|
|
#3151 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXVI
|
|
|
|
#3152 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja miałam przesuniętą torebkę na dziecko w jedną stronę i to znacząco- w badaniach tak wychodziło, a na ostatnim usg pytałam lekarkę i ona mówi że wszystko ok , i równiutko
się przesuneło jakimścić cudem
|
|
#3153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba nie, bo W wyjeżdza na cały sezon za granicę spiewać do kotleta- sama w to nie wierzę, ale na to się zanosi
7 mcy, wyobrażacie sobie?Kiedyś tak zarabiał na życie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() W mi kupił super biustonosz- mam w nim cyc o 2 rozmiary większy. No co, skoro drag queen mogą, to ja nie?
|
|
#3154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam ok.5 lat temu wypadek zimą, wywróciłam się i złamałam dostawowo duzy palec i nogi i ogólnie potłukłam stopę. Palec się zrósł siniaki zagoiły ale przez nastepne lata noga mnie bolała jak była zmęczona , a na obcasie powyżej 3,5 cm nie mogłam chodzi. Po przejściu kilku metów bolała mnie stopa i dostawałam skurczy. I nagle kilka miesięcy temu, jesienią, gdzieś w październiku , zauwayłam ,ze stopa mnie juz nie boli jak dłużej chodzę, spróbowałam ubra buty na 6 cm obcasie i mogłam przechodzic cały dzień. Nie miałam pojęcia jakim cudem po 4 latach nagle mi sie poprawiło. A teraz przypomniałam sobie ,że w sierpniu byłam u przyjaciółki w firmie i zaproponowała mi masaż u swojego masażysty taki z lekkim usprawnieniem kręgosłupa. Przy tym zabiegu usprawniania nagle poczułam w jednym miejscu silny bół. Przy drugim takim samym zabiegu chwile póxniej juz bólu nie czułam. Cos musiało wskoczyc na miejsce. I teraz się zastanawiam czy , to nie miało wpływu na ten ból stopy przez te 4 lata i czy nie zniknł własnie w związku z tym prawidłowym ustawieniem się kręgu
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-04-14 o 22:22 |
|
|
|
|
#3155 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jedno większe,więc grawitacja bardziej działa?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
Padam na pysk
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3159 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
na razie widziałam tylko 3 sąsiadki a właśnie! na drzwiach mieszkania pode mną są ślady jakby po zdartych taśmach policyjnych.. zbrodnia jakaś była? straszyć będzie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3160 | |||
|
Zakorzenienie
|
a no i baw się dobrze
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mój tata poleca skorzystanie z terapeuty dyplomowanego a, no i faktycznie tak to jest, ze na badaniach nic nie wychodzi bo podczas badanie sie leży, a problemy się pojawiają np podczas siedzenia lub chodzenia ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
czasami tak jest że coś się gdzieś przesunie i naprawdę nie trzeba wiele żeby wróciło na miejsce i do normy
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2011-04-14 o 22:27 |
|||
|
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ----------------------- Janis Joplin Cry Baby pokręciło mnie na starość słuchając Janis Madzik chodź Ci zrobię masaż stóp
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
||
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
może to tylko komornik
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Teza - nie lubię masażu stóp. W ogóle nie lubię jak ktoś dotyka moich stóp
|
|
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn to cheba dobre - i zyskowne - ale tak duuuugo???? - i za jaką granicę - i czemu bez was???????? mam zdiagnozowane tyłozgięcie - w wolnym tłumaczeniu dżejlo ![]() i jeszcze coś miałąm ale padam na wszystko |
|
|
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
no trąbię od tygodnia, albo i dłużej
że na wakacje lecę, a Ten nie zorientowan ![]() jutro rano do Egiptu flaszki macie dzielić ![]() Cytat:
![]() idę się ukompać, bo już wszustko przygotowane, chyba , zrobiłam sześć kuwet dla kotów i mają ze 4kg żarcia oraz trzy duże miski wody
|
|
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Podoba się?
![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#3170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po raz enty - ZA- ZDRASZ- CZAM musi być pięknie - przywoź pachnidłą i potem daj poniuchać - nic bardziej nie ładuje energii niz wakacje - przynajmniej mnie ahoj |
|
|
|
|
#3171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja najbardzij lubie ten kawałek
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dylemat
I nie wiem co mam zrobić![]() Mojej przyjaciółki teść chodzi po śmietnikach i zbiera śmieci....Dzisiaj go widziałem w śmietniku,teraz ma np zakaz wstępu do ich domu i zbliżenia się do dziecka...Już kiedyś mi mówili że jak coś takiego zobaczę to mam im powiedzieć Co robić?
|
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale do wakacji tak daleko! niech już będzie lato bo jusz nie moge
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-14 o 22:49 |
|
|
|
|
#3174 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za dziki kraj Cytat:
![]() jak będzie internet, a zapewne będzie, to do Was zajrzę ![]() a co podrzucić Ci ![]() Mam przyjeżdza w niedzielę i siedzi do środy, a piątek my już wracamy Cytat:
|
|
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to dobrze ze mamcia wpadnie
|
|
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fakt wakacji jako miesięcy letnich w mieście sprawia że mam ochotę sama se wbić widelec w tętnicę - Nietoperków nie cza krzywdzić |
|
|
|
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
Red Natka cudna
![]() gratuluję sprawnego porodu i szybkiego powrotu do formy ![]() teściowej współczuję a teraz mogę strzelić focha - za szybko chudniesz ![]() Adorny rzeczywiście wysuszają i mocno kryją - czyli dla mnie idealnie moglam wywalić wszelkie mazidła do tłustej cery, a tuszowania jeszcze mocno potrzebuję... od 2 dni wyglądam jak negatyw muchomora - oczyszczanie chemiczno-mechaniczne... ![]() ale arabski pokłon wdzięczności składam Kamenie O walorach smakowych salci wypowiadała się p. doktor w GW... http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,1...as=2&startsz=x "Pani nigdy nie dodaje surowych jajek do potraw? - Czasem dodaję do tiramisu, ale zawsze leję do niego dużo alkoholu z nadzieją, że salmonella tego nie przetrzyma. Gdyby jednak przetrzymała, być może moje tiramisu byłoby jeszcze lepsze, bo zdradzę panu, że ludzie, którzy zakazili się tą bakterią, mówią, że nigdy żaden krem nie smakował im tak jak ten zakażony salmonellą." ![]() bo to menska przypadłość hormonalna.... ![]() ale skąd u mnie 1cm różnicy.... ![]() jak Maj w Barze, to migawka ![]()
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-04-14 o 23:02 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3178 | |||
|
Zakorzenienie
|
od Sałaty se pożycz
Cytat:
może on ma chorobę jakąś
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
dobrej nocy!
|
|
|
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

się przesuneło jakimścić cudem
7 mcy, wyobrażacie sobie?

Już zaczynasz sąsiadów wabić, świntuszku? 

Co robić?
co za dziki kraj