|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! |
|
12 | 19,35% |
| Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie |
|
2 | 3,23% |
| Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. |
|
0 | 0% |
| Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. |
|
27 | 43,55% |
| Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca |
|
0 | 0% |
| Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. |
|
3 | 4,84% |
| Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. |
|
3 | 4,84% |
| Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. |
|
1 | 1,61% |
| Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... |
|
14 | 22,58% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Siasiek
ufffffffff strachu się najadłyśmy wszystkie ....... kochana wracaj do nas szybciutko !!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
super wiesci od Siasi
24kasia86 no zylaki w ciazy mi wyszly, nie one nie zleza sam, tez laser bylby potrzebny
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Wylewanie żółci cz. 2:
Pamiętacie, jak Wam pisałam o sprzedawcy z all, że pojechałam i nie było mojego zamówienia? Jakoś miesiąc temu... No to do dziś go nie mam... ![]() (jestem kwiatem lotosu, jestem kwiatem lotosu...) Najpierw podobno go nie mieli, przepraszali... Stwierdziłam - ok, poczekam. I tak czekałam trzy tygodnie. Po czym zadzwoniłam, żeby się dowiedzieć co i jak. Nie odbierali. Napisałam maila - wymyślili, że jest nowa osoba obsługująca to konto i że przeprasza, że nic nie wiedziała o sprawie. Ok, napisałam czego mi brakuje i poprosiłam o info, kiedy mogą wysłać, żebym mogła zrobić przelew na ich konto. Brak odpowiedzi. (jestem kwiatem lotosu, jestem kwiatem lotosu...) Po czym wczoraj rano przychodzi kurier i mówi, że ma przesyłkę za pobraniem. Zgadnijcie od kogo ![]() To ja mówię, że nie przyjmuję, że za pobraniem nic nie zamawiałam i że nie mam pieniędzy (co było prawdą, bo ja za wszystko płacę kartą i z gotówką mam zawsze problem, wyjmuję jak naprawdę muszę). Po czym od wczoraj dzwonię do nich, żeby się dowiedzieć co teraz. Nie odbierają telefonu. Nagrałam się na pocztę głosową - nie oddzwonili. (jestem kwiatem lotosu, jestem kwiatem lotosu...) Nie wspomnę o tym, że był tam prezent dla mojej siostry i że miała go dostać miesiąc temu ![]() Więc napisałam im długiego maila i nastraszyłam sądem. Może coś zdziała. Bez kitu, jak można tak stresować ciężarną kobietę?? ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Doczytałam, że u siasi już wszystko dobrze Super wieści, siasiu wracaj do nas szybko
|
|
#3334 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3335 |
|
Wtajemniczenie
|
Siasiu
Fasolka gotowa, ale nie zjadlam za duzo, bo mnie Moniaqc wystraszyla ![]() ![]() Malego dzisiaj ani razu nie czulam... w nocy tak, ale dzisiaj nawet kopniecia dopiero sie zorientowalam ![]() ![]()
|
#3336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetnie Wracaj do nas !! A ja zjadłam pół litra budyniu czekoladowego Od półtora tygodnia nie jadłam nic słodkiego i tak mnie nagle ochota naszła, że się teraz ruszać nie mogę |
|
|
|
|
#3337 |
|
Zadomowienie
|
Melduje się po wizycie
u nas wszystko super,mała wykonała znów obrót i teraz jest ułożona główkowo. Wody płodowe w normie w sam raz gin stwierdził. Serducho pięknie bije 140 uderzeń. Mam się nie martwić wszystko jest w porządku,on nie widzi niczego co budziło by najmniejszy niepokój. Ciasno już ma lalunia i może odechce jej się fikołki robić. Co mojego bólu krocza to jest normalne,ścięgna się naciągają no i dziecko ciężkie ,więc dlatego.Heh pocieszył mnie,że z tym bólem to lepiej już nie bedzie ![]() Na siłę można by było przyczepić się do mojej leukocytozy,ale jak to stwierdził jesteśmy weteranami z moimi leukocytami , więc bierze poprawkę. Już tak reaguje na ciąże ,że mam znacznie podwyższone leukocyty,po porodzie zaraz wszystko wraca do normy. Następna wizyta 5 maja zajadam wiwogrona(czyt.winogrona ,tak mówi mój młodszy) i pędzę doczytaC wątek ale ze mnie d....a laseczki bardzo dziękuje za wszystkie kciuki przed wizytą,bardzo się przydały. ale się uśmiałam przed chwilą Igor mówi do Kacpra -Kacper gdzie dałeś karty -włożyłem do barku IGOR -a w zlewarku są
Igorek&Kacperek Edytowane przez kasia1361 Czas edycji: 2011-04-14 o 18:39 |
|
|
|
#3338 |
|
Wtajemniczenie
|
uFFF moje klepanie brzucha w koncu poskutkowalo!!! Ruszyl sie z ignorancja
i wiecie co?Kazali mi liczyc ruchy... minimum 10 sekwencji na dzien, no ale co ja mam zrobic jak go czasem w ogole nie czuje? Pozniej czuje, ale malo. Pozniej czuje duzo, a znowu kiedy indziej malo... taka jego uroda i charakter, ale ja chyba nie powinnam z tego powodu na ktg codziennie przebywac
|
#3339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego krzyz mdli mnie i od 13 mam skurcze nieregularne niech sie rozkreci wreszcie, bo ja chyba sie psychicznie wykoncze Cytat:
![]() dobrze, ze jest okej napieprza mnie brzuch jak nie wiem jade pozniej z tz do lidla troche polazic i po to winogrono, bo mi sie zachcialo dobre jest ????????????????????????? ???????? a pozniej bede prasowac i moze na kolanach podloge umyje ![]() mam nadzieje do konca weeekendu urodzic jutro ktg
|
||
|
|
|
#3340 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mocna jestes![]() Cytat:
pewnie juz fikołka nie zrobi
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
agus87 wpadnij do mnie dpologi poszorowac
winogorn to bym nie kupowala bo to przeciez w ogole nie sezon na winogorna..-
|
#3342 | |||
|
Zakorzenienie
|
CIESZE SIĘ ZE MOGŁAM DFZISIAJ PRZEKAZAĆ DWIE FAJNE WIEŚCI
![]() od januszAgnieszka i siasi ![]() Cytat:
dobrze ze nie wpłaciłas kasy jeszcze. Cytat:
![]() Cytat:
ja mam taka karte na ktorej pisze żeby od godz 9 rano liczyc ruchy i jak sie doliczy do 10 to juz w tymj dniu nie trzeba liczyc. i zaczełam liczyc tak dla samej siebie i wiecie co... ![]() 1. dzień do 10 doliczyłam o 9:01 2. dzień o 9 :05 ![]() potem dałam sobie siana:P bo seba na prawde świruje w brzuchu cały czas:P
|
|
#3343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Siaśkuuuuu
|
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sezon na nic tak naprawde ![]() ja chce owocaaaaaaaaaaa |
|
|
|
|
#3345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aguś szkoda mi Ci ze się tak meczyc całyt czas
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
to kupie
2 kg ![]() grazin słoneczko trudno sie mówi widocznie taki moj los Oleńka leniwa jest ale nie wiem po kim
Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-04-14 o 18:44 |
|
|
|
#3347 |
|
Zadomowienie
|
mega pyszne, też je uwielbiam, a jak super pasują do deserów lodowych, mniam mniam
|
#3348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3349 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3350 | |
|
Zakorzenienie
|
widocznie
![]() Cytat:
jaaak nie urok to sraczka |
|
|
|
|
#3351 |
|
Zadomowienie
|
Siasiu
Na takie wieści właśnie czekałyśmy ![]() ![]() ![]() Kasia, Grazin brawka dla was dziewczynki ![]() A ja jeszcze wam się pochwalę jakiego mam cudownego męża ![]() Jak wiecie nie mogliśmy dojść do poruzmienia w sprawie imienia, mieliśmy totalnie rozbieżne typy.. już na prawdę zaczęłam się w pewnym momencie stresować, że synek do końca zostanie bezimiennym synkiem.. a tu nagle, gdzie ja juz przestałam poruszac temat imienia.. mój mężula ni stąd, ni zowąd.. wyskakuje do mnie z tekstem, że pozostawia mi wolną rękę w sprawie wyboru imienia Męzuś stwierdził, że skoro ja przyjęłam po ślubie jego nazwisko i w jakiś tam sposób rozstałam się ze swoim rodowitym, to on to bardzo docenia i się cieszy, nawet jak o tym nie mówi.. i że tak sobie postanowił, że właśnie z tego powodu to ja mogę zadecydować jakie imię będzie nosił nasz mały i on nie będzie się wtrącał Fajowo, co nie?
