|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wiosenne oczekiwania (prrrawie)narzeczonych .....cz.9!
W końcu nie
zaraz to zrobię
|
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
Laski ja uciekam. wpadne jutro w trakcie pracy albo dopiero PO wszystkim!
trzymajcie kciuki!
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
baby i to jest wlasnie niesprawiedliwe , bo wypłat wcale nie mamy nie wiem o ile wiekszych niż ludzie w inyych rejonach kraju , tylko takie same praktycznie lub nawet czasem i mniejsze a życie mamy za to sto razy droższe..jak patrze ile inni ludzie placa za wynajem mieszkania , albo że za 150 tys to 3 pokoje kupuja...gdzie u nas nawet kawalerki za tyle nie kupisz to krew człowieka zalewa :/to plac za ciuszki płac, a ty razem co zamawiałaś?
no ja sie bede zbierać dziołszki pomalutku , za 20 minut autobusik i wolneee dobranoc :8 słodkich snów ![]() bede jutro ![]() Alunia pamiętaj trzymamy kciuki ![]() Gaja zdjecia ma super , ale ciakwe ile kasiory chce?
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-04-13 o 20:10 |
|
|
|
#4414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie nie będziesz wiedzieć ile wydał ![]() Aluś a kiedy "teściowej" mówicie o zaręczynach? |
|
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki Ala!
![]() Napisałam ![]() Zapytam w piątek ile ona płaciła za fotografa, ale czuję, że w diabły duzo
|
|
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to wiem bo Ciebie to nie da się nie kochać ![]() ![]() ![]() Mruuuu Jlys bo żeby mieć mieszkanie to niestety trzeba mieć kasę żeby nie mieć problemów X_X Bo inaczej to możesz sobie takie pieniądze wsadzić w kawalerkę w dużym mieście :/ I tyle :/
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego my mamy plan kupic mieszkanie 30 km od warszawy
, a co bedziem se dojeżdzac ale za 2 pokoje damy 180-200 tys a nie 280 ale niestetety na 30 paro letni krdyt bo tyle to w zyciu nie uzbieramy ;pdobra lece już ![]()
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
Mogłabym mieć i kawalerkę w dużym mieście na dobry start. Ale ja nie mam nic
|
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
piona Gaja my też nic nie mamy :P
|
|
#4420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gajuś no wiesz... Ogólnie to ciężko jest mieć taki start bo niestety mało osób ma tyle kasy na samym początku Chociaż są takie "słoneczka" na świecie
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak, temat słoneczek już wałkowałyśmy
![]() Jlys, piona jak nam nie pójdzie to skleimy nasze tektury i będziemy udawać, że mieszkamy w luksusowym bliźniaku na burżujskim osiedlu
|
|
|
|
#4422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
|
|
|
#4423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inaczej świat byłby zbyt sprawiedliwy A w ogóle! To jedno znajome moje słoneczko ustaliło sobie datę ślubu na czerwiec 2013 ![]() Baby no chyba, że tak To rozumiem
|
|
#4424 |
|
Rozeznanie
|
Hej kochane!
![]() Znów mnie wieki u Was nie było... Co słychać? Piszcie!!! O mnie później, jak wystarczy czasu.
|
#4425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc opowiadaj!
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś dzień powrotów
![]() U nas w zasadzie po staremu z tym, że a) nadrób fejsa b) Ala jutro będzie oficjalnie nosić pierdzień ;-p |
|
|
|
#4427 |
|
Zadomowienie
|
Cześć!!!! Wróciłam na trochę
![]() Bjuti gratuluję pracy no fakt zapiernicz niezły masz ale Radzio Pazura? Andrzej Andrzejewicz? Zanussi? ![]() Alunia to już jutro? Super ![]() Jlys niezłe historyjki zapodałaś z dawnego miejsca zamieszkania chyba bym wykorkowała w takim miejscu ze strachu jakby tylko ktoś do drzwi zapukał A ja dziś złożyłam CV z załącznikami do Ośrodka Pomocy Psychologicznej - może się odezwą? Mam w planach jeszcze do Sądu (przy kuratorze sądowym) złożyć i do Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej - a nuż coś się uda Chcę pracę !!!!!!!
|
#4428 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czyli jednak T. dotrzymał słowa: zrobiło się cieplej (no prawie...![]() Na fejsie w miarę ogarnęłam, ale sama nie wiem, wszystko zależy od mojego licencjatu. ![]() A propos, jak już pytacie co u mnie: praca/licencjat/załatwianie różnych spraw. I tak schodzi dzień za dniem, tydzień za tygodniem. Wczoraj i dziś miałam wolne lub prawie wolne. To wczoraj byłam sobie na zakupach, a dziś się brałam ostro za mojego licencjata...Mogłabym się Wam pochwalić, co sobie kupiłam, ale nie wiem czy znajdę. ![]() A co do tematów wątkowych i spraw TŻtowych, to z różnych przyczyn było u nas ostatnio średnio. Ostatnio, jak Was odwiedzałam to pisałam trochę o tym, próbowałam przeczekać, a wyszła z tego jeszcze większa kaszana, bo moja frustracja rosła. Aż wczoraj wybuchła. ![]() Miejmy nadzieję, że będzie lepiej. Ale najpierw muszą skończyć się inne niedogodności, takie jak moje przemęczenie i brak czasu spowodowany pracą oraz nasze prace dyplomowe. To tak w wielkim skrócie, co u mnie. Witaj Bjuti!
|
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do CV... Jeśli Cię docenią to oczywiście, że się odezwą! A inaczej? Niech żałują, że takiego dobrego pracownika przepuścili przez palce! ![]() Miss bo ja nie w temacie... O czym macie Rodziców poinformować? I co do zapychania... Łączę się z Tobą w bólu I co do Tż jeszcze... Musi dorosnąć ![]() A co do zdawania... Pierwsze kolokwium oblałam, na drugie nie wiem ile się uczyłam i mam nadzieję, że wyniki, które jutro będą, to mnie usatysfakcjonują!
Od 24.08.2005 z Nim... ![]() Edytowane przez BeautifulShe Czas edycji: 2011-04-13 o 21:13 |
|
|
|
|
#4430 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tamto było a propos Ali. ![]() Nie rozumiem części o zapychaniu? Wybacz, już trochę przymulona jestem dziś. A co do Tż... hmm, może to ja po prostu za dużo oczekuję i go nie doceniam? On jest tylko facetem.![]() A gdzie pracujesz? Bo chyba mnie coś ominęło.
|
|
#4431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapycham tam na cały etat chyba A zapycham = sprzątam ponad 25 pokoi z łazienkami w czasie 8 godzin ![]() Co do facetów... Nie można ich usprawiedliwiać we wszystkim "bo są facetami" Bo moja Mama też może walnąć komuś w samochód i się usprawiedliwić, że "oj, bo jestem blondynką" To taka sama zasada
|
|
#4432 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do pracy, to smutna piona. Ja też "zapycham" non stop z śmierdzącymi pieluchami i innymi takimi. Chociaż teraz dziewczynki chore, tatuś wziął wolne, więc i mi wpadło parę dni urlopu. Uff... Może jutro też się uda...
|
|
#4433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tych pieluch... Ciesz się, że to są tylko pieluchy, bo ja mam do sprzątania kible i niestety nawet prezerwatywy spod łóżek
|
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kultura ludzka nie zna granic
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
Jakbyście widziały jak pokoje wyglądają jak ktoś wyjedzie...
Jakiś koszmar! Koszmar, koszmar, koszmar! Po stanie pokoju jestem w stanie określić kto w tym pokoju mieszkał, bo każdy z innej narodowości inaczej brudzi ![]() Ale te prezerwatywy to..... Koszmar... I to nie raz znalazłam! Masakra! ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Uciekam bo Tż wraca z pracy Kolacyjkę będę robić i herbatkę, bo pewno chłopina zmęczony będzie i zmarznięty Taaaaaka pogoda, że ja dziękuję ![]() Dobranoc dziołszki
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
film niezly, tylko sporo o seksie itp, nawet gole penisy sie pojawily
no i cycki ale to chyba juz normalka![]() Cytat:
chodzimy tylko w srody wiec to zalezy od wolnego czasu (TZta, bo ja to mam mnostwo wolnego czasu )a ja przyszlam do domu, usiadlam, i widzialam ze moj piesunio jak szedl to sie zataczal, a teraz mama mowi ze ma problemy z chodzeniem nie wiem co mu sie nagle stalo
|
|
#4437 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do gumek... Masakra... fuj, fuj, fuj. ![]() Nie wiem czy coś zobaczycie, ale nic lepszego nie mogę znaleźć: http://kobietamag.pl/wp-content/uplo..._2-610x406.jpg Takie buciki sobie kupiłam, takie delikatne, na wiosnę. Ale na pewno nie na taką pogodę, jak dziś, tylko na suche dni.
|
|
#4438 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szok ![]() Dobranoc
|
|
#4439 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jaki tytuł filmu? Bo ja nie w temacie.
|
|
#4440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poobserwuj go czy nie potrząsa zbyt często głową? jeśli tak to moze mieć zapalenie ucha (moja psinka też tak miewała jak na wietrze pobiegała i wtedy też się zataczała)? Albo coś go ugryzło i jakiegoś porażenia dostał? - i znowu wspomnę o mojej ślicznotce - raz ją wypuściłam po burzy na dwór i później zaczęła się zataczać, powłóczyć łapką tylną i wieczorem rodzice o 22 jechali pędem z nią do weterynarza bo dostała gorączki i wyglądała jakby zdychała, no i weterynarz powiedział że mało nie zdechła od jadu - wtedy jak ją wypuściłam to coś ją ukąsiło (albo szerszeń albo żmija), wet dał jej zastrzyki przeciwwstrząsowe itp, itd i ją uratował. Ale do tej pory utyka na tą łapkę. nie wiem co by to jeszcze mogło być
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

zaraz to zrobię

I zmądrzeje

Chociaż są takie "słoneczka" na świecie 

no fakt zapiernicz niezły masz
ale Radzio Pazura? Andrzej Andrzejewicz? Zanussi?
Mam w planach jeszcze do Sądu (przy kuratorze sądowym) złożyć i do Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej - a nuż coś się uda
I tak schodzi dzień za dniem, tydzień za tygodniem. Wczoraj i dziś miałam wolne lub prawie wolne. To wczoraj byłam sobie na zakupach, a dziś się brałam ostro za mojego licencjata...
Bo chyba mnie coś ominęło.
Bo moja Mama też może walnąć komuś w samochód i się usprawiedliwić, że "oj, bo jestem blondynką"