|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
śliiiiiczny
to taki sprzęt, imitacja nordic walking ponoć ;P masz tu zdjęcie:
|
|
#2702 |
|
Rozeznanie
|
czy boli ?
to uczucie jest dość dziwne, nie wiem czy bolące ![]() szczypie trochę, czujesz jak Ci skórę rozcina jakbyś np czymś ostrym jeździła sobie po skórze ![]() wiadomo, że na kości czuć to dużo bardziej, ale dla chcącego nic trudnego ![]() ![]() poza tym ostrzegam ! to jest jak mówiłam dość dziwny ale mega przyjemny ból już nie raz się spotkałam z takim określeniem, które dziwiło mnie dopóki sama się nie wybrałam na tatoo
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Modliszka- rewelacja! Co za różnica i mega motywacja !
![]() Pandzia- ale Ty masz cyca kobieto! ![]() Blanka_89 ból to kwestia indywidualna, mnie np cholernie bolało
|
#2704 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podobaja mi się tatuaże nad kostką,na karku,w okolicach obojczyka,itd
|
|
#2705 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pandzia malo troszke ![]() no ja Ci chyba wleje to jest prawie 20 kg ![]() ![]() GRATULACJE za cierpliwosc i takie uparte dazenie do celu modliszka " mala roznice " a Ty widzialas swoje uda i brzuch na tej 1 focie przeciez one byly ogromne a teraz wygladasz naprawde slicznie - dalej tak trzymaj ![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() Ja dzisiaj przebieglam 10 km i ledwo zyje
|
|
#2706 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ćwiczycie codziennie???Kilka razy w tygodniu???
|
#2707 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba mialam :P
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Wow ale Wy produkujecie jakaś masakra:P
Ja właśnie niedawno wróciłam z pracy i oczywiście deszcz mnie spotkał po drodze, przemokłam do suchej nitki. Grrr....będę chora jak tak dalej pójdzie . Kurcze jak oglądam wasze zdjęcia to coś niesamowitego, różnica kolosalna też kiedyś taką miałam, teraz niestety mniejsza no ale cóż jestem dobrej myśli i gratuluję Wam ![]() Co do linku masakra ludzie to już w ogóle nie wiedzą co wymyślać aby tylko zarobić, co jej z tych pieniędzy jak do trumny ich nie zabierze a widać ,że jej tam śpieszno ![]() Co do posiłków no to macie racje jeść 2 h przed snem, ale nie raz mam tak,ze wracam z pracy mając na rano jem obiad i oko mi się zamyka i przed samą drzemką sobie pojem, no cóż no niestety zjeść muszę bo omijać nie wolno a oko samo leci Właśnie mnie kusi ale wiem, że około 23 pójdę spać więc no nie bardzo teraz jeść Co do ważenia ok w takim razie zważę się przez jakiś czas codziennie, aby wiedzieć co i jak, ale jakoś tak czuję się napuchnięta po warzywach zjadłam ich dosyć dużo dzisiaj i piłam jak porąbana. Chyba wypiłam ogólnie z 3 l płynów czuję się jak bańka z wodą Ale woda ponoć na dobre wyjdzie więc jestem pozytywnie nastawiona![]() |
|
|
|
#2709 |
|
Wtajemniczenie
|
pysia222 no mogloby byc wiecej :P juz tak wolno idzie ech
|
#2710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2711 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
rok po poprzednim - mam tragus, 'normalne' i chcę teraz drugą dziurkę za tą 'normalną'
|
||
|
|
|
#2712 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tyz chce ale nawet bym nie miala gdzie go postawic :P Cytat:
co do roznicy to ciagle mi sie wydaja za duze z oczywistego punktu widzenia,ale wiem,ze sa mniejsze :P centymetr nie kłamie ![]() troche czuje sie podniesiona na duchu i moje ego tez moze wage przekonam,zeby zaczela spadac ![]() co do tautazu mi sie strasznie podobaja lapki tygrysa jakie ma Eve -kojarzycie moze ja-taka raperka slicznie to wyglada nad biustem
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś głodna - jedź. Tylko coś lekkiego niech to będzie zawijasek z wędliny czy wiesniak z wędlinką . To nie zaszkodzi
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem zazdrosna , az mi wstyd ja jestem od 8 stycznia i jest mnie mniej o 8 kg, ale nie ma co narzekac trzeba sie i tym cieszyc .Do 1 maja musze jeszcze 2 kg stracic i bede ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Ja cwicze min.4 x w tyg
|
|
#2715 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja nie powinnam się wypowiadać jeszcze:P mam plan 3x w tyg orbitrek albo biegi ok 30-45 min i 3 razy jakieś brzuszki, hantle, pierdoły jakieś 15 min ![]() teraz to już dostaniesz za takie gadanie ja bym już miała koniec przy -20 prawieCytat:
a już za 200 zł można zakupić fajne, bo np. rowerek można zastąpić zwykłym, a bieżnię - terenem:P a to działą też na ramiona![]() po prysznicu już!
|
|
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to lecę po wieśniaka i chudą szynę chociaż troszku
|
|
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=tchnienie-wiatru;26350829]ile czasu Ci zajmuje 10 km?
![]() 10 km to jest ok. 50 min - ale bedzie lepiej po maratonie zapisalam sie na wyscig mieszany czyli. 10 km biegu i 21 km rolek . Mam nadzieje , ze do tego czasu bede miala lepszy wynik na 10 km
|
#2718 |
|
Rozeznanie
|
kolczyki też mam
![]() w uszach nie noszę, mam jakaś fobię na punkcie moich uszu.. jak ich dotknie ktoś czy coś to zabijam ! sama ich nie ruszam, bo chwilę później robią się czerwone gorące i mocno bolą pępek przebiła mi mama jak miałam 13 lat... byłam piękna i szczupła a dlaczego mama ? nie atakujcie jej, bo to moja wina wiedziała, że jestem w tak głupim wieku, że dam się przekłuć koleżance w łazience szkolnej ![]() ![]() i język mam przekłuty ;D ale to już profesjonalista robił
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
jupi , jupi ..........moj sernik sie upiekl
|
#2720 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jedna dziurke sobie sama robilam, bolalo cholernie:/ pozniej mialam infekcje,ale przeszla na szczescie i poki co jest w porzadku ![]() a co do jezyka to zeby ci sie nie scieraja? nie polknelas kolczyka itp :P [QUOTE=pysia222;26350952] Cytat:
i chyba poprosze o rady jak sie nauczyc jezdzic na rolkach :P bo ciagle sie boje ich :P
|
|
#2721 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
także teraz unoś główkę dumnie wysoko, bo dumna masz z czego być
|
|
#2722 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale moim celem jest zrobić 6 km poniżej 30 minut i wystartować w takim biegu we Wrocławiu, który jest w czerwcu, więc pewnie dopiero w przyszłym roku dystans to 5,4 km, a najgorszy czas w zeszłym roku to 37 min, więc nie chciałabym się zbłaźnić. a czemu od razu bieg? bo jak nie mam celu to mi się odechciewa a jak wiem, że coś tym osiągnę to mam większego powera![]() Cytat:
jedynie w uszach. ale tunele też odpadają:P jako nastolatka chciałam w nosie, ale dobrze, że nie zrobiłam, bo w moimi chorymi zatokami byłoby ciężko już bardziej kręci mnie tatuażż
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Szalone jesteście z kolczykami i tatuażami
![]() Ja nie mam żadnego ani tatuażu ani kolczyka , po pierwsze nie chcę a po drugie nie mogę mieć nawet w mojej pracy, jedyne co to chciałabym mieć w uchu więcej ale ze 3 ![]() Podobają mi się kolczyki u innych w nosie itd ale nie u mnie ![]() No zjadłam sobie serek wiejski i 4 listki wędlinki kurde ale wcinałam ![]() Teraz idę wziąć odprężający prysznic Niech czas szybciej zleci bo od razu spać nie będę szła![]() |
|
|
|
#2724 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2725 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
tyle napisałyście ,że nawet nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić , gratuluję spadków ! widzę ,że świetnie sobie radzicie ... powiedzcie mi jak u was z wydatkami na diecie bo ja jestem 16 dni i już mi 350 zł poszło nie wiem czy tylko ja tak mam , czy tak po prostu wychodzi na tej diecie. W ogóle czuje się jakaś napompowana dziś. Miałam dziś dni P ale moje menu było dziwne ciut : 9:00 2x monte 11:00 1x monte ( oczywiście dukanowskie) 14:30 1 x mała makrela , kurczak z przyprawami 300g kawa inka z mlekiem , około 19 1l wody cytrynowej bez cukru ( mase chemii miała niestety ale tak strasznie chciało mi się pić) 21:00 serek wiejski 2x , 8 plasterków polędwicy z indyka |
|
|
|
#2726 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A teraz zajezdzam do domu a moja Mamuśka ma co tatuaż ale sie wscieklam ma 50lat i pojechala do salonu zrobic sobie tatuaz
|
|
#2727 |
|
Rozeznanie
|
Z zębami jest wszystko okej, bo nie jeżdżę kolczykiem po nich
co pół roku u dentysty i jeszcze nic nie wspominał na ten temat ![]() i o dziwo przez 4 lata żadnego kolczyka jeszcze nie zjadłam
|
#2728 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2729 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pysia slinka mi cieknie na mysl o serniku ![]() tchnienie, mi sie kolczyki w jezyku kojarza jakby komus jakas straszna krosta wyrosla :P bez urazy dla wlascicieli i wlascicielek takich pieknosci ;p a te nowe urozmaicenia co weszly, jakies wielkie ✂✂✂✂✂✂✂y sobie w uszy wkladac :O albo jakies rogi sobie robic ,jezyk przecinac.... strasznie to dla mnie wyglada :O jak w technikum bylam gosciu sobie takie kolczyki wkrety w karku zrobil... strasznie go bolalo dzien po wbiciu ktorys bezmyslnie uderzyl go w kark tak na "przywitanie" to ten sie prawie poplakal z bolu..i nie dziwie mu sie.... blondyna to w aptece pracujesz tak??
|
|
#2730 |
|
Rozeznanie
|
Moi też z tolerancją mieli różnie, ale robiłam bo chciałam i postanowiłam, że nie będą mnie ograniczać
o języku dowiedzieli się po 2 latach, tzn jak jedliśmy wszyscy razem obiad i łyżka mi stuknęła kilka razy o niego, no i jak się śmieje to widać go, ale starałam się z nim ukrywać ![]() a tatuażem pochwaliłam się po pół roku, bo wg mojego taty tatuują się tylko narkomani i recydywiści
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

Robien ie tatuażu boli???

przeciez one byly ogromne a teraz wygladasz naprawde slicznie - dalej tak trzymaj
klask i:
upociłam się

ja jestem od 8 stycznia i jest mnie mniej o 8 kg, ale nie ma co narzekac trzeba sie i tym cieszyc .
wiedziała, że jestem w tak głupim wieku, że dam się przekłuć koleżance w łazience szkolnej
jedynie w uszach. ale tunele też odpadają:P jako nastolatka chciałam w nosie, ale dobrze, że nie zrobiłam, bo w moimi chorymi zatokami byłoby ciężko