|
|
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
Grazin, agus87 to moze mnie z tymi winogronami nie sluchajcie, bo ja mam hopla i kupuje tylko sezonowe warzywa i owoce, zadko sie zdarza zebym kupila te niesezonowe
no i nigdy w supermarkecie, tylko prosto od chlopa z pola ale te winogrona to nie wiem co w nich jest, bo przeciez sezon na winogrona jest na jesieni....Lolka super wiesci, to jakie imie?
Podwojna mamusia polsko-wloskich Smieszkow Edytowane przez principessina Czas edycji: 2011-04-14 o 18:52 |
|
|
|
#3353 |
|
Rozeznanie
|
agus87 jak juz skonczysz z podlogą u siebie i u princi to zapraszam do mnie, wlasnie sie zbieram do czyszczenia fug
|
|
|
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybaczam ci ![]() i tak bym je kupila nawet jakbys mi pisala, ze sa pryskane nie wiadomo czy mi tak bym kupila ;p kurcze laski bo mnie zajedziecie z tymi podlogami
|
|
|
|
|
#3355 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie nogi dretwieja, moze wstane i pojde cos zjesc
![]() musze klubik nadrobic jeszcze widze ze dziewczynki tam tez sie rozbrykaly, a ja nie nadazam
|
|
#3356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluję męża ![]() Cytat:
a nawet nie wiedziałam że na jesień jest sezon na wiinogron myslalma ze teraz bo wszedzie na promocji są
|
|
#3357 |
|
Zadomowienie
|
siaśku super wieści
januszagnieszka widzisz kochana,jest dobrze,twoja dzidzia należy do tych mniejszych. moniaq kurcze ja to bym do szpitala jechała,z deka panikara jestem. Koniecznie daj jutro znać po wizycie
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
aguś ja Ci odpuszcze mycie podłóg u mnie bo w czasie remontu sensu nie ma ale zapraszam za tydzien
choc pewnie sie do tego czasu juz ropzpakujesz
|
#3359 |
|
Zadomowienie
|
to się bardzo chwali, jak jest skąd brać to super. Też staram się kupować jabłka od chłopa z sadu, pasztet i kiełbasę robić sama ale nie wszystko można mieć naturalne a szkoda. ostatnio z mężem stwierdziliśmy że na śniadanie z naturalnych rzeczy mamy jedynie rzodkiewki od teściowej z folijki a tak to wszystko ze sklepu chemia.
|
#3360 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale Majka to już totalną sierotę z siebie robi , jeszcze te głuche telefony do Pawła co chwilę, wrrr a ten Radek to ciekawe co z nim dalej będzie myślę, że pociągną trochę ten wątekCytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() Cytat:
![]() hehe , dzieci są słodkie Cytat:
![]() był uparty jak osiołek z tą 'Natalką' , ale nie dałam za wygraną
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

Od półtora tygodnia nie jadłam nic słodkiego i tak mnie nagle ochota naszła, że się teraz ruszać nie mogę 

mocna jestes

klask i: