![]() |
#4861 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.
Coś Ty
![]() U mnie to bardziej skomplikowana sprawa - od zawsze miałam bardzo nieregularny okres i długie cykle, niedawno zdiagnozowali mi PCO i to wyjaśniło kłopoty z nieregularnym okresem i innymi jeszcze wątpliwymi przyjemnościami. U mnie tylko tabletki anty trzymały regularność, a jak je odstawiłam, to natychmiast wszystko siadło. Zapisałam się już do lekarza na początek maja - do tego czasu dam szansę mojemu ciału ![]() A Ty jak?
#4862 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez nie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4863 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czytałam ostatnio artykuł o tym, że jak się stresujemy to wydziela się więcej prolaktyny, która wpływa na wydłużenie cyklu. A ile Ci się już spóźnia?
![]() |
#4864 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4865 |
Raczkowanie
|
To mnie więcej
![]() No nic, zapisałam się do lekarza i trochę mi to pomogło, bo już się tak nie napinam w tej sprawie, tylko czekam na wizytę. I tak bez leków na wywołanie się nie obędzie.
#4866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Dzisiejszy jadłospis: -filiżanka muesli z orzechami i owocami, dwa tosty (niestety przerwa 6 godzin między nast. posiłkiem stąd obfite śniadanko) -zupa przecierowa z warzyw z malutkimi grzankami -ziemniaczane kotleciki, trochę sałatki z makreli -orzechy (garść), jabłko -jajko albo twarożek (zobaczę jeszcze bo to przede mną) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Zakorzenienie
|
U mnie rodzinka już szanuję to,że jestem na diecie więc nie będą mieli nic przeciwko,że będę jadła swoje produkty na święta, ale oczywiście na kawałek mamusiowego sernika się skuszę
![]() Jej i znowu tak rano musiałam wstać,a do domku wróce dopiero ok 22 bleee No to ja uciekam. Miłego bezgrzesznego dzionka Laski ![]() Ps. Sweet gdzie się podziewasz? A Ty Dev też gdzie jesteś? |
![]() ![]() |
![]() |
#4868 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Laislo, jak patrzę na Twoje jadło, to mam wrażenie, że bardziej podjadasz niż jesz całe posiłki. Nie chodzisz głodna przy takim jedzeniu? Ja właśnie podjadam gruszkę i za chwilę uciekam do pracy. Pogoda się poprawia, weekend nadchodzi, czego chcieć więcej? ![]() ![]()
![]() |
#4869 | ||
Zakorzenienie
|
Witam.
![]() Znowu się spóźnia. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja już mam wolne aż do egzaminów, do 6 maja, także czasu na naukę bardzo dużo, ale chęci zero. ![]() ---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ---------- Drinka z palemką i kilku przystojnych Latynosów! Co Ty na to? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Wtajemniczenie
|
hej laseczki
![]() ja właśnie piję kawkę na czczo ![]() ![]() trzymajcie kciuki może dzisiaj uda mi się sprzedać sukienkę w pracy ![]() ![]() atmosfera w pracy na razie ok po kolejnej rozmowie zobaczymy na jak długo ![]() a na święta hehe ja zrobię mój sernik galaretkowo - serkowo - homogenizowany ![]() swoja drogą już nie mogę się doczekać 1 maja kiedy to pójdę z mamcią z poznańskiego Ogrodu Botanicznego a tam na miejscu rózne pokazy, kawka i lód standardowo w kawiarni w ogrodzie, scena , oby piękne słońce i kupimy świeże cudowne kwiaty ![]()
#4871 |
Wtajemniczenie
|
mniam mniam mniam mniam
![]() śniadanko ![]()
#4872 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Kochane
![]() Dirty piękne śniadanko ![]() ![]() Mindless a docenił poświęcenie? ![]() ![]() Promyczku niczym wywołany duch pojawiam się ![]() ![]() Podczytuję Was oczywiście ![]() ![]() ![]() Niestety to głupie przemęczenie mnie jakoś zniechęca do wszystkiego. ![]() U mnie święta raczej będą spokojne, nie ma jakiegoś super wielkiego obżarstwa. ![]() ![]() ![]() Aa no i zważyłam się oczywiście...nie ma od tego ucieczki ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez OneSweetTaste Czas edycji: 2011-04-15 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez mindless Czas edycji: 2011-04-15 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Zakorzenienie
|
Sweeet słoneczko gratuluję spadków.
Ja jestem po trzech dniach w nowej pracy i w sumie jest ok, bez tłumów w tygodniu, w weekend nie idę, bo do szkoły. Za to idę następne dwa weekendy. Wstawię swój jadłospis, ale jak coś to nie bijcie S: owsianka ( 3 łyżeczki żytnich, 2 otrąb, 2 zwykłych) zalane wodą, do tego połowa serka wiejskiego, i łyżka dżemu, 3 czekoladki toffifee, kawa 2Ś: połowa wieśniaka, jabłko O: 4 łyżki kaszy gryczanej, dwa pulpety z sosem pomidorowym, buraczki od babci ![]() K: twaróg z ogórkiem i kiełkami Mi też @ wredna się spóźnia 5 dni.
