|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Obżartuchy łakomczuchy zmieniają swój styl życia :) Czyli jak być FIT
Cytat:
![]() Ja dzisiaż z TŻ idę na mecz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#512 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jogurt 130 kcal obiad: chlebek chyba ze 100g bo taki pyszny byl ![]() gotowany kurczak 200 kcal margaryna 70 kcal w planach jeszcze albo kasza manna, albo jakis jogurt czy owoc czy cos w tym stylu ![]() ale jestem najedzona |
||
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A na twarzy też mam niewielkie krosteczkie i tez nie są ropne ![]()
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
No ja staram się jakoś walczyć z tymi syfkami poprzez różne maseczki itd
![]() ![]() Wciąż, jestem w szoku, że nie mam ochoty na jakiekolwiek podjadanie między posiłkami ![]() ![]() Widzę, że w wątku cicho..Wieczorem pójde na mecz to pewnie znowu będą gorące dyskusje i nadrabiania milion stron ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#515 | ||
Zakorzenienie
|
Witam w nowym, cudnym dietowym dniu
![]() Ja następne ważenie robie jutro rano. Do końca następnego tygodnia chciałabym zejść poniżej 65 ![]() Na szczęscie nie mam już napadów głodu przed snem i spokojnie zasypiam mimo, ze czuje że żołądek jest pusty. Ja jestem pełna podziwu, ale jednocześnie dziewczyny takie odchudzanie jest MEGA niezdrowe... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Oddałam projekt i obroniłam go ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Witam się i uciekam bo muszę posprzątać ![]() Jak tam nastroje przed weekendem ? ![]() ![]() Z tym hula hop super pomysł ! Musze wieczorkiem poszukać na allegro. Miłego dnia ![]()
#517 |
Raczkowanie
|
I jak Wam dzien mija? Ja wlasnie siedze w peacy i mam 5 minut przerwy wiec wpadlam sie przywitac!!!
![]() ![]() W domu bede dzis pewnie po 20 ![]() ![]() Do wieczora kochane!!! Trzymajcie sie dietowo bo jak nie to ...... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
Ja juz po cwiczonkah i po obiadku: sałata z kefirem 4 malutkie kotleciki sojowe i gołąbek
![]() ![]() ![]() No i zastanawiam sie co robic wieczorkiem i jutro ![]()
#519 | ||||
Rozeznanie
|
Jestem
![]() ![]() aaaaa, uwielbiam! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak dobrze, że jutro sobota ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziś mam w planach jeszcze upiec sernik, bo mój ukochany jutro do mnie przyjeżdża ![]() ![]()
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#520 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tak, z Gliwic ![]() ![]()
TERAZ jestem wielkim tłustym potworem ![]() ![]() waga: 70kg wzrost(ok.): 174cm talia: 81 biodra: 94 udo: 57 łydka: 40 70kg --> 60kg 70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60 ![]() Edytowane przez _Fiume_ Czas edycji: 2011-04-15 o 18:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Raczkowanie
|
Ja już po zajęciach, ale pod koniec mój brzusio dawał o sobie znać, ale już zaspokoiłam jego potrzeby i liczę że przez najbliższe 3 godziny nie odezwie się nieproszony
![]() Weekend już mamy, ale mimo to nie poddawać się, unikać kusicieli!! ;] i zrobić coś dla siebie ![]() Spadam na kurs, wieczorkiem napiszę co zjadłam podczas dzisiejszego dnia, bedę szczera, bo z kim jak z kim, ale z wami nie będę się oszukiwała! ![]()
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zadomowienie
|
A ja mam już znacznie lepszy humor meliska mi pomogła
![]() ![]() Do puki nie zwrócą kaski za karnet który sie skończył nowego nie kupię bo mogą już nie zwracać a ćwiczyć mogę w domku i czas będzie lepiej płyną a podczas chodzenia na fitness nie schudłam szybciej więc nic straconego z tym że kaska zostanie na ciuszki. I przejrzałam wszystkie szafki i wybrałam wszystko co da się sprzedać ![]() No i kary 5 zł za każdego jednego słodycza ![]() Ah dobrze mi na ciele z tą perspektywą ![]() Dziś kręciłam w sumie 1h i 10 min ![]()
#524 |
Zakorzenienie
|
A dla kogo to 5 zł?
![]() Własnie się pomierzyłam... i spadły mi 2 cm z każdego uda! (a one są moją największą zmorą!) Nawet nie wiecie jak to dla mnie dużo znaczy i motywuje do dalszego odchudzania ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- I szykuje dla siebie nagrodę kiedy pojawi się 5 z przodu... ![]() Kupię sobie super, nowe, piękne, cudne dopasowane rurki, których nigdy nie mogłam mieć bo moje uda wygladały w nich koszmarnie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Zadomowienie
|
Veiovis oczywiście każda 5 złotówka będzie dla mnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#526 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie Wszystkie dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 | ||
Raczkowanie
|
hej hej
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja jutro zaczynam "30 days shred", koniecznie muszę to zacząć! a co mi tam, zaczynam dzisiaj! idę poćwiczyć ![]() ![]()
![]() |
#528 |
Raczkowanie
|
Ufff, ja padnięta.
Wróciłam do domu głodna i zjadłam o jedną bułkę i jedną kromkę chleba za dużo. Oba pieczywka grahamkowe, więc aż takich wyrzutów nie mam, ale jak człowiek głodny to nie pomyśli, mogłam sobie zrobić kaszkę mannę :/ Dzisiaj drugi dzień "30 day shred" ![]()
#529 |
Zadomowienie
|
No pewnie że ciekawe
![]() Napisałam akurat do Veiovis bo ona ma 66 a ja mam 67 i jej brakuje do 5 tyle ile mi do 6 ![]() ![]()
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
Chyba ciężko mi ustalić taką datę, albo czas... Kto wie czy nie czekają mnie zastoje wagi (co często się zdarza przy odchudzaniu), albo czy przy 62 nie stwierdzę, że z taką wagą jest mi już dobrze
![]() Ale wstępnie bardzo bym chciała do wakacji oczywiście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Zadomowienie
|
I znów masa czytania
![]() ![]() Ja nagrzeszyłam dziś niestety 7daysem i naleśnikiem z serem, ale cóżż.... taki to człowiek głupi i pazerny. A jutro moi rodzice zamierzają wędzić swoją kiełbaskę ![]() ![]() ![]() Cieszę się, że już piątek, wyśpie się wkońcu. No i maseczka z glinki dziś ![]() Lecę na hula - hop. Tak nawiasem mówiąc, mój "sprzęt" jest już chyba pełnoletni, bo dostałam go mając jakieś 6-7 lat, od siostry ciotecznej, która w chwili obecnej ma 29lat. I nie wyobrażam sobie zamieniać go na żaden inny, z żadnym masażerem itp ![]() ![]()
#532 |
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie wróciłam z ponad 2 godzinnego spaceru i jestem mega glodna ,zastanawiam się co by tu zjeśc bo jakos na kolacje nie mam dzisiaj pomysłu
![]() Veiovis-gratuluje spadku ![]() Molineska-jedna bułka za dużo to nie tak źle dobrze że nie było to nic słodkiego.Ja tez tak mam że jak przychodze do domu głodna to nie mysle zabardzo o tym co jem. |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Zadomowienie
|
Molineska znam to dobrze
![]() ![]() Skąd macie 30 day shred"? możecie podać wasz link. Wiem na youtube jest tego pełno ale chciałam najlepszy ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Mogotka ja pewnie też bym nie chciała oddać pełnoletniego koła hihi ![]() ![]() Ja też robie się już głodna a muszę zrobić tacie toneee kanapek bo jutro raniutko jedzie w delegacjieee aaaaaaaaaaa
#534 |
Raczkowanie
|
W końcu mam okazję poczuć weekend, dziś już do niczego ręki nie przyłożę
![]() Moje dzisiejsze menu skończyło się na: sniadanie- jogurt z otrębami i kanapka z jajem na twardo II śniadanie- pomarańcza obiad- makaron ze szpinakiem, wersja light bez śmietany i innych dodatków + jeden kawałek lu go pełnoziarnistego kolacja- kromka chleba razowego z serkiem czosnkowym, minimalnie posmarowana ![]() Bez podwieczorka, bo tak to kolacja musiałaby być o 22 a mam zamiar już iść spać ![]() Dobrze, że nam się wątek rozwija, bardzo mnie to motywuje do walki z nadmiarem tłuszczyku tu i tam ![]() ![]() ![]()
#535 |
Raczkowanie
|
piekielkoo, Michałek też jest z kwietnia, dokładnie 6 kwiecień 2009
![]() Dołożyłam sobie do brzucha jeszcze paczkę sezamków - jak ktoś głupi to aż miło ![]() Synek zagnany do łóżka, nawet nie wyszedł jak to często czyni ![]() ![]() ![]()
#536 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja przed chwilą poczułam ze jestem śpiąca więc chyba nawet nie obejrzę serialu do końca tylko pójdę spać ![]() za dużo zjadłam wieczorem ;/ niedobrze ![]() ![]() dobranoc ;*
![]() |
#537 |
Raczkowanie
|
hej kochane!! co u Was?
ja miałąm wyjątkowo ciężki dzień, ale za to przez to bardzo dietowy!! - nie miałąm czasu jeść!!! jak wróciłam do domu też byłam strasznie głodna, ale na szczęście miałąm warzywa w pogotowiu, więc nie napchałam się byle czym ![]() Aangel86 - nie wiem czy od hh coś mi spadło... górne partie brzucha się trochę wyrobiły, ale dolne nadal pozostały sflaczałe... ![]() piekielkoo - gratuluję spadku!! nawet jak do urodzin nie dojdziesz do celu to mam nadzieję, że i tak się nie poddasz?! a tak w ogóle to kiedy masz urodziny?? ![]() itrusta - i jak Twój dzisiejszy dzień minął?? mam nadzieję, że bez grzechów?? Maartikrk - ciesz się, że nie chce Ci się jeść!! mi dziś w pracy aż w żołądku burczało i głupio mi było przed ludźmi, ale nie miałam ani chwili, żeby coś przekąsić... i sny o jedzeniu też mam!! zawsze śni mi się princessa kokosowa!!! uwielbiam ją i w moich snach pożeram ich kilka, a potem się budzę z wyrzutami sumienia!!! hahahaha wam się zaczęły problemy z syfkami a mi wszystko znika!!!! zawsze miałam problemy z cerą, a teraz jest coraz lepiej. nie wiem czy to zasługa wody, warzyw czy może nowego kremu, ale najważniejsze, że pryszcze zniknęły ![]() ![]() Veiovis - gratuluję szczuplejszych ud!!!! 2 cm to całkiem ładny wynik ![]() jutro rano mam zamiar się zważyć.... mam nadziję, że będzie coś mniej i mnie to zmotywuje do dietowego jedzenia w weekend, bo z tym zawsze mam problem ![]() ![]() ![]() ![]() no nic, czas spać!! oczka już mi się kleją... dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 | ||||||||
Rozeznanie
|
Uffff, w końcu chwila relaksu
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() oj, ja też mogę cały dzień nie jeść, a wieczorem włącza mi się jamochłon ![]() dobranoc ![]() Ja właśnie jestem po peelingu z kawy i nasmarowana balsamem antycellulitowym ![]() ![]() Upiekłam sernik, i nie zapeszając, wygląda boskooo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]() A ja bym coś obejrzała ![]()
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] Edytowane przez Aangel86 Czas edycji: 2011-04-15 o 22:38 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, wiecie co ja nie wiem, myślałam że będę szybciej chudła. Przec 3 tygodnie tylko 1,5 kg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#540 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Veiovis ja nie mam zamiaru się z Tobą ścigać która pierwsza ![]() ![]() ![]() salakis oczywiście że się nie poddam ![]() ![]() ![]() ![]() A co do przerobienia ubrań, lepiej mi wyjdzie kupić 4 bluzki i 2 pary spodni niż zmniejszać ubrania o 3 rozmiary cenowo na pewno bardzo blisko. Dziś ide jene skrócić które są dobre ![]() ![]() zielona128 migotka jak zaczeła się odchudzać też miała taki zastój. Pamiętaj 1,5 + 1,5 +1,5 cząstka do cząstki i się uzbiera tyle ile chcesz ![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Czekam aż któraś przyjdzie dotrzymać mi towarzystwa a tu weekend, zapomniałam zupełnie eh... lece wysprzątać i mam nadzieję że dziś będzie cieplutko to szybko dzien na dworku zleci ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.