|
|
#3271 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
![]() nie wyobrażam sobie też mam Cytat:
)Cytat:
a tak serio, to jeśli nadal nie będziesz zdiagnozowana to może warto się przejechać, żeby chociaż sprawdzić czy mogłabyś się poddać tej metodzie. Najbliżej będziesz mieć do Tychów (tam jest błąd na stronie, jeden dyplomowany przyjmuje nie w Lędzinach tylko w Tychach) trochę daleko ale może warto boski ![]() Cytat:
![]() czyli tendencja znikająca sie utrzymuje ![]() trza się było samemu spisać tak jak ja Heloł |
||||
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3273 |
|
BAN stały
|
Czy ktoś tu coś mówił o łososiu?
Ja od dłuższego czasu mam wielką, nieustającą chęć na łososia. Tylko czemu on taki drogi. Makrelę se kupię, o.Powysyłałam parę cv. Czymać kciuki, żebym nie musiała zamulać całe wakacje w domu i żebym później miała na życie w Wie. ![]() Chociaż żeby mi się chciało znów iść do pracy w wakacje, to nie mogę powiedzieć. |
|
|
|
#3274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() uwielbiam tatara ![]() Teziak, zbieractwo to poważne zaburzenie i chory powinien być pod opieką psychiatry. Ale taka osoba nie jest niebezpieczna dla otoczenia. Ja myślę sobie,że zanim cokolwiek powiesz powinieneś podpytać tych znajomych jak teść jest leczony. Jeśli dbają o niego, starają się by był pod opieką psychiatry i brał leki to bym powiedziała, bo to może znaczyć,że nie bierze regularnie leków, albo może trzeba coś zmienić w sposobie leczenia i ich prośba wynika z troski. Natomiast jeśli nie dbają o teścia, nie starają się mu pomóc i po prostu starają się unikać kontaktu i odciąć od problemu to bym olała temat i nic nie mówiła. Jak są tacy wygodni,że wolą zabronić odwiedzin i kontaktu i jeszcze szukają osób, które "uprzejmie doniosą" to niech się gryzną. Ale widzę,że ile osób tyle różnych rad. Zrób co uważasz za właściwe. Ja uważam,że osób z zaburzeniami psychicznymi, jeśli akurat nie mają zaostrzenia choroby i nie są niebezpieczni nie powinno się izolować. Tylko dbać by brały leki i chodziły na kontrolę do lekarza. Przecież to choroba jak każda inna, jeden ma cukrzycę, drugi zaburzenia hormonalne, trzeci chore serce, a czwarty zaburzenia psychiczne. To się pomądrzyłam
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz chociaż Ci fajnie ze do Pragi ( moja fejwryt romantic miejscówka z bliskich) a ja przez kurde wesele ( ważne bo bliska i fajna rodzina) no ale jednak kurde 29 kwietnia był już zajety termin
Polly - przyjedź do Tychów ( tylko nie 30tego )
|
|
|
|
#3276 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
i co mu nakłamałeś?
![]() acha ![]() Cytat:
Cytat:
[zresztą na 100% nigdy nie wiadomo co będzie, może wszystkich dopadnie klątfa] ale przecież można będzie zrobić powtórkę z mega wypaśnego międzyregionalnego itp itd zlotu
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3277 |
|
BAN stały
|
Niech rejcz wpadnie do Warszawy - proste
|
|
|
|
#3278 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dzęki za propozycję , choc szczerze jak sie znam to wybiore jakąś inną metode siako.ś nie lubieu jeźdxic po lekarzach tak daleko ![]() , choc pamietam jak to drzewiej bywało ze z rodzicami to sie najeźdxiłyśmy własnie do krakowa czy innych mniast ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- co do spisu0jak sie spiszę przez internet to mam jakies pokwitowanie któremu macham rachmistrzowi rzed nosem czy jak to jest?
|
|
|
#3279 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic nie powiem!Powiedziałem true! Cytat:
można było chyba do 9-tego kwietnia!
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
||
|
|
|
#3281 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
|
|
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest 'zapisane' do agencji KONIECZNIE!!!! :lov e:![]()
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
Spadam do szpitala odebrać wyniki badań
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nosze sie we łbie ze (cichym) zamiarem tylko mam jeden warunek - Ma być Maja |
|
|
|
|
#3285 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pyszny to prawda, uwielbiam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mnie jest bardzo trudno zgubić kilogramy ![]() TŻ je to co ja z tym że on pciapuje różności a to ciasteczko a to tortillowe chipsy kukuryziane... i w ogóle jest trudno reformowalny, pińcet razy pyta się mnie co wolno , mówię i za jakiś czas zdziwiony jest że słone paluszki są beee, i nie kuma dlaczego, no bao jak to możliwe że przytyje przez paczkę słonych paluszków ![]() Cytat:
ma tószcze .....trzymam ![]() Cytat:
|
|
#3286 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
huehue-spisałam sie -mozna do jutra ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- mnie ciągle męczy zeby do warszawy wpasć czuje niedosyt po ostatniej razie
|
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
To ciesz się
ale mogą chyba do ciebie zadzwonić
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
ta tak
)ad: żarełko rosumiem to ja wam zaraz zalinczę ( albo nie zaraz bo milion pińcet rzeczy robieu) miszczostwo świata na święta, mam zamiar to zrobić i sie tym obżerać - ponieważ rodzina głównie mięsożerna więc wielu chętnych nie bedzie - jestem chytruskiem w tej chwili ale nie moja wina że oni wszyscy twierdzą że cholesterol mają od jajców a nie od wszystkiego złą szamanego na kilogramy dziennie, ciasteczka, przetworzone paszteciki i inne standardy cholesterolu |
|
|
|
#3289 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
Skarbiątko kochane- nie wiem, o którą rzecz Ci chodzi- ale odpowiedź jest TAK na obie- oglądaj i kup mieszkanie- albo może znasz kogoś? 45m, VIp, osiedle LSM- do remontu- odświeżenia
Co do Wwy- ooo, bardzo chciałabym Cię znów zobaczyć- zawsze służę noclegiem ![]() ![]()
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co wiem, to mogą pomóc leki przeciwpsychotyczne i antydepresanty. Jest też terapia behawioralna. Najważniejsze,żeby taka osoba była pod opieką lekarza. Inna rzecz,że jeśli to osoba starsza, to czasem mogą to być początki Alzheimera, więc też lekarz
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-04-15 o 11:48 |
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
niezły pasztet
http://olivia.pl/Community/66830,Blo...y_pasztet.html |
|
|
|
#3293 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
) tylko szkoda ze wtedy akurat wypasiony zlot się szykuje jak będę far away Cytat:
ja słyszałam w radiu ostatnio ze do 16 czerwca... trzeba sprawdzić w takim razie. Ja już nie mogę sprawdzić, bo dawno sie spisałam i mi już hasło wygasło. ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- no proszę, czyli w radiu kłamali ![]() to w takim razie spisywać się póki można!! |
||||
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3295 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo siostra kce kupić , tylko czeka na kasę-ode mnie![]() co do remontu to też owszem,zapytam J i do Wawy tyż kcem
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-04-15 o 12:01 |
|||
|
|
|
#3296 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#3298 | |
|
BAN stały
|
Wzięłam przykład z cioci Red i powycierałam kurze.
![]() I spadam do szkoły. ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
szczególnie, że ostatnio ciągle wżeram szpinak
|
|
|
|
|
#3299 |
|
grozi wypollizowaniem
|
snajoma okolica
![]() http://www.plotek.pl/plotek/51,79592,9435351.html?i=6 ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- a ja mam chec na dukanowe bezy-ino nie wiem co z zółtkami od tych bialek zrobić przeca nie fyszuceu?
|
|
#3300 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
do 16 czerwca
ja mam w ogóle zagwochę, bo co? mam spisywać się na stan 31 marca czyli jeszcze na wynajmowanym mieszkaniu? i nie wiem jak traktować warszawę jako miejscowość, bo przy wybieraniu adresu każda dzielnica jest podana osobno jakby była inną miejscowością? to nie tak źle, podobno czekają na kupno średnio 3-4 miesiące w warszawie, a tu chyba większy przemiał jest na pewno się sprzeda acha, zapisane jest tylko do jednej agencji? lepiej do kilku, zawsze to większe szanse Cytat:
Maja słyszy? ![]() tak Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.

7 mcy, wyobrażacie sobie?

)

i jakby co, to wiecie

chyba we łeb

) na tatar/a z żółtkiem, cebulką i ogórasem 
)

:lov e: