Scent Bar XXVI - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-15, 11:28   #3301
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Dot.: Scent Bar XXVI

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

ano z Pragi się ciesze bardzo (tylko się zastanawiam czy mnie zrujnuje finansowo no ale raz się żyje ) tylko szkoda ze wtedy akurat wypasiony zlot się szykuje jak będę far away
Praga - super!~Nigdy nie byłam, zresztą tyle jest miejsc, które muszę zobaczyć...
a kto za mnie pojedzie do Mińska?

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 11:54   #3302
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
to nie tak źle, podobno czekają na kupno średnio 3-4 miesiące w warszawie, a tu chyba większy przemiał jest
na pewno się sprzeda
acha, zapisane jest tylko do jednej agencji? lepiej do kilku, zawsze to większe szanse

kocham Pragę
dokładnie to kciałam napisać - ale nie znam rynku Lublinowego

tyż kocham - bałąm sie przyznać aż do koffania bo mówio ze to banał ale dla mnie nie wiedzieć czemu nie jest - tylko moze dlatemu ze byłam suchą zimą i jesienią i wczesną wiosną - i tak dekadencko było, swojsko i jednocześnie nie "mainstreamowo" ta ją odbieram i zapachu powietrza nigdy nie zapomnę

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Praga - super!~Nigdy nie byłam, zresztą tyle jest miejsc, które muszę zobaczyć...
a kto za mnie pojedzie do Mińska?
ja mogę nawet w zamian za Ciebie

mówimy o Mińsku Mazowieckim of kors? ?

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-04-15 o 11:56
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 12:00   #3303
Polly_
grozi wypollizowaniem

jakie macie plany na majowego łikenda?

ja bede obluczac zamek książ i kolorowe jeziorka

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

fiecie co ..jakie gupie ludzie pisza te regulaminy na efs , a wydawałoby sie ze to taka powazna sprawą ą i ę . Np są dodatkowe punkty przyznawane za to ze zostało soe zwolnionym z przycyn zakłądu pracy-i są wymienione jakie przyczyny są punktowane. Jako udowodnienie ze punkty sie nalezą należy dołączyć śwaidectwo pracy tylko ze zgodnie z prawem na swiadectwie pracy-nie wolno podawać przyczyny zwolnienia
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 12:14   #3304
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
dokładnie to kciałam napisać - ale nie znam rynku Lublinowego

tyż kocham - bałąm sie przyznać aż do koffania bo mówio ze to banał ale dla mnie nie wiedzieć czemu nie jest - tylko moze dlatemu ze byłam suchą zimą i jesienią i wczesną wiosną - i tak dekadencko było, swojsko i jednocześnie nie "mainstreamowo" ta ją odbieram i zapachu powietrza nigdy nie zapomnę

ja Pragę, i w ogóle Czechy, kocham za klimat, że jest tak swojsko, właśnie jak piszesz, a jednocześnie inaczej
w Pradze byłam już 4 razy i się nie nudzi, chętnie jeszcze nie raz pojadę jak będzie okazja
chciałabym tak kiedyś móc na dłużej pojechać, nie turystycznie tylko pomieszkać i pobyć - jedni o Paryżu tak marzą, ja o Pradze
i wcale nie jest droga, to tyż fajne, przynajmniej tam gdzie my łaziliśmy, najdroższe miejsce to była Tłusta Mysz (ceny zwykłe tańsze warsiawskie)

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

fiecie co ..jakie gupie ludzie pisza te regulaminy na efs , a wydawałoby sie ze to taka powazna sprawą ą i ę . Np są dodatkowe punkty przyznawane za to ze zostało soe zwolnionym z przycyn zakłądu pracy-i są wymienione jakie przyczyny są punktowane. Jako udowodnienie ze punkty sie nalezą należy dołączyć śwaidectwo pracy tylko ze zgodnie z prawem na swiadectwie pracy-nie wolno podawać przyczyny zwolnienia
1. zazdraszczam Książa, nie miałam okazji a pikny podobno jest
choć podobno naj zamek to Krzyżtopór, też nie byłam ale z opowieści znam
ja zostaję opiekować się kotami znajomych ale może właśnie do Katosków na chwilę na zlot wypadnę jak mnie zechcą

2. sorry ale nie pierwszy raz kiedy jedno prawo nijak nie przystaje do drugiego prawa
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 12:20   #3305
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
ja Pragę, i w ogóle Czechy, kocham za klimat, że jest tak swojsko, właśnie jak piszesz, a jednocześnie inaczej
w Pradze byłam już 4 razy i się nie nudzi, chętnie jeszcze nie raz pojadę jak będzie okazja
chciałabym tak kiedyś móc na dłużej pojechać, nie turystycznie tylko pomieszkać i pobyć - jedni o Paryżu tak marzą, ja o Pradze
i wcale nie jest droga, to tyż fajne, przynajmniej tam gdzie my łaziliśmy, najdroższe miejsce to była Tłusta Mysz (ceny zwykłe tańsze warsiawskie)

1. zazdraszczam Książa, nie miałam okazji a pikny podobno jest
choć podobno naj zamek to Krzyżtopór, też nie byłam ale z opowieści znam
ja zostaję opiekować się kotami znajomych ale może właśnie do Katosków na chwilę na zlot wypadnę jak mnie zechcą

2. sorry ale nie pierwszy raz kiedy jedno prawo nijak nie przystaje do drugiego prawa

ale krzyżtopór to totalna ruina-klimatyczna fakt, ale oprócz resztek ścian to nie ma tam co podziwiać, gdybym miala robic top ten zamkow polskich to jednak Malbork wymiata jak ana razie , warto sie pozapuszczac tez w rejony "bezpłatne"

w Pradze byłam i w Paryżu też , Paryza mam niedosyt bo z wycieczką..to zawsze jest tak po łebkach..a Prage to pozwiedzalismy tak ze wiekszośc ludzi jak ogląda zdjecia to nie poznaje ze to Praga

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

aaa...a top ten ruin to jednak Ogrodzieniec-krzyżtopór moze sie schować

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2011-04-15 o 12:19
Stary 2011-04-15, 12:24   #3306
Pin up girl
Zakorzenienie

Też bym se gdzieś do kogoś pojechała, a będę w chacie siedzieć... :/
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 12:26   #3307
Polly_
grozi wypollizowaniem

sciagłam z sieciuni przykładowy biznesplan do mojej dzialalności--eeeee....jaka żenada , brednie i nie popolsku złe stylistycznie lanie wody

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-15, 12:27   #3308
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]aaa...a top ten ruin to jednak Ogrodzieniec-krzyżtopór moze sie schować
na mój gust na odwrót - choć na zywo widziałam ogrodzieniec pierdyliard razy a Krzyżtopór ino na fotach - ale ten drugi natomiast Ogrodzienieć mi sie po prostu opaczył cheba - inne som poza tym

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-04-15 o 12:33
Stary 2011-04-15, 12:30   #3309
Polly_
grozi wypollizowaniem

" Usługi oferowane w naszej miejscowości w istniejącym biurze projektowym chcemy rozwijać. "

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

"Dawałoby to możliwość na samoocenę prezentowanego obiektu wyglądu na ekranie monitora. "

samooceniający sie projekt-niesamowity postęp!
Stary 2011-04-15, 12:32   #3310
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
no ale nie możesz?

ja tyż będę - ze względów finansowych jednak wyłącznie - no ewentualnie jak mnie choroba wreszcie opuści ( bo dalej czyma) to wskocze na rowera i jakiś wycieczek albo na rolki wokół jeziora albo autkiem w jakiś bliski wyskok - beznoclegowy przez te ponad 3 tyg chorowania najdalej byłam w aptece i biedronce no i u lekarzy jestem zdołowana jak dawno nie pamiętam kiedy - muszę odżyć

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
" Usługi oferowane w naszej miejscowości w istniejącym biurze projektowym chcemy rozwijać. "

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

"Dawałoby to możliwość na samoocenę prezentowanego obiektu wyglądu na ekranie monitora. "

: hahaha:

czad - nie mów mi ze to plan, ftóry dostał dotację
Stary 2011-04-15, 12:36   #3311
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
ale krzyżtopór to totalna ruina-klimatyczna fakt, ale oprócz resztek ścian to nie ma tam co podziwiać, gdybym miala robic top ten zamkow polskich to jednak Malbork wymiata jak ana razie , warto sie pozapuszczac tez w rejony "bezpłatne"

w Pradze byłam i w Paryżu też , Paryza mam niedosyt bo z wycieczką..to zawsze jest tak po łebkach..a Prage to pozwiedzalismy tak ze wiekszośc ludzi jak ogląda zdjecia to nie poznaje ze to Praga

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

aaa...a top ten ruin to jednak Ogrodzieniec-krzyżtopór moze sie schować
no popacz, bo widziałam Ogrodzieniec ale osoby oglądające razem ze mną twierdziły że Krzyżtopór jeszcze bardziej wymiata - możliwe że wpływ na to miało info jaki to on był wypaśny przed zrujnowaniem, nie wiem (kurde a może ja nie o tym zamku mówię?)
za klimat bardzo lubię Olsztyn, Ogrodzieniec właśnie, w ogóle białe ruiny są przepiękne, w słoneczny dzień kiedy zieleń w pełni po prostu bajka

co do Pragi - no jasne, z początku ogląda się to co wszyscy, potem już można iść na podbój całej reszty, mi się spoza turystycznych rejonów Żiżkov spodobał, pomnik Żiżki zrobił na mnie mega wrażenie no i tunel pod spodem, plus knajpki...

ja kcem do Pragi....

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
zapraszam

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:

"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-04-15, 12:43   #3312
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
zapraszam
Gdzie?

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
no ale nie możesz?
Mogę niby, ale samej mi się nie chce
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 12:48   #3313
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Gdzie?
no jak to gdzie, do Wwy, do mnię i reszty warszawianek barowych

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-04-15, 12:49   #3314
Polly_
grozi wypollizowaniem

kameno-mysle ze o dobrym zamku mowisz-krzyztopor to ten so ryby po suficie pono pływały i serio tam jest fajnie, bo to taka inna ruina niz inne chyba nie ma innego założenia tego typu w polsce , a fogle to nie zamek tylko pałac ha! palazzo in fortezza..unikatowy , aja tam w sumie byłam 100 laat temu , pogoda syfna była a na obiekcie remont moze teraz jest lepiej
Stary 2011-04-15, 12:57   #3315
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]
Mogę niby, ale samej mi się nie chce
anoż dyć

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
[B aja tam w sumie byłam 100 laat temu , pogoda syfna była a na obiekcie remont moze teraz jest lepiej
to może nie był jeszcze ruinom
Stary 2011-04-15, 12:57   #3316
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
no proszę, piknie! a nie da się tych dwóch jakoś połączyć?

i toto dietetyczne jest? a nie fyglonda
1. chyba nie da
a swoją drogą, to ja nie wiem, czy na pewno chciałabym łączyć, wzięły mnie zaczęły nękać jakieś lęki, że się zakłuję czy tam zatnę akurat wtedy, kiedy będzie to najmniej wskazane :/
to ja już wolę, żeby mię wariat nożem pchł
2. jest i sycące
kotlet jest z mielonego indyczego, jakby kto pytał, a ten wypływający "majonez" to serek homo z Makro wybełtany z ociupinką przecieru pomidorowego, tabasco, musztardy Dijon i octu balsamicznego

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
A mogą być jednego rodzaju? Bo ja mam na stanie owsiane (chyba) tylko A! I czy z tej otrębowej mąki można robić wszystko, co ze zwykłej? Na myśli mam oczywiście kluski/makarony/pierogi i takie tam
można z jednego rodzaju - chyba trochę się smak zmieni, ale niewiele
i tak, można zrobić wszystko, co tylko przyjdzie Ci na myśl - ciasta wychodzą na pewno twardsze, niż np. na skrobii kukurydzianej, ale też dobre

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
I to w tym roku znów mój jedyny wyjazd wakacyjny. Nawet jakbym miała tyle kasy co nie mam, to i tak nie mam z kim na wakacje jeździć
Maja, to nabijaj do nas / z nami - jeszcze nie wiem gdzie, ale na pewno coś się wymyśli

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
A to może zajedziecie do mnie? jak będziecie w Bolkowie?
sam dupsko do nas rusz

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Pandziu, Mić, to ja chcem się dołączyć do Was do spania
bendeu grzeczna, obiecuję
luzior malinor w kupie raźniej

Cytat:
Napisane przez slodka_kicunia_17_wera Pokaż wiadomość
Maja - czy to telepatia z tymi oczami? Ja też mam z okiem ava - wyskoczył mi po wpisaniu w google słowa "agnostycym".
mój chuop mówi, że agnostycy to ci, co się boją otwarcie mówić, że są ateistami
Cytat:
a ja mam chec na dukanowe bezy-ino nie wiem co z zółtkami od tych bialek zrobić przeca nie fyszuceu?
dukanowe ciacho-faworki
Stary 2011-04-15, 12:58   #3317
skarbiatko
Zakorzenienie

gdzie Ju znikła była

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 13:05   #3318
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
1. chyba nie da
a swoją drogą, to ja nie wiem, czy na pewno chciałabym łączyć, wzięły mnie zaczęły nękać jakieś lęki, że się zakłuję czy tam zatnę akurat wtedy, kiedy będzie to najmniej wskazane :/
to ja już wolę, żeby mię wariat nożem pchł
popieram - cza ma mieć na względzie dobro własne - bo zarażona juz nikomu nie pomożesz

co do psychiatrii - miałąm kiedyś przyjemność pobyć we takim szpitalu :brzyda l:

no i jak sie ma duuuuuuzy dystans - a siem nabiera z pewnością - to lux robota - leczysz a jak sie nie uda nikt nie ma pretensji do lekarza bo "to takie choroby" a Ty leczyłąś, od początku było wiadomo że nic nie wiadomo
Stary 2011-04-15, 13:07   #3319
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Ju, napisz mi na pw ile chcecie za to mieszkanko, nei remontowane bo siostra kce kupić , tylko czeka na kasę-ode mnie

co do remontu to też owszem,zapytam J w końcu on się tym zajmuje i jego znajomi tyż....

i do Wawy tyż kcem
Cytat:
no jak to gdzie, do Wwy, do mnię i reszty warszawianek barowych
No właśnie!

Cytat:
kameno-mysle ze o dobrym zamku mowisz-krzyztopor to ten so ryby po suficie pono pływały i serio tam jest fajnie, bo to taka inna ruina niz inne chyba nie ma innego założenia tego typu w polsce , a fogle to nie zamek tylko pałac ha! palazzo in fortezza..unikatowy , aja tam w sumie byłam 100 laat temu , pogoda syfna była a na obiekcie remont moze teraz jest lepiej
Krzyżtopór jest wspaniaały- byłam w 2 w nocy- pan nas wpuścił za flachę,
Na mnie WSZYSTKO zrobiło ogromne wrażenie- tym bardziej, że byliśmy w 2 pary, i nagle wszystkim zachciało się "pomieszać"

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
gdzie Ju znikła była
Kochana, jestem- jak mnie nie ma, zazwyczaj znaczy, że W zajmuje kompa. Zaraz dam/y znać

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-15, 13:09   #3320
Polly_
grozi wypollizowaniem

czy w zwykłym markecie mozna zakupic ten słodzik do pieczenia? do almy mam kurde kawał drogi
Stary 2011-04-15, 13:12   #3321
skarbiatko
Zakorzenienie

zara mnie szlag trafi z nerw

już mi lepiej

Edytowane przez skarbiatko
Czas edycji: 2011-04-15 o 13:42
skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 13:16   #3322
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
No właśnie!

Krzyżtopór jest wspaniaały- byłam w 2 w nocy- pan nas wpuścił za flachę,
Na mnie WSZYSTKO zrobiło ogromne wrażenie- tym bardziej, że byliśmy w 2 pary, i nagle wszystkim zachciało się "pomieszać"

Kochana, jestem- jak mnie nie ma, zazwyczaj znaczy, że W zajmuje kompa. Zaraz dam/y znać

oooo...ficisz..a ja byłam o północy w Ogrodzieńcu z kumpelą i kilku chłopyma , weszliśmy przez skały a kumpela opowiadała legende o czarnym psie czy cus takiego -moze to o to cho? ze trza nocom jechac

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

kolejne pytanie-jaki słodzik lepszy-proszkowy czy płynny?
Stary 2011-04-15, 13:24   #3323
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
ja mogę nawet w zamian za Ciebie

mówimy o Mińsku Mazowieckim of kors? ?
of kors nie, o białoruskim

Cytat:

super, my planowaliśmy znowu Bory ale nic z tego nie wyszło, może jaki spontan będzie

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 13:30   #3324
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
of kors nie, o białoruskim
wiem, gópiam że tak zażarciłam, pafon
Stary 2011-04-15, 13:34   #3325
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Odebrałem wyniki badań część mam podwyższoną!A chyba hemoglobina 15,3 to chyba dobrze?Granulocytów mam za mało
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 13:38   #3326
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
To znaczy zacisnąć dłoń i j*bs w dekiel odgórnie.

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Wzięłam przykład z cioci Red i powycierałam kurze.
Bardzo ładnie, masz plusa

Ponarzekam se teraz.
Chyba mam Bat Blues. Chce mi się siąść i płakać jak pomyślę, że nietopesz będzie co drugi dzień przychodzić, przerzucać małą jak workiem kartofli, rozbudzać i gadać, gadać, gadać w kółko o tym samym.
Ustaliliśmy z TŻtem, że jakby coś się ją opieprzy żeby dzieciaka nie ruszała bo dopiero zasnęła a jak chce koniecznie przyjść to zapraszamy do salonu na herbatę i nara. Ale czy to przejdzie
I jeszcze dziś mnie dobiły smsy od niej. Ostatnio opowiadała o dzieckich ciuchach, że są w zarze jakieś sukienki idealne na chrzest i by kupiła jak chcę, obejrzałam se w necie i stwierdziłam, że wolę tę co mam a poza chrztowo się nie przydadzą więc dziękuję. I jakieś bojówki wypatrzyła ale ustaliłyśmy, że bez sensu teraz kupować bo za mała na takie spodnie. I luz. Ale dziś napisała mi sms'a "chodźmy do galerii pokażę ci te sukienki i bojówki". No to ja, że może za kilka tyg bo narazie nie mam zdrowia na zakupy, w domu jest robota a zresztą chyba ustaliłyśmy, że tego nie bierzemy. Jej odpowiedź "no co ty, chodź".
O luuudzie, i weź z taką gadaj jak nic nie dociera.
Niech ta Nat będzie już miała kurna z pięć lat, niech idą w cholerę obie na spacer i wrócą za dwanaście godzin bo ja zwariuję albo zamęczę Bar truciem.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 13:41   #3327
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
2. a która by się nadała dla osobnicy początkującej, nie nawykłej do ostrych p., tak żeby sobie nie zrobiła krzywdy?
myślę, że albo jalapeno - ma jakby ogórkowy posmak, ja osobiście bardzo lubię, albo pepperoni, ale któreś medium

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
co to znaczy sprzedać kokosa?
takiego do włosów znaczy włep

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 13:43   #3328
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Bardzo ładnie, masz plusa

Ponarzekam se teraz.
Chyba mam Bat Blues. Chce mi się siąść i płakać jak pomyślę, że nietopesz będzie co drugi dzień przychodzić, przerzucać małą jak workiem kartofli, rozbudzać i gadać, gadać, gadać w kółko o tym samym.
Ustaliliśmy z TŻtem, że jakby coś się ją opieprzy żeby dzieciaka nie ruszała bo dopiero zasnęła a jak chce koniecznie przyjść to zapraszamy do salonu na herbatę i nara. Ale czy to przejdzie
I jeszcze dziś mnie dobiły smsy od niej. Ostatnio opowiadała o dzieckich ciuchach, że są w zarze jakieś sukienki idealne na chrzest i by kupiła jak chcę, obejrzałam se w necie i stwierdziłam, że wolę tę co mam a poza chrztowo się nie przydadzą więc dziękuję. I jakieś bojówki wypatrzyła ale ustaliłyśmy, że bez sensu teraz kupować bo za mała na takie spodnie. I luz. Ale dziś napisała mi sms'a "chodźmy do galerii pokażę ci te sukienki i bojówki". No to ja, że może za kilka tyg bo narazie nie mam zdrowia na zakupy, w domu jest robota a zresztą chyba ustaliłyśmy, że tego nie bierzemy. Jej odpowiedź "no co ty, chodź".
O luuudzie, i weź z taką gadaj jak nic nie dociera.
Niech ta Nat będzie już miała kurna z pięć lat, niech idą w cholerę obie na spacer i wrócą za dwanaście godzin bo ja zwariuję albo zamęczę Bar truciem.
Baru nie zamęczysz - ale " a nie mówiłyśmy " teraz mozesz mnie zbić

ale to gut że TZ z Tobą jedną drużyną - pomysł dobry - ja bym zasłoniła małą własnym ciałem - ja wiem ze wy nie chcecie zgrzyta z nią - ale akurat wydeleguj chuopa - on może zgrzytnąć tupnąć i niech nie wymiętknie

teraz musicie se radzić że ta powiem doraźnie ( jeszcze nic straconego) - ja bym nietoperka wyeliminowąła długo długo przed ale to juz kwestie indwyidualne
Stary 2011-04-15, 13:43   #3329
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
jakby ta był dzięn wczęsniej, albo w każdą inną date to obiecuje nawet z syfilisem przyjdę
masz własnego?

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 13:48   #3330
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
masz własnego?
jeszcze nie - ale nie znam dnia ani godziny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości