|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Chłopak zazdrosny o... sport?
Wczoraj wybralam sie z siostra na rower, moj chlopak skomentowal to tak: eee, nie dasz rady, brzydka pogoda jest, wiatr, pada...powodzenia.
Kiedy po dwóch godzinach udanej podróży wrócilam do domu, powiedzial mi ze wyjal swoj stacjonarny rower i jezdzil (czego nigdy nie robil) zdzwilam sie, stwierdzil ze wziela go ambicja, jak dla mnie dziwne ale go nie krytykowalam oczywiscie. dzisiaj powiedzialam ze ide pobiegac wieczorem zeby spalic ten ogromny obiad. Oburzył się. zadzwonił do mnie z pretensją, że go to w✂✂✂✂ia. : o że ja sobie wkręcam, że jestem gruba. "denerwuje go moje zachowanie". tłumaczylam mu ze nie ma co się denerwować. Zastanawia mnie jego tak negatywne podejście do tak pozytywnych rzeczy jak sport. pytalam sie ale on powiedział: no bo jesteś leniem. Czy to normalne? ![]() Czy to argument dla którego taki pesymista z niego? Coś tu nie gra i nie wiem co. Dodam na marginesie, że on sportu zadneg nie uprawia poza komputerem i ma dośc masywną posturę (brzusio w szczególności) ale gruby nie jest. dziekuje dowidzenia Edytowane przez czekoladowababeczka Czas edycji: 2011-04-13 o 16:41 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chłopak zazdrosny o... sport?
Z jakiim burakim ty się spotykasz?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, widzisz a nie grzmisz... Chyba ktoś tu ma kompleksy, że pracujesz nad swoim ciałem. Ciekawe, czy dietetyczny chleb z buzi Ci wyrwie
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
A może chodzi mu o to, że poświęcając czas na sport, nie masz czasu dla niego? Może chciałby go spędzać z Tobą na sporcie, ale nie czuje się na siłach?
Porozmawiaj z nim o tym
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie, ja zawsze mam dla niego czas. Dzisiaj tez chcialam sie z nim spotkac, ale on odmowil. Poza tym zaproponowalam mu jazde na rowerze, a on na to: jak zalatwisz mi rower. Rozmowy na ten temat wygladaja nastepujaco: dlaczego masz takie negatywne podejscie bla bla bla, a on: nie wiem. Albo: no. Narazie. Ide spac. Nie wiem jak mam z nim rozmawiac czasami :/ |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może chciał mieć dziewczynę, która bez jego zgody nawet do toalety nie będzie w stanie pójść? Sam nie potrafi się zmotywować, ma kompleksy i nie może patrzeć, jak Ty o siebie dbasz? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Jaki dziwny gość.Ja bym mu powiedziała,że zamiast grymasić powinien się cieszyć,że uprawiasz sport
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Dlaczego wszystkie najeżdżacie na facetów od razu?
Jesteście właśnie z konkretnym osobnikiem w związku, że wiecie co jest konkretną przyczyną?
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
twój facet to ciapuś,który za parę lat przeobrazi się w udomowione zwierzę kanapowe.A tak na poważnie z czasem będzie przeszkadzało co innego ,facet jest ograniczony i nie lubi jak dziewczyna wychodzi przed szereg.Testuj go i zaskakuj swoimi decyzjami
|
|
|
|
|
#12 | |
|
.
|
Cytat:
![]() nastepnym razem sie zapytaj go wprost, dlaczego tak sie zachowuje i zniecheca Cie do aktywnosci fizycznej. moze to kwestia jego komplekow. moze to kwestia, ze boi sie, ze bedziesz jeszcze lepiej wygladac i znajdziesz sobie "ladniejszego". tudno zgadywac. ja bym zapytala. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 | ||
|
Zakorzenienie
|
może on jest zazdrosny bo boi się, że tym rowerem do kochanka jeździsz ?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.