DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-14, 00:57   #2791
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

ale Tobie jak ładnie zleciało na uderzeniówce extra. Mi najwięcej spadało jak Olafek leżał w szpitalu nie mialam czasu jeść zjadlam nawet snickersa i poleciało 1kg dziennie

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------

Cytat:
Napisane przez nikamo36 Pokaż wiadomość
Kochana nie wierzę,że to tak łatwo pójdzie(tysiące różnych diet przedtem),a ty pracujesz tam gdzie przedtem(nie jetem na bierząco)-w hotelu?A co to za loty(pilot samolotu)? Pisze z opóźnieniem bo mój laptop stary po mimo stałego łacza z internetem-przepraszam za opóźnienie

pracuje w punkcie z automatami ech
maz pracuje w wojsku jest wojskowym a jednostka jego specjalizuje sie lataniem wojsko powietrzne hehehe

pojdzie latwo ja tez mialam 1000 diet za soba. Na kazdej wytrzymywalam miesiac tu jestem juz 3 i jakos jest ok ale NAJWIECEJ GRZESZYLAM ZE WSZYSTKICH FORUMOWICZEK

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 01:17   #2792
nikamo36
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
ale Tobie jak ładnie zleciało na uderzeniówce extra. Mi najwięcej spadało jak Olafek leżał w szpitalu nie mialam czasu jeść zjadlam nawet snickersa i poleciało 1kg dziennie

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------

pracuje w punkcie z automatami ech
maz pracuje w wojsku jest wojskowym a jednostka jego specjalizuje sie lataniem wojsko powietrzne hehehe

pojdzie latwo ja tez mialam 1000 diet za soba. Na kazdej wytrzymywalam miesiac tu jestem juz 3 i jakos jest ok ale NAJWIECEJ GRZESZYLAM ZE WSZYSTKICH FORUMOWICZEK
Dzięki ale podejrzewam,że to tylko woda.
Pamiętam,zdrowia dla synka
Moj synuś też ma iść do szpitala bo ma cos z nerkami-złe wyniki usg nerek ale czekam jak troche luźniej będzie w szkole. Taki szok dla organizmu w postaci snickersa daje mu kopa+stres.Ja też czasami grzeszę ale jak na razie spada,pomału ale spada(możliwe,że to ta duża waga).A tak wogle to co jadłaś w szpitalu bo mnie to czeka i nie wiem jak sobie z tym poradzić?
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Cel III-70kg(wg.testu Dukana)

Edytowane przez nikamo36
Czas edycji: 2011-04-14 o 01:20
nikamo36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 01:34   #2793
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Cytat:
Dzięki ale podejrzewam,że to tylko woda.
Pamiętam,zdrowia dla synka
Moj synuś też ma iść do szpitala bo ma cos z nerkami-złe wyniki usg nerek ale czekam jak troche luźniej będzie w szkole. Taki szok dla organizmu w postaci snickersa daje mu kopa+stres.Ja też czasami grzeszę ale jak na razie spada,pomału ale spada(możliwe,że to ta duża waga).A tak wogle to co jadłaś w szpitalu bo mnie to czeka i nie wiem jak sobie z tym poradzić?
zazwyczaj nabial ewentualnie cos z rozna nie bylo kiedy. zaraz powoli zmykam

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 01:43   #2794
nikamo36
Zadomowienie

Cytat:
zazwyczaj nabial ewentualnie cos z rozna nie bylo kiedy. zaraz powoli zmykam
Dzięki za odp.Może zrobie coś na zapas w domu,2 godz.lada moment więc spokojnej nocy,dużych spadków i DOBRANOC
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Cel III-70kg(wg.testu Dukana)
nikamo36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 06:26   #2795
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

Cześć chudzielce

jak mi się nie chce ! jej... od 8 do 17 dziś zajęcia mam
nie lubię czwartków

ale jutro woooolne wybieram się z kumpelą do Second Handów ;p może upoluję coś ślicznego

póki co zabieram się na śniadanie, P dziś spowrotem, kurczaczek się rozmrozi do wieczorka... i będzie pycha mięsko

mam ochotę się zważyć, ale nie mam wagi tu, na szczęście okupowałabym ją codziennie rano, a tak mam spokój
Stary 2011-04-14, 07:02   #2796
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

dzień dobry chudziunki!!

u mnie spadek -0,7 ale 0,2 było wzrostu więc 0.5 super
teraz kawka

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 08:32   #2797
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna8924 Pokaż wiadomość
HEJ DZIEWCZYNY!!! ALE SIĘ DZIS ZDENERWOWAŁAM,BYŁAM NA ZAKUPACH(PIERWSZYCH OD ROZPOCZECIA DIETY) I CO I MÓJ ROZMIAR SIE NIE ZMIENIŁ CZYLI MARYNARKA ROZMIAR 46 MASAKRA CHYBA SIĘ ZASTRZELE,TYM BARDZIEJ ŻE CHUDNĘ U GÓRY,A PUPA I UDA STOJĄ W MIEJSCU,DOROBIŁAM SIE TYLKO WCIĘCIA W TALII
może zaniżona rozmiarówka była? to też się zdarza jeśli schudłaś 14 kg to NIEREALNE, że nie widać! zwłaszcza, że mówisz ile cm straciłaś! głowa do góry!
Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Ah, jak się kąpałam z moją kicią (nie, nie mówięo TŻ) to biedak się ześlizgnął z umywalki i wpadł do wanny. Na szczęście szybko się wybił z dna i mnie nie zdrapał jak ostatnio... Stary kot a taki ciekawski wszystkiego. Najśmieszniej jest jak się nam przygląda... no wiecie kiedy

Cytat:
Kochana zaczynałam z 116kg,II fazę mam skończyć 23.12.2011r.-MASAKRA,dzień przed Wigilią więc nie wiem co będzie ze świetami.
nie chcę Cię martwić, ale przeważnie troche dłużej się Duka,niż test pokazał
Cytat:
Napisane przez extravagance86 Pokaż wiadomość
dzień dobry chudziunki!!

u mnie spadek -0,7 ale 0,2 było wzrostu więc 0.5 super
teraz kawka
jaki wynik! ile Ty już kochana masz na koncie?!

dzień dobry również! u mnie spektakularny spadek -0,1 kg:P no cóż, haha, mało mięsa było, ale ważne że tendencja w dół!
Stary 2011-04-14, 08:34   #2798
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
może zaniżona rozmiarówka była? to też się zdarza jeśli schudłaś 14 kg to NIEREALNE, że nie widać! zwłaszcza, że mówisz ile cm straciłaś! głowa do góry!

nie chcę Cię martwić, ale przeważnie troche dłużej się Duka,niż test pokazał

jaki wynik! ile Ty już kochana masz na koncie?!

dzień dobry również! u mnie spektakularny spadek -0,1 kg:P no cóż, haha, mało mięsa było, ale ważne że tendencja w dół!

-14,8 20 kwietnia będą 3 miesiące

Stary 2011-04-14, 08:40   #2799
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez extravagance86 Pokaż wiadomość
-14,8 20 kwietnia będą 3 miesiące
super, lecisz b.szybko
Stary 2011-04-14, 08:43   #2800
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Ja mam dzisiaj wzrost o 0,4 niestety. Nie wiem w sumie czemu po warzywach tak Zawsze jest? I czy to zleci czy znowu będę miała błędne koło?? Już nie mam humoru wiedziałam ,że tak będzie, mało wzrost a drażni
Blondyna20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 08:46   #2801
pysia222
Zakorzenienie

Hej laseczki

GRATULUJE wszystkich spadkow

Ja dzisiaj ostatni dzien do szkoly i mamy 2 tyg: WAKACJI
Dzisiaj ostatni dzien i przez 2 tyg. nie bede widziala zadnych dzieciakow - jak ja tego potrzebuje
Stary 2011-04-14, 08:46   #2802
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blondyna20 Pokaż wiadomość
Ja mam dzisiaj wzrost o 0,4 niestety. Nie wiem w sumie czemu po warzywach tak Zawsze jest? I czy to zleci czy znowu będę miała błędne koło?? Już nie mam humoru wiedziałam ,że tak będzie, mało wzrost a drażni
jedząc warzywa nasz organizm ma tendencję do zatrzymywania wody, która też waży. więc to tylko WODA. niemożliwe jest przytycie na tej diecie, ponieważ żeby przytyć kg tłuszczu ,trzeba mieć nadwyżkę kalorii ok. 7000 kcal. więc musiałabyś zjeść jakieś 5000 kcal wczoraj, żeby "przytyć" 0,4kg. a to niemożliwe:P więc to tylko woda,która spadnie na dniach P, które odwadniają. I zleci oczywiście.

(śmieją się ze mnie, że ja z tą wodą zawsze...ale tak jest! a sama na dniach PW "tyję" ponad 1kg;P) więc nie marudzić!
Stary 2011-04-14, 08:55   #2803
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
jedząc warzywa nasz organizm ma tendencję do zatrzymywania wody, która też waży. więc to tylko WODA. niemożliwe jest przytycie na tej diecie, ponieważ żeby przytyć kg tłuszczu ,trzeba mieć nadwyżkę kalorii ok. 7000 kcal. więc musiałabyś zjeść jakieś 5000 kcal wczoraj, żeby "przytyć" 0,4kg. a to niemożliwe:P więc to tylko woda,która spadnie na dniach P, które odwadniają. I zleci oczywiście.

(śmieją się ze mnie, że ja z tą wodą zawsze...ale tak jest! a sama na dniach PW "tyję" ponad 1kg;P) więc nie marudzić!
Nie no wczoraj nie zjadłam tyle, czułam się wzdęta to wiem,że woda bo moja waga teoretycznie waży mi poziom tłuszczu i wody. Tłuszcz mi nie wzrósł ale...boję się tylko tego aby nie było tak,że dzisiaj na plusie 0,4 a jutro będzie minus 0,4 i będę wychodziła na zero Koleżanka z pracy mi mówiła,że na nią właśnie ten system 1/1 nie działał i robiła 5/5 wtedy dużo schudła, zobaczę jak będzie u mnie. Musiałoby mi więcej spaść po P niż 0,4 a to raczej wątpliwe
Stary 2011-04-14, 09:03   #2804
Agus140188
Rozeznanie

Dzień dobry Chudziny moje W kochane!!!!
Wreszcie się trochę ogarnęłam, aby tu do Was zajrzeć na momencik
Uczelnia mnie wzywa, ehhhhhhhh ale dziś chcę zapolować na Tesco, bo od dziś mają w promocji ten intrygujący twaróg o którym Wam pisałam President LEKKI, okropnie ciekawa jestem składu.
Wiecie co? Znalazłam w moim osiedlowym markecie ogłoszenie "Sklep zatrudni w ramach OHP osoby uczące się". A przecież mam zamiar szukać pracy... tylko nie wiem co oznacza to "w ramach OHP", zna się może któraś???
No i tak trochę dygam też bo przecież nigdy na kasie nie pracowałam, nie mam o tym zielonego pojęcia.

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Nie no wczoraj nie zjadłam tyle, czułam się wzdęta to wiem,że woda bo moja waga teoretycznie waży mi poziom tłuszczu i wody. Tłuszcz mi nie wzrósł ale...boję się tylko tego aby nie było tak,że dzisiaj na plusie 0,4 a jutro będzie minus 0,4 i będę wychodziła na zero Koleżanka z pracy mi mówiła,że na nią właśnie ten system 1/1 nie działał i robiła 5/5 wtedy dużo schudła, zobaczę jak będzie u mnie. Musiałoby mi więcej spaść po P niż 0,4 a to raczej wątpliwe
Z tego co pamiętam, niedawno przeszłaś na II fazę i moim skromnym zdaniem organizm może się teraz troszkę buntować, daj mu chwilkę czasu i czekaj cierpliwie dukając
Stary 2011-04-14, 09:06   #2805
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
poczekaj i zobacz, jeśli tak faktyccznie będzie to zmień tryb, ja idę 5/5 i "tyję" sobie sukcesywnie przez 5 dni P, czasem nawet 1,5kg, a potem na P spada mi np. 2,5 czyli bilans -1kg przez 10dni. więc jest możliwe, że na P spadnie Ci więcej niż przybrało na PW, bo woda sobie robi takie fale (wzrasta,spada...) a tłuszcz swoją drogą powolutku spada. jakby co to zmień tryb

powodzenia
Stary 2011-04-14, 09:08   #2806
marikamb
Raczkowanie

GG do marikamb

Witam ślicznotki!!

Zdrowotnie u mnie bez zmian dalej czuję się fatalnie,niestety lekarka przyjęłaby mnie dopiero we wtorek, trochę to późno;/ Niestety gorączka 38,2,ale na zajęcia trzeba iść, bo sprawdzają u mnie obecność jak w podstawówce, nawet na wykładach!!!!!!!!

Ale na szczęście humor troszkę mam lepszy, bo stanęłam na wadze a tam spadek -0,2,więc od początku diety straciłam równe 10kg;]
muszę zrobić sobie jakieś nowe zdjęcia żebym mogła się tak na spokojnie pooglądać

Kochane życzę Wam miłego i mimo wszystko ciepłego dnia
marikamb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 09:11   #2807
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marikamb Pokaż wiadomość
Witam ślicznotki!!

Zdrowotnie u mnie bez zmian dalej czuję się fatalnie,niestety lekarka przyjęłaby mnie dopiero we wtorek, trochę to późno;/ Niestety gorączka 38,2,ale na zajęcia trzeba iść, bo sprawdzają u mnie obecność jak w podstawówce, nawet na wykładach!!!!!!!!

Ale na szczęście humor troszkę mam lepszy, bo stanęłam na wadze a tam spadek -0,2,więc od początku diety straciłam równe 10kg;]
muszę zrobić sobie jakieś nowe zdjęcia żebym mogła się tak na spokojnie pooglądać

Kochane życzę Wam miłego i mimo wszystko ciepłego dnia
zdrowiej nam kochana i powodzenia na uczelni! (gdzie studiujesz,ze tak sprawdzaja obecnosci?;/ u mnie to nie do pomyslenia na wykladach - czasem-owszem, ale bez wyraźnej przyczyny,ani kary, ani profity;P)

ja też lecę na zajęcia miłego dnia! będę potem
Stary 2011-04-14, 09:13   #2808
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Uczelnia mnie wzywa, ehhhhhhhh ale dziś chcę zapolować na Tesco, bo od dziś mają w promocji ten intrygujący twaróg o którym Wam pisałam President LEKKI, okropnie ciekawa jestem składu.
Wiecie co? Znalazłam w moim osiedlowym markecie ogłoszenie "Sklep zatrudni w ramach OHP osoby uczące się". A przecież mam zamiar szukać pracy... tylko nie wiem co oznacza to "w ramach OHP", zna się może któraś???
No i tak trochę dygam też bo przecież nigdy na kasie nie pracowałam, nie mam o tym zielonego pojęcia.

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Z tego co pamiętam, niedawno przeszłaś na II fazę i moim skromnym zdaniem organizm może się teraz troszkę buntować, daj mu chwilkę czasu i czekaj cierpliwie dukając
No niedawno ale po ostatnich pw nie tyłam no nie wiem zobaczymy jak będzie po P. Ehh
Cytat:
poczekaj i zobacz, jeśli tak faktyccznie będzie to zmień tryb, ja idę 5/5 i "tyję" sobie sukcesywnie przez 5 dni P, czasem nawet 1,5kg, a potem na P spada mi np. 2,5 czyli bilans -1kg przez 10dni. więc jest możliwe, że na P spadnie Ci więcej niż przybrało na PW, bo woda sobie robi takie fale (wzrasta,spada...) a tłuszcz swoją drogą powolutku spada. jakby co to zmień tryb

powodzenia
W takim razie zobaczę jak będzie po P. Ja jestem nauczona,że za przeproszeniem chodzę do kibelka 2 razy na dzień a tutaj raz na dwa dni Jem otręby ale nic nie dają, zaraz zrobię sobie kawę to może mnie pogoni
Oby bilans był jakkolwiek ujemny to już będzie dobrze, ale nie gdybam zobaczę jutro jak nie będzie spadku na minusie to zmienię raczej tryb.
Stary 2011-04-14, 09:15   #2809
marikamb
Raczkowanie

GG do marikamb

Cytat:
zdrowiej nam kochana i powodzenia na uczelni! (gdzie studiujesz,ze tak sprawdzaja obecnosci?;/ u mnie to nie do pomyslenia na wykladach - czasem-owszem, ale bez wyraźnej przyczyny,ani kary, ani profity;P)

ja też lecę na zajęcia miłego dnia! będę potem
Na uniwerku, to chyba zależy od kierunku też, u mnie na marnej filologii gdzie jest garstka osób, wykładowcy strasznie tego pilnują niestety
marikamb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 09:36   #2810
krolewna1986
Wtajemniczenie

http://dukan.blox.pl/2011/04/Sernik-...istaKomentarzy
dziewczynki robiłyście nowe ciasto limonkowe?
ciekawa jestem na jaką formę, bo mam straszną ochotę

Juliś 

Aniołek[*]30tc
krolewna1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 09:39   #2811
Agus140188
Rozeznanie

Zajrzę do Was wieczorkiem a teraz- uczelnio nadchodzę!
Stary 2011-04-14, 09:44   #2812
basia_ww
Zakorzenienie

witam chudzinki

ja dziś wstałam w dobrym nastroju nawet pogoda mi go nie zepsuła nawet jak wyjrzałam za okno

no waga powinna mnie dziś zdołować na maxa - ale też nie dała rady - bo tłumaczę sobie to jak WY - że to tylko woda , choć ogrom tej wody bo + 1,30 kg - można się załamać ale po wczorajszym moim obżarstwie - PIZZA dukanowa (cała), za dużo wczoraj zjadłam otrąb - tak sobie to tłumaczę - ale jak jutro zobaczę jak to spadnie to będę zadowolona a jak nie to nie będę już mojej wagi straszyć tylko ja wywalę przez okno
no a od soboty P więc już na pewno będzie spadek

gratuluje Wam wszystkim spadków
i życzę miłego dzionka
no i wreszcie biorę się za pracę
basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 09:48   #2813
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
witam chudzinki

ja dziś wstałam w dobrym nastroju nawet pogoda mi go nie zepsuła nawet jak wyjrzałam za okno

no waga powinna mnie dziś zdołować na maxa - ale też nie dała rady - bo tłumaczę sobie to jak WY - że to tylko woda , choć ogrom tej wody bo + 1,30 kg - można się załamać ale po wczorajszym moim obżarstwie - PIZZA dukanowa (cała), za dużo wczoraj zjadłam otrąb - tak sobie to tłumaczę - ale jak jutro zobaczę jak to spadnie to będę zadowolona a jak nie to nie będę już mojej wagi straszyć tylko ja wywalę przez okno
no a od soboty P więc już na pewno będzie spadek

gratuluje Wam wszystkim spadków
i życzę miłego dzionka
no i wreszcie biorę się za pracę
Przynajmniej nie jestem sama Też mam nadzieję,że jutro spadnie, wstałam już ze złym humorem ale próbuję go przestawić aby nie uzależniać dnia i humoru od mojej wagi.
Stary 2011-04-14, 09:52   #2814
basia_ww
Zakorzenienie

Cytat:
Przynajmniej nie jestem sama Też mam nadzieję,że jutro spadnie, wstałam już ze złym humorem ale próbuję go przestawić aby nie uzależniać dnia i humoru od mojej wagi.
Poprawiamy sobie humor nie dołujemy się jutro bedzie lepiej
Waga nie może nam psuć humoru bo zwariujemy
Tyle że Ty jesteś na początku drogi - a ja już na końcu - i moja waga już coraz toporniej spada bo organizm nie chce się pozbyć reszty swojego kochanego tłuszczyku, ale ja i tak mu pokażę kto tu jest silniejszy i kto osiągnie swój cel
No a ja dążę do takiej wagi jak Ty masz wyjściową - więc i tak już Ci zazdroszczę

Edytowane przez basia_ww
Czas edycji: 2011-04-14 o 09:53
Stary 2011-04-14, 09:59   #2815
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
Poprawiamy sobie humor nie dołujemy się jutro bedzie lepiej
Waga nie może nam psuć humoru bo zwariujemy
Tyle że Ty jesteś na początku drogi - a ja już na końcu - i moja waga już coraz toporniej spada bo organizm nie chce się pozbyć reszty swojego kochanego tłuszczyku, ale ja i tak mu pokażę kto tu jest silniejszy i kto osiągnie swój cel
No a ja dążę do takiej wagi jak Ty masz wyjściową - więc i tak już Ci zazdroszczę
Moja wyjściowa była większa Ja mam wyjściową podaną po całej pierwszej fazie Tak mi lepiej wcześniej nie chciałam się dołować
Poza tym Ty masz zapewne dużo więcej wzrostu więc to bez porównania
No masz rację na końcu jest najgorzej aczkolwiek mój organizm też cosik się buntuje za dużo w życiu diet już miałam i dlatego ale ostatnimi czasy się objadałam więc jestem dobrej myśli Coś ruszyć musi
Ja zazdroszczę Tobie, bo jesteś tak blisko upragnionej wagi
Stary 2011-04-14, 10:13   #2816
basia_ww
Zakorzenienie

Cytat:
Moja wyjściowa była większa Ja mam wyjściową podaną po całej pierwszej fazie Tak mi lepiej wcześniej nie chciałam się dołować
Poza tym Ty masz zapewne dużo więcej wzrostu więc to bez porównania
No masz rację na końcu jest najgorzej aczkolwiek mój organizm też cosik się buntuje za dużo w życiu diet już miałam i dlatego ale ostatnimi czasy się objadałam więc jestem dobrej myśli Coś ruszyć musi
Ja zazdroszczę Tobie, bo jesteś tak blisko upragnionej wagi
Tak blisko a jednak tak daleko - gdybyś wiedziała ile ja diet przerobiłam sama byś nie uwierzyła, plus jedna ciąża, plus siedząca praca - i taki efekt, że tylko Dukan skutkuje i że sobie dukam, ale mam nadzieję że bedzie dobrze i tę końcówkę też przeżyje i doczekam upragnionych 58 kg
a wzrostu mam więcej niż Ty
Stary 2011-04-14, 10:15   #2817
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość

OHP to ochotniczy hufiec pracy ;] czyli poszukuja mlodych osob do roznego rodzaju prac,zazwyczaj za mniejsza kase niz "dorosli" ida.

witam z rana
dzis nie weszlam na wage.... moj @ gdzies sie zapodzial a wrost pewnie zostal, zastanawiam sie nad zmiana trybu,bo moze rzeczywiscie 1/1 zle zaczal na mnie dzialac :P
gratuluje spadkow-dajcie mi troche
a wzrosty przepedzamy
milego dzionka

są ważniejsze sprawy w życu niż odchudzanie

http://s1.suwaczek.com/20121020580114.png
modliszka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 10:25   #2818
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Hejka Laseczki

Mam nadzieje ze od dzis zawitam do Was na dobre
Ogarnelam sie lekko po tym ostatnim zamieszaniu ...a teraz ogarniam dom i wszystko inne heheh
Moja waga nie zmienna...czasem spadnie o 20-30 dag potem znowu o to wzrosnie i tak wkółko...
ale nie rusza mnie to, ciesze sie z tego co juz osiagnelam i to dla mnie wielki sukces, poczekam do swiat a jesli sytuacja sie nie zmieni to przechodze na III faze

No ale widze ze Wy dalej uparcie lecicie w dol z waga...hehe

Pandzia Kochana wielkie Gratulacje!!!!!
Extravagance tez jest sie juz czym pochwalic...Superrr - gratulacje
Tchnienie...:roz a:

Wiecie co jestem z nas dumna! od poczatku trzymamy sie razem i nie ustajemy w boju...

Dzis mam 100 dni z Dukanem!!!!!!!!!

Faza II - trwa...

BYŁO: 97,2 KG
JEST: 73,8KG
BĘDZIE: 65 KG
Nadiia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 10:31   #2819
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Napisane przez Nadiia24 Pokaż wiadomość
Hejka Laseczki

Mam nadzieje ze od dzis zawitam do Was na dobre
Ogarnelam sie lekko po tym ostatnim zamieszaniu ...a teraz ogarniam dom i wszystko inne heheh
Moja waga nie zmienna...czasem spadnie o 20-30 dag potem znowu o to wzrosnie i tak wkółko...
ale nie rusza mnie to, ciesze sie z tego co juz osiagnelam i to dla mnie wielki sukces, poczekam do swiat a jesli sytuacja sie nie zmieni to przechodze na III faze

No ale widze ze Wy dalej uparcie lecicie w dol z waga...hehe

Pandzia Kochana wielkie Gratulacje!!!!!
Extravagance tez jest sie juz czym pochwalic...Superrr - gratulacje
Tchnienie...:roz a:

Wiecie co jestem z nas dumna! od poczatku trzymamy sie razem i nie ustajemy w boju...

Dzis mam 100 dni z Dukanem!!!!!!!!!

Ja też jestem z nas wszytskich dumna, bo wspieramy się nawzajem i to dodaje nam sił..

Stary 2011-04-14, 10:35   #2820
anita9005
Rozeznanie

Cytat:
awatarek to stara fota hi hi

wiecie ja chyba na zaparacia bede jadla jablko i kij niech sie dzieje co chce, bo dzis to mam brzuch jak 9 miesiacu ciazy taki wydety

hm , a siemie lniane nie pomaga?

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Taka kasa na 16 dni to norma-wszystko drożeje,zwłaszcza mięso,trochę małe to menu ale jak kto może wszamać
dzięki za info naprawdę myślałam ,że przesadzam

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:
no kasy to idzie na tej diecie masakrycznie w huk nie wiadomo gdzie juz kupowac zeby taniej.
kurcze to widzę ,że wszystkie mamy ten sam problem , a już myślałam ,że macie jakieś sposoby by wydawać mniej
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości