|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Właśnie piję "herbatkę piękności"
Aż mam stracha spojrzeć w lustro
|
|
|
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie tracę na mniej, ale z tamtymi wymiarami goopio bym wyglądała w tym wieku ![]() a ja nie jestem głodna i będę musiała wywieźć całą zawartość lodówki do Mam
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Zasypiam na siedząco
![]() Dobrej nocy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
boisz sie ,że ona herbatka zabierze ci pieknośc
![]() kupiłam se Galliano, bo mnie się flakonik podoba
|
#2945 | ||
|
BAN stały
|
I z wolnością seksualną! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trza się pobudzić na leżąco |
||
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
fiu fiu
kolorowych prosz, jaki wyrywny zasmarowaam pazur odżywką, jest lepiej ![]() wogle to mam ochotę pojechać tam jutro i larwę udusić , ale we cionszy jest i depilacja jej wyszła , to są właśnie mieszane uczucia ![]() zapomniałam, o tym jak to się robi otóż trza stanąć na wagę![]() ale to niejest dobre, znowu utyję ruszyć zad trzeba
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-04-14 o 00:33 |
|
|
|
#2947 | |
|
BAN stały
|
To była tylko taka nieśmiała sugestia
![]() Cytat:
A tak fogle to co zrobiła nie tak Twoim pasórom?
|
|
|
|
|
#2948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, przejdzie mi ![]() ad2. http://10paznokci.pl/trendy/25-trend...-manicure.html
|
|
|
#2949 | |
|
Wiedźma
|
No wiem, wiem... ten śmiech to taki nerwowy, Ze stresu i zgrozy.
Wyglądam tęsknie Was obu. ![]() Pamiętam, jak Teziak kiedyś opowiadał, że wyrzucił do śmietnika (takiego już osiedlowego, przed blokiem) jakieś hiper wypaśne próbki perfum i poszedł ich tam szukać. Nie znalazł, wrócić zdruzgotany, a one perfidne w kieszeni kurtki siedziały. Czy pomieszałam coś? Czy na opakowaniu jest napisane, że będziesz po niej miała zdrową cerę i błyszczące oczy? Bo oczy masz błyszczące zaiste, a zielony to kolor zdrowy dla Sałaty. ![]() Notuj, żeby przynieśc do zmacania. Cytat:
- Kiedy teściowa wpada w przepaść... Prowadząc Twój nowy samochód.
|
|
#2950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale nie poszła chyba, szukać ulubionej obieraczki do ziemniaków ![]() Cytat:
![]() dobra to ja palę i zmykam na pięterko , a co
|
|
|
#2951 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale używają do niego polerek z... z jelonków! Cytat:
Cytat:
--- Też się zbieram powoli, jutro pobudka o 8:00 (ósmej!), pomagam szwagrowi podwieszany sufit mocować
|
|||
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
syntetyk u mnie był
![]() ![]() to kolorowych all
|
|
#2953 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2954 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już sprzedany ![]() Cytat:
Nie trudno Ci zrobić chcicę ![]() No co- idziesz z duchem czasu- z zawodów ginących typu zbiór chrustu i poszukiwanie jednorożca przerzucasz się na zawody z przyszłością Ty??? masz stracha??? Nie wierzę ![]() Płyn też niczego sobie Cytat:
Ja tymczasem pracowałam nad obrazkiem i buuuuuu- stało się to, co musiało- w okularach +1,5 ![]() Dobranoc!!!! Jutro wkładam perły- prawdziwe
|
|
#2955 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
boshe , połozylam się na 5 minut i zasnęłam i snił mi sie desant Ukraińców, skakali z czegos na ziemię okutani bielizna pościelową , zrzucali te poszwy i gdzies lecieli , ja sie schowałam w takim stosie ale mnie wypatrzyli, no to poleciałam w kierunku ciezarówki z moimi znajomymi chłopakami, ale po drodze była wysoka siatka i brama, skoczyłam na ta brame , przewinęłam sie przez poprzeczke nad nia i zeskoczyłam po drugiej stronie , w ostatniechwili dobiegłam do sięzarówki , chłopcy mnie wciagneli i ruszulismy ostro ....obudziłam się zdumiona treścia snu.
Tomb Riderka jakas czy cóś ![]() Idę znowu spac juz w piżąmce, ciekawe czy będzie ciag dalszy ![]() Dobej nocki.
|
#2957 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Flo - wstałam dziś z myślą ze kurtka do szitu ten deszcz, a potem łaaaaaaa a Florek jutro rano wstanie cały w skowronkach bo leci do smażalni ( smażalni nie zazdroszczę ale wyprawy tak) choć lubię deszcz ( tak bo tylko on na mnie leci) ale nie jak musze prowadzić auto bo nic kompletnie nic na drodze nie widzę Flo - powiedz no co im jest źle tym pazurrom? nie takie być miały? to bardzo estetyczne zadbane pazurrrri - takie biznesłoman i fogle elegancja francja - serio pytam co im brak? ad Nietoperek II - bom wszcząsnięta nie mieszana pewnie byliście wtedy nastolatkami ale za dorosłego to ja juz nie chytam kompletnie postawy TZeta - w sensie niezałatwialnosci tej sprawy chocby drzwi przeca zamek do drzwi to niedroga rzecz a gwarantuje że jeśli Nietoper nie jest łomiarzem to i skuteczna ( kiedyś tak zrobiłam 100 lat temu jak mamusia pocałowała klamkę od tej pory nawet nie zbliżyła sie na pięterko - słuch na piętrze po niej zaginąłedit: kapuje ze TZ juz tam nie mieszka więc montaż zamka odpada ( ale mówie wam takie pocałowanie klamki przez Nietoperków to jest jak mokrą szmatą w pysk, działą zawsze ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ---------- Cytat:
poczytaj skład Grindtus, herbapectu i innych - bo w Grindtuise to cheba propolis i moze uczulac jest też Acc lub inne Flavamedy - ale to juz leki i zalezy ja komu - naturelllem zawsze tępiłam resztki Cytat:
powiedz mu : chill out maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan or madafaka. ![]()
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-14 o 07:11 |
|||
|
|
|
#2958 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
heloł
jest 8 rano a ja mam już większość spaczoną jestem paczyciel chaosu ![]() Cytat:
nom ![]() Cytat:
takie bardzo niezdrowe nie są mam nadzieję, bo lubię takie popcornowe Cytat:
![]() Cytat:
chlip chlip bu, musieliście przypomnieć?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2959 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
jak wyglądasz w okularach? i perły Cytat:
w sumie rzadko się chyba zdarza ciąg dalszy, a szkoda, miałam pare takich snów że żałuję że się urwały w połowie...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() 2. zobaczyłąm ten dramat ( ale ja wiem ze to nie śmiszne |
||
|
|
|
#2961 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ja na męczący, nie dający żyć kaszel na który nic innego nie pomagało brałam sok z podbiału (succus farfarae), zadziałał idealnie skuteczne ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- 1. 2. no,to był dramat do tej pory nie otrząsnęłam się po tym, obieraczkę mam zwykłą za 2 zeta a takiej wypaśnej jeszcze nie, wciąż tęsknię za tamtą i nie chcę skalać jej pamięci
|
|
|
|
|
#2962 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
muszę się obudzić kawą ale kiepsko to widzę. Flo - zazdraszczam wyjazdu do Egiptu....
|
#2964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dlaczego lokalny? ![]() ![]() Hello i spadam na deszcz
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2965 | |||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ad. 2 a to nie na 3 dni? ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- "kind of hippie shit" ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
![]() ad. 3 zimne som, c'nie?
|
|||
|
|
|
#2966 | |||||
|
Zakorzenienie
|
czyli moja wersja wygodniejsza-nie sprzątać regularnie i też mieć syf
![]() nie zapomnij o filtrach ![]() muszę, bo to się już wkurzające robi Cytat:
a co do wymiarów, to koniec liceum i część studiów miałam przy 174 długości 92/62/92. Aktualnie cieszę się,ze zgubiłam gdzieś miarę ![]() pseudozdrowe, ale też lubię ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2970 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ja ni mam
ale od kwietnia masuję codziennie celulity takim ręcznym masażerem z wypustkami ![]() Cytat:
Ja na studiach to fogóle wcięcia w talii nie miałam ![]() była ze mnie równa babka! ![]() Cytat:
kcem to ![]() Cytat:
bosz, nie mogę ostatnio spać Cytat:
![]() ukrzyżujmy go
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

Aż mam stracha spojrzeć w lustro

-ma wyrazista gębe i ludzie łykają to co gADA

, ale we cionszy jest 

i to jezd najchudsze mniejsce, a zaraz potem są dwa wielkie zwały tuszczu po bokach - ja na wys. pępka mam prawie tyle cm co w doopie i dlatego mi ze wszystkich spodni i spódnic opona wyłazi 
przeca zamek do drzwi to niedroga rzecz a gwarantuje że jeśli Nietoper nie jest łomiarzem to i skuteczna ( kiedyś tak zrobiłam 100 lat temu jak mamusia pocałowała klamkę od tej pory nawet nie zbliżyła sie na pięterko - słuch na piętrze po niej zaginął