|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki kolor dla mnie? | |||
| Brąz? |
|
142 | 53,99% |
| Bląd? |
|
123 | 46,77% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 263. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Przyczajenie
|
Pomoc w doborze koloru włosów!!!!!!
Pomorzcie mi w kolorze włosów bo sama nie wiem czy zostać przy blądzie taki jak mam teraz czy coś innego mi by bardziej pasowało czekam na propozycje i fotki z kolorkami włosów
|
|
|
|
#3002 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Pomoc w doborze koloru włosów!!!!!!
Witaj
proponuje małą zmianę odcienia blond może na "perłowy blond" np. z loreala i może zmianę fryzury na bardziej lekką - może grzywka asymetryczna i skrócenie długości włosów do ramion poniżej przesyłam Ci zdjęcia tego wszystkiego o czym piszę ![]() będę śledziła ten wątek bo jestem ciekawa jaką opcje wybierzesz i chętnie obejrzę zdjęcie z metamorfozy Powodzenia![]()
|
|
|
|
#3003 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jaki KOLOR włosów będzie do mnie pasować ? - WĄTEK ZBIORCZY
chce zmienić kolor włosów.
mój naturalny to ciemny brąz, oczy i brwi też mam ciemnobrązowe. i teraz zastanawiam się czy przefarbować je wszystkie na czarno, czy tylko końcówki - bo teraz modne takie farbowanie, poza tym też mi się podoba. ![]() plus druga rzecz, czy zapuszczać wlosy bo mam do ramion, czy ściąć je na boba. mam okrągłą twarz i to bardzo, a moje włosy są kręcone, mało ich ale puszyste. jak ułoże je na szczotce to jest ich bardzo dużo (zwłaszcza jak są krótkie) ale jeden dzień wytrzymują a na drugi już są oklapnięte. ;< i mam zniszczone bo używałam prostownicy i suszarki ale teraz odstawiłam to. ten pomysł chce zrealizowac dopiero w wakacje, ponieważ chce aby te włosy trochę polepszyły się. ; ) co mi radzicie? |
|
|
|
#3004 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Pomoc w doborze koloru włosów!!!!!!
na ten perłowy bląd sie skusze ale z obcięciem nie za bardzo bo marze o długich włosach grzywe już mam ale prostą ja zazwyczej spinam albo na bok zaczesuje miałam ostatnio podcięte bo miałam strasznie zniszczone końcówki a co do brwi to mam pernamentny i miałam poprawiane bo poprzednio mi kosmetyczka zchrzaniła ale cieżko z tym brązem bo miałam tak robione i słabo ten brąz widać na innych forach piszą mi ze mam całkowicie zejść z blądu i pasował by mi karmelowy brąz lub brąz co prawda ładne brązy ale jakoś cieżko mi sie przekonać
|
|
|
|
#3005 | |
|
Przyczajenie
|
jeszcze jakieś rady ?
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
zdecydowanie nr 3 bosko Edytowane przez emila820 Czas edycji: 2011-04-11 o 15:55 |
|
|
|
|
#3006 |
|
Przyczajenie
|
Ja też mam dylemat z związany z kolorem włosów. Mam taki typ urody:
naturalnie ciemne włosy (kasztanowe), brązowe oczy, piegi, jasną karnację. Obecnie mam brązowe włosy ale myślę czy może nie zrobić miedzi? Jak myślicie? A może jedna z tych? Edytowane przez raczacza Czas edycji: 2011-04-15 o 10:38 Powód: fryzury do wyboru |
|
|
|
#3007 |
|
Raczkowanie
|
Myślę, że bd świetnie pasować ;D Sama jestem teraz rudzielcem, chociaż ja ryzykowałam bardziej, mam niebieskie oczy
Jasna karnacja i rude włoski świetnie się dopełniają Rozwazalabym czwarty i piąty odcień ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Sama też proszę o poradę, Drogie Wiżanki ![]() Moje naturalne włosy są koloru jasny brąz, zafarbowałam się z 8 miesięcy temu na rudy i utrzymuję ten kolor. Pod koniec kwietnia idę do fryzjera i zastanawiam się czy nadal przy nim zostać, czy zafarbować na brąz, a może jeszcze coś innego? Brąz pozwoliłby mi zmniejszyć ilość farbowań, a co za tym idzie, nie bd niszczyć włosów. Natomiast w rudym czuję się wyjątkowa, szalona, nawet drapieżna, wyróżniam się ![]() Doradźcie mi, proszę Dodaję zdjęcia mnie w brązie i rudym oraz ewentualne nowe kolory Zdjęć jest sporo, chcę żebyście dobrze oceniły. Te kiedy miałam brąz są... jeeeej z dawnaaa... obecnie jestem trochę starsza :P Dodatkowo, na wielu zdjęciach mam wyprostowane włosy, zbieg okoliczności, że zawsze jak wyprostuję to robi mi ktoś foty. Mam falowano-kręcone włosy, takie jak w zdjęciu z wycięta buzią DZIĘKUJĘ Z GÓRY. A jezeli macie jakieś propozycje ścięcia to są również mile widziane |
|
|
|
#3008 |
|
Raczkowanie
|
Foty
http://img707.imageshack.us/content_...pg&via=mupload http://img846.imageshack.us/g/dsc00492a.jpg/ |
|
|
|
#3009 |
|
Przyczajenie
|
Hejka
Mam do Was prośbę chciałabym coś zmienić w swoim wyglądzie Tak żeby znajomi zauważyli hmm.. zastanawiam się czy może szamponetką zrobić sobie włosy tylko nie wiem czy coś z ciemnego koloru czyli bardziej czarny czy bardziej blond jak myślicie ?
|
|
#3010 | ||
|
Raczkowanie
|
Ładny brązowy (ciemny) kolorek
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
Justyno sądzę, że bardzo dobrze CI w tym blondzie. Mam znajomą, która również przez całe życie była blondynką, zmieniła kolor na popielaty brąz... no cóż ;/ Nie wyszoło zbyt korzystnie, straciła w sobie to coś, nie wyróżniała sie i po tygodniu poszła do fryzjera na dekoloryzację. Ja rozjaśniłabym ten blond i ubierała się w ładne żywe kolory, soczysta zieleń, róż, jasny fiolet. Jako, że jestś chłodnym typem urody, to jesteś wiosną, nie latem ( ono jest ciepłym). Wiele osob marzy o blondzie, mi samej również czasami przechodzi przez główkę taka myśl, jednak sądzę, że czasem nie warto zmieniać niczego na siłę. Uważam, że powinnaś rozjaśnić ten blodzik, ewentualnie zrobić coś miodowego, ale najlepiej będzie Ci w platynowym ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
Rudzielec nie musi być blady i mieć piegów Weźmy np. Martę Żmudę- Trzebiatowską, bardzo ładnie jej w rudym i Tb w ciemnym odcieniu tego koloru też bd
|
||
|
|
|
#3011 |
|
Raczkowanie
|
Witam moze któras z Was doradzi mi w jakim kolorzeby mi pasowalo wlosow oczywiscie, zastanawialam sie naj blondem ale nie wiem czy to jest good pomysl, obecnie mam taki miedz na zdjeciu wyszedl inny kolor, dodalam tez zdjecie oczy są takie zielone w sloncu wpadajace w piwo sama nie wiem, doradzccie mi prosze
Edytowane przez basienkaslov24 Czas edycji: 2011-04-16 o 12:55 |
|
|
|
#3012 |
|
Raczkowanie
|
To forum chyba nie będzie dobrze funkcjonować, skoro każdy chce aby mu doradzono, a nikt nie potrafi doradzić innym,
|
|
|
|
#3013 |
|
Zadomowienie
|
Jaki kolor dla mnie bedzie odpowiedni! Czas NA ZMIANE:)
Witam dziewczyny i prosze o pomoc, zamierzam zmienic kolor wlosow na jakis "rudy" miedziany badz cos podobnego
Akturalnie mam od polowy glowy pasemka braz i blond, dol glowy brazowy dlugosc do "zapiecia stanika" Mam jasna karnacje, oczy dosc duze zielono-brazowe, troche wysokie czoło. Jaki kolor bedzie dla mnie odpowiedni.. ciagle mysle i wymyslic nie moge poradzicie cos? z Natury jestem szatynka![]() Na fotce jeszcze mam jednolity blond na gorze, a teraz mam dodatkowo brazowe pasemka.
NASZ DZIEŃ PM 2013 Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo,którego żona.., nie wypowiedziała. A.H Edytowane przez anuleczek19 Czas edycji: 2011-04-19 o 14:07 |
|
|
|
#3014 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki kolor dla mnie bedzie odpowiedni! Czas NA ZMIANE:)
---
Edytowane przez bunny91 Czas edycji: 2011-04-20 o 16:02 |
|
|
|
#3015 |
|
Rozeznanie
|
witajcie kochane rowniez chce was prosic o pomoc w doborze nowego koloru wlosow
chcialabym troszke ozywic kolor oraz podkreslic oczy.jestem szatynka mam duze zielone oczy delikatne rumience bardzo jasna cere wstawie kilka zdjec abyscie mogly dokladnie poznac moj typ urody i odpowiednio doradzic z gory wam dziekuje http://img846.imageshack.us/i/image343.jpg/ http://img812.imageshack.us/i/obraz217c.jpg/ http://img571.imageshack.us/i/37158753.png/ |
|
|
|
#3016 |
|
Przyczajenie
|
sophisticated_ a może coś z bordo? Myślę, że ładnie byłoby ci w rudościach.
|
|
|
|
#3017 |
|
Raczkowanie
|
co zrobić z włosami?
jutro wizyta o 14 u fryzjera i nie mam pojecia co sobie zrobić na włosach.
Przefarbowałam na ciemny brąz wlosy w grudniu i wyszedł mi czarny. teraz mam 5cm odrostów, i kolor sie zmyl jest ladny cemny braz, ale zawsze mialam duzo jasniejsze, rudawe takie, naturalny kolor jest taki mysi...ciemny blond. i nie wiem co robić, czy pasemka, czy rozjasnic jakos te wlosy o pare tonow jasniejsze? boje sie dekoloryzacji, a sama do konca nie jeste mprzekonana czy pasemka chcę ,a jesli to jaki kolor. chce zejsc z tego ciemnego koloru jakos ciagle nie moge sie do niego przyzwyczaic, postarzył mnie. Macie jakies pomysly?? |
|
|
|
#3018 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2011-01
|
Witam
Zamierzam zafarbować włosy, ponieważ widać już odrosty i kolor się trochę zmył... Mam problem jaki kolor wybrać. To są moje włosy: https://lh3.googleusercontent.com/_m...2/P1040725.JPG myślę nad takim kolorkiem: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...uSx5SIuBLmFvsA ![]() albo: http://plotki.daj.pl/obrazki/1299646820_47.jpg Pomożecie? który będzie lepszy? :P
Edytowane przez klaudia052709 Czas edycji: 2011-04-28 o 22:28 |
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Hej , mam pytanie czy sadzicie ze będą mi pasowały rude włosy ?
http://photos.nasza-klasa.pl/6685958...5ef2fdf48.jpeg chodzi mi o mniej wiecej taki kolor http://i2.pinger.pl/pgr329/6fb1983e0...847%5B1%5D.jpg mój naturalny kolor to taki jak na zdjęciu ale kilka dni temu na czarno pofarbowałam i nie za bardzo mi sie podoba ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- up ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- up
|
|
|
|
#3020 |
|
Przyczajenie
|
kolor
Witam wszystkie wizażanki i bardzo prosze o pomoc,
chciałabym zmienic kolor włosów na własnie taki jak jest na zdjeciu ale nikt nie wie po jakiej farbie taki wyjdzie. swoj naturalny kolor mam ciemny blond a aktualny to jasny blond z jasnymi refleksami.wiem ze najlepiej isc do fryzjera ale jakos nie mam do nich zaufaniu i chcialam zafarbowac sama. bardzo prosze o rady i z gory dziekuje ![]() |
|
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
jest tu ktos?
|
|
|
|
#3022 |
|
Przyczajenie
|
Chciałabym na wakacje zafarbować włosy od dołu na różowo, bądź też niebiesko. Mam do tego zamiar zakupić toner w tym stylu, bo wiem, że w przypadku mojej koleżanki sprawdził się od dobrze :
http://allegro.pl/toner-farba-la-ric...558497258.html Jednak problem polega na tym, że ona jest blondynką, a ja brunetką. Kolor moich włosów wygląda mniej więcej jak na tym zdjęciu : http://www.photoblog.pl/roockie/9283...e-roockie.html chociaż jest troszkę jaśniejszy. Zadałam już na innym forum takie pytanie, ale ktoś odpowiedział mi ' Uda się ale jak bedzie padał deszcz albo się mocno spocisz czy coś takiego to spłynie ci z włosów i zafarbuje ci ciuchy 'Czy to prawda? Bo jakoś wcześniej nic takiego nie słyszałam i nieco się przestraszyłam.. więc pytania są takie :
|
|
|
|
#3023 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy uda się mi zafarbować moje włosy tonerem?
1. Nie
2. Musisz je rozjaśnić na blond, oczywiście najlepiej u fryzjera. Nie wiem czy wyjdzie ładny kolor, zależy czy uda Ci się rozjaśnić do odcienia, który nie jest żółty ( inaczej róż będzie wpadał w pomarańcz a niebieski w zieleń). 3. Nie
|
#3024 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jaki kolor farby zastosować??
hej ! widzę, że to stary wątek, ale jestem nowa i mam problem gdzie się z tym zgłosić. mianowicie chodzi o mój typ urody i kolor włosów. jestem blada, widoczne naczynka krwionośne, często czerwona twarz. włosy średni blond, ciepły odcień. brwi i oprawa oczu ledwo widoczna. chcę zafarbować włosy na jakiś konkretnty kolor, który niwelowałby zaczerwienienie mojej twarzy idał trochę charakterku ! biorę pod uwagę oczywiście to, że jeżeli miałyby to być ciemne kolory-brwi i rzęsy też ulegają przefarbowaniu
|
|
|
|
#3025 |
|
Raczkowanie
|
czesc. a moze ktoras z was wie jaka farba dałaby mi taki efekt/
|
|
|
|
#3026 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2011-01
|
Może taka:
[IMG]file:///C:/Users/oem/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG] kolor zawsze wychodzi ciemniejszy a pomożesz w moim przypadku?
|
|
|
|
#3027 |
|
Raczkowanie
|
nie wkelił się obrazek, możesz jeszcze raz podac?
teraz farbuję bursztynowym brązem a mam ochotę na taki odcien jak na tamtym zdj. błagam - pomóżcie! a co do Twojego 'problemiku' to chyba wybrałabym ten kolor co ma Hermiona, chociąz Twój jest boski i bym go nie zmieniała.
Edytowane przez pyzolka Czas edycji: 2011-05-05 o 19:43 |
|
|
|
#3028 |
|
Przyczajenie
|
!!!
farbowałam już na ognisto rude, marchewkowe, miedziane, zimne blondy i miodowe, ale wciąż nie znalazłam odpowiedniego koloru. POMÓŻCIE, no muszę jak najszybciej zafarbować, bo już widać odrosty
|
|
|
|
#3029 |
|
Przyczajenie
|
cynamonowa,
moim zdaniem cudnie by Ci było w kasztanowych włoskach! ![]() polecam farbę palette natural colors, bardzo dobra jest, pozdro.
|
#3030 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: !!!
Cytat:
Poleciłabym Ci poziom złoty blond Palette bez amoniaku. Ładny karmel wychodzi, ewentualnie jakiś popielaty lub naturalny blond również z poziomu 8. I mocniej zaznaczyłabym brwi henną brązową lub grafitową (nie czarną). Twarz się wtedy tak nie zlewa z włosami i nabiera wyrazistości. Edytowane przez majreg Czas edycji: 2011-05-06 o 23:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

Powodzenia

PM 2013
i kolor się trochę zmył...