiadomość
Była u mnie znajoma. Widziała się z eksem. Powiedział jej, że rozstał się ze mną, bo mógłby dać mi w tym momencie wszystko oprócz zaangażowania...

Ale tak naprawdę to przecież nie powiedział niczego złego. Kwestia, po co w ogóle coś jej mówił. Są jakimiś bliskimi znajomymi?
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 18:25   #3213
dewastacja
Raczkowanie

Tak bardzo bym chciała do niego napisać, żeby mnie przytulił i żeby wszystko było dobrze Pomóżcie mi się powstrzymać

dewastacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 18:36   #3214
lallcia
Raczkowanie

GG do lallcia

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość

Ale tak naprawdę to przecież nie powiedział niczego złego. Kwestia, po co w ogóle coś jej mówił. Są jakimiś bliskimi znajomymi?
No właśnie powiedział, bo ja uważam, ze do zaangażowania potrzeba czasu jednak, którego on nam nie dał po prawie 5 latach, zaręczynach itp....
To nasza wspólna znajoma, a w zasadzie dziewczyna mojego brata

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Napisane przez dewastacja Pokaż wiadomość
Tak bardzo bym chciała do niego napisać, żeby mnie przytulił i żeby wszystko było dobrze Pomóżcie mi się powstrzymać
Mam tak samo jak Ty!!
Stary 2011-04-13, 18:38   #3215
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem co czujesz, bo ja myślę o nim, o nas, cały dzień. I tak bardzo tęsknię, mimo wszystko
Cytat:
No właśnie powiedział, bo ja uważam, ze do zaangażowania potrzeba czasu jednak, którego on nam nie dał po prawie 5 latach, zaręczynach itp....
To nasza wspólna znajoma, a w zasadzie dziewczyna mojego brata

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Mam tak samo jak Ty!!
Jak to??? Po 5 latach on nie był zaangażowany????????????
Stary 2011-04-13, 18:43   #3216
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Słoneczko będzie świeciło tak mocno, że upiecze jakiegoś biedaka żywcem. Tylko tego biedaka moja szklana kula nie widzi wyraźnie... Może dlatego, że Żywcem się załatwił.
a widzisz może czy ten biedak choć przez chwilę będzie mój?

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
My Cię przytulimy pisz tutaj, może chociaż trochę lepiej Ci będzie

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:

A może lepiej by było, gdybyś swoim znajomym powiedziała że nie chcesz o nim słyszeć? Było by o wiele prościej
Stary 2011-04-13, 18:47   #3217
lallcia
Raczkowanie

GG do lallcia

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
:
A może lepiej by było, gdybyś swoim znajomym powiedziała że nie chcesz o nim słyszeć? Było by o wiele prościej
Myślę, ze najprościej, ale my naprawdę mamy wspólnych znajomych!! Wszystkich!! mieszkamy jakieś 400 metrów od siebie!! ciężko nie widzieć, nie slyszeć...
Stary 2011-04-13, 18:50   #3218
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Myślę, ze najprościej, ale my naprawdę mamy wspólnych znajomych!! Wszystkich!! mieszkamy jakieś 400 metrów od siebie!! ciężko nie widzieć, nie slyszeć...
Wiesz też mam wspólnych znajomych z eksem i poprosiłam żeby w mojej obecności o nim nie rozmawiali, uszanowali to i dzięki temu nie muszę słuchać o jego kolejnych świetnych pomysłach.
Stary 2011-04-13, 18:58   #3219
lallcia
Raczkowanie

GG do lallcia

Cytat:
Wiesz też mam wspólnych znajomych z eksem i poprosiłam żeby w mojej obecności o nim nie rozmawiali, uszanowali to i dzięki temu nie muszę słuchać o jego kolejnych świetnych pomysłach.
Ja już im mówiłam, żeby milczeli, ale oni nie kumaja nic!! Ciągle słysze tylko "Bełcik to, Bełcik tamto". i udaje, że mnie to nie rusza, a rusza jak sama cholera!!
Stary 2011-04-13, 19:00   #3220
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Ja już im mówiłam, żeby milczeli, ale oni nie kumaja nic!! Ciągle słysze tylko "Bełcik to, Bełcik tamto". i udaje, że mnie to nie rusza, a rusza jak sama cholera!!
No to się nie dziw że nie możesz o nim zapomnieć
Dziwna sytuacja Może powiedz im że Cię to boli, albo kiedy znowu poruszą jego temat to po prostu wyjdź.
Stary 2011-04-13, 19:04   #3221
lallcia
Raczkowanie

GG do lallcia

Cytat:
No to się nie dziw że nie możesz o nim zapomnieć
Dziwna sytuacja Może powiedz im że Cię to boli, albo kiedy znowu poruszą jego temat to po prostu wyjdź.
Wiesz, ja już mam tego dość wszystkiego. Próbuję o nim zapomnieć i albo on sam się o sobie przypomina, albo znajomi mi przypominają. A najgorsze jest jak mówią mi takie rzeczy, że nie mógł mi dać zaangażowania, że odnowił kontakt ze swoją pierwszą miłością itp. No kur...!!
Stary 2011-04-13, 19:10   #3222
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Wiesz, ja już mam tego dość wszystkiego. Próbuję o nim zapomnieć i albo on sam się o sobie przypomina, albo znajomi mi przypominają. A najgorsze jest jak mówią mi takie rzeczy, że nie mógł mi dać zaangażowania, że odnowił kontakt ze swoją pierwszą miłością itp. No kur...!!
Zastanawia mnie tylko jedno, co oni chcą osiągnąć przez to, że o wszystkim Cię informują?
Stary 2011-04-13, 19:18   #3223
Duszek2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Po takim tekście to już w ogóle szkoda gadać o tym facecie. Nawet jeśli to miał być jakiś rodzaj prowokacji, to naprawdę żenada.

A z psem będzie ok, ja przechodziłam to samo co Ty w styczniu. Okazało się, że guz nie był złośliwy - kamień spadł mi z serca. Trzymam kciuki!

bo

To napewno była prowokacja bo pare meis. temu jego pies zdechł i wiem jak to przezywal. Prowokacja na niskim poziomie.
Dziekuje mam nadzieje, ze mu nic juz nie bedzie....

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Przepraszam za bledy...

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:

Wiem, że tesknota jest wielka ale pisanie działa w odwrotny sposób. Trzeba wytrzymać i zająć myśli czymś innym...
ja np sprzatam...
Duszek2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 19:23   #3224
Manja25
Rozeznanie

Kurcze...nie myślałam, że będę musiała się tutaj wypowiedzieć...ale wszystko sie wali....poznałam po rozstaniu fajnego faceta, byliśmy razem lub jesteśmy od stycznia oficjalnie ale znajomość rozkwitła w wakacje ...i tak jak do tej pory było dobrze naprawdę, zaczęło się sypać.....ja widzę z Jego strony zaangażowanie( widziałam) ja również okazywałam zaangażowanie itp. rozwiązywaliśmy problemy , spory na bieżąco....aż tu nagle szok ....dowiedziałam się,że on spotyka się ze swoją byłą- owszem dla mnie to nie jest coś strasznego - był z nią prawie 5 lat - rozstali sie w dobrych stosunkach, ale on ukrywa to przede mną że się z nią spotyka.....i co gorsza....on coś do niej chyba czuje....wczoraj wygarnęłam mu wszystko,on nie przyzna się że sie spotyka z nią , nie wiem czemu...ja snuje tylko domysly czemu to ukrywa, że coś moze czuje do niej, ze moze za chwile bedzie wielki come back , nie dogadujemy sie przez to wszystko, i chyba zaraz posypie sie na amen.....
dałam mu spokój na chwile, zobaczę jak zareaguje, ale serce pęka bo czuje że kolejny facet mnie okłamuje, a ja byłam może tylko pocieszeniem dla Jego osoby- po rozstaniu z dziewczyną.
kontakt nagle sie ograniczył, dzieli nas 70 km wiec widywalismy sie 2 dni w tygodniu , teraz nie ma propozycji spotkania, cisza, czy to wróży juz koniec?
Stary 2011-04-13, 19:36   #3225
sheneedslove
Rozeznanie

zadzwonił do mnie w nocy... pijany był. Zaczął mnie przepraszać. Powiedział, że jest głupi i usłyszałam tekst ''ja nie potrafię Cię kochać''. Obiecał, że się dzisiaj przed południem odezwie. Nie zrobił tego. Obiecał, że się jutro spotkamy, że mi wszystko wytłumaczy, ale milczy. Zatem spotkanie nieaktualne. Napisałam mu smsa, ale mu nie wysłałam. Nie mogę do niego pisać. Wolę tutaj pisać na forum niż do niego. Bo przecież gdyby mu zależało to by się odezwał (na trzeźwo), to by pragnął mieć ze mną kontakt i spotkać się ze mną...
sheneedslove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 19:39   #3226
dianeczka0291
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Manja25 Pokaż wiadomość
Kurcze...nie myślałam, że będę musiała się tutaj wypowiedzieć...ale wszystko sie wali....poznałam po rozstaniu fajnego faceta, byliśmy razem lub jesteśmy od stycznia oficjalnie ale znajomość rozkwitła w wakacje ...i tak jak do tej pory było dobrze naprawdę, zaczęło się sypać.....ja widzę z Jego strony zaangażowanie( widziałam) ja również okazywałam zaangażowanie itp. rozwiązywaliśmy problemy , spory na bieżąco....aż tu nagle szok ....dowiedziałam się,że on spotyka się ze swoją byłą- owszem dla mnie to nie jest coś strasznego - był z nią prawie 5 lat - rozstali sie w dobrych stosunkach, ale on ukrywa to przede mną że się z nią spotyka.....i co gorsza....on coś do niej chyba czuje....wczoraj wygarnęłam mu wszystko,on nie przyzna się że sie spotyka z nią , nie wiem czemu...ja snuje tylko domysly czemu to ukrywa, że coś moze czuje do niej, ze moze za chwile bedzie wielki come back , nie dogadujemy sie przez to wszystko, i chyba zaraz posypie sie na amen.....
dałam mu spokój na chwile, zobaczę jak zareaguje, ale serce pęka bo czuje że kolejny facet mnie okłamuje, a ja byłam może tylko pocieszeniem dla Jego osoby- po rozstaniu z dziewczyną.
kontakt nagle sie ograniczył, dzieli nas 70 km wiec widywalismy sie 2 dni w tygodniu , teraz nie ma propozycji spotkania, cisza, czy to wróży juz koniec?

Dla mnie w tej całej sytuacji jest najdziwniejsze to, że jak mu powiedziałaś o tym, że wiesz, że się z nią spotyka to zaprzeczył
A niestety oni tak mają może nie wszyscy, że się nie odezwą bo czekają aż to my się odezwiemy i wyjdziemy z inicjatywą.
A no pocieszenie powiem Ci, że ja od swojego faceta mieszkam może z 500 m i tej się widujemy dwa razy w tyg.i zawsze ja proponuje spotkanie a jesteśmt dwa lata ze sobą

Nie odzywaj się do niego. Poczekaj .!! Święta idą idź posprzątaj nie będziesz myślała i czekała na wiadomość
dianeczka0291 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 19:40   #3227
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość

Lilly to teraz etap zobojętnienia i będzie dobrze
Oby!

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
juz mi sie nie chce na temat exia pisac, bo juz mi przeszla az taka przezywka jak byla, po prostu chyba juz go nie kocham. doszlam do takiego wniosku wczoraj. poza tym w kosciele bylam. pierwszy raz od roku chyba. no i tak mi sie przewijal przez glowe, a kazanie bylo akurat o wybaczaniu, ze jak nie wybaczymy sobie i ludziom, ktorzy nas krzywdzili to bedziemy krzywdzic nastepnych. no i jakby nie patrzec, ja bez winy nie jestem, on tez nie, ale sie modlilam, zebym juz nie musiala tak przezywac i byc zazdrosna. i jak narazie od wczoraj jest lepiej...
Masz ważniejsze sprawy niż jakiś buraczito! Ucz się, żebyśmy mogły ogranąć Krk w październiku!
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 19:52   #3228
Manja25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dianeczka0291 Pokaż wiadomość
Dla mnie w tej całej sytuacji jest najdziwniejsze to, że jak mu powiedziałaś o tym, że wiesz, że się z nią spotyka to zaprzeczył
A niestety oni tak mają może nie wszyscy, że się nie odezwą bo czekają aż to my się odezwiemy i wyjdziemy z inicjatywą.
A no pocieszenie powiem Ci, że ja od swojego faceta mieszkam może z 500 m i tej się widujemy dwa razy w tyg.i zawsze ja proponuje spotkanie a jesteśmt dwa lata ze sobą

Nie odzywaj się do niego. Poczekaj .!! Święta idą idź posprzątaj nie będziesz myślała i czekała na wiadomość
Również najbardziej martwi mnie to że te spotkania były ukrywane i co gorsza nie mówi mi prawdy że takie były . :|
NIe będę sie odzywać, poprzednie rozstanie nauczyło mnie żeby nie narzucać się swoją osobą i dać spokój...ale....jak pomyślę , że ten kontakt był regularny, częsty a dziś rano dostaje smsa z wytyczną że ON ma wolne 15 minut i mogę jesli mam ochote zadzwonić;/ co to ma znaczyc? do tej pory normalnie kontaktowaliśmy sie przez wszystkie możliwe dostępne środki a teraz On mi wyznacza jakieś terminy kontaktu;/
zgłupiałam ....
Nie wiem jak na to mam zareagować, czekać łaskawie aż on sie odezwie czy olać to, czuję że nie liczy sie z moimi uczuciami w tym momencie i boję się, że to już koniec.
Stary 2011-04-13, 20:06   #3229
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Również najbardziej martwi mnie to że te spotkania były ukrywane i co gorsza nie mówi mi prawdy że takie były . :|
NIe będę sie odzywać, poprzednie rozstanie nauczyło mnie żeby nie narzucać się swoją osobą i dać spokój...ale....jak pomyślę , że ten kontakt był regularny, częsty a dziś rano dostaje smsa z wytyczną że ON ma wolne 15 minut i mogę jesli mam ochote zadzwonić;/ co to ma znaczyc? do tej pory normalnie kontaktowaliśmy sie przez wszystkie możliwe dostępne środki a teraz On mi wyznacza jakieś terminy kontaktu;/
zgłupiałam ....
Nie wiem jak na to mam zareagować, czekać łaskawie aż on sie odezwie czy olać to, czuję że nie liczy sie z moimi uczuciami w tym momencie i boję się, że to już koniec.
Okłamał Cię, a teraz jeszcze stawia warunki, no facet weź się ogarnij To jemu ma zależeć na kontakcie z Tobą i to on ma o ten kontakt zabiegać, dlatego Ty do niego nie dzwoń, nie pisz. Boisz się że to koniec, to Ty chcesz ciągnąć ten "związek" dalej?
Stary 2011-04-13, 20:11   #3230
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
A on.... napisał zeby zdychał
Człowiek, który tak pisze, jest nic nie wart.
Cytat:
Powiedział jej, że rozstał się ze mną, bo mógłby dać mi w tym momencie wszystko oprócz zaangażowania...
Czyli wszystko prócz wszystkiego.
Cytat:
a widzisz może czy ten biedak choć przez chwilę będzie mój?
Będzie. Tylko nie daj mu zblednąć.
Stary 2011-04-13, 20:19   #3231
glowonog
Przyczajenie

Heh, lubie was czytać, pomimo ogólnie smutnego tematu lubie wasze podejście i stawianie do pionu. Nie jestem w sytuacji topikowej, ale żesz...Elve niezły z Ciebie Borewicz!!
glowonog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 20:24   #3232
Malla
Nie depcze krokusów

glowonog - lubisz sobie poczytać nasze wypociny w ramach wrodzonego masochizmu?
Stary 2011-04-13, 20:37   #3233
glowonog
Przyczajenie

Nie, po prostu jest tutaj duże stężenie kobiecej siły i godności. Ostatnio kilka moich bliskich koleżanek rozstało się/ rozstaje i nie może z różnymi słabymi koleżkami i co się nasłucham to moje...Wchodzę tu, żeby się utwierdzić w przekonaniu, że nie oszalałam stawiając je do pionu a nie płacząc razem z nimi.
Jedna ma faceta - totalnego pracoholika i miłośnika fundowania jej huśtawek w stylu "zostańmy przyjaciółmi". Dziewczyna sama popada w totalny pracoholizm, nie wiem czy nie leci na jakichś dopalaczach i cały czas czeka w nadziei aż miś się opamięta i zaproponuje wspólne mieszkanie...Druga koleżanka ma faceta z jakimś kompleksem niższości chyba, bo też zrywa co chwila pod byle pretekstem, a ja nigdy nie wiem, czy to tak na serio, czy za dwa dni się pogodzą...Jak mówią- nosił wilk razy kilka.
Pozdrawiam i ściskam!
Stary 2011-04-13, 21:06   #3234
elvegirl
po drugiej stronie szafy

No to nadrabiam...

Cytat:
A on.... napisał zeby zdychał
Brak mi slow....
Mnie też zabrakło. Skuwiel, wyżywa się na wszystkich. Wiesz co Duszku, dobrze, że nie jesteście już razem. Kto wie, czy przy innej okazji, przy kolejnych problemach, w ramach radzenia sobie ze stresem, nie wyżyłby się na niewinnych fizycznie...

Trzymam kciuki za psiaka

Cytat:
Napisane przez magdus1747 Pokaż wiadomość
Jest dobrze Dawno nie miałam tak dobrego humoru
Oł je

Cytat:
Wiecie co, do mnie nie dotarło jeszcze, że to naprawdę KONIEC.
Wierzę...

Cytat:
Może by i przytulił, ale dobrze to już nie będzie...

Cytat:
Powiedział jej, że rozstał się ze mną, bo mógłby dać mi w tym momencie wszystko oprócz zaangażowania...
Znam to. Ze strony Twojego eksa. Uwierz, przekichane uczucie.

Cytat:
Z jednym z eksów mamy wspólnych znajomych. Pogodziliśmy to bez większego problemu, od połowy grudnia widziałam go raz. I nikt o nim ze mną nie rozmawia, szanują moje uczucia. Kwestia znajomych.

Cytat:
To nie udawaj.

Cytat:
Źle mi to wygląda, kłamstwo w żywe oczy niestety nie wróży nic dobrego, choćby nie wiem jak się człowiek starał. Prezentu na Twoje urodziny raczej Ci nie kupują...przykro mi...

Przeżyłyśmy poprzednie rozstanie, przeżyjemy i to

Cytat:
Napisane przez sheneedslove Pokaż wiadomość
Bo przecież gdyby mu zależało to by się odezwał (na trzeźwo), to by pragnął mieć ze mną kontakt i spotkać się ze mną...
No niestety prawda jak w mordę szczelił. Wyciągnij wnioski. I zastosuj się do nich. Marnujesz kolejny miesiąc swojego życia, psujesz cerę, produkujesz zmarchy. Po co? Dla kogo? W imię czego?

Cytat:
Napisane przez dianeczka0291 Pokaż wiadomość
To nie proponuj.

Cytat:
Napisane przez glowonog Pokaż wiadomość
Nie jestem w sytuacji topikowej, ale żesz...Elve niezły z Ciebie Borewicz!!
Też tak na mnie baby lecą?
Stary 2011-04-13, 21:44   #3235
dewastacja
Raczkowanie

Niech on wróci

dewastacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 21:46   #3236
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Niech on wróci
a jesli nie wroci?
glowa do gory!
przeciez nie mozna uzalezniac swojego szczescia od tego, czy jest druga osoba, czy jej nie ma odkrylam to wczoraj i sie dziele dzis mijaja dwa miesiace od rozstania chyba juz wszystko wytlumaczone i pozbierane
Stary 2011-04-13, 21:54   #3237
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Niech on wróci
Po co?
Stary 2011-04-13, 21:55   #3238
glowonog
Przyczajenie

Ej wiecie co dziewczyny? Ja myślę, że każdy rozsądny, dorosły człowiek, który może pochwalić się "dojrzałością" (różnie rozumianą, ale powiedzmy, że mówię baaardzo oględnie) przeżył stratę. I wie, że jest w stanie żyć po złym doświadczeniu- po rozstaniu, po śmierci kogoś bliskiego, po utracie majątku, etc, bo ma świadomość, że ma jedno, bardzo krótkie i nietrwałe życie. To z nas robi ludzi.
Ja przeżyłam parę rozstań, kiepskich relacji, "zawaleń świata". To cały czas jest we mnie, to przekonanie, że wszystko może się stać. Małżonek, czy chłopak może zostawić z dnia na dzień, rodzic może umrzeć- no i niestety, umrze, zapewne przed nami, pracę, majątek można stracić w jeden dzień. A my żyjemy dalej.
Każdą żałobę należy odpowiednio przeżyć, ale zaprawdę powiadam wam- dużo lepiej przeżyć ją z godnością. Jak wspominam swoje pierwsze, nastoletnie "wpadki" i walkę do upadłego, to trochę mi głupio. Dumna jestem z siebie, że już jako starsza osoba tego rodzaju historie przyjmowałam na klatę z godnością, nie tracąc do siebie szacunku.
Najdłużej na tym świecie będziecie "w związku" same ze sobą. Naprawdę warto, żeby ten związek był nietoksyczny, przyjacielski i pełen zrozumienia, wspomnianego szacunku i godności.
Czapki z głów dla Elve, Malla, i paru innych dziewczyn, że wciąż służą tutaj radą i wsparciem- fajnie, napiszę jeszcze raz, że jest w sieci takie miejsce, w którym dokonuje się tego rodzaju wyrozumiała reperacja dusz
Stary 2011-04-13, 21:59   #3239
elvegirl
po drugiej stronie szafy

glowonog - kurde, jeden, niedługi post, a zebrane wszystkie nasze dobre rady Rispekt
Stary 2011-04-13, 21:59   #3240
Duszek2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
No to nadrabiam...

Mnie też zabrakło. Skuwiel, wyżywa się na wszystkich. Wiesz co Duszku, dobrze, że nie jesteście już razem. Kto wie, czy przy innej okazji, przy kolejnych problemach, w ramach radzenia sobie ze stresem, nie wyżyłby się na niewinnych fizycznie...

Trzymam kciuki za psiaka
Potrafie wiele zrozumieć, że ma na prawde przesrane bo ma nie bede udawała, że nie. Ale jesli sobie nie radzi to niech idzie do lekarza a on nie nic nie rozumie.
Odpuszczam teraz.... Niech sobie z zyciem swoim poradzi.
Dziekuje, psiak juz troche chodzi i sie nim zajmuje
Duszek2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości