![]() |
#1831 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
a jakos takos nie idzie
![]() Lorcia - ale zes sie rozpisala, duzo jak na ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1832 |
Zakorzenienie
|
to ja tez cos napisze
![]() mam dzisaj "zmuła totalnego" wprawdzie, zdołałam zrobić wiele rzeczy takich jak : umycie okien, pranie,zakupy, obiad dwudaniowy,wyslanie kartek swiatecznych, opieprzenie siostry ...... to nadal czuje sie zmulona ![]() nawet glowa mnie troche bolala zastanawiam sie czy nie odpuscic sobie dzis sztangi, chociaz wkladajac dzis swoje dzinsy nie czulam sie w nich tak konfortowo jak kiedys ![]() mam kilka wymowek, aby nie pojsc a)jestem zmulona b) nadal meczy mnie ten cholerny kaszel c) napracowalam sie dzis jak nigdy ![]() ![]() d) w sumie grzeczna dzis bylam i staralam sie byc mila dla ludzi ![]() ![]() co jeszcze .... wydaje mi sie, ze mi rosnie drugi podbrodek ![]() a na obiad byla ryba (coley - polecam, pyszna i tania - kg swizej rybki Pand 6,5 ![]() i zupa grzybowa ........ no to juz bedzie tego mojego marudznie pa ![]() aaaa kupilam spodnice bez mierzenia ... wydaje mi sie,ze powinna byc na mnie dobra (jeszcze nie wyciagnelam z torby ![]() ![]() ![]()
#1833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1834 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- update spodnica git ![]() chociaz moglaby byc troche luzniejsza w pasie ide na sztange ![]() pa
![]() |
#1835 |
Zakorzenienie
|
było lato nie ma lata
![]() Byłam u fryzjera ![]() ![]() musiałam podziękować, co by Z. nie zaszkodziło... ale teraz to bym nie pogardziła ![]() szien jakieś newsy ? kofi na zmulenie nowa spódnicai sztanga świetny sposób ![]()
#1836 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
sztanga poczeka do piatku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1837 |
Zakorzenienie
|
bry!
#1838 |
Zakorzenienie
|
bry!
co tak wcześno ![]() to ja tez witam z kawa ..... tyle, ze jak tak dalej pojdzie to bedziemy musialy zmienic nazwe watku .... na "jak sie dzis witamy" ![]()
#1839 |
Konto usunięte
|
Bry
![]() Pogoda poscielowa, nic tylko w lozku z ksiazka caly dzien przelezec ![]() Wracajac do filmow, polecam jeszcze Into the Wild ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1840 |
Zakorzenienie
|
ano tak wstajé, gdy do pracy muszé
![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2635706 1]Bry ![]() Pogoda poscielowa, nic tylko w lozku z ksiazka caly dzien przelezec ![]() [/QUOTE] Moona ale kusisz ![]() ![]()
#1841 |
Zadomowienie
|
bry!
w Pl też pogoda do upy, zimno i pada. idę coś zjeść na pocieszenie ![]() miłego dnia babencje! Into the wild oglądałam, ciekawy i muzyka świetna (Eddie Vedder ![]()
![]() |
#1842 | |
Zadomowienie
|
Co wy o 5 rano wstajecie ze takie fikusne kawy szykujecie
![]() Nie dokazuj mala ![]() Ty sie ciesz ze ja sie nie rozgaduje. Na drugi raz ci szczegolowo streszcze ten artykul i kilka pozostalych ![]() ![]() Cytat:
![]() Gdzie taki fryzjer z likierem ![]() Mnie ostatnio u fryzjera zaatakowal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kofi moze ty za duzo pakujesz dlatego spodnie sie robia ciasne ![]() ![]() Mialam popracowac z domu ale mi sie zapomnialo ladowarki z pracy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do mojego "pakowania" - to pewnie i racja ![]() wlasnie czytam i czytam ..... i chyba za malo jem :/ wszytskiego ![]() ja normalnie zwariuje ze soba zaraz !!!!
![]() |
#1844 |
Zakorzenienie
|
o jakiej brzydkiej pogodzie i zimnie mówicie?
![]() prania dwa juz zrobiłam, Lorinda w pacy, prania na kornwalijskiej wsi nie wiesza to i słonecznie u mnie ![]() ![]() Co wy za dziwaczne kawy tu serwujecie? najlepsza czarna, fusiasta i to z dolewka, w szklance z uchwytem ![]() ![]() zdjęcie zapożyczone ze strony www.digart.pl ***** little ola gdzie ty czas znajdujesz na siedzenie na internecie przed praca? System benefitow dziwnie tutaj działa, nigdy go do konca nie rozumialam, no bo jak moze sie nie oplacac pracowanie w ogole nad pracowaniem choc troche? (czytam to zdanie i staram sie znalezc jego sens ![]() ![]() **** Kofii znasz moje zdanie: jeśc, jesc i jesc co tylko chce sie, byle zbilansowane bylo. Na obiadek mało weglowodanow, wiec moze wieczorem napoleonke upieke? ![]() BTW Kofii znasz jakiś inny aparat oprocz Sony Nex 3 i nex 5 z szerokokatnym obiektywem ktory nie jest lustrzanka i jest maly? Slyszalas opinie nt tego aparatu?
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2011-04-14 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1845 |
Zadomowienie
|
lola double gin
![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2635706 1]Bry ![]() Pogoda poscielowa, nic tylko w lozku z ksiazka caly dzien przelezec ![]() Wracajac do filmow, polecam jeszcze Into the Wild ![]() Ja tez . Choc ciagle wkurzalo mnie czemu on na przyklad ryb nie probowal lowic ? ![]() no zimno jest...brrrr milego dnia!
#1846 |
Zakorzenienie
|
juz zrobilam liste zakupow
![]() zobaczym co z tego wyjdzie ![]() + FB mi nie dziala ![]()
#1847 |
Zakorzenienie
|
poranna kawa wedlug tatusia: siekiera zaparzona we wczorajszym kubku z dolewka kranowy zeby szybciej mozna bylo wypic bleee
dzin dobry, a najlepszy z tonikiem sera mi sie chce, takiego camemberta pieczonego albo piramidke chevreux z bagietka ![]() landlorka mnie rozbroila wczoraj. Opieprzyla TZ ktory dzwonil do niej zglaszajac niedzialajacy net ze nie zameldowalismy jej ze zamierzamy na weekend za granice wyjechac. Dawno go takiego furiackiego nie widzialam. To ja teraz mam o pozwolenie pytac jak chce gdzies jechac? Czasem sie zastanwaiam czy ja w jakies alternatywnej rzeczywistosci nie jestem. Przynajmniej sie usmialam. Urwalam komus bialego bza z ogrodka. Bo tak pieknie pachnial i galezie kladly sie na plot. Niezauwaza ze im jednej brak. Przynajmniej mi si epolski maj przypomnial. Stoi teraz na biureczkui pachnie (Niemka za to narzeka ze smierdzi wiec dzis przynajmniej bedzie sie trzymac z daleka )
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#1848 |
Zadomowienie
|
olka, nie do mnie pytanie co prawda, ale co nieco wiem na temat nexa bo o nim myśleliśmy. na necie opinie ma dość dobre, byliśmy pomacać w sklepie foto i nie podoba mi się że obiektyw jest ciężki a aparat malutki i jakieś to takie niestabilne. nawet sprzedawca odradził. bo za tą cenę możesz kupić coś lepszego z tej klasy aparatów. zresztą dla nas największym minusem jest to że obiektywy do nexa mają inny bagnet i pasują tylko do nexa. a czemu nie chcesz lustrzanki? za duża? bo za tą cenę możesz lustrzankę fajną kupić.
![]() |
#1849 |
Zakorzenienie
|
tak peorth, lustrzanki nie chce bo za duża, nie bawie sie w profesjonalne zdjęcia, chodzi mi o coś kompaktowego, co zmiesci mi sie w torebce. A tylko ten aparat ma szerokokatny obiektyw i jest maly, plus kreci dosyc dobre filmiki- z tego co widzialam na reklamie
![]() Ciekawe cyz mozna kupic aparat a potem oddac go do sklepu w ciagu miesiaca jesli nie spelni naszych oczekiwan ![]() Kofii i co wymodziłaś? ![]() Wiolqn do wiezienia cie zamkna ![]() ![]() Kurka paznokcie mi sie potwornie rozdwajaja ![]() ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2011-04-14 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1850 | ||||
Zakorzenienie
|
Ola
heheh ja, oprocz swojego sprzeta, na innych aparatach sie supelnie nie znam ![]() moj nie jest lustrzanka i ma obiektyw szerokokatny plusy sa takie, ze jest dosyc prorsty w obsludze, mozna pokmbinowac z ustawieniami i robi calkiem fajne zdjecia jesli wiesz jak ( ja nadal sie ucze ![]() minusem jest to ze jest doysc ciezki wg. mnie kupowanie lustrzanki przez ososby ktore o fotografii maja mdle pojecie, jest zupelnym wyrzucaniem pieniedzy w bloto! bo tu dochodzi nie tylko umiejetnosc oblugi takiego sprzetu, ale takze umiejetnosc czysczenia obiektywu oraz duzo cierpliwoaci ![]() znam takich smialkow, ktorzy zaryzykowali i kupili....... hym..... zdjecia jak ze zwyklego aparatu + na niektorych widac 2 czarne plamy ( kurz dostal sie do obiektywu przy zmianie jednego na drugi) moj brat (amator) kupil sobie teraz ten http://www.amazon.co.uk/Fujifilm-Fin...2775165&sr=8-2 i bron boze moj tz go do tego zakupu wcale nie namawial ![]() poprostu poszedl do sklepu,poogladal olympusy,nikony,sony..... i zakochal sie w fuji ![]() teraz jest jeszcze nowsza wersja HS20 http://fujifilmhs20exr.com/wp-conten...ntitled-12.jpg sama zdecydowalabym sie na ten, ale dla mnie dosyc duzym mankamentem jest to .... ze on jest na paluszki :/ ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
![]() zatem - polecalabym przyjrzec sie temu modelowihttp://www.canon.co.uk/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/PowerShot_A3300_IS/ Cytat:
Cytat:
5 posilkow dziennie zlozonych z poledwicy orzechow jogurtow natiralnych serkow wiejskich jaj slonecznika ryb kury schabu warzyw owocow ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#1851 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() poza tym sprawdz czemu puchniesz, czy to moze nie jest zatrzymanie wody w organizmie ![]() takiej paskudnej za oknem ![]() ![]() Cytat:
![]() **** Cytat:
![]() Cytat:
![]() [FONT=Georgia] Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1852 |
Zakorzenienie
|
smiej sie smiej pani madralinska
pogadamy za kilka miesiecy ![]()
#1853 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() masz na mysli to, ze zaglodzil sie na smierc?? to dlatego, ze ta trujaca roslina, ktora przez pomylke zjadl zaburzyla procesy trawienia i jego organizm byl niezdolny do trawienia, dlatego zmarl z glodu ![]() ja dzis ladnie zjadlam rano platki z mlekiem, potem lososia z grilla z tarta marchewka a teraz zazeram sie nutella prosto ze sloika, heh ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1854 |
Zakorzenienie
|
moona wiesz co mowia, ze jak masz zachciewajke to organizm ci daje znak ze tego mu najbardziej potrzeba. Nutella to by pod magnez podpadala nie?
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#1855 |
Zakorzenienie
|
a ja szprzatam lazienke i ✂✂✂✂✂✂✂ca dostaje
![]()
#1856 |
Zakorzenienie
|
o dżizusie Bakcyl, ja przeczytałam u ciebie do Kofii sprawdź czemu cuchniesz
![]() ![]() Kofii ja stosuje odzywke sally hansen taka rozowa, faktem jest ze jak sie 3 wartswy nalozy to nawet pekniety z boku paznokiec to nie haczy o nic i nei peka dalej... nigdy nie miałam problemu z paznokciami, wrecz byly twarde i rosly jak szalone, a teraz sa do ![]() ![]() ******** tescia na spacer puscilam. Wrocil spozniony po 45 minutach, zgubił sięa byl sie przejsc tylko po osiedlu ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2011-04-14 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1857 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#1858 |
Wtajemniczenie
|
jak narazie nic, czekamy na newsy od Tż'a social worker
![]() już mi od czekania siwe włosy rosną ![]() olka_222 co do aparatów fotograficznych to polcam: http://www.amazon.co.uk/Panasonic-Lu...2796780&sr=1-1 robi naprawdę świetne zdjęcia... w sumie poczytaj komentarze ----------------------------------------------- Mój Tż dostał się na uniwerek ![]() rok w Azji ![]()
#1859 |
Zakorzenienie
|
no cos ty, dziadek 70 lat telefonem nie umie sie obslugiwac
![]() EDIT Kofii jednak nei mozna oddac aparatu do sklepu. Pod jednym z aparatow w argosie byl taki dopisek Please note that this product is excluded from our 30 Day Money Back Guarantee. This does not affect your statutory rights. szien z tego co zauwazylam, nie robi zdjec panoramicznych i nei wiem czy dobrze doczytalam ale nie ma szerokokatnego obiektywu ![]() szien nie ma tego złego... ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2011-04-14 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1860 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiem tylko, że zdjęcia są ładne, czyste i nawet jak pstryknę zdjęcie mojemu głupiemu psu, który lata w kółko jak opętany to zdjęcie wychodzi nierozmazane wcześniej miałam fuji coś tam coś tam i z moimi trzęsącymi się dłońmi, zdjęcia wyglądały jakby były robione po pijaku ![]()
I'm so glamorous, I piss glitter! Edytowane przez szien Czas edycji: 2011-04-14 o 17:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.