![]() |
#3301 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
a kto za mnie pojedzie do Mińska? ![]()
![]() |
#3302 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyż kocham - bałąm sie przyznać aż do koffania bo mówio ze to banał ale dla mnie nie wiedzieć czemu nie jest - tylko moze dlatemu ze byłam suchą zimą i jesienią i wczesną wiosną - i tak dekadencko było, swojsko i jednocześnie nie "mainstreamowo" ta ją odbieram i zapachu powietrza nigdy nie zapomnę ![]() Cytat:
mówimy o Mińsku Mazowieckim of kors? ? ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-15 o 11:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
grozi wypollizowaniem
|
jakie macie plany na majowego łikenda?
![]() ja bede obluczac zamek książ i kolorowe jeziorka ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- fiecie co ..jakie gupie ludzie pisza te regulaminy na efs ![]() ![]() ![]() ![]()
#3304 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
w Pradze byłam już 4 razy i się nie nudzi, chętnie jeszcze nie raz pojadę jak będzie okazja chciałabym tak kiedyś móc na dłużej pojechać, nie turystycznie tylko pomieszkać i pobyć - jedni o Paryżu tak marzą, ja o Pradze i wcale nie jest droga, to tyż fajne, przynajmniej tam gdzie my łaziliśmy, najdroższe miejsce to była Tłusta Mysz ![]() Cytat:
choć podobno naj zamek to Krzyżtopór, też nie byłam ale z opowieści znam ja zostaję opiekować się kotami znajomych ale może właśnie do Katosków na chwilę na zlot wypadnę jak mnie zechcą 2. sorry ale ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3305 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale krzyżtopór to totalna ruina-klimatyczna fakt, ale oprócz resztek ścian to nie ma tam co podziwiać, gdybym miala robic top ten zamkow polskich to jednak Malbork wymiata jak ana razie ![]() w Pradze byłam i w Paryżu też ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- aaa...a top ten ruin to jednak Ogrodzieniec-krzyżtopór moze sie schować ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-04-15 o 12:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Zakorzenienie
|
Też bym se gdzieś do kogoś pojechała, a będę w chacie siedzieć... :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
grozi wypollizowaniem
|
sciagłam z sieciuni przykładowy biznesplan do mojej dzialalności--eeeee....jaka żenada
![]() ![]() ![]()
#3308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-15 o 12:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
grozi wypollizowaniem
|
" Usługi oferowane w naszej miejscowości w istniejącym biurze projektowym chcemy rozwijać. "
![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- "Dawałoby to możliwość na samoocenę prezentowanego obiektu wyglądu na ekranie monitora. " ![]() samooceniający sie projekt-niesamowity postęp! ![]()
#3310 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tyż będę - ze względów finansowych jednak wyłącznie - no ewentualnie jak mnie choroba wreszcie opuści ( bo dalej czyma) to wskocze na rowera i jakiś wycieczek albo na rolki wokół jeziora albo autkiem w jakiś bliski wyskok - beznoclegowy przez te ponad 3 tyg chorowania najdalej byłam w aptece i biedronce no i u lekarzy jestem zdołowana jak dawno nie pamiętam kiedy - muszę odżyć ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() czad - nie mów mi ze to plan, ftóry dostał dotację |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3311 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
za klimat bardzo lubię Olsztyn, Ogrodzieniec właśnie, w ogóle białe ruiny są przepiękne, w słoneczny dzień kiedy zieleń w pełni po prostu bajka co do Pragi - no jasne, z początku ogląda się to co wszyscy, potem już można iść na podbój całej reszty, mi się spoza turystycznych rejonów Żiżkov spodobał, pomnik Żiżki zrobił na mnie mega wrażenie no i tunel pod spodem, plus knajpki... ja kcem do Pragi.... ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3312 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3313 |
ʞɐɯǝuɐ
|
no jak to gdzie, do Wwy, do mnię i reszty warszawianek barowych
|
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
grozi wypollizowaniem
|
kameno-mysle ze o dobrym zamku mowisz-krzyztopor to ten so ryby po suficie pono pływały
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3315 | |
Zakorzenienie
|
anoż dyć
---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3316 | ||||||
never say no to panda
|
Cytat:
a swoją drogą, to ja nie wiem, czy na pewno chciałabym łączyć, wzięły mnie zaczęły nękać jakieś lęki, że się zakłuję czy tam zatnę akurat wtedy, kiedy będzie to najmniej wskazane :/ to ja już wolę, żeby mię wariat nożem pchł 2. jest ![]() kotlet jest z mielonego indyczego, jakby kto pytał, a ten wypływający "majonez" to serek homo z Makro wybełtany z ociupinką przecieru pomidorowego, tabasco, musztardy Dijon i octu balsamicznego ![]() Cytat:
![]() i tak, można zrobić wszystko, co tylko przyjdzie Ci na myśl - ciasta wychodzą na pewno twardsze, niż np. na skrobii kukurydzianej, ale też dobre Cytat:
sam dupsko do nas rusz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do psychiatrii - miałąm kiedyś przyjemność pobyć we takim szpitalu ![]() ![]() no i jak sie ma duuuuuuzy dystans - a siem nabiera z pewnością - to lux robota - leczysz a jak sie nie uda nikt nie ma pretensji do lekarza bo "to takie choroby" a Ty leczyłąś, od początku było wiadomo że nic nie wiadomo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3319 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na mnie WSZYSTKO zrobiło ogromne wrażenie- tym bardziej, że byliśmy w 2 pary, i nagle wszystkim zachciało się "pomieszać" ![]() Kochana, jestem- jak mnie nie ma, zazwyczaj znaczy, że W zajmuje kompa. Zaraz dam/y znać ![]() ![]()
![]() |
#3320 |
grozi wypollizowaniem
|
czy w zwykłym markecie mozna zakupic ten słodzik do pieczenia? do almy mam kurde kawał drogi
![]()
#3322 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
oooo...ficisz..a ja byłam o północy w Ogrodzieńcu z kumpelą i kilku chłopyma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- kolejne pytanie-jaki słodzik lepszy-proszkowy czy płynny? ![]()
![]() |
#3323 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() super, my planowaliśmy znowu Bory ale nic z tego nie wyszło, może jaki spontan będzie
![]() |
#3324 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3325 |
Zakorzenienie
|
Odebrałem wyniki badań
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
Nindżopesz
|
![]() Bardzo ładnie, masz plusa ![]() Ponarzekam se teraz. Chyba mam Bat Blues. Chce mi się siąść i płakać jak pomyślę, że nietopesz będzie co drugi dzień przychodzić, przerzucać małą jak workiem kartofli, rozbudzać i gadać, gadać, gadać w kółko o tym samym. Ustaliliśmy z TŻtem, że jakby coś się ją opieprzy żeby dzieciaka nie ruszała bo dopiero zasnęła a jak chce koniecznie przyjść to zapraszamy do salonu na herbatę i nara. Ale czy to przejdzie ![]() I jeszcze dziś mnie dobiły smsy od niej. Ostatnio opowiadała o dzieckich ciuchach, że są w zarze jakieś sukienki idealne na chrzest i by kupiła jak chcę, obejrzałam se w necie i stwierdziłam, że wolę tę co mam a poza chrztowo się nie przydadzą więc dziękuję. I jakieś bojówki wypatrzyła ale ustaliłyśmy, że bez sensu teraz kupować bo za mała na takie spodnie. I luz. Ale dziś napisała mi sms'a "chodźmy do galerii pokażę ci te sukienki i bojówki". No to ja, że może za kilka tyg bo narazie nie mam zdrowia na zakupy, w domu jest robota a zresztą chyba ustaliłyśmy, że tego nie bierzemy. Jej odpowiedź "no co ty, chodź". O luuudzie, i weź z taką gadaj jak nic nie dociera. Niech ta Nat będzie już miała kurna z pięć lat, niech idą w cholerę obie na spacer i wrócą za dwanaście godzin bo ja zwariuję albo zamęczę Bar truciem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3327 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- takiego do włosów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to gut że TZ z Tobą jedną drużyną - pomysł dobry - ja bym zasłoniła małą własnym ciałem - ja wiem ze wy nie chcecie zgrzyta z nią - ale akurat wydeleguj chuopa - on może zgrzytnąć tupnąć i niech nie wymiętknie teraz musicie se radzić że ta powiem doraźnie ( jeszcze nic straconego) - ja bym nietoperka wyeliminowąła długo długo przed ale to juz kwestie indwyidualne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3330 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.