Ślub 6 lipiec 2013 ![]() Kornel 24 październik 2013 ![]() Antoni 8 stycznia 2015 ![]() http://onaiich3.blogspot.com.es/ Edytowane przez misia332 Czas edycji: 2011-04-15 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4876 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zakorzenienie
|
Możliwe ale za dobrze nie jest.
A jeśli chce się podkręcić metabolizm to tak jedząc niestety dupa blada.
#4878 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Zakorzenienie
|
Właśnie ja zauważyłam ,że nie moge jeść zbyt dużo nabaiłu i białka bo mi wyszła wysypka a ja tak kocham nabiał
#4880 |
Wtajemniczenie
|
Podobno przy spożywaniu zbyt dużej ilości białka można dostać uczulenia i skazy białkowej. Może to właśnie to Tynusia...
![]() ja dzisiaj mam jakiś nażarty dzień... ![]() ![]() ![]() ![]()
#4881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj zjadłam za dużo na obiad w prawdzie czyste zdrowie ale jak na mnie to była za duża porcja. ![]()
![]() |
#4882 | |
Raczkowanie
|
Jestem za
![]() Chociaż bardziej za tym drinkiem, Latynosi nie w moim typie ![]() Cytat:
![]() Ja też się dziś ważyłam i było tyle samo, co w zeszłym tygodniu, czyli 54,2 kg. Waga stoi, bo i okresu ani widu ani słychu, ech. Sama już nie wiem, czy wracać do tabletek, czy sobie odpuścić ![]() A u mnie zmiana planów na weekend - mama jednak przyjedzie dopiero w maju, bo jutro jeszcze trochę za chłodno na cały dzień na dworze, więc mykam wieczorem na balety ![]()
![]() |
#4883 |
Raczkowanie
|
A co tu tak pusto dziś?
![]() Wpisuję się w wątku, bo właśnie grzesznie podjadłam łyżkę masła orzechowego ![]() Za to karnie wpisuję menu ja jutro, żeby zmotywować się do trzymania pionu ![]() (jabłko, gruszka) 1. orkiszowe drożdżówki-ślimaki z domowymi powidłami śliwkowymi 2. dwie kanapki z chleba żytniego z warzywną pastą z kiełkami i ogórkami kiszonymi 3. biała fasola duszona z ajvarem (słoikowa pasta paprykowo-bakłażanowa) i pieczarkami 4. klops z kiszoną kapustą Strasznie dużo węgli, żeby to się w końcu źle nie skończyło, hm. Idę sprzątać mieszkanie, bo już preteksty do odwlekania mi się skończyły ![]()
#4884 |
Konto usunięte
|
U mnie dziś nalesniki na obiado-kolację
![]() Psychika mi siądzie jak skończę pracę. Jakich różnych ludzi można spotkać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A waga dzisiaj pokazała więcej, ale jestem w przededniu @ więc w normie..zobaczymy za tydzień ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Też uwielbiam ogrody botaniczne, parki, lasy ...Ja w drugi dzień świąt jadę na piknik i ognisko za miasto, taka tradycja rodzinna. Wezmę badmintona chociaż to rozruszam trochę towarzystwo ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;26391592]U mnie dziś nalesniki na obiado-kolację ![]() Psychika mi siądzie jak skończę pracę. Jakich różnych ludzi można spotkać ![]() U mnie były łazanki więc nie lepiej ![]() No, na pewno przekrój społeczny obserwujesz szeroki. Mam nadzieję, że nie spotykają Ciebie przykrości od ciekawszych osobników ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- ![]() ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2011-04-15 o 20:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | ||
Konto usunięte
|
Całkowicie zapomniałam, że też mam
![]() Dobry pomysł na ruch ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;26394508]Całkowicie zapomniałam, że też mam
![]() Dobry pomysł na ruch ![]() Przykrości nie (jeszcze nie). Zazwyczaj albo ludzie nie otwierają albo mówią, że czasu nie ma i liczą, że ich to ominie, a reszta gościnna. Czasem, aż za bardzo ![]() ![]() Badminton jest fajny na takie okazje bo każdy może spróbować bez jakichś wyjątkowych umiejętności ![]() ![]() Noo..dla starszych to może być jedyna atrakcja Twoja wizyta ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4888 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;26394845]Kawka, ciasteczko
![]() ![]() Oj, to przewiduję trudności w dietkowaniu w najbliższym czasie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Raczkowanie
|
IR, a czym się zajmujesz, jeśli wolno spytać?
Sprzątnęłam kawałek domu, poprałam chodniki i dywaniki, jestem zadowolona z siebie ![]() I nawet mam jeszcze siłę coś poczytać albo obejrzeć.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.