|
|
#31 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Body Shop, Organique, Lush, Opi, Orly, Smashbox i inne :)
Cytat:
![]() Cytat:
Hej Zainteresowało mnie na pewno parę próbek, ale to zależy za co ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i próbeczka podkładu bourjois
|
|||||
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka Nuxe jest w rezerwacji.
Czy oddałabyś lakier OPI i wodę termalną za pedzel ARTDECO i próbki podkładu BOURJOIS + cosik małego ode mnie?
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
Neutrogena - Peeling do stóp 75 ml - nowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=31457&next =1 i próbki kremów vichy? ![]() daj znać ![]() Neutrogena - Odświeżający balsam do stóp 100 ml - nowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=19403&next =1 Vichy - Oligo 25 - krem do cery normalnej i mieszanej, pozostało 60-70%, nie będę wybredna https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ieszanej.html& next=1 |
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Słoniku czy wymieniasz kosmetyki na ubrania?
![]() jeżeli tak zapraszam do siebie do wątku bo mi się podoba mnóstwo rzeczy u Ciebie ![]() A więc: L'oreal - szminka colour richie - odcień Cashmere 854- tylko maźnięta L'oreal Szminka Color Riche 303 Rose Tendre, ubytek niewielki The Body Shop - Błyszczyk do ust 01 - lip liquid color, nowy The Body Shop – Błyszczyk do ust 15 – Dusky Lavender – raz użyty, tylko sprawdzony kolor The Body Shop – Love gloss – błyszczyk 04 blush pink – nowy, folia Bourjois - Miętowy błyszczyk do ust - pozostało do napisu gloss, czyli jakieś 80 % Lakier Opi - Pink-a-doodle - jw Sweetscents - podkład/rozświetlacz Alabaster Glo - ok 7 g ![]() |
|
|
|
|
#36 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
za kokosowe masło znajdziesz coś w zamian?
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Avene – Woda termalna 150 ml – trudno określić ubytek, była użyta może ok. 5 razy na twarz
Migdał heliotrope 16 mm, posrebrzane Coś u mnie?
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2011-04-12 o 12:07 |
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
no bo mi się podoba
Organique - Kula do kąpieli o zapachu cytrusowym - nowa The Body Shop – Błyszczyk do ust 15 – Dusky Lavender – raz użyty, tylko sprawdzony kolor The Body Shop – Love gloss – błyszczyk 04 blush pink – nowy, folia
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
Lumiere - sample w strunach: Light Medium Beige - Veena Velvet Light Medium Warm - Cashmere Light Medium Warm - Luminesse Light Medium Beige - Flawless Face Sample Lumiere (ubytek znikomy - test paskowy) formuła Flawless Face: Light Medium Neutral Light Medium Beige Fair Golden Light Neutral formuła Luminesse Fair Light Neutral formuła Veena Velvet: Light Beige Lub któreś z tych rzeczy?
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
Lush - Szampon w kostce seanik - mogę oddać pół John Frieda Sheer Blonde - Highlight activating, platinum to champagne - Szampon do włosów blond 250 ml, ubytek niewielki, pokażę na fotce John Frieda Sheer Blonde - Highlight activating, platinum to champagne - Odżywka do włosów blond 250 ml, ubytek niewielki, pokażę na fotce Toni&Guy - Instant calmer&Strengthener for all Blondes ze 100 ml brakuje może z 5 'pompnięć' - preparat zapobiegający puszeniu się włosów i nadający połysk włosom blond ?
|
|
|
|
|
#42 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witaj, zainteresował mnie tylko żel lush happy hippy
![]() Cytat:
Cytat:
![]() -Biotherm Skin Energetic krem 2x1,5 ml + serum 1,5 ml -Dr Irena Eris Body Art Smoothing Aquamix balm 5 ml -Estee Lauder Daywear 3x1,5 ml + Estee Lauder Idealist 1,5 ml -Farmona Sweet secret czekoladowe masło do ciała 7 ml -Garnier Body Intensive 7 days Restoring Lioton 6 ml -Pat&Rub Hipoalergiczny balsam do rąk 4 ml -Tigi Hair CATWALK szampon do włosów farbowanych 10 ml -Tigi Hair Bed Head odzywka Colour Goddes 7 ml
|
||
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
-The Body Shop – Dewberry – Jeżynowy żel pod prysznic 250 ml - nowy -The Body Shop – Kokosowe masło do ciała 250 ml – ubytek niewielki – może z 3-4 razy maźnięte -Sephora - Body lotion - balsam do ciała w tubie - ananas grenadine - ubytek góra 10% ze 150 ml -Lakier Opi - Pink-a-doodle |
|
|
|
|
#44 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie masz minerały poza wątkiem? bo z wątku zainteresował mnie jedynie olej z nasion baobabu(odlewka) ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
póki co planuje dodać tylko blush Everyday Minerals Game Show, mam z wymianki ale mi nie odpowiada
wielkość wyjściowa to 5,5 gr nie wiem ile zostało ale na pewno ponad połowa ![]() a jak nie to bardzo chętnie oddam te próbki jeśli Ci to odpowiada
|
|
#46 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
bardzo mi zależy na kuli organique
tak sobie myślę że mogę jeszcze oddać peeling The Body Shop Sweet Lemon (zostało go ok polowa, tylko że od ciepła w łazience się naklejki odklejają od niego )
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
Tzn to są podróbki swarovskiego... A za co byś chciała się wymienić od ciebie?
Edytowane przez kalacytrynka Czas edycji: 2011-04-12 o 19:47 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka!!
A cienie to wolisz całe czy odsypki... bo nie napisałaś. Ja bym sie skusiła jeszcze na LRP - Effaclar - Tonik zwężający pory 15 ml x 2, TBS masło kokosowe (jaką to ma pojemność). A nie chcesz też tego szamponu L'oreal silver do blond?? I wtedy NYXy też dla ciebie i jakie sobie wybierzesz odsypki lub całe cienie, no i keratna i jadwab
Edytowane przez _Kari_ Czas edycji: 2011-04-13 o 15:50 |
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, może przyda Ci się coś za
- Amethyst Lalique - Woda termalna Avene - Masło z pompką - Żel pod prysznic TBS Jeśli coś wpadnie Ci w oko napisz u mnie w wątku, z którego coś wybierzesz - w ten sposób szybciej zobaczę wiadomość. Odpiszę u Ciebie. |
|
|
|
|
#53 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zapach jest bardzo fajny taki świeży, ale ja chyba jestem zbieraczką peelingów i maseł więc muszę się trochę tego pozbyć Co byś powiedziała żeby wymienić te próbki i peeling za błyszczyk love gloss i kulę? ![]() próbki już zaznaczyłam jako wymienione, żeby się nimi nikt inny nie interesował
Edytowane przez misiek412 Czas edycji: 2011-04-13 o 13:52 |
|
|
|
|
|
#54 |
|
BAN stały
|
coś u mnie za:
The Body Shop - Nutriganics - Serum wygładzające 30 ml – nowe Gehwol med - Krem do stóp antitranspirant tubka 50 ml nowy Organique - Kula do kąpieli o zapachu cytrusowym - nowa ? Zapraszam do obu wątkow. |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę oddać Tylko, że chciałabym móc wtedy coś dobrać z np próbek czy odlewek, bo jednak perfumki droższe były ![]() Pozwolę sobie dodać co jeszcze mi się podoba u Ciebie, bo trochę tego masz ![]() -Givenchy - AoD EDP - odlewka 10 ml (moze być 5 ml nawet) Hermes - Kelly Caleche edt 2 ml - f z atomizerem Demeter – Chocolate cover cherries – ok. 1,5 ml – r YSL – Parisienne edp – f – ubytek 1 psika Cartier – Declaration – edt 1.5 ml - f odlewki Lalique Amethyst i Kenneth Cole Black (to szczególnie) Lush - Mogę zrobić próbkę kremu Dream Cream - LRP - Effaclar - Tonik zwężający pory 15 ml x 2 Hydreane legere The Body Shop- Algowa maska do twarzy do skóry zanieczyszczonej, pozostało około połowy Avene - Wzbogacony krem odżywczy - skóra wrażliwa bardzo sucha 5 ml, kartonik - Biotherm - Biosource Hydra mineral toning mousse - pianka do twarzy - nowa mini 5 ml w kartoniku - Galenic nectalys 3 ml x 2 - Galenic argane 3 ml x 1 - Bioderma - Sensibio light 2 ml x 6 - Vichy normaderm - nawilżający krem na dzień do skóry z niedoskonałościami tri-activ 1,5 ml x 2 - Vichy - Aqualia Anti-Ox - Antyoksydacyjny krem nadający promienny wygląd 1,5 ml x 3 - Biotherm - Aquasource - Super hydratant texture micro-fine - 2 próbki po 1 ml Nuxe Huile Prodigieuse - Suchy olejek 3 saszetki po 4 ml Vichy Liftactiv teint - odcień sand Deborah 24ore perfect, odcień 3 ufff jak widać chętnie zabrałabym Ci 90% próbek Oczywiście to tylko moje propozycje, bo masz ciekawe rzeczy Daj znać czy jesteś skłonna się wymienić czy to "zawieszenie oka" to tylko chwilowe ![]() |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
znalazlabys cos u mnie?Bo u Ciebie sporo rzeczy mi sie podoba
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
|
|
|
|
#58 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() niestety nic niestety nic |
|||
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
ok, tylko możemy się umówić na jakiś termin odpowiedzi?
Bo mam też inne propozycje i nie chciałabym zwodzić nikogo za długo, a i mi najnormalniej w świecie puder potrzebny, bo mojego już mam końcóweczkę i nie wiem czy iść do sklepu czy czekać na wymianki
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.