|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
23 | 37,10% |
| Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
6 | 9,68% |
| W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... |
|
4 | 6,45% |
| Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. |
|
6 | 9,68% |
| Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. |
|
5 | 8,06% |
| Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. |
|
0 | 0% |
| Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! |
|
3 | 4,84% |
| Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. |
|
6 | 9,68% |
| Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. |
|
0 | 0% |
| Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. |
|
9 | 14,52% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
BAN stały
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Wróciłam, i tak:
-płec niewidoczna czyli nadal przekonanie ze jest chlopiec. - początek 7 miesiąca 28tc a maly wazy juz 1,5 kg no i prawdopodobnie bedzie duze dziecko.-zdrowy ![]() - przytylam przez 3 tyg tylko 0,2 kg - szyjka narazie trzyma dobrze. tzn jest oslabiona ale w normie. No to tyle o mojej wizycie. |
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
dziewczyny dzięki za kciuki
mój synek jest 100% synkiem Serduszko i inne narządy w normie![]() |
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ważne że wsio ok ![]()
|
|
|
|
|
#694 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą 3 niezależnych lekarzy mówiło że chłopak. Wczesniej było mi wsio ryba co to będzie, ale teraz jak już się nastawiłam, jak o nim myślę Tymek i do niego mówię po imieniu i widze oczyma wyobraźni chłopca, to szok bym miała niezły, gdyby się coś zmieniło ![]() Cytat:
prawie codziennie, choć już nieco mniej...Cytat:
![]() A teraz lecę się pobawić tymi zdjęciami. Oczywiście tak, żeby szef nic mi przez ramię nie zobaczył
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Bartessa, blondynka - super że dzieci zdrowe
Ale jakie to jednak dziwne, że niektóre dzieci tak się układają że nawet w 28 tyg. płci nie można dostrzec
|
#697 |
|
BAN stały
|
przelecialam na szybko do tylu no i gratulacje udanych wizyt!! :brawo:
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- acha i polozenie głowkowe a ja myslalam a wrecz bylam pewna ze na odwrot bo mnie caly czas na dole kopal haha. a tu chyba po prostu probuje sam wyjsc juz. |
|
|
|
#698 |
|
Zadomowienie
|
hej Dzeiwczyny
u nas dzisiaj dzien w kratke (slonce-chmury), ale ja i tak nie mam zamiaru nigdzie wychodzic he he. Zalatwilam sobie WOLNE - maz pojechal do rodziny, wroci jutro, a core oddalam babci-tez do jutra. Blogosccccc ![]() W sumie dobrze byloby wyjsc z kims, pogadac, rozerwac sie... ale len mnie chwycil, trudno![]() Przed chwila sie wazylam - to juz 22tc a ja tylko 1kg na + straaasznie malo, a co najdziwniejsze brzuchol rosnie jak oszalaly hmmmstrasznie sie przed chwila usmialam jakie numery wyskakuja Wam z tymi zdjeciami leze i kwicze
Edytowane przez meszsares Czas edycji: 2011-04-15 o 12:36 |
|
|
|
#699 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
dzisiaj gdy zaczęłam 27 tydzień jestem pół kilo ponad moja wage wyjsciową 76,5 kg na dzień dzisiejszya pytałam czyj to chłop bo usilnie mi wyskakiwało to zdjęcie jak chciałam dodać zdjęcie tż-ta
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam cotygodniowy przegląd mojego brzucholca
![]() Jutro zaczynamy 23 tydzień
|
#701 |
|
BAN stały
|
Brumek gdzie Ty masz to dziecko??
to juz prawie 6 miesiac, pewnie nakoniec Cie wysadzi
|
|
|
|
#702 |
|
Rozeznanie
|
oooo coś zaczęło się zaokrąglać Brumek w Twoim brzuszysku
pewnie zjadłaś jabłko![]() Gratulacje udanych wizyt. Youyou ależ niespodzianka!! Idę zaraz do Lidla obczaić te koszulki ciążowe - zdam relację! |
|
|
|
#703 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
ha ha wiedziałam że którejś z Was ![]() coś szaleje ta strona z przeładowania
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro wchodzimy w 6 miesiąc
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#707 |
|
Zadomowienie
|
Beatka, ale wlasnie haslo przednie, straasznie mi sie podobalo
![]() Brumek - ech, takiego brzuszka to ja nie mam nawet w "normalnym" stanie...a chcialabym ale powiem Ci, ze w ciazy to jednak wole swoj wielki brzuchol
|
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
Brumku coś juz tam widac
Ale od dołu Ci chyba rosnie![]() Fajnie, ze wizyty udane |
|
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
tararam
![]() nasza Julcia - wcale niepodobna do nas ![]() jedynie co to oczka ma po tatusiu na tym zdjęciu takie troszkę przymruzone - tż tak ma
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-04-15 o 13:11 |
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Brumek, chudzinko Ty
ciekawe kiedy coś pojawi się zauważalnego ![]() zjadłam obiadek, TŻ pokój kończy malować ale zaraz go na basen wyciągam bo jak nie to usnę tutaj...
|
|
#712 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny!
Wróciłam właśnie ze spacerku z małymi zakupami - naszło mnie na owoce i rzodkiewkę, więc teraz siedzę i zajadam winogrona, nektaryny i zagryzam to rzodkiewką A ja wczoraj w lumpku dorwałam wreszcie idealne spodnie ciążowe na mnie Strasznie się cieszę, bo w 38 z h&m już się powoli nie mieszczę, a ja uwielbiam jeansy No i właśnie moja cudowna psiapsióła przysłała mi dzisiaj chustę dla niemowlaka - co prawda elastyczną, ale jeśli młody nie będzie miał nic przeciwko noszeniu to kupię wtedy tkaną Więc od dzisiaj zaczynam ćwiczyć wiązania na lalce ![]() A no i zapomniałabym - dorwałam u nas w komisie http://allegro.pl/tomy-projektor-z-p...560082329.html ![]() Aha no i też sprawdziłam jak ma nasz Nataniel wyglądać i oto jaki przystojniak mi wyszedł:
Edytowane przez sygine Czas edycji: 2011-04-15 o 13:17 |
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Bartessa gratuluj udanej wizyty
1,5kg wow!!! duuuży chłop ![]() to nic tłuszczyku nie masz skoro tylko 2,5kg+ blondynkapoznan no to super brumek widać że się zaokrągla! Musisz być super wysportowana że Ci tak mięśnie brzucha pięknie trzymają
|
#714 |
|
Zadomowienie
|
no no dziewczyny ładne dzieci robicie hehe ja moze tez sprawdze sowje
![]() ide zaraz po palme.....babcia mnei wysyla......czy ona nie ma innych zmartwien |
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze raz dziękuję
Brumek Ty wogóle nie masz brzuszka ciekawe jak będziesz wyglądać w 9 mies.
|
|
|
|
#716 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
martwi mnie tylko ta tarczyca, gin wogole powiedzial ze wygląda na powiększona... ajjj |
|
|
|
|
#717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nasz Szymuś bardzo podobny wyszedł, nawet uszka ma te same ![]()
Edytowane przez dziubek79 Czas edycji: 2011-04-15 o 13:33 |
||
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe ja tez próbuję stworzyć swoje dziecko ;D i mi zamiast mnie jakaś blondynka wyskakuje
w duecie z moim mężem hee. Pewnie któraś z Was dziewczynki!brumek szacun za te mięśnie brzucha! Musiałaś być chyba wysportowana dziewczyna! i za udane wizyty ![]() łooooo matko ale mi brzydkie dziecko wyszło ![]() ![]() ![]()
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Edytowane przez Marina1 Czas edycji: 2011-04-15 o 13:36 |
|
|
|
#719 |
|
Zadomowienie
|
a ja narobiam tyle roznych dzieci ze nie wiem ktore wybrac hahahaha
marina no moje tez nie za piekne |
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eeee dużo lepsze Twoje dzieci od mojego mój wygląda jak mały Frankersztajn ( czy jak mu tam było) jeszcze śrub brakuje w głowie po obu stronach
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

no i prawdopodobnie bedzie duze dziecko.

Serduszko i inne narządy w normie

prawie codziennie, choć już nieco mniej...

leze i kwicze