Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011! - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! 12 19,35%
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie 2 3,23%
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. 0 0%
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. 27 43,55%
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca 0 0%
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. 3 4,84%
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. 3 4,84%
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. 1 1,61%
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... 14 22,58%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-14, 19:33   #3391
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Cytat:
Napisane przez kasia1361 Pokaż wiadomość
aga_pe zlewarek to barek,czasem zdarza mu się poprzekręcać różne słowa,śmiesznie wtedy jest.
Gratuluję udanej wizyty,oj to już całkiem niedaleko termin twojego CC

A chwilę później mówi do mnie
-wiesz dałaś mi na gimnastykę do przedszkola dziewczeńskie ubrania
patrze na niego i pytam coooo,mówie pewnie pomyliłeś worki z ubraniami
a on taki mi pani dała
i co założyłeś dziewczeński strój?
-no przecież nie miałem wyjścia
jak on wyglądał pytam
-koszulka z serduszkiem i gatki w kółka brokatowe
uśmiałam się na maxa,mówię napewno to nie twoje
we worku miałeś białą koszulkę i czarne spodenki,my nie mamy dzieczeńskich ubrań takich dużych jeszcze
-koszulke ubrałem,a gatek już nie i cwiczyłem w majtach
na to ja jutro rano to wyjaśnimy
-no dobra odparł synek

lolka super ,że doszliście do porozumienia
jak mały bedzie miał na imię?

moj syn wcz do mnie mowi:" prosze pani...."
a do tz : "dziadkuuu"

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Aga_Pe za udaną wizytkę
Fajna data z dwiema piątkami
Kochane dziewczynki

Ciągle mam dwa typy i ciągle się waham.. albo będzie Jasiu albo Antek..

Wiadomo, że sama w końcu zdecyduję, ale jeszcze chce zobaczyć co rodzinka w świeta powie i jakie typy będą obstawiać..

Chyba, że samej nagle coś jeszcze przyjdzie mi do głowy.. ale póki co obstawiam te dwa.. według mnie ładne, proste, polski.. ale z możliwością tłumaczenia na inne języki.. zobaczymy

A ja się cieszę, że u mnie nawet wojny nie musiało być

A teraz TŻtowi 'Gabi' podoba się? czy nadal wolałby 'Natalke'?[/QUOTE]

antek, anton jest rewelka

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Za udaną wizytę Dałaś radę, w Twoim stanie to nie lada wyczyn I data CC ustalona, ładna data swoją drogą

ddaaiissyy super, że z basenu jesteś zadowolona

Lolka Antek jest super
ja tez sie ciesze bardzo
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 19:34   #3392
enchantresss
Rozeznanie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

moria , jak się martwisz to może zadzwoń do swojego lekarza ??
albo może jedź do tej kliniki ?, będziesz spokojniejsza

aga_pe , już się przekonał do Gabi on generalnie to wolał Wiktorka ale Gabi się podoba.. hehe

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 19:36   #3393
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
jejuuu ale dziś tempo...

Dziewczynki, coś mam ciśnienie za wysokie Już miałam do kliniki jechać ale i tak nie ma mojej lekarki a na jutro na 10:30 mam wizytę umówioną więc chyba się wstrzymałam. Ale jutro biorę torby nie ma co.
Mam te straszne obrzęki, które nie znikają nawet po nocy a przecież ostatnio nigdzie nie chodzę, jak coś w domu porobię to później leżę, biorę te leki, smaruję żelem i
No i tak mnie coś dziś podkusiło aby zmierzyć ciśnienie no i pierwszy pomiar sprzed dwóch godzin wykazał 151:90 kolejne 146:87, 161:90, 148:84
po tych pomiarach wypiłam szklaneczkę wody z dużą ilością soku z cytryny i zaczęło spadać: 134:79, 127:76 no ale teraz znów trochę podskoczyło: 141:87, 157:104 No i nie wiem czy to można spokojnie poczekać do jutrzejszej planowej wizyty czy jechać do kliniki do jakiegoś lekarza dyżurnego Czy to jest tak, że takie za wysokie ciśnienie od razu kwalifikuje do wywołania porodu?
Macie jakieś doświadczenie? Tak czytam w googlu i czasem czytam, że przy obrzękach i ciśnieniu od razu szpital a innym razem, że póki nawet przy braniu leków utrzymuje się na poziomie 140:90 to tylko się ciężarną obserwuje więc sama nie wiem noooo

moria 3x zmierzone cisnienie o wartosciach powyzej (to dolne szczegolnie wazne) 90 to stan do tego zeby sie wybrac do szpitala!!!

Za kazdym razem gin mi to powtarza!!!
Stary 2011-04-14, 19:37   #3394
zosiaaa
Zadomowienie

dziękuje wszystkim za kciuki

widzę że dzisiaj ogólnie dzień dobrych wizyt
u mnie mały waży 2300, moja gin twierdzi że to dużo , no ale halo na 35 tydzień to wychodzi mniejszy średniaczek, w końcu wyniki moczu wyszły dobrze (pierwszy raz od 3 miesięcy) , wszystko szczelnie pozamykane tak więc czekam na kolejną wizytę i mam tak samo jak kasia1361 05.05

agus87 ja używałam musteli ale ona chlebem mi nie pachniała , tyle ze ja jej nie skończyłam bo mi znowu śmierdziała....w sumie nie wiem czym ale mnie odrzuca jak się nią posmaruję, zresztą oliwka (smarowałam nią suche ciało , nie wiedziałam że się nie wchłania) tez mi śmierdziała ale ja w ciąży jestem uczulona na takie zapachy kosmetyczne, teraz jestem już przy końcówce drugiego opakowania pharmaceris i jak to wykończe to mam w planach w końcu skończyć tą mustele ( chyba będę się smarować z klamerka na nosie ) i na razie rozstępów brak

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 19:37   #3395
principessina
Zakorzenienie

agnieszka_pe25 to na kiedy masz termin, bo nie doczytalam????

http://www.youtube.com/watch?v=61Yi4...eature=related
Stary 2011-04-14, 19:39   #3396
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

jezu czemu ja tyle jem!!! mam wilczy apetyt szczególnie na s lodycze
Stary 2011-04-14, 19:39   #3397
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
agnieszka_pe25 to na kiedy masz termin, bo nie doczytalam????

http://www.youtube.com/watch?v=61yi4...eature=related
05.05 :d:d:d:d
Stary 2011-04-14, 19:41   #3398
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
katarzynka00; witaj Kochana Jak Wasze samopoczucie ?? Który to już tydzień leci u Ciebie ?? Strasznie fajnie, że o nas pamiętasz Naprawdę milutkie to
wszytsko ok, dziękuję.Nadal bezobjawowo i chyba już na objawy I'szo trymestrowe za późno

Jutro zaczynam 15

Mnie również miło że mnie nie wygoniłyście i że mogę wpadać

W poniedziałek miałam badania genetyczne. Nie pamiętam czy wam wspominałam.Na wynik krwi muszę poczekać do wizyty u gina-tylko do poniedziałku.
Na usg wszystko ok.

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Kochane, gdybyście były zainteresowane jednolitym tekstem ustawy
Pewnie już czytałyście ale może nie Wszystkie a powinnyśmy być świadome tego co należy nam się z urzędu ...

ROZPORZĄDZENIE
MINISTRA ZDROWIA

z dnia 23 września 2010 r.
w sprawie standardów postępowania oraz procedur medycznych przy udzielaniu świadczeń zdrowotnych z zakresu opieki okołoporodowej sprawowanej nad kobietą w okresie fizjologicznej ciąży, fizjologicznego porodu, połogu oraz opieki nad noworodkiem
Wchodzi w życie 23 kwietnia

http://www.abc.com.pl/serwis/du/2010/1259.htm
dziś w DDTVN mówili o tym.

Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio zaryzykowałam i jest za mały;/ w Sklepie kupowałam 80B i był ok, a jak zamówiłam Canapolu przez allegro to się za nic nie dopnę;/
a może uratowałaby cię przedłużka z pasmanterii? takie 3, czy 4 dodatkowe haftki, zawsze to coś.
Ja w ciąży nosiłam te same staniki nic a nic biust mi nie urósł, a w obwodzie przybrałam to okazało się wybawieniem.

Cytat:
Napisane przez mamaoptymistka Pokaż wiadomość
to się bardzo chwali, jak jest skąd brać to super. Też staram się kupować jabłka od chłopa z sadu, pasztet i kiełbasę robić sama ale nie wszystko można mieć naturalne a szkoda. ostatnio z mężem stwierdziliśmy że na śniadanie z naturalnych rzeczy mamy jedynie rzodkiewki od teściowej z folijki a tak to wszystko ze sklepu chemia.
o ja, mama!!!!! bawicie się z jelitami żeby mieć swoją kiełbaskę?
Może mąż wędzarnie postawi i szynki swoje będziecie mieć?

Atiz
owa mikstura śliwki zaparzone, działają zbawiennie Spróbuj a się przekonasz.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 19:41   #3399
principessina
Zakorzenienie

agnieszka_pe25 super data!!!

sorki ale cos mnie dzis naszlo jeszcze tak slucham tych piosenek i sie poryczalam jak bobr, ale to byly fajme czasy!
http://www.youtube.com/watch?v=GS0eWUuyFIA
Stary 2011-04-14, 19:42   #3400
katarzynka00
Zakorzenienie

Jeszcze Siaśka chciałam wyściskać wirtualnie
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 19:43   #3401
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
Jejuuu ale dziś tempo...

Dziewczynki, coś mam ciśnienie za wysokie Już miałam do kliniki jechać ale i tak nie ma mojej lekarki a na jutro na 10:30 mam wizytę umówioną więc chyba się wstrzymałam. Ale jutro biorę torby nie ma co.
Mam te straszne obrzęki, które nie znikają nawet po nocy a przecież ostatnio nigdzie nie chodzę, jak coś w domu porobię to później leżę, biorę te leki, smaruję żelem i
No i tak mnie coś dziś podkusiło aby zmierzyć ciśnienie no i pierwszy pomiar sprzed dwóch godzin wykazał 151:90 kolejne 146:87, 161:90, 148:84
Po tych pomiarach wypiłam szklaneczkę wody z dużą ilością soku z cytryny i zaczęło spadać: 134:79, 127:76 no ale teraz znów trochę podskoczyło: 141:87, 157:104 No i nie wiem czy to można spokojnie poczekać do jutrzejszej planowej wizyty czy jechać do kliniki do jakiegoś lekarza dyżurnego Czy to jest tak, że takie za wysokie ciśnienie od razu kwalifikuje do wywołania porodu?
Macie jakieś doświadczenie? Tak czytam w googlu i czasem czytam, że przy obrzękach i ciśnieniu od razu szpital a innym razem, że póki nawet przy braniu leków utrzymuje się na poziomie 140:90 to tylko się ciężarną obserwuje więc sama nie wiem noooo
hmmm no ja to się za bardzo nie znam na tym ciśnieniu... ale ja wychodzę z założenia, że jednak jeśli coś się dzieje, to nie ma co zwlekać ze sprawdzeniem, czy wszystko ok... lepiej jechać i sprawdzić, niż potem żałować, że się nie pojechało... ja też codziennie staram się mierzyć ciśnienie, choć obrzęków raczej nie mam żadnych ale dla spokoju sprawdzam... może zadzwoń najpierw do swojego gina i opisz mu sytuację i niech on zdecyduje... choć moim zdaniem wyśle Cię na sprawdzenie, czy wszystko ok W każdym razie nie denerwuj się i na spokojnie złap za tel i będziesz spokojniejsza

Oliwierek 13.05.2011

Strzałeczka
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 19:44   #3402
kasia1361
Zadomowienie

GG do kasia1361 Send a message via Skype™ to kasia1361

Moria kochana nie ciekawe to twoje ciśnienie,ja bym nie zwlekała i do szpitala jechała,choćby po to ay się uspokoić.I w dodatku te obrzęki,które nie schodzą po nocy,jedź nie zastanawiaj się i nie patrz na swojego lekarza.

Aga_pe moim chłopakom tez się to zdarza czasem
zanim poszłam na l4 to babcia odbierała ich z przedszkola,a jak jechała do domu to do mnie wołali babciu
Kochane te nasze szkrabiki.
Mój starszy to już nie szkrab,w maju bedzie miał 7 lat i ma 145 cm wzrostu
co to bedzie później,strach się bać
i kto by pomyślał ,że jest wcześniakiem

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=2422

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

kasia1361 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 19:44   #3403
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość

u mnie mały waży 2300, moja gin twierdzi że to dużo , no ale halo na 35 tydzień to wychodzi mniejszy średniaczek, w końcu wyniki moczu wyszły dobrze (pierwszy raz od 3 miesięcy) , wszystko szczelnie pozamykane tak więc czekam na kolejną wizytę i mam tak samo jak kasia1361 05.05

moria jak się denerwujesz to może zadzwoń albo pojedź do kliniki. Wiesz: wysokie ciśnienie plus nerwy to nie za dobre połączenie

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 19:47   #3404
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
agnieszka_pe25 super data!!!

sorki ale cos mnie dzis naszlo jeszcze tak slucham tych piosenek i sie poryczalam jak bobr, ale to byly fajme czasy!
http://www.youtube.com/watch?v=GS0eWUuyFIA
ja puściam sebciowi teraz 'bursztynek'
i mu sie bardzo podoba lo

a raczej nie podobało mu sie ze sie skonczyło bo mnie wtedy skopał jak cholewka:P
Stary 2011-04-14, 19:48   #3405
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość

agus87 ja używałam musteli ale ona chlebem mi nie pachniała , tyle ze ja jej nie skończyłam bo mi znowu śmierdziała....w sumie nie wiem czym ale mnie odrzuca jak się nią posmaruję, zresztą oliwka (smarowałam nią suche ciało , nie wiedziałam że się nie wchłania) tez mi śmierdziała ale ja w ciąży jestem uczulona na takie zapachy kosmetyczne, teraz jestem już przy końcówce drugiego opakowania pharmaceris i jak to wykończe to mam w planach w końcu skończyć tą mustele ( chyba będę się smarować z klamerka na nosie ) i na razie rozstępów brak
Jeżeli 2300 w 35 tc to dużo, to co mam o Edziku powiedzieć?
W 36 tc (wg OM) ma 3230g! To prawie o kilogram więcej!

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 19:50   #3406
amarcia
Wtajemniczenie

Dziiiiiiiiizas... ile tu się dzieje! Cześć dziewczyny...

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Ups... Trzeba podpis zmienić, bo nieaktualny ciut
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 19:51   #3407
enchantresss
Rozeznanie

Słucham Fasolek przez Was i innych dzieciowych hitów ..

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-04-14, 19:52   #3408
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

gusia ojej Jakie to musi być słodkie, jak mąż jest dumny z własnej żonki Ty szczuplaczku kochany nasz

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
05.05 :d:d:d:d
za✂✂✂***a data !!

moria, lepiej jedz do lekarza, nawet nie w naszym stanie takie cisnienie jest niebezpieczne...
Tylko daj nam znac co z Tobą Trzymam kciuki Słonce

Princi,
te pioseneczki to miod na moje serce Płakać mi sie chce jak je słysze... taki sentyment do szczeniackich lat Uwielbiam ich sluchac !

Na SR mówili, że dzidzi najbardziej lubią Mozarta i jest to udowodnione naukowo..
Gabrycha przy tym kawałku szalała
http://www.youtube.com/watch?v=7lC1l...eature=related

a mój małz już ponad 1,5 godziny stoi na wsi pod sklepem z kolegami Nie mam juz siły do niego (wprawdzie to 300m od domu ale do qwy nedzy!)
Jak przyjdzie zaraz mu powiem, że 21.04 jade do rodziców i wracam po dlugim majowym weekendzie.. mam to gdzies !
Co dzień tam musi stac! Jakby obecność była sprawdzana !! Czubek

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 19:53   #3409
amarcia
Wtajemniczenie

Szwagierka ma świetną płytkę z kołysankami Grzegorza Turnaua
Stary 2011-04-14, 19:56   #3410
spice1985
Zadomowienie

Renessme przepraszam za pomyłkę z tym krwawieniem Chyba ja na prawdę będę wkrótce rodzić, bo moje zbudynienie sięga zeniutu Rano pytałam enchantress o jej zdj ze ślubu... No cóż;p

Grazin też bym była wkurzona na Twoim miejscu tym robieniem za szofera, współczuję, nie daj się!!! Niech się sami wożą.

moniqacod 2 roku życia po ang? Nieźle, jak to się stało?Mówisz,że czekasz do wizyty jutrzejszej? Trzymam kciuki.

Mimbi a Ty przecież z Bydgoszczy bodajże, a nie z wielkopolski;p Tu u nas pyry z gzikiem i dałabym sobie rękę uciąć że pochodzi właśnie z pyrlandii czyli wlkp. Sama jestem z Kujaw i dopiero tu poznałam tą jakże zacną potrawę Tu jeszcze na kopytka się mówi "szagole"..., a na fasolkę szparagową "szabel"...nie czaję poznaniaków

Mazianka toć Ty rodzisz bejbe!!!

24kasia niestety na takich właśnie umowach że najniższa krajowa na umowie, a do ręki więcej, tak się własnie wychodzi przy zwolnieniach. Moim zdaniem jest to nieuczciwe ze strony pracodawców i nie powinno się zgadzać na coś takiego,ale niestety w naszych realiach nie ma często wyjścia.

Na razie tyle doczytałam. Dziewczyny, cały czas mnie ciągnie brzuch na dole tak jak na @...Ale nie kłuje mnie tak mocno tylko ciągnie, to chyba nie szyjka się skraca, tylko co? Macica rozciąga???Wcześniej tak nie miałam, w tym tyg dopiero mi się takie jazdy zaczęły.

Wszamałam pół arbuza i będę sobie robić potem świeżą bagietkę z pesto, mozarellą i pomidorami

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 19:57   #3411
Lolka1212
Zadomowienie

Moria jejq! Bardzo wysokie.. aż się przestraszyłam o Ciebie!
A odczuwasz to na sobie? Czujesz się gorzej?

Coś mi się wydaje, że gdybyś nie miała na jutro wizyty umówionej, to pewnie sama od razu zdecydowałabyś się już teraz na szpital!

Ddaaiissyy superaśnie z tym basenem! Fajnie musiała wyglądać taka zorganizowana grupa szesnastu ciężarówek w wodzie

Kasia dobrze zrobił twój synek.. ja też gdbym była chłopcem wolałabym w majtkach ćwiczyć, niż w brokatowych gatkach hehe

Poza tym powiem wam, że mój mąż ostatnio mi z teksetm wyleciał, że nie mogę stroić, ani tyle ciuchów syneczkowi kupować, bo wyrośnie na geja albo metroseksulanego

Z imieniem nie wiem jak będzie.. do tej pory bardziej na Antka stawiałam, ale od jakiegoś tygodnia mi się zmieniło i na dzień dzisiejszy Jaśko wygrywa hehe

Poza tym, ja jak wiecie, mam zdolność do wyszkuiwania sobie problemów hehehee Oczywiście zwalam to na długie L4 i nadmiar wolnego czasu i tak.. podoba mi się Anton, raczej nie Antoni. Jan to Jan, to już bez cudowania.. ale tak sobie rozmyślam i stwierdzam, że jako pełne imię bardziej podoba mi się Anton niż Ja.. ale za to jeśli chodzi o zdrobnienia to wolę Jasia niz Antka

Ale proszę nie komentować wiem, że głupek niezdecydowany ze mnie
Stary 2011-04-14, 19:57   #3412
enchantresss
Rozeznanie

Daisy , z Fasolek przerzuciłam się na Mozarta

wolę Fasolki
a Gabryśce chyba obojętne, bo i tak i tak szaleje

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-04-14, 19:58   #3413
Paulizia
Wtajemniczenie

Zamowilam te staniki do karmienia Mothercare. 10 funa z przeszylka za 2. W sklepie kosztuja 26 funtow to chyba niezla cena. Teraz ciekawe czy beda ok? I zdecydowalam sie kupic karmniki, bo kumpela uczulila mnie na jedna rzecz, a mianowicie przy zwyklych stanikach z odpinanymi ramiaczkami moze ramiaczko schrzaniac na plecy, a gimnastyka z dzidziusiem by go odnalezc moze byc komiczna
Tak wiec wole karmniki. mimo, ze antyseksy to wygodne

Moria dosc wysokie cisnienie wiec jutro!!!

Kasia1361 niemoge sie doczekac co sie stalo z jego ubrankiem! Ale synka masz odwaznego. Usmialam sie

Dobra spadam, bo Tz wraca z pracy za 3 minuty
Stary 2011-04-14, 19:58   #3414
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość
mi też szkoda Anki .. chociaż na początku jej nie lubiłam
ale Majka to już totalną sierotę z siebie robi , jeszcze te głuche telefony do Pawła co chwilę, wrrr
a ten Radek to ciekawe co z nim dalej będzie myślę, że pociągną trochę ten wątek
tez mnie wkurzala, ale jest za pawlem a majka go okrutnie oszukala z radkiem pociagną, czytalam w necie ostatnio

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
24kasia86 , enchantress ja też oglądam ten serial od kilku lat...ale mnie Włodarczyk wkurza, nie lubię takich lalek i choć Majka też mnie wkurza tym, że robi jak robi to jednak kibicuję jej
ja tam anke lubie, jest odwazna i uparta do tego ladna pasuje do pawla

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość

jestem po wizycie

normalnie stargana sie czuje jak po wyjezdzie za granice

oczywiscie bez balkonika nie bylo opcji isc, wyczekalam sie w recepcji, i od razu weszlam do gina, a on spuscil rece, otworzyl buzie i czekal kiedy powiem ze to zart zbadal mnie na kozetce, mam rozwarcie na palucha, poza tym ok, zrobil usg i uwaga uwaga przezylam chwilowy zawal. przystawil glowice usg do brzucha, jezdzi i mowi : a czy ja dobrze pameitam ze tutaj miala byc dziewczynka?

no a ja tam i mowie ze nie, ze chlopiec ale nie mam nic przeciwko dziewczynce

na co on : ze nie nie, jednak chlopiec

myslalam ze padne,a jaka mine mial tz jak mu to opowiadalam

maly jest wymiarowy, wody ok,

najwazniejsze, jest juz dojrzaly i bezpieczny,

kolejna wizyta 28.04, i jak bedzie ok to 04.05 do szpitala a 05.05 cc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

mnie tez zaszokowało- mysle aga bedzie miec córcie
kochana piekna data ten 5maj

Cytat:
Jejuuu ale dziś tempo...

Po tych pomiarach wypiłam szklaneczkę wody z dużą ilością soku z cytryny i zaczęło spadać: 134:79, 127:76 no ale teraz znów trochę podskoczyło: 141:87, 157:104 No i nie wiem czy to można spokojnie poczekać do jutrzejszej planowej wizyty czy jechać do kliniki do jakiegoś lekarza dyżurnego Czy to jest tak, że takie za wysokie ciśnienie od razu kwalifikuje do wywołania porodu?
mi gina powiedziala tak, jezeli obrzeki po nocy nie schodza i bedzie wysokie cisnienie od razu mam jechac do szpitala- a wiec tobie tez radze cos z tym zrobic
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 19:59   #3415
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia1361 Pokaż wiadomość
Aga_pe moim chłopakom tez się to zdarza czasem
zanim poszłam na l4 to babcia odbierała ich z przedszkola,a jak jechała do domu to do mnie wołali babciu
Kochane te nasze szkrabiki.
Mój starszy to już nie szkrab,w maju bedzie miał 7 lat i ma 145 cm wzrostu
co to bedzie później,strach się bać
i kto by pomyślał ,że jest wcześniakiem
145????????????????????

O rety! jestem w szoku, wysoki!!!!!!!
chociaz powiem ci ze my w pon kupilismy malego kurtke w hm na 128 cm! nie ma tyle na pewno, ale tez sie niezle zdziwilam ze mu dobra

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
Szwagierka ma świetną płytkę z kołysankami Grzegorza Turnaua
oo wiem ktore to, swietne sa te kolysanki, idealne do zasypiania, wyciszajace
Stary 2011-04-14, 20:00   #3416
amarcia
Wtajemniczenie

czy otwiera Wam się link z pierwszej strony wątku "Torba do szpitala"?
Stary 2011-04-14, 20:00   #3417
Ollliwka
Zakorzenienie

paulizia pepsi pycha , mam twista

zosiaaa prawie 2200 moja Zuzia ważyła w 33 tyg. więc jak to 2300 w 35 dużo dziwne jakieś

daisy ale basenu zazdroszczę...teraz to ja nie wybiorę się i tak, ale po porodzie może taka to dla ciężarnych jakieś ćwiczenia ?

moria44 ciśnienie faktycznie wysokie...i co pojedziesz dzisiaj do kliniki?
Stary 2011-04-14, 20:02   #3418
amarcia
Wtajemniczenie

24kasia ojeeeeeeeej... juz zapomniałam Twój avatar
Stary 2011-04-14, 20:04   #3419
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
czy otwiera Wam się link z pierwszej strony wątku "Torba do szpitala"?

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-04-14, 20:05   #3420
principessina
Zakorzenienie

daisy moj synek tez sie ruszal przy tej muzyce Mozarta co dalas link, ale Ty lubisz taka muze moze ja jakas dziwna jestem, ale osobiscie mnie ona nudzi
http://www.youtube.com/watch?v=EmI6jJviulQ

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości