|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje Snow za opinie
u mnie week=uczelnia
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Angel zamówiłam kredkę od nyxcosmetics_pl. Mam nadzieję, że nie będę musiała długo czekać, wczoraj mi dopierowysłał, liczę, że chociaż pod koniec przyszłego tygodnia do mnie dotrze....
|
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny świetne metamorfozy , monia kolor genialny, bardzo ci ładnie w nim
Eh, znowu mnie ksiądz wkurzył Bo ja kilka lat temu ksiądz poprzedni mnie nie dopuścił do bierzmowania, bo byłam chora długo i opuściłam gorzkie żale i drogę krzyżową, no długo by opowiadać. No to dzisiaj byłam w tym kościele, spotkałam koleżankę, zaczęłyśmy gadać [ po cichu, żeby nie było ] to podszedł do nas ksiądz, powiedział żebyśmy nie gadały. My poszłyśmy usiąść na takie schody, tam ksiądz też przyszedł i zaczął na nas najeżdżać że to nie klub towarzyski [ my wtedy nie gadałyśmy, tylko modliłyśmy się, klęczałyśmy ] No to później poszłam do księdza po książeczkę, on powiedział że jestem leń śmierdzący, do kościoła chodzę tylko po to żeby się z koleżankami spotkać i pogadać, a na koniec mi podbił nie drogę krzyżową tylko gorzkie żale. No mnie cholera strzeli przez niego kiedyś. Jeżeli zrozumiałyście mnie, to gratuluję
|
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze muszę liste kosmetyków do kupienia zrobić
![]() wczoraj kupiłam znów buty... a te z Re też kupiłam, ale niewygodne są
|
|
|
|
#576 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Postawię więc chyba na album![]() Cytat:
|
|
#577 | ||
|
Zakorzenienie
|
monia, jaka Ty ladna jestes
![]() Soph, dziekuje Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 17 [rocznikowo
] , ale u nas bierze się bierzmowanie jak ma się 14-15 lat, nie wiem czemu tak jest...
|
|
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, ze ja mialam fajnego proboszcza i milo sie chodzilo do kosciola wtedy, bo wiecej razy niz jeden nie startowalabym do bierzmowania
|
|
#580 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wow jak ładnie Zaraz wymaseczkuję się jutro jadę zakupy robić i poszukać nowości Essence
|
|||
|
|
|
#581 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
bo mi się chyba już coś pomieszało... A zrozumiałam Cię, owszem. Nie powiedziałaś mu, że się pomylił? Szaleństwo mnie ogarnia, jak czytam, że trzeba zaliczyć odpowiednią ilość dróg krzyżowych/gorzkich żali/majówek/różańców/spotkań/nie wiadomo czego jeszcze, żeby Cię dopuścili ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
i w końcu znalazłam błąd - nie ściągałam lakieru z wierzchu po włożeniu paznokcia do wody i potem ta warstwa mi psuła wszystko
|
||||
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
caate -no wcześnie, wcześnie
Ale muszę, bo za kilka miesięcy ma zostać chrzestną shadii - mam 17 lat, u nas się bierze jak się ma 14-15 lat bierzmowanie . No dokładnie, mnie też denerwuje odpowiednia ilość zaliczeń Nic tylko ciągle w kościele siedzieć . No tragedia. 3 dni rekolekcji + piątek 17.00 droga krzyżowa + niedziela 15,30 gorzkie żale + 16.00 msza. I trzeba przyjść i na gorzkie żale i na mszę, bo inaczej nie da książeczki . No...Edytowane przez ekomonika Czas edycji: 2011-04-15 o 19:18 |
|
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam aż ściągnie mi się 8min legs i idę dalej ćwiczyć.
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo dobry pomysł z tym albumem
|
|
|
|
|
#585 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do spowiedzi też musicie latać co miesiąc? Ja musiałam na dzień bierzmowania zaplanowano nam strój, fryzurę, dodatki, wszystko. Wyłamałam się z koleżanką, powiedziałyśmy, że tak nie pójdziemy jak wszyscy, dobrze, że nas w ogóle zechcieli dopuścić...
|
|
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mialam ksiazeczki, moze dlatego mi to nie przeszkadzalo, bo zaczelam chodzic jak byly testy gimnazjalne (wtedy nie ma sie 16lat? ) i zakonczylam po pierwszym semestrze LO i mialam w kwietniu bierzmowanie. Wiem, ze musialam chodzic na droge krzyzowa i gorzkie zale, i po kazdej mszy zostawalismy na chwile porozmawiac z ksiedzem
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
No ale u nas ksiądz ma 27 lat i myśli że nas utemperuje
Dokładnie, po prostu on nie chce widzieć że my się zniechęciliśmy do kościoła. Będzie miał na przyszłość. [ żeby mu zrobić na złość w wolnej chwili będę studiować teologię ] U nas mamy książeczki . Ale proboszcz nasz za to jest fajny nawet, podobnież kiedyś miał długie włosy i wszystkie baby za nim latały Ehh, po prostu do księdza już mi brak słów Shadii ale jak to mieliście stroje ustalone ? Jak mi taki numer wytnie, to przyjdę w burdelówach , czerwonej spódniczce i bluzce w panterkę no nie, może nie aż tak, ale i tak się będę wyróżniać.---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- oglądacie dzisiaj lejdis ?
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Lejdis widziałam bedę ogladać Ciało albo Krowy na wypasie
|
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
aa zapomniałam : musimy latać do spowiedzi co miesiąc [ nie byłam ani razu
], a wtedy z tą chorobą to jakoś dziwnie było, bo ksiądz bardzo dobrze wiedział że byłam chora i że nie przyjdę, a wtedy coś z płucami miałam, dosyć poważne ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Też widziałam lejdis , genialne O czym jest ciało ?
|
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
muszę ograniczyć kawę, bo bardzo dużo jej piję
|
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
O zwłokach które trafiają przypadkowo z rak do rąk
|
|
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
aaa właśnie, coś mi się kojarzy, też może obejrzę
Na czym jest ?
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
na tvp1
Idę do łazienki szybko się opłukać |
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
ja też,
przez pewien czas miałam niedobraki magnezu, ale zaczęlam go brać w tabletkach
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Niedawno wróciłam z uczelni. Poza tym nie ma na mnie butów kupiłam tylko takie baleriny na parę wyjść jak będzie ciepło a tak to nie mam w czym chodzić... chyba że zaś wywalę koło 130 zł za skórzane buty
|
|
#596 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jestem z Podhala, więc obowiązkowo były stroje góralskie, żeby biskup widział, gdzie przyjechał do tego miały być obowiązkowo warkocze (dwa, takie wiesz, po obu stronach) z czerwonymi kokardkami, dodatków własnych nie wolno było mieć, tylko czerwone, wielkie korale (jak ktoś widział strój góralski, to wie jak wyglądają, ew można w google sprawdzić). Ja tego nie lubię, takiego stroju nigdy nie założę i się uparłam. Jedna z koleżanek poszła moim śladem. Układali nas (100 osób) od najniższych (przód) do najwyższych. My stałyśmy na samym końcu, bo "wstyd". Było mi akurat wszystko jedno, gdzie stoję, więc się cieszyłam, że w ogóle mnie dopuścili ubrane byłyśmy normalnie, czarny żakiet + spodnie, po prostu elegancko.---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Acha, no i był całkowity zakaz makijażu, jakiegokolwiek. Żeby było, że "my skromne góralskie dziewczyny jesteśmy, a nie jakieś wymalowane pannice". (to jest cytat )
|
|
|
|
|
#597 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
bylismy na "Niepokonani"- Świetny film
pieknie wyszlo to juz chodzisz do liceum tak? |
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
Caate daj już spokój
ani ja nie płaczę że mi ta oosba nie odpisuje, a ta osoba ma język, potrafi mówić i jak będzie to sama stanie w swojej obronie Ja miałam strój elegancki mieć na bierzmowaniu, a do bierzmowania przygotowywał mnie taki fajny, młody ksiądz ale te stacje drogi krzyżowej, różańce itd. też musiałam miec iles tam, już nie pamiętam ile
|
|
#599 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
i ogólnie ja to od kościoła z daleka ![]() Cytat:
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
Caate pisałam do tego gościa wcześniej i pytałam o końcówkę, nawet mu zdjęcie wysłałam, żeby wiedział o co mi chodzi i powiedział, że jest drewniana.... A kiedyś mówiłaś, że kupowałaś od tego, co link wklejałam (jakoś na D się zaczynał jego nick).... Mnie się bardzo podobasz w czarnych włosach
Monia bardzo ładnie wyglądasz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.

Bo ja kilka lat temu ksiądz poprzedni mnie nie dopuścił do bierzmowania, bo byłam chora długo i opuściłam gorzkie żale i drogę krzyżową, no długo by opowiadać. No to dzisiaj byłam w tym kościele, spotkałam koleżankę, zaczęłyśmy gadać [ po cichu, żeby nie było
Jeżeli zrozumiałyście mnie, to gratuluję 

ale za to w pełnym makijażu

kupiłam tylko takie baleriny na parę wyjść jak będzie ciepło a tak to nie mam w czym chodzić... chyba że zaś wywalę koło 130 zł za skórzane buty