|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27
Cytat:
szarą Emilkę - brook miałam a-e była dla mnie za duża i sprzedałam a Krysie mam tą beżową z pierwszego rzutu - chciałam ruda ale mam torebkę w podobnym kolorze to wziełam ta faktycznie gust podobny a w torebkach wrecz identyczny![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- witaj a czemuż to cieżki dzien??
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27
Cytat:
![]() A zapięcie jest uszkodzone, urwany jest taki cypelek czy jak to nazwać z prawej strony, dla porównania dodaję jeszcze fotki tego zapięcia z obu stron to będziecie widzieć o co chodzi. Nawet nie da się to wsunąć w tę dziurkę bo jest za krótkie i zaraz wychodzi spowrotem.
Edytowane przez moniuleczka Czas edycji: 2011-04-14 o 17:09 |
|
|
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co Ci?
wege www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu Edytowane przez CharLizZie Czas edycji: 2011-04-14 o 17:07 |
|
|
|
|
#2014 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nooo Brook trochę duża, ale ja ją lubię
|
|
|
|
|
#2015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
![]() jak ja się ciesze, że już nie mam styczności z wf-em:P ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Witaj ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- ona nawet nie tyle że za duża do mnie, tylko ja po prostu nie noszę już tylu rzeczy w torebce i denerowowało mnie szukanie np kluczy w niej bo była prawie pusta...
|
|
#2016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja niestety mam ale i tak rzadko ćwiczę
|
||
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
też trzymam kciuki żeby przyszła cała i zdrowa
widzę że nie tylko ja miałam dzisiaj ciężki dzień od samiutkiego rana na uczelni, później powrót do domu pełnym autobusem 1,5h zakorkowaną drogą (gdzie normalnie jedzie się 40 minut) i jeszcze ta pogoda, raz pada raz nie...
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
hello
|
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2021 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
też miałam kiedyś taki problem . teraz bez dużej torby ani rusz .Roxi . no ale kurde, my tu serwujemy, a ta stoi ![]() . a niech nikt nie wymaga ode mnie serwowania w pewien punkt - jak wyjdzie tak wyjdzie, niestety Cytat:
te korki to masakra. ile życia człowiek w nich straci ![]() ja może nawet nic ciężkiego nie robiłam, ale trochę się dziś stresowaliśmy, bo mieliśmy (karną) prezentację dla klas. dwa razy pod rząd, bo wszyscy na sali by się nie zmieścili. takie skumulowanie moich obiektów na sali |
||
|
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
Fashion cieszę się że zamówiłaś Sigrid
![]() Coś źle się czuję ........ obrączka w ogóle farbuje mi palec
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Hanusia
Cytat:
No ładnie Przynajmniej dobrze serwujesz ![]() I jak Wam poszło ?
|
|
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam im e-mail w sprawie reklamacji Sigrid, pewnie już dzisiaj nie odpiszą, a szkoda, bo jutro będę na poczcie to od razu bym im wysłała torebkę
|
#2025 |
|
BAN stały
|
właśnie nie serwuję dobrze, to przez przypadek
fajnie bylo . o jak będzie mi ich brakowało za rok ![]() ![]() .za to innych będzie mi brakowało już za 2 tygodnie ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko że na tych moich studiach, a raczej na roku ciekawych obiektów brak (albo ja ich nie zauważam, bo mam już swojego TŻ'ta )
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
nareszcie przetłumaczyłam teksty
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() a wkleisz zdjęcia sigrid jak już dojdzie
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obrączka? a to możliwe?? ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- oczywiscie że tak ale to na pewno bęzie przyszły tydzien dopiero:/
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że masz taką zgraną klasę To może w końcu się odważysz żeby napisać do sama wiesz kogo ![]()
|
|
|
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nmzc ![]() no podobno złoto brudzi jak się jest chorym........żołądek, wątroba, trzustka......... nie wiem..mam nadzieję że jest wszystko ok.......ale dziwnie tak jakoś
|
|
#2032 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hej Czemu ciezki?Cytat:
Czy mi sie wydaje czy sigrid jest w rzeczywistosci ciemniejsza niz na stronie?Właśnie rozpakowalam Aide brązową. Co jedna to mi sie mniejsza wydaje :P Ale podoba mi sie, wszystko cacy
Afterhours: http://missgoodtaste.com/ Job: http://studiomac.pl http://studiomac.pl/pl/category/blog/ www.facebook.com/studiomacpl www.pinterest.com/studiomacpl www.instagram24.pl/studiomacpl Edytowane przez mm111111 Czas edycji: 2011-04-14 o 17:56 |
||
|
|
|
#2033 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
są cudowni . tak śmieszni, zjednoczeni, troskliwi ( .(którego? ) nie no, o tamtym to w ogóle nie myślę. jednak trzecich klas będzie mi brakowało, jest sporo sensownych osób, no i jakoś tak...z nimi fajniej ![]() ).no nic, może dzięki temu, że sobie pójdą, skupię się na nauce ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
.jejku, prezentowaliście przed całym rokiem? i to w 4 osoby . u nas brali udział wszyscy. poprzebierali się, była scena też z książki...żeby było ciekawiej, bo takie nudne czytanie tooo...![]() ![]() dyrka powiedziała "jak zwykle zrobiliście to po swojemu", na co cała sala wybuchnęła śmiechem. no tak, klasa jest znana z tego, że zawsze jest śmiesznie, przebieramy się i świrujemy kiedy tylko się da. ehhhh
|
||
|
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że u mnie tak nie jest Ja chciałabym ze wszystkimi utrzymać jakiś dobry kontakt, osiągnąć porozumienie, no ale się nie da ![]() Miałam na myśli tego maturzystę co Ci się podobał już jakiś czas, ale nie tego co Cię wczoraj zmierzył wzrokiem
|
|
|
|
|
#2035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2036 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
spałam tylko 2,5 godziny ![]() :z iewam:- mogę bredzić bardziej niż zwykleCytat:
Cytat:
Cytat:
[QUOTE=orisha;26357936]Moja pierwszą torebka była Sienna... Właśnie przeglądam galerie i znalazłam tam torebkę, która mam, a i której kompletnie zapomniałam Plan jest taki, żeby wreszcie kupić sobie pudła i zrobic z tym wszystkim porządek... /QUOTE] mamy wspólny cel w życiu! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zrób badania! ![]() a boli coś? Cytat:
---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- roxi ale nie będziesz się smutać? |
||||||
|
|
|
#2037 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
?nie no, ze wszystkimi nie mam dobrego kontaktu, ale każdy jest ok . a najlepsze jest to, że zawsze w trudnych dla nas momentach, zgrywamy się jak nigdy. typu własnie jakaś afera, stresowe sytuacje jak przedstawienia, itd. i mam dwie cudowne dziewczyny w klasie, bez których każdy dzień jest stracony (![]() ).no to mówię Ci, że o nim nie myślę . w ogóle go nie widuję (nie to co innych - co chwila ![]() |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[QUOTE=monica80c;26367903]Dzień dobry! spałam tylko 2,5 godziny ![]() :z iewam:- mogę bredzić bardziej niż zwykleosz ty- obczaiłam już 2 lolity- obie fajne- o której rzecz na wątku?????? szkoda słów, kochana..... Cytat:
dostałaś mmsa z sową? ![]() a czasami mnie tak ciśnie pod żebrami....dziwnie tak...... zrobię...
|
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Chwilowo nie
Cytat:
o 7.25 macie wf ?!![]() ![]() Ja też mam w klasie takie dwie dziewczyny, i z jedną siedzę ![]() Ej! Pierwszoklasista jest fajny |
|
|
|
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
Rybko!!!!!
kochana dostałam- miałam napisać "Sówko" do Ciebie tylko z niewyspania mi się plącze wszystko znam te teorie ze złotem może Ci woreczek żółciowy dolega? może promieniować /ból/ na trzustkę - po zebrami by to było /ja tak mam- a z woreczkiem się rozstaliśmy - wkurzył sie /albo stresik po prostu-ale zrób Rybko morfologie i i te inne oraz usg brzuszka- co się bodziesz martwić? / idź do pierwszego kontaktu po skierowanko jeszcze w tym tygodniu Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-04-14 o 18:19 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.

i sprzedałam
a czemuż to cieżki dzien?? 

. ale idę was nadrobić 

. no ale kurde, my tu serwujemy, a ta stoi 
te korki to masakra. ile życia człowiek w nich straci 

) nie no, o tamtym to w ogóle nie myślę. jednak trzecich klas będzie mi brakowało, jest sporo sensownych osób, no i jakoś tak...z nimi fajniej 

Pierwszoklasista jest fajny
- wkurzył sie