|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! |
|
12 | 19,35% |
| Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie |
|
2 | 3,23% |
| Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. |
|
0 | 0% |
| Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. |
|
27 | 43,55% |
| Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca |
|
0 | 0% |
| Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. |
|
3 | 4,84% |
| Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. |
|
3 | 4,84% |
| Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. |
|
1 | 1,61% |
| Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... |
|
14 | 22,58% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Cytat:
![]() to czyj? ale jaja
|
|
#3692 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
kurde zapomnialam- wybaczcie mi
na kokosie czy na gryce najpierw materacyk polozyc???????? ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- chyba kota, tak bylo w opisie nie czytalam dokladnie
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
aha to czop śluzowy kotki:P hihi
to poszukam innego
|
#3695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hehe ![]() dobra ja tez lece trzymam za wizytki dzisiejsze!
|
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
no i wszystkie polazły
ech ![]() to pa
|
#3697 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3698 |
|
Zadomowienie
|
kasia1361, Grazin - gratuluje wizyt i wyników
Siasiek-super wieści mimbi - jaaaaa chce tetra power, zobaczymy na jak długo mi sił starczy ![]() moniqac super łóżeczko i w takim spokojnym kolorze listopadowa80 moje będzie wyglądało bardzo podobnie do Twojego supermazianka81 masz pomysła z tymi zasłonami ![]() mam dzisiaj mega lenia, beznadziejne samopoczucie i znowu wyciagnęłam na poprawienie humoru trufle, jeeeee |
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie polazłam
Boję się wchodzić w te wasze śluzowe linki
|
#3700 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ale doszlam do wniosku ze mi te czopy to chyba cala ciaze odchodza
|
|
#3701 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
Bo jak zacznę rodzić o godzinie 15.00 to może być problem hehe Mój TŻ stwierdził, że będziemy się kierować w stronę Zaspy i jak nie dam rady dalej, to zjedziemy albo do Redłowa, albo na Kliniczną... no zobaczymy jak to będzie... Oby szybko, bez komplikacji i mało boleśnie nie ważne gdzie |
||
|
|
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez nie wchodze. Tak samo jak nie wchodze w filmiki o porodach czy jakies takie rzeczy. Chyba nie mam odwagi. Przyszla paczka z IsaDory!!! Oprocz kosmetykow, ktore byly planowane (i ktore sama moglam wybrac w kwestii kolorow), dostalam jeszcze gratisowy jeden blyszczyk pelnowymiarowy i tusz miniaturowy. Ale wypas. MIMBI + WIZAZ = WIELKA I NAMIETNA MILOSC |
|
|
|
|
#3703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj Ty Czeresniaku Powiem Ci, ze oczy mi sie duuuuze zrobily jak mi kolezanka z "Chamzy" powiedziala, ze spi NA gaciach Pierwsza moja mysl byla, ze ja spie na lozku ![]() Pozniej kolega do mnie zadzwonil poznym wieczorem i mowi, ze mu zimno bo stoi tylko NA koszuli, a ja ZONK No i pani w sklepie nie wiedziala o co mi chodzi jak poprosilam o bialy ser Wzielo mnie na prasowanie ![]() |
|
|
|
|
#3704 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Szkoda sama jestem na siebie zła, że jakoś to zaniedbałam ![]() A staniczek z Triumph'a ![]() A co do pościeli, to ja chciałam zakupić identyczną i planowałam stąd http://www.poscieldladzieci.pl/ |
|
|
|
|
#3705 |
|
Zadomowienie
|
mimbi poczytałam komentrze o nich, piszą, że pupa wydaje się w nich byc gruba
, ja zostaje przy tradycyjnej tetrowej a gdzies na wyjścia, na noc może pampersy, ale okaże się w praniu jak z ta tetra będzie
|
|
|
|
#3706 |
|
Zadomowienie
|
Wlasnie przed chwilka dzwonilam do meza co ja tez dzisiaj nie zrobilam itp oczywiscie opiernicz dostalam, i hasł:" nie sprzataj tyle, bo JA(mąż) nie hcce jechac jeszcze dzis na porodowke, nie chce dzisiaj rodzic..!!"
jak tak sie wszyscy chwala to i ja musze ![]() brzusio ze wczoraj
|
|
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3708 |
|
Rozeznanie
|
Grazin ale się usmiałam z tego czopa, aż się popłakałam normalnie
KOCI ![]() ![]() ![]() ale normalnie dostałam takiej głupawki, że szok.... poryczałam się normalnie... bez kitu mózg już mi zbudyniał kompletnie chyba... :brzydal :
|
|
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że linka nie otwierałam kici kici kiciSuper brzucholek i Mamusia jaka zgrabna |
|
|
|
|
#3710 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3711 |
|
Wtajemniczenie
|
Mimbi ja chciałam też z początku spróbowac z wielorazowymi, ale chyba za tępa na to jestem. nie kumam o co chodzi i zrezygnowałam
te czopy co wyskakują w google są ZWIERZĘCE dziewczyny ! już widziałam je wcześniej, a poszukuję ludzkiego. "przepraszam, nie widziała pani może kobiecego czopa śluzowego?" Renessme ładna pościel z misiem, a na allegro nie ma takich tańszych? Grazin nie będę dyżurną, bo dziewczyny mnie nie chcą
|
|
#3712 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Violisia, bardzo ładnie ![]() Wcinam te sztuczne, niesezonowe i pryskane winogrona z Lidla Pyszne są
|
|
#3714 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
a ja przygotowalam sobie devolaye
z serkiem maselkiem ziolami i pieczarkami czekaja tylko na usmazenie )'czekam az TZ przyjedzie bo powiedzial, ze bedzie dzisiaj wczesniej![]() ale sie ciesze ![]() bo dzisiaj ewidentnie nie jest moj dzien, juz mialam prawie kupic jakis ciuch sobie z tego zlego humoru noo ![]() i nie wiem skad mi sie taki wredny humor przyplatal.... pomozcie nooo... violisia jaki ladny brzuszek, zgrabne lydki, slicznie wygladasz w ciazy kochana ![]() mimbi ja uwielbiam Isadore!!! szczegolnie lubie cienie, sa takie miekkie i aksamitne a co dokladnie kupilas??!pochwal sie![]() kasiulko mnie zgaga pali teraz okrutnie, ale wiem ze to moja wina bo zezarlam dwie kromy z bialym serkiem ze smietana i ze szczypiorkiem.... ja mam wiecej Kasiu rozstepow z wczesniej z okresu dojrzewania, dlatego tak dobijaja mnie te nowe, bo ilez mozna, normalnie w gornej czesci ciala siebie lubie a dolnej nei moge ogladac, tylek poorany rozstepami, cellulit i w ogole wyc mi sie dzisiaj chce, przepraszam, ze marudze, ale moj humor coraz gorzej nawet lody pomaranczowe nie pomogly ![]() grazin bleeee ten czop...wy zwariowalyscie czopy ogladac?? bleeeeeeeeeeee........... ......... dziewczyny co bedzie to bedzie, dlatego ja mysle, ze napewno porodu nei przegapimy i z pewnoscia bedziemy wiedzialy ze to juz! ![]() ale dzisiaj jestem jakas zlaaa noooo |
|
|
|
#3716 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() The_Sania ja nie mam nic przeciwko,wrecz nalegam ![]() Kurcze a gdzie sie kwiatecek podziała????? HELOŁ !!!!!!!!!!!!!! Dobra ide sie pomału szykowac ,nie wiem czy torby do auta w razie W nie wziąc
|
|
#3717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka kulunia![]() mąż nie chce rodzić to uszanuj jego zdanie:P mój mnie też skrzyczał dzisiaj bo powiedziąłam ze bede pomagać przy remoncie i on chce zebym ja donosiła tą ciąze! a wczoraj jak leżeliśmy przytuliłąm sie a on do mnie "kochanie ale nie ugniataj mi brzuszka!" Cytat:
ja tez czasami wpadam w tyakie głupawki nie wiadomo z jakiego powodU ![]() jak to nie chcą!!! ![]() chcą!!! w każdym badź razie ja Cię chcę, ja Cię wręcz pragnę:P hihi ale masz termin też tylko pare dni po mnie wiec trzeba wytypowac kogoś jeszcze. patrzyłąm na liscie jest na samym dole gusia i januszagnieszka. ale gusia ma zagraniczny numer:P SANIA NA DYŻURNĄ!!! DAISY NA DYŻURNĄ!!! GŁOSUJEMY!:d
|
|
#3718 |
|
Wtajemniczenie
|
Helloł!
My już po wizycie (dziękuję za kciukasy ![]() No a w związku z tą wczorajszą akcją ginka zapisała mi lek na nadciśnienie Dopegyt i mam brać 2 x dziennie ale kurcze jeszcze nie wzięłam, bo póki co mam 114/66 to jak obniżę takie ciśnienie to chyba tu zejdę. Mam kontrolować 3 x dziennie i w razie wzrostu powyżej 145/90 zwiększyć dawkę do 3 tabletek dziennie no ale chyba na razie nie biorę, no nie? ![]() Lekarz na wczorajszym dyżurze też mi sugerował, że się zestresowałam pierwszym za wysokim wynikiem a dalej to poszło i takie mierzenie co 10 minut nie jest wiarygodne ale ja raczej nie jestem panikara, wszystko na spokojnie przyjmuję i jakoś nie wydaje mi się abym wczoraj panikowała, raczej się śmiałam z TŻ’tem, że może już dziś Iguśkę wyciągną, pod kliniką TŻ chciał mi zdjęcia robić jak z auta wysiadam no więc raczej stresu nie było. Sama nie wiem ![]() aga_pe no właśnie też mnie ginka pytała o to, czy dobry ten ciśnieniomierz. No nie jest to Braun a zwykły nadgarstkowy ciśnieniomierz firmy Topcom, no ale mierzę nim regularnie ciśnienie od 10 tyg. ciąży i nigdy nie wykazał aż tak wysokiego więc chyba jest ok. Ja też nigdy nie mierzę po wysiłku, i nawet nie rozmawiam Grazin –info o dyżurujących podane w trzecim poście Moniqac, listopadowa80 – boskie łóżeczka ![]() andziotka – ja myślę, że to czop Violisia szczuplaku! Brzuszek jak marzenie Renessme1985 śliczny brzuszek mam podobne portki po domu, też wklejam fotę ![]() 38 tydzień, jedno z ostatnich brzuszkowych
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba jeszcze Daisyy zapytać o zdanie
|
#3720 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez nie mam baldachimow Cytat:
![]() Cytat:
ale u mnie niech wychodzi Cytat:
ble bzydkie to ![]() mi takie cos wylazi od 2 tygodni ale kremowe ![]() Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

trzymam za wizytki dzisiejsze!

Typowo na chłopca