|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
Cytat:
Moja mama ma dodatkowo worki... Chyba jak będę w jej wieku to sobie zafunduję "liposukcję" tego terenu
|
|
#3482 |
|
Raczkowanie
|
ooo znalazłam to forum ;p
i chciałam tak skromnie powiedziec: Dzien dobry ![]() mam nadzieje ze zostane przyjeta :P |
|
|
|
#3483 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nie byłam w stanie zadzwonić, napisałam smsa że będziemy przy nim całą paczką w sobotę.Cytat:
![]() Hejka, powiedz nam coś o sobie!
|
|
|
#3484 |
|
Pani Buka
|
dzień dobry Doris
![]() Blair, odebrałaś przyprawy od Bajecznej? Ecrulo, tak się zastanawiam kiedy mogę odebrać kieckę, ale mi nijak żaden termin nie pasuje. chyba że w piątek jakoś po 15 może.. u Ciebie w mieszkaniu w sensie
|
#3485 |
|
moderatorka też wizażanka
|
kasiencja,
Ja mam egzamin w piątek o 15.30. Będę po egzaminie na Rynku, a potem podobno do Bonarki, po folie na mieszkanie (znowu sprzątańsko i remoncik). W sobotę i niedzielę mam zajęcia- Loretańska. |
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
Ja worków pod oczami mieć nie mam i nie będę, bo nie mam w tym miejscu tkanki tłuszczowej. I moje cienie są bardzo duże, bo po prostu mi czaszka tam prześwituje
|
|
|
|
#3487 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ale czaszka jest biała
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3489 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, podczytuję Was od jakiegoś czasu, ale zawsze brakowało mi odwagi by napisać pierwszego posta. Jednak widząc, że dołącza do Was Doris, to pomyślałam, że hurtem jakoś pójdzie
![]() Coś o mnie... Mieszkam w Krakowie szósty rok. Skończyłam już studia mgr (ale obrona przede mną Poza tym przypominam sobie pokryty kurzem angielski, żeby niedługo zacząć szukać pracy w którejś z korporacji i zastanawiam się czy wciąganie się w Wasz wątek pozwoli mi dalej się dokształcać Obecnie jestem też na etapie odkrywania perełek w krakowskich lumpkach, więc gdyby któraś kiedyś chciała się wybrać na poszukiwania to ja bardzo chętnie potowarzyszę A przy okazji, Malla, my się znamy z wątku rozstaniowego (nawet mam Twój nr w komórce i milion razy wybierałam Twój nr chcąc zadzwonić do kumpeli zapisanej jako "Mala" ), ale wtedy udzielałam się pod innym nickiem. Na szczęście tamten etap już dawno za mną, więc odcinając się od tamtych problemów nick został zmieniony ![]() To na razie chyba tyle o mnie ![]() A ze spraw wątkowych: Któraś z Wam pytała o lakiery Color Alike. Dziś byłam w tej drogerii (poziom 0) w Krakowskiej i widziałam je, ale dosłownie kilka sztuk. Zapamiętałam, że z odcieniu czerwonego były dwie sztuki nr 7 (sama szukałam 6 i nie znalazłam) i kojarzę, że jeszcze granatowy był bankowo. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-04-13 o 20:41 |
|
|
|
#3490 |
|
Nie depcze krokusów
|
granatowo - Txxxxx?
|
|
#3491 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
Malla, no wystraszyłam się, ale zachowałam zimną krew
I teraz przynajmniej wiem, że samym sztyftem człowiek nie odpali samochodu, bo musi być w kluczyku jeszcze jakieś uziemienie, czy coś w ten deseń^^ Teraz mam nowy kluczyk, z działającym immobilizerem Cześć granatowo, cześć doris Baby, znowu będę w ndz w Krakówku, któraś ma ochotę znowu wyjść na coś dobrego (picie, jedzenie )?
|
#3493 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie daję swojego numeru byle komu
|
|
#3494 |
|
Zadomowienie
|
Heja nowe Koleżanki.
Ja oglądałam te lakiery jakieś 2 tygodnie temu to chyba wszystkie kolorki były. A ja się muszę pochwalić. Dostałam pracę... Tzn. staż jako przedstawiciel farmaceutyczny. Właśnie mam zamiar zabrać się za przeglądanie materiałów szkoleniowych... Ciekawa jestem jak będzie mi szło. Podobno ludzie lubią mówić do mnie i ze mną rozmawiać ale ciekawe czy to wystarczy żeby osiągać te "pułapy sprzedażowe". |
|
|
|
#3495 | |
|
Konto usunięte
|
Jeszcze jak mieszkałam w domu rodzinnym to tez hodowaliśmy papugi, parka tak się dobrała, że rozpoczęli ostre działania w kierunku bycia rodzicami. Ten, kto nie widział nie uwierzy, ze mała papużka - pisklę po wykluciu jest wielkości paznokcia na najmniejszym palcu dłoni. Ma nieproporcjonalnie wieelką głowę i duże oczy. Super widok.
Cytat:
![]() w Wieliczce - 601768229 |
|
|
|
|
#3496 | |
|
Zadomowienie
|
Pamięć masz rewelacyjną!
![]() Cytat:
Ja myślę, że razem z uśmiechem to już połowa sukcesu |
|
|
|
|
#3497 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Jak robiłam sekcję ciężarnej myszy, by pociąć młode do badań, to nie miałam serca takich drobinek miażdżyć i miksować...
|
|
|
#3498 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze dokładnie nie wiem... Póki co muszę się troszkę poszkolić... |
|
|
|
|
#3499 | |
|
Raczkowanie
|
granatowo, doris witajcie kobietki
![]() Cytat:
A do fryzjera zwyklę się tylko śmignę pudrem i tuszem - i tak zawsze myją mi włosy, więc puder, a nie raz i cienie by zeszły, a nie chcę wyglądać jak ufo w drodze powrotnej
|
|
|
|
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za informację. Byłam tam dzisiaj i dopytywałam czy miewają edycje limitowane, ale niestety nie za to na Szewskiej powiedziano mi, że jest szansa na dostawę w przyszłym tygodniu. Poza tym witam Ciebie i Doris ![]() Ejj, ja też mam worki pod oczami Shiru, umawiamy się jutro na przerzut dóbr?
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
Lalaith, ja też jestem chętna na filtry
![]() Witam nowe dziewczęta
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3502 |
|
Zadomowienie
|
Noo to cześć i czołem raz jeszcze
![]() Boję się jeszcze tylko, że wydam przy Was fortunę Dobrze się domyślam, że jakieś kosmetyki naturalne? Albo składniki i z nich same coś robicie?
|
|
|
|
#3503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
Witam świerzynki wątkowe
![]() Czekam aż mi włosy wyschną bo robiłam odrost i chcę efekt zobaczyć Bo farbę dobierałam na oko do tego co fryzjerka robiła ostatnio ![]() Kasia - odebrałam wszystko i czeka grzecznie u mnie Jutro w domu jestem, ale możliwe że wczesnym popołudniem (13-14) się wybiorę do tesco - to podrzuciłabym Ci na statoila ![]() Mam jeszcze dobrodziejstwa dla lalaith, no i helfy dla jojli i himki (ale Ty pewnie z elfem będziesz chciała odebrać )granatowo - ja Ci radzę już teraz - póki możesz i masz zdolność, to zwiększaj limity na kartach w sprawach zamówień jesteśmy mean girls i otwieramy same kuszące ![]() Co do worków - jak na razie żadnych nie mam, mama też nie a ja mam po niej cerę i ogólnie ponoć wyglądam jakbym jej z oka wypadła... Za to cienie.... już sama nie wiem co z nimi robić :/
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-04-13 o 23:06 |
|
|
|
#3505 | |
|
Wtajemniczenie
|
odebrała Twoje przyprawy do ziemniorów, potwierdzam
![]() Cytat:
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, jak ostatnio. Tylko już bez czekania w dziekanacie
|
|
#3507 |
|
Konto usunięte
|
ale dziś parszywa pogoda
![]() wczorajmi przyszedł rachunek za prąd, oczywiście z duża dopłatą, a to wszystko przez to że mam nowy licznik i im się prognoza posypała. Ale byłam u kumpla w kamienicy i on też ma nowy licznik i też mu mega dopłata przyszła i też z tego samego powodu, argh, w tym enionie nie myślą :/ecrulo- to ty zaocznie coś studiujesz, bo pisałas że masz zajęcia w weekend ??? |
|
|
|
#3508 |
|
Nie depcze krokusów
|
Hard - Ecrulo ma studium informatyczne w weekendy
Piękna pogoda, mi pasuje.
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Emilka, o której jutro idziesz do Huli? Mam Twoje rajstopy, więc może spotkałybyśmy się na kawce u Huli w pracy?
|
#3510 |
|
Konto usunięte
|
a to studium jest płatne??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

że będziemy przy nim całą paczką w sobotę.

Ja myślę, że razem z uśmiechem to już połowa sukcesu 
Dobrze się domyślam, że jakieś kosmetyki naturalne? Albo składniki i z nich same coś robicie?