|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! |
|
12 | 19,35% |
| Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie |
|
2 | 3,23% |
| Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. |
|
0 | 0% |
| Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. |
|
27 | 43,55% |
| Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca |
|
0 | 0% |
| Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. |
|
3 | 4,84% |
| Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. |
|
3 | 4,84% |
| Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. |
|
1 | 1,61% |
| Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... |
|
14 | 22,58% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
A i jeszcze ktoś wspominał o PLANIE PORODU u mnie w szpitalu informuja zeby na IP zgłaszać sie juz z wypełnionymi a wygląda to tak :
http://www.szpitalmadalinskiego.pl/s...n_porodu_0.pdf
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Eweska, tylko się nie denerwuj
Idę pomęczyć męża aby mi stopy pomasował Miłego wieczoru
|
#3003 |
|
Zadomowienie
|
A zaraz YCD
Kto ogląda?;] Oprócz Agus, bo to już wiem, że ogląda![]() Lolka no co Ty gadasz, jaki grubas z Ciebie?!? Widziałam zdj w albumie i wyglądasz świetnie. Ty żebyś moje nogi widziała...Mi nie tylko spuchły łydki,ale całe uda...Nawet wczoraj położna mi powiedziała że jestem obrzęknięta od pasa w dół i to widać i czuć jak się pomaca. Porażka,ale liczę że to zejdzie po porodzie... Anula congrats za Twoje sukcesy piśmiennicze i dla Lolki też ( na pewno nie są AŻ tak nudne )a o czym piszesz?Catia ja nie opłacam położnej,bo podobno w tym szpitalu co chcę rodzić wszystkie są bardzo miłe i w zasadzie muszę potwierdzić na 3 położnych które tam spotkałam zwiedzając szpital. |
|
|
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3005 |
|
Moderatoreska
|
Zobaczymy, trzeba czekać do jutra może się uda bo mam wiele kwestii do obgadania z mężulem :P A wiadomo na komórkę nie będe co chwilę dzwonić, jedynie w razie jakby było coś pilnego, albo jak już urodzę
|
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
a ja uciekam spac chyba, ogladam sobie na IPLI mala czarna
z Kamila Lapinska, niezle powiem wam.lolus twoje artykuly z pewnoscia nie sa nudne! eweska nie martw sie, moze uda wam sie zdzwonic..przytulam ![]() caluje was mocno moje brzuchatki i do jutra
|
|
|
|
#3007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno to tanio wychodzi ... Cytat:
ale jak na sutku i jeszcze ciemniejsze jest od sutka ???? no właśnie nie wiem jakie wziąć bo tam niby dają ciuszki ale one są bleeee i jak ktoś ma swoje to ubierają w swoje ...... więc muszę coś wybrać a nie wiem czy zapakować pajace, bodziaki czy co ??? |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3008 |
|
Zadomowienie
|
Spice kochana
A ty masz jeszcze jakieś zdjątka w albumie? kiedyś były, pamiętam... a po paru tygodniach znowu chciałam Cię podglądnąć i pusto YCD nigdy wcześniej nie oglądałam, a w tą edycję nawet się wciągnęłam mam więcej czasu w ciąży, więc lece z wszytskim po kolei co TVN puszcza heh
|
|
|
|
#3009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo jak patrzę na te malutkie rzeczy to mi się wydaje że ona ma tyle ciuszków po Zośce, że szkoda kasy ... mam nadzieję że nie będzie mi miała tego za złe .... jakie nieprzespane noce ???? zobaczysz ile szczęścia takie bobo daje ![]() mogę się w kolejkę wpisać na masażyk ???
|
|
|
|
|
#3010 |
|
Zadomowienie
|
ewesko mam nadzieję, że jutro uda Ci się porozmawiać z mężem
ja nie "kupuję położnej" zdaję się na los Boże, jak ja nienawidzę laptopów A szczególnie tego (tż z pracy), nie dość, że ma poplątane litery na klawiaturze, to jeszcze spacja działa tak jakby chciała, a nie mogła Wolę swojego staruszka, stacjonarnego |
|
|
|
#3011 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czytam żeby doczytać już godzinę , aga współczuję tego złamania, Boże jak Ty teraz sobie poradzisz????
|
|
#3012 |
|
Moderatoreska
|
Andziot ja mam wykupiony abonament i mogę dzwonić tylko na stacjonarne i budki, na komórki ze skypa jest dość drogo za małą ilość minut wiec nigdy nie wykupywałam.
|
|
|
|
#3013 |
|
Zadomowienie
|
Andziotku racja, racja..
Ja już mówię, że mały się jeszcze nie urodził, a już mi tyle radości daje.. pierwsze zdjęcia USG, ruchy.. sama świadomość, że bedę matką i że synnuś taki malusi będzie i będę dla niego najważniejsza... ehh Zresztą po co ja tu to piszę.. wiem, że każda tak ma ![]() ![]() Swoją drogą, do tej pory wydawało mi się, że chciałabym mieć drugą dzidzię po dwóch, trzech latach.. że to taka dobra różnica dla samego rodzeństwa.. dalej tak uważam, ale gdzieś w środku włącza mi się egozim i jakieś dziwne wyobrażenie siebie - takiej "obładowanej" dziećmi.. i jakoś tak dziwnie ![]() Wiem.. to głupie i pewnie na glos nie powinnam mówić, ale wiem że wam można ![]() Z kolei jak sobie pomyślę, że mój syneczek miałby być jedynakiem to przykro mi się robi i myślę sobie, że nie mogę go na takie nieszczęście skazać (z góry przepraszam wsyztskie jedynaczki).. zwłaszcza, ze sama mam dwie siostry i wiem, jak to fajowo jest mieć towarzystwo w domu.. |
|
|
|
#3014 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale normalnie nie wiem czy wrzucać nowe zdj,bo ja to na prawdę wyglądam jak słoń przy Was wszystkich które to swoje zdj wstawiacie.---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
Mi jest teraz tak ciężko, kolana mnie bolą, miednica, ledwo chodzę, że na prawdę będzie musiało trochę czasu upłynąć pewnie zanim pomyślę że fajnie byłoby znowu być w ciąży Sama ciążą podoba mi się tak do 7 msca...
|
||
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszka_pe,
![]() Matall, ![]() Ewesko,
|
|
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
eweska nie denerwuj się. Mam nadzieję, że jutro się uda
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3017 |
|
Rozeznanie
|
33 tc
|
#3018 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a na udzie w kolorze skory....A Gabi jestem pewna ze sie nie obrazi patrzac na ciuszki ktore kupujesz Zosi
|
|
#3019 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3020 |
|
Zadomowienie
|
enchantresss śliczny brzuszek
andziot ja też mam wszystkie ubranka dla Oliwki,po Emilce... Edytowane przez bassienka Czas edycji: 2011-04-13 o 22:00 |
|
|
|
#3022 |
|
Raczkowanie
|
|
#3023 |
|
Moderatoreska
|
|
|
|
|
#3024 |
|
Zadomowienie
|
Xanthi ja absolutnie znawczynia nie jestem.. A masz to dopieor od teraz, albo od czasu ciązy, czy cały czas? Jak od zawsze to może to tylko taki odprysk z sutka.. czesto się zdarza, wiele dziewczyn tak ma i to nic groźnego.. Może teraz zauwazyłaś, przy powiększających się sutkach, a miałaś już wcześniej, tylko maliznę
![]() Powodzonka na wizytce Enchan.. a ja wyobrażałam sobie Ciebie zupełnie inaczej hehFajowa piłeczka
Edytowane przez Lolka1212 Czas edycji: 2011-04-13 o 22:02 |
|
|
|
#3025 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki dziękuję, kochane jesteście
a zdj zrobiła mi koleżanka swoją lustrzanką, ja niestety nie mam swojego aparatu .. uciekam już spać , bo oczka się zamykają, dobranocka
|
#3026 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga_pe przez Ciebie prawie zawalu dostalam jak przeczytalam o tych nogach!!!!! Matko Swieta!!!!! Dzieki Bogu sie nic Norbertowi nie stalo, ale jak Twoje nogi? Mozesz chodzic o kulach czy kompletnie nie da rady? Ile ma sie to goic????
Matall to zes z terminem wyskoczyla Jak Ty bez czopa to ja stawiam, ze bedziesz pierwsza Dasz rade wszystko pozaliczac?Andziot ciesze sie ogromnie z powodu miedniczek ![]() Eweska waga malenstw faktycznie powalajaca ![]() Enchantresss sliczna z Ciebie mloda mamusia Ddaisy mysle, ze to nie swiadczy o porodzie. Jak tez ostatnio tak mialam wraz ze skurczami. Podobno organizm sie przeczyszcza? ![]() U mnie na wizycie wszystko dobrze. Serdunio bije szczesliwie Bialko w moczu zniknelo, cisnienie 140/70, zadnych infekcji w pochwie, pobrala mi krew wiec ciekawe jak tam hemoglobinka sie ma. Cicha nadzieja, ze poszla ladnie w gore
|
#3027 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3028 |
|
Wtajemniczenie
|
Lolcia napewno jestes sliczna i tylko Ty widzisz siebie tak krytycznie... ja tez wygladam parszywie... chcialam sobie zdjecia porobic w ciazy, ale jestem w stanie tylko brzucha, bo reszta wyglada fatalnie... a Ty jestes tak sliczna, ze Twoja uroda wszystko przyslania. kazdy dodatkowy kilogram
|
#3030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za dobre wiadomości i za hemoglobinkę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.

Miłego wieczoru
Kto ogląda?;] Oprócz Agus, bo to już wiem, że ogląda
)a o czym piszesz?

A szczególnie tego (tż z pracy), nie dość, że ma poplątane litery na klawiaturze, to jeszcze spacja działa tak jakby chciała, a nie mogła

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

.
Czekamy na Ciebie fasolko
.. uciekam już spać , bo oczka się zamykają, dobranocka
za dobre wiadomości i