|
|
#1711 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 128
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26371088]A to ja Wam nie mówi³am, ¿e dzisiaj mai³am kolejny egzamin? Przepraszam...
A cham tak sie wydziera³, ci±gle shizaowa³, ¿e mu co¶ nie pasuje typu: "6 raz pani zdaje a nie wie pani jak po tym rondzie je¼dziæ" albo "nie wie pani co to s± 2 metry!?" albo "a niby czym sie pani denerwuje, ja nie wiem czym mo¿na siê stresowaæ, wsiada pani, jedzie i zdaje, to ja powieninem sie stresowaæ, a nie pani, to ja musze uwa¿aæ co zdaj±cemu do g³owy strzeli" w dodatku straszy³ mnie, ¿e jakbym kogo¶ potr±ci³a to on do szpitala na min. 7 dni a ja do wiêzienia... Odebra³ mi ca³kowicie ochotê na prawko... Ja ju¿ nie chcê zdawaæ... Na razie robiê sobie przerwê bo nie mam kasy, a potem pójdê dalej tylko dlatego, ¿e zostawiæ to by³oby calkowic± g³upot±...[/QUOTE] O matko, normalnie wspó³czuje, ze trafilas na takiego chama. |
|
|
|
#1712 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 575
|
foxy niee, to nie ten
ten na O. lubi sobie po prostu ponarzekaæ podczas jazdy, a ten sie wydziera³...Sylwia bêdê z Wami ca³y czas ;* no opuszczê Was na wakcje bo do pracy wyje¿dzam, ale to dopiero w lipcu jak uda mi sie zobyæ kase to idê jak najpredzej ![]() Ale moi I. byli zawiedzieni... pan Robert my¶la³, ze sobie ¿artujê heh Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2011-04-14 o 20:26 |
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
znalaz³am przed chwil±
Nadchodz± jednak zmiany w przepisach. Ministerstwo Spraw Wewnêtrznych i Administracji opracowa³o projekt ustawy o centralnej ewidencji pojazdów i kierowców, który pozwoli na prowadzenie auta bez prawa jazdy. Nie oznacza to oczywi¶cie, ¿e samochodami bêd± mogli kierowaæ wszyscy. Dotyczy to tylko tych, którzy pozytywnie zdadz± egzamin. Zgodnie z projektem ustawy, o¶rodkom egzaminacyjnym przekazany zostanie obowi±zek wprowadzania danych o nowych kierowcach. Je¶li zrobi± one to natychmiast po zakoñczeniu egzaminu, kursant bêdzie móg³ wróciæ spod o¶rodka egzaminacyjnego samodzielnie prowadz±c auto, a potem - wci±¿ je¿d¿±c - czekaæ na dostarczenie dokumentu. Opracowana przez MSWiA ustawa o centralnej ewidencji pojazdów i kierowców wejdzie w ¿ycie po roku od og³oszenia.
|
#1714 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Jomic, ten ¶lub kole¿anki to ju¿? Jejku, jak ten czas leci.
|
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 650
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26371630]foxy niee, to nie ten
ten na O. lubi sobie po prostu ponarzekaæ podczas jazdy, a ten sie wydziera³...Sylwia bêdê z Wami ca³y czas ;* no opuszczê Was na wakcje bo do pracy wyje¿dzam, ale to dopiero w lipcu [/QUOTE]Kurcze, jak facet moze tak sie zachowac, tym bardziej egzaminator, przeciez oni wiedza jaki to stres dla zdajacych samo przystapienie do egz, a co dopiero jak sie jeszcze wydrze;/ Masakra..a myslalam,ze to ten O. bo tyyyyle sie o nim nasluchalam ![]() To za co Cie oblal?
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
a w koñcu na czym Ciê obla³?;(
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Monika, ju¿ za 3 tygodnie
|
#1718 |
|
Konto usuniête
|
jomic przepis pozytywny
![]() obla³ mnie bo z tego stresu na takim do¶c dziwnym rondzie 2 razy zjecha³am w prawo z lewego pasa, bo ten prawy by³ taki ma³y i kaministy, ledwie zauwa¿alny a ja zapomnia³am ¿e to jest pas... ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- a tymczasem lecê na dó³ herbatkê zrobiæ |
|
|
|
#1719 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 709
|
misislipy wspó³czujê kochana, ehhhh.... jaki idiota z tego E. masakra
Ma³¿eñstwo to diament szlifowany ca³e ¿ycie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Ciê noszê, Ja o Twe zdrowie najgorêcej proszê, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Ty¶ moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26371561]catttt wczoraj mama da³a mi na nastêpny egzamin, ale powiedzia³a, ¿e teraz jeszcze mam godzinki do wykupienia, a ona nie jest w stanie daæ mi kasy bo ma nag³e, wa¿niejsze wydatki i bêde musia³a sama zarobiæ, chyba ¿e uda jej siê co¶ wyskrobaæ[/QUOTE]
Rozumiem Mamy na w±tku Pannê M³od± widzê ![]() jomic nie chwali³a¶ siê nic a nic
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
misislipy co za palant!
przerwa dobrze Ci zrobi, na pewno podejdziesz do tego z wiêkszym dystansem no i och³oniesz bo jak domniemam teraz jeste¶ k³êbkiem nerwów
|
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
17 osób na dole...
Zapraszamy wszystkich
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Panna M³oda to kole¿anka. Ja jestem bardzo powa¿n± ¶wiadkow±.
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A jak± masz sukienkeeee? ![]() Musisz koniecznie pokazaæ
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
jomic: to ta sukienka, co pokazywa³a¶ w ostatniej czê¶ci?
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
Ale moja sukienka juz tu by³a
w poprzedniej czêsci chyba. Albo w IV. Ale raczej w V.sprawdzi³am - cze¶æ 4, str 97. sukienka juz skrócona (chyba po skracaniu jej nie zalo¿ty³am jeszcze).
Edytowane przez jomic Czas edycji: 2011-04-14 o 20:59 |
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jak to jest na egzaminie z tymi b³êdami. Bo s± takie co to mo¿na pope³niæ jeden raz i nie skutkuje to przerwaniem egzaminu. I w takim przypadku je¶li kto¶ pope³ni taki b³±d to E. informuje, ¿e zadanie zosta³o ¼le wykonane ( od razu)? czy karze jechaæ jeszcze raz ( niczego o b³êdzie nie napominaj±c) i dopiero gdy b³±d pope³nimy drugi raz to mówi, ¿e to zadanie ju¿ dwa razy zosta³o wykonane niepoprawnie i egzamin przerwany?
|
|
|
|
#1728 |
|
Konto usuniête
|
princeseczka E. mówi tylko "b³±d" potem wracacie i je¶li znów zrobisz ten sam b³±d mówi jaki to by³ b³±d i egzamin przerwany, ja tak dzisiaj mia³am
a co do ¶lubów to ju¿ chcia³abym braæ swój
|
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Agata, te co skutkuj± przerwaniem to w pierwszy mo¿liwym miejscu jest przesiadka i od razu mowi± - dziekujemy.
z tymi "do poprawki" u mne bylo tak, ze od razu mówi³ np. zly najazd na skrzy¿owanie, ale dopiero na koniec powiedzia³ mi ze w lewo z jednokierunkowej skrêcilam z prawego pasa.
|
#1730 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 128
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
gdyby mi powiedzia³ krótko "b³±d" to pewnie bym nie zajarzy³a co z³ego zrobi³am. Do mnie trzeba jak do faceta
|
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 650
|
Moj TZ mnie ciagnie do oltarza ale jakos mi nie spieszno ( 9 lat razem wiec w sumie cos sie powinno ruszyc
)..jakos za mlodo sie czuje
|
|
#1733 |
|
Konto usuniête
|
princeseczka ja za ka¿dym razem jak us³ysza³am "b³±d" nie wiedzia³am z tych nerwów co sie sta³o, a¿ w koñcu smai mi t³umaczyli co sie sta³o
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- foxy wow ja jestem z moim 1,5 roku, ale ju¿ planujemy wspóln± przysz³o¶æ, nie ¶lub, ale studia, zamieszkanie razem ja jestem po prostu przekonana, ¿e on jest dla mnie idealny
|
|
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26372776]princeseczka ja za ka¿dym razem jak us³ysza³am "b³±d" nie wiedzia³am z tych nerwów co sie sta³o, a¿ w koñcu smai mi t³umaczyli co sie sta³o
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- foxy wow ja jestem z moim 1,5 roku, ale ju¿ planujemy wspóln± przysz³o¶æ, nie ¶lub, ale studia, zamieszkanie razem ja jestem po prostu przekonana, ¿e on jest dla mnie idealny [/QUOTE]Umnie pewnie by³oby to samo. Noo chyba, ¿e by³oby s³uchaæ jakie¶ booom
|
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio mia³am ¶lubne my¶li, ale to przej¶ciowe i na pewno przejdzie.
Chocia¿ nacisk ze str te¶ciów jest ogromny, no bo skoro jeste¶my zarêczeni to powinni¶my ju¿ planowaæ! Eh...A dzisiaj ca³y dzieñ chodzi za mn± piosenka The Dixie Cups- Chapel of love z tego filmiku: KLIK
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
przetestowa³am poduszkê w aucie
super siê je¼dzi³o
|
|
#1737 |
|
Konto usuniête
|
catttt mi³o by³oby tez byæ zarêczon±
ale jak na razie nie zapowiada siê ;/ ale wiem, ¿e T¯ my¶li o tym
|
|
|
|
#1738 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
ale "nabazgra³y¶cie" od po³udnia, hoho
![]() Misislipy- szkoda, ¿e siê nie uda³o ale super, ¿e siê nie za³amujesz! a teraz bêdziesz musia³a znów 5 godzinek dokupiæ, tak? widze, ¿e dzi¶ sporo o T¿ach, a mniej o jazdach mój mi ostatnio wypali³ z tekstem, ¿e mo¿e by¶my ju¿ datê ¶lubu ustalili, to go pytam a co mu siê tak ¶pieszy, a On do mnie "no wiesz samochód na wodê nie je¼dzi a przyje¿d¿am codziennie" no poprostu argument znalaz³ sobie ¶wietny, we¼miemy ¶lub, zamieszkamy razem, a On zaoszczêdzi na paliwie i tak mu bêdê to wypominaæ
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26373705]catttt mi³o by³oby tez byæ zarêczon±
ale jak na razie nie zapowiada siê ;/ ale wiem, ¿e T¯ my¶li o tym [/QUOTE]Musi tylko znale¼æ odpowiedni± okazjê ![]() Jak np. mój- w Sylwestra o pó³nocy na ¶rodku Krupówek
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
ja najpierw muszê zale¼æ TZta. A potem gdybaæ o slubie
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

ten na O. lubi sobie po prostu ponarzekaæ podczas jazdy, a ten sie wydziera³...