|
|
#4171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. VIII
Cytat:
W tym tygodniu już na pewno nie będzie nowości.
|
|
|
|
|
|
#4172 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#4173 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pochwal się później co udało Ci się zdobyć. Bo ja niestety nie obadałam całości, bo większość w kartonie jeszcze leżała
|
|
|
|
|
|
#4174 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak trafić na plantową, bo kiedyś przejeżdżałam w tamtych okolicach ale natury nie widziałam. |
|
|
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
smutno mi ze mieszkam we Wroclawiu
![]() napalilam sie dzisiaj na podklad Estee Lauder i serum i chyba tez kopne essence i wydam sobie na to, o! |
|
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
Yoona
I dobrze zrobisz. ![]() Dziewczyny,a jak sprawuje się fioletowy pędzelek do Smokey?Nie jest za miękki? |
|
|
|
|
#4177 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a jak sytuacja w Lublinie? We wtorek byłam w naturach w Galerii Olimp kupiłam 2 pomadki: cupcake i coralize. Mowiłyscie ze były blyszczyki, ja ich nie widzialam- pewnie wszyskie wymiecione byly do tego czasu
Ja caly czas czekam na oba pedzelki i liner w zelu.. Moze się doczekam..
Edytowane przez lolaxx2207 Czas edycji: 2011-04-14 o 20:07 |
|
|
|
|
#4178 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem, czy to już było, ale pewnie tak, bo dałam radę przerobić tylko kilkanaście stron wstecz... - no nic, wklejam
![]() http://www.essence.eu/index.php?id=1559&L=8 <- to w zapowiedziach u Pepików ![]() http://www.essence.eu/?id=1476&L=1 <- a to u naszych zachodnich sąsiadów
|
|
#4179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zaprzyjaźniłam się dzisiaj z czerrrwonym błyszczykiem
|
|
|
|
#4180 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;26370730]Nie masz tak naprawdę po co, bo w galerii są tylko małe lakiery z napisem nowości i ciągle straszy ILB
![]() Jak trafić na plantową, bo kiedyś przejeżdżałam w tamtych okolicach ale natury nie widziałam.[/QUOTE] Ja wiem co jest A co do dojazdu na Plantowa do może napisz mi na priva w jakich rejonach mieszkasz i czym chcesz jechać. Bo Plantowa jest na Teofilowie.
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#4181 |
|
Wtajemniczenie
|
W Magnolii za to wrzucili rzeczy z przeceny z powrotem do szafy... Na stand po ILB powtykali jakieś stare produkty. Masakra... :/ Jestem zniesmaczona! :/
|
|
|
|
|
#4182 |
|
Raczkowanie
|
Hey dziewczyny, ja dziś byłam w naturze w Toruniu, pytałam o nową limitkę, Pani powiedziała, że już przyszła, jutro albo w sobote będzie rozłożona, zostawiłam numer tel, ma mi odłożyć puder i lakiery
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#4185 |
|
keep calm and contour on
|
a na Plantowej jest wszystko, linery,pędzelki,lakiery ?
|
|
|
#4186 |
|
Raczkowanie
|
Nooo
Teraz tylko wpadam w paranoje czy aby napewno dobry numer tel podałam
|
|
#4187 |
|
Wtajemniczenie
|
świat mody i urody i diet było->72 będzie -> 55 10,5 kg = aktualizacja 2013 mam 93 28.05 - 90,9 kolejna dieta Herbalife Edytowane przez karolajjnn Czas edycji: 2011-04-14 o 20:55 |
|
|
|
|
#4188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4189 |
|
Wtajemniczenie
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
#4190 |
|
Wtajemniczenie
|
Są niektóre lakiery c&g. Holograficzne cienie, niektóre nowe pojedyncze i quatro, pomadki i nowy tusz smokey
|
|
|
|
#4191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To znaczy to, że stan nowości na pólkach w sklepach się tak szybko zmienia, że cokolwiek napiszemy tu na forum to już jest nieaktualne bo wszystko już wykupione ![]() Oj jest mu czego współczuć Do kuferka muszę mieć duuużo kosmetyków najlepiej we wszystkich odcieniach i to profesjonalnych albo najlepiej tych z najwyższych półek (MAC, Dior, Lancome itp) takie ze średniej półki tez mogą być ale i tak efekt jest masakrą dla portfela Dlatego (nie bez bólu) myślę o rezygnacji z essenca bo bez sensu jest kupować kosmetyki dla siebie i osobno drogie do kuferka![]() Pozdrowię go na pewno ![]() Cytat:
Witamy ponownie Bardzo długo cię nie było.
|
||
|
|
|
|
#4192 |
|
Raczkowanie
|
Gdańsk ETC
Są szminki, nie wszystkie, ale są. Z testerami. All about cupcake ślicznie pachnie i dobrze się rozprowadza. Och.
Są pędzelki do załamania, ale nie ma do kreski. Jest taki mięciutki! Zaraz idę się malować ;P Są lakiery różne nowe, chyba wszystkie, ale mogę się mylić. Są błyszczyki. Wszystkie. Pozaklejane. Więcej chyba ma nadejść w poniedziałek albo czwartek, ale może nie zapamiętałam tego, co ta Pani Sprzedająca mówiła. Stałam sobie i wybierałam a tu naglę nadchodzi Panna z mokrą głową pytając o pędzelki do linera i lakiery pękające. "Też z Wizażu?"No raczej, że też Fajnie tak spotkać Wizażankę przy szafie ![]() Wzięłyśmy co miałyśmy wziąć i wystrzeliłyśmy stamtąd jak szalone do Przymorza, ale tam nadal nic. Może jutro a może w poniedziałek. Nie wiadomo. Pokażę Wam co mam w najbliższej przyszłości. Lakiery są świetne, już się nie mogę doczekać limitowanki ^^
odnajduję się w prostych czynnościach dzień darmowej dostawy 2012 mam długie włosy jak wyglądać dobrze na kacu? dobry tonik nawilżający Edytowane przez strilinga Czas edycji: 2011-04-14 o 21:23 Powód: update |
|
|
|
|
#4193 | |||||
|
Zadomowienie
|
Kurczę mnie tez już to wszystko wkurza, jeszcze się do tego rozchorowałam i cały dzisiejszy dzień + połowę wczorajszego spędziłam w łóżku, a jutro mam ważne spotkanie w pracy na którym muszę być, no i nie wiem co to będzie
![]() Cytat:
![]() Fajne zdjęcie w tle tegoż swatcha ![]() Hmm wszystko fajnie, tylko czemu on jest perłowy Cytat:
(i tak latam poprawiać buzię, ale żeby rzęsy? I tak ludzie się na mnie dziwnie patrzą bo siedzę długo w łazience )Cytat:
mój zapas się kiedyś skończy Ja miałam taką nadzieję, ale po swatchach stwierdzam, że niestety nie. AOH dawał beżową taflę – ni to zimną ni to ciepłą – a ten rozświetlacz z SC jest jakiś złoty, a może beżowo-żółty? Mam wrażenie że to wręcz puder brązująco-rozświetlający. Ale pewnie i tak go kupię jak tylko go dorwę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a regularnie jestem jakimiś kuszona NYXowe mają taką specyficzną konsystencję, niby nie są gęste, ale na ustach tworzą konkretną warstwę i są intensywne – jedna warstwa daje kolor… jak patrzę na swatche błyszczyków SWM, to mi się one przypominają ![]() Dlatego też jak dorwę to kupię – my favourite milkshake lub berry me ![]() BTW powiedzcie czy me & my ice cream jest zimny czy neutralny? Mejaczku skąd wzięłaś lakier Multi Dimension Dress to party, ten fioletowy z lekką perłą? Nie widzę go nigdzie… czyżby jakiś wycofany, którego nie zdążyłam kupić, nad czym ubolewam bo właśnie się w nim zakochałam?
|
|
|
#4194 |
|
Przyczajenie
|
Byłam dziś w Krakowie, wstąpiłam do Douglasa w Galerii Krakowskiej i jakież było moje zdziwienie, gdy okazało się, że nie ma tam essence. Znalazłam essence w innym Douglasie na mieście w drodze z Galerii na rynek i są tam nowości jeśli byłybyście zainteresowane
|
|
|
|
|
#4195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4196 |
|
Rozeznanie
|
haha, to miałyście szczęście, że się spotkałyście
Tez chciałam do Was dołączyć, ale już leżałam w piżamie :P zaazdro!
|
|
#4197 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gdańsk ETC
Cytat:
Cytat:
![]() Ja kupiłam tylko dwa pędzelki bo mi było smutno że tylko jedna szafa Jutro w miarę możliwości pojadę uzupełnić braki. Chyba chcę all about cupcake i może coralize me ![]() Nie wykupcie mi wszystkich all about cupcake jutro, proszę ?
|
||
|
|
|
|
#4198 |
|
Zadomowienie
|
zgadzam sie z Sexi, nowosci wykupywane sa w zastraszajacym tempie
np moja sytuacja z dzis: - dzwonie do Douglasa na Florianskiej z pytaniem o pedzelki smokey i do eyelinera- pani potwierdza, ze sa. pytam czy mi odlozy-pani odmawia, mowi ze jest kilka i ze mi nie odlozy bo...jest duzo chetnych |
|
|
|
|
#4199 |
|
Raczkowanie
|
To następnym razem spotkamy się w trzy
|
|
#4200 |
|
Raczkowanie
|
a ja dziś odwiedziłam swoją Naturę, bo się już niecierpliwiłam i tak jak u Was nowe błyszczyki były powtykane w stand ILB
zakupiłam wyczekiwany przeze mnie 04 Trendsetter ^^ jest cudowny, pachnie tak jak lubię, tylko ten aplikator jest śmieszny i ciężko mi jeszcze go ogarnąć.Przez Was kupiłam tez nieplanowaną All about cupcake nie mogłam się jej oprzeć! były tylko 2Chciałam także lakier w kolorze ultramaryny, ale jeszcze ich nie było, więc skusiłam się na zamiennik z Bell ale to chyba nie do końca ten kolor... i pytałam ekspedientkę o pędzelki do blendowania, najpierw zrobiła dziwną minę a później powiedziała, że nie maja wiećej nowości a tak bardzo go chcę!Całe szczęście, że to wszystko czego z nowości pragnę ale pewnie jeszcze trochę Was poczytam i znowu popędzę i coś kupię mam taką słaba silną wolę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

Ja caly czas czekam na oba pedzelki i liner w zelu.. Moze się doczekam..

Do kuferka muszę mieć duuużo kosmetyków najlepiej we wszystkich odcieniach i to profesjonalnych albo najlepiej tych z najwyższych półek (MAC, Dior, Lancome itp) takie ze średniej półki tez mogą być ale i tak efekt jest masakrą dla portfela
Dlatego (nie bez bólu) myślę o rezygnacji z essenca bo bez sensu jest kupować kosmetyki dla siebie i osobno drogie do kuferka
Ale oczywiście chyba nie wszystko, to co mnie interesowało - oczywiście przebrane wybrane. Ale pocieszam się, że to stała oferta, więc zdążę się zaopatrzyć. Z tego wszystkiego nic nie wzięłam, bo miałam przy sobie całe 15 zł...