|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: o co w tym wszystkim chodzi?? <problem z facetem>
Dziwne to wszystko. Są dwie możliwości:
1. To już koniec i w ten sposób chce Ci to uświadomić. 2. Mówił, że chce Ci powiedzieć coś ważnego, więc może jeszcze nie jest na to gotów, nie przemyślał sobie tego dokładnie, a chce, żebyś go dobrze zrozumiała i dlatego zwleka, a ta sprawa jest na tyle ważna, że Wasz związek od niej zależy. Nie wiem, ale powinien szczerze z Tobą porozmawiać. Skoro tego nie robi to odpuść. |
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Może teoria spiskowa,ale jak dla mnie to zwyczajnie gdzieś zabalował i Ciebie zdradził.Skąd mi się to wzięło? nie wiem?Być może ostatnio za dużo naczytałam się wątków na wizażu o zdradach,być może jestem pesymistką,ale dla mnie z tej mąki chleba nie będzie.
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
A ja myślę, że nie nakreśliłaś nam całej sytuacji - no, bo z jakichś powodów się rozstaliście i z jakichś do siebie wróciliście, czy one wszystkie nagle przestały być aktualne?
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
ja z nim zerwałam, bo byłam wtedy młoda, i chcialam poznać charaktery innych chłopaków , a zeszliśmy się bo stwierdził że jest zakochany we mnie, i nigdy mu nie minęło uczucie do mnie, a zeszliśmy się bo tak wyszło, on zapoczątkował, i tak wyszło.
Ale co z tego... Dziś juz bylismy umowieni na 14 a on 10 min po potwierdzeniu spotkania napisał ze nie przyjedzie, bo musi jechać gdzies tam bo ma jakieś kłopoty, problemy które nie dają mu spać. więc to już 2 tygodnie jak czekam na spotkanie które nie dochodzą do skutku. a na pytanie co z nami bedzie odpowiedział ze nie wie. Ma zadzwonic wieczorem, ale watpie zeby to zrobił. Wiec ja juz nie wiem o co chodzi, napisał mi mniej wiecej czego dotycza te problemy i dlaczego tak dlugo nie wracał do domu, ale nic wiecej nie wiem. Nie wiem czemu ja czekam? nie placze, nie denerwuje sie, nie zalamuje, ale jednak mam nadzieje ze wszystko sie ulozy, moze naiwna jestem, ale przeciez rozumiem, kazdy ma jakies problemy, mniejsze wieksze, ale wystarczy napisać coś i ja bym zrozumiała :S |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Odpocznij sobie najlepiej od tego.. jezeli będzie mu zależało,zdecydowanie odezwie się!
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
masz racje. bede czekac dalej.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

(