|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania
ja bym nie odpuściła!! to ci się należy!! to kuźwa pieniądze!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Konto usunięte
|
Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania
kurde, ale się zezłościłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Wtajemniczenie
|
kochana musi Ci wypłacić... przecież to podchodzi chyba pod paragraf kodeksu pracy...
#4324 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- o kurde... no to gorzej ![]() Kochana, ja bym na Twoim miejscu zrezygnowała tej pracy... jesteś ewidentnie wykorzystywana i nie masz czasu na swoje sprawy... ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
Zakorzenienie
|
obawiam się, że ten szefunio może cię zrobić w bambuko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Konto usunięte
|
No. To mam com chciała.
![]() Przez chwilę myślałam że moja matka jest moją MATKĄ a nie wrogiem i pożaliłam jej się że muszę siedzieć do 18 a jutro mam kolosa. Co usłyszałam? - jak to, to jeszcze się nie uczyłam?! - jak zawalę rok to będzie moja wina - ona się zgodziła na tę pracę, ale tylko bo mówiłam że pogodzę ze studiami - mam rzucić pracę - jakie wczasy? Ona w d.upie moje wczasy, one są dla ludzi co mają pieniądze. Wakacje są dla uczących się. Ale jak się nie będę uczyć to będę miała g*wno nie wakacje. - jak dalej będę mieć takie podejście to oni przestaną mi dawać kasę na utrzymanie w Kato i wracam do domu - na koniec jak jej powiedziałam że już pożałowałam że jej to powiedziałam to wrzasnęła "dobra, dobra, zamknij się!" i rzuciła słuchawką . Mam ochotę zniszczyć coś w promieniu najbliższych 2 m ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4331 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4333 |
Wtajemniczenie
|
paollino,
nie popieram sposobu zachowania Twojej mamy, ale jednak ma ona trochę racji. Skoro zgodziła się na pracę pod warunkiem, że pogodzisz ją ze studiami, a Ty jej narzekasz, że nie możesz się uczyć do kolokwium bo pracujesz, to to nie wygląda dobrze. Poza tym wiedząc, że masz pracę faktycznie powinnaś zacząć się uczyć wcześniej niż dzień przed. Przykro mi, że Ci to piszę, ale może powinnaś zrezygnować z pracy? Albo poszukać czegoś np. tylko na weekendy? Ja tak pracuję - jako hostessa. I to spokojnie można pogodzić ze studiami. Mam nadzieję, że się nie obrazisz i nie zezłościsz za te słowa. Trzymam kciuki, żeby Ci się ułożyło.
![]() |
#4334 |
Wtajemniczenie
|
Jak nie masz umowy kochanie to faktycznie
![]()
Czasem trzeba podpalić cały świat, by w kimś zabłysnął płomień... Edytowane przez honeyasik86 Czas edycji: 2011-04-14 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Wtajemniczenie
|
paollino, zgadzam się z Praan... na Twoim miejscu pomyślałabym z chłopakiem o jakiejś alternatywie jeśli chodzi o wakacje. może zacznij pracę jak skończysz sesję? w pełnym wymiarze godzinowym przez miesiąc powinno Ci się udać zarobić na wypad... pisałaś (chyba dobrze pamiętam), że chcielibyście pojechać na wakacje nad morze - kolejna opcja to po prostu pojechać nad morze na całe wakacje i tam się gdzieś zahaczyć, znaleźć jakąś pracę...
jak pracowałam w Gdańsku, pracy szukałam chyba z 3 dni, a w całe wakacje zarobiłam tyle, żeby się utrzymać w Poznaniu (włącznie z licznymi wyjściami na piwo, ciuchami i dosyć drogim mieszkaniem) od października do końca grudnia... jestem przekonana, że coś wymyślisz ![]() po ćwiczonkach, zaraz zjem obiadek i się trochę poobijam ![]() *a i zapomniałam - następnym razem postaraj się znaleźć pracę na umowę, bo jeśli nie pracujesz na czarno dla znajomych sama widzisz jakie to ma konsekwencje... a tak później masz zwroty, zawsze możesz sobie wpisać w Cv (pracy na czarno raczej się nie powinno)...
64....61.5.....53kg Edytowane przez OkoPani Czas edycji: 2011-04-14 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4336 |
Zakorzenienie
|
wsunęłąm na obiad pół garnka budyniu z owsianką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4337 | |
Zakorzenienie
|
paollino
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
![]() a co to za obiad? ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4340 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny na weekendy nie mogę, bo wtedy daję korepetycje dzieciom.
![]() na kolokwium UCZYŁAM SIĘ tylko moja mama założyła sobie że nie, to nie są fakty, a jej domysły. A ja chciałam się tylko pożalić że w pracy mnie dziś przytrzymują dłużej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Zakorzenienie
|
nio ale nie mam czasu na nic innego. dziecko dziś daje w tyłek;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Zakorzenienie
|
Witajcie,
ja siedzę przy kawie i mniej więcej przejrzałam Wasze wiadomości, ale do nich zaraz się odniosę. Maleńka, zmieniłaś numer tel? masz wyłączony czy cuś? Wysłałam Ci z rańca życzenia i do tej pory nie dostałam raportu ![]() Przepiszę jej słowo w słowo z sms'ów: "Witaj Kochana! Zdrowia i szczęścia, poradzenia sobie jak najszybciej i jak najlepiej z problemami, znalezienia osoby, która co dzień będzie Cię przytulać na powitanie i pożegnanie dnia i którą szczęśliwie pokochasz ze wzajemnością i powrócenia do nauki, zrealizowania marzeń i zadowolenia z życia! ![]() Paoll ![]() tak mi przykro... ![]() i naprawdę musisz rzucić tę pracę w cholerę... tylko jak tu to zrobić, skoro nie można znaleźć innej... ehhhh... ![]() dobrze, że masz TŻ, z którym możesz o tym porozmawiać ![]() Co do mnie: tu nie chodzi tylko o diete i mój wygląd czy taką 'ambiwalencyjną' niechęć do obcowania z ludźmi. To był swego rodzaju przykład. Ehmmm, ja nie umiem tego nazwać, samej opisanej wczoraj kwestii, a co dopiero reszty. Zresztą, ja tak naprawdę nie potrafię o sobie mówić.
#4343 |
Wtajemniczenie
|
Maleńka ja zyczę Ci wszystkiego, czego Ty sobie życzyłaś, a więc: abyś wzięła się za siebie psychicznie, byś nie dała diecie sobą rządzić. Żebyś zawsze miała zawsze dobry nastrój i zrozumiała, że waga to nie wszystko. Bo liczy się to co w środku.... ![]() Z moją dietą, jak i postanowieniami to ostatnio tak jak i Was, czyli ŹLE! Bardzo ŹLE! ![]() Paoll porozglądaj się za inną pracą, a mamusię musisz czasami zrozumieć, napewno martwi się o Ciebie i o to, że praca wpłynie negatywnie na Twoją naukę. Ja wiem, że sobie poradzisz ze wszystkim, boś zdolna ![]()
#4344 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() no nic, trudno, zdarza się...
#4345 |
Zadomowienie
|
1oo laaaaat, 1oo laat niech żyje żyje Naaam Malenkaa nasza kochana!
![]() Malenkaa! Życzę Ci wszystkiego co najlepsze! Zdrówka i dobrego samopoczucia przede wszystkim ![]() ![]() ![]() ![]()
#4346 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Żona Idealna :)
|
hejo
![]() życzenia już składałam przez tel więc nie bedę się rozpisywać ![]() Paoll mi się wydaję, że powinnaś znaleźć pracę chociaż na zlecenie, bez umowy można pracować u znajomego, bo z obcymi różnie bywa ![]() na zlecenie chodzisz do pracy wtedy kiedy Ci pasuje i zwykle lepsze stawki są.. a ta praca jak dla mnie nie ma sensu.. ![]() Paula podziel się tym spaghetti ![]() ![]() Heroinko główka do góry ![]() ![]() po długich przemyśleniach i rozmowach z kim trzeba jest nieco lepiej.. i znów wierzę, że wsio będzie dobrze ![]() dzisiejsze menu: I śn: ciemna bułka z sałatą, pomidorem i serem + herbata II śn: lody ![]() ![]() obiad: schabowy, ziemniaczki i surówka fibella kolacja: tost z serem i cebulka. może nie jest to super menu ale czasem można zjeść coś inszego niż dietowe jedzenie, a co!! ![]() dziś ćwiczyłam ok 40 min.. i zastanawiam się czy biegać.. jutro wstaję o 3,30 do pracy.. w sobote i niedziele też pracuję to może lepiej pobiegać od poniedziałku, bo w pracy i tak się nalatam.. Jak sadzicie??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4348 |
Zakorzenienie
|
Maleńka wszystkiego naj, naj, najlepszego! Abyś jak najszybciej zrozumiała jaka jesteś wspaniała i poradziła sobie ze swoi życiem!
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Paoll współczuje podejścia mamy i tego jak z Tobą rozmawiała. Nie powinna była w taki sposób tego załatwiać, ale fakt, że zgadzam się z Praan, że skoro rodzice jednak dają Ci pieniądze na studia, to nie w porządku wobec nich byłoby je zawalić. A praca też szemrana jak widzę. Rzuć ją i ewentualnie znajdź inną, albo poczekaj do wakacji i wtedy idź do niej w pełnym wymiarze na te dwa miesiące, a we wrześniu wyjedź z TŻ. Przez pracę pewnie teraz też się nieco zaniedbujecie, nie ma sensu teraz się zaniedbywać, żeby na wakacje wspólnie jechać. A on pracuje, studiuje? |
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, łatwo się mówi : idź w wakacje do pracy w pełnym wymiarze.
JAK BOGA KOCHAM W TAMTE WAKACJE NIE ZNALAZŁAM NIC. A dziennie wysyłałam po 10 CV już od czerwca. Hostessowanie oznacza pieniądze z miesięcznym ponad opóźnieniem. A zlecenia też nie zawsze są. Szef jest moim znajomym, tylko... no właśnie on sobie tak trochę bimba i tyle. Nie zawsze znajomy = fair. ![]() Z TŻem się akurat nie zaniedbujemy, bo on po pracy wpada do mnie do pubu i siedzi do końca mojej zmiany a potem spacerem wraca ze mną. Widzimy się prawie codziennie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.