|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! |
|
12 | 19,35% |
| Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie |
|
2 | 3,23% |
| Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. |
|
0 | 0% |
| Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. |
|
27 | 43,55% |
| Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca |
|
0 | 0% |
| Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. |
|
3 | 4,84% |
| Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. |
|
3 | 4,84% |
| Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. |
|
1 | 1,61% |
| Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... |
|
14 | 22,58% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Cytat:
po porodzie szybciutko Ci zleci ![]() już niedługo, wytrzymasz
|
|
#3872 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Cytat:
![]() Cytat:
dobrze, ze maz sie spisal widze, ze sie fajnie bawicie razem- tak trzymac
|
|
|
#3873 |
|
Zadomowienie
|
Kochane moje pocieszycielki
jak to stare powiedzenie mowi, biednemu zawsze wiatr w oczy![]() czekam na wolna lazienke, prysznic i lulu dobranoc
|
#3874 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale chodzilo mi o to ze wiem kurcze co czujesz...... nie no moj tz dzisiaj wyglada na starganego zyciem, chyba mu emocje opadaja po tych przezyciach, a jeszcze procz mnie takie nieszczescie sie wydazylo u niego w rodzinie dzisiaj.. trzeba bylo troche rozruszac towarzystwo bo zamartwianiem sie nikt nikomu nie pomoze
|
|
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiaczku, to siedzimy razem
![]() I nie jesteśmy same, tylko jak mądrze napisała Kasia łódzka,mamy nasze kochane wizażanki No postęp jest, mam już zdjęcia, więc tylko złożyc papier jak będę w domku u rodziców (tzn w czwartek) a Ty az 200km? To duuuza wyprawa, no ale autostradą to myk myk... nie to co po polskich drogach tłuc się taki kawał drogi. A tam kolejki sa ? anulka, fakt, z piersi ! Jaka ja głupia To jutro zrobię. Nie miałam pojecia, że jest ogród.. skąd miałam wiedzec moj małz jest niedobry, nigdzie mnie nie zabiera a pewnie duzo jest ładnych miejsc w krk... W niedziele zapytał rano "co dzis robimy" ale ja nie jestem krakuską (i nie będę!!) wiec nie mialam pomysłu co mogę robic.. no i skonczyło sie, ze cały Bozy dzien siedzielismy w domu.. zreszta w jakiej atmosferze to wiecie, bo pisalam. Pewnie jeszcze wiele rzeczy w Krk mnie zaskoczy A byłas w tym ogrodzie? Warto pójsc ?? Ja wiem dlaczego Zosia ma takie przerwy - człowiek przeciez tez jak sie wyskacze, wyszaleje to potem musi mieć chwilkę odpoczynku I na pewno jest tak z Twoją Maleńka Nic sie nie martw Słoneczko ![]() Paulizia hihi ale dokładność "Za 12 min TZ wraca" ![]() Widze, że ustawiłas go jak w zegarku ![]() Jak mnie mój mówi, ze bedzie za 12 min to z reguły jest to min za 30-60min albo i wiecej! Nie cierpię takiej niesłownosci agnieszka_pe, sama bym sobie też nie miała chyba odwagi zrobić, ale ważne ze TŻ doszedł juz do wprawy i jest oki A kto Ci będzie Aguś robił jak małż wyjedzie.... Agnieszka.M racja - pisałas kiedys I nawet w trakcie postu ma takie gorące piatki ?? Koniecznie spędzcie jakoś wyjątkowo ten WASZ piątek ![]() Kasiu, fajnie, że mozesz z małżem do pracki Milusio zleci Ci sobota
|
#3876 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a odpoczywasz teraz wiecej??Cytat:
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
e no Grazynko zaszalałas hihih
gdzie ja bym zjadła cały litr no way.. nie moge Nałożyłam sobie do miseczki takie 3 kopiaste łyzki No własnie pamietam, że jeszcze jakieś lody baaardzo polecałas ale za cholere nie mogłam sobie przypomnieć jakie i wziełam te litrowe Jeszcze jakies takie litrowe z wisniami mi ładnie wygladały ale miały wiecej cukru wiec sobie dałam spokoj. A te rożki masz jakies ulubione smaki ? Twoj TŻ dalej na "malunkach" ?
|
#3878 |
|
Zadomowienie
|
Jestem...........
Dziewczyny lećcie po popcorn ............. Mam newsa. |
|
|
|
#3879 | |
|
Moderatoreska
|
wiesz co codziennie robię to samo, więc nie od odpoczynku raczej.
Może to oznaka zblizającego się porodu że opuchlizna schodzi ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
![]() CC będzie wczesniej ??? |
|
|
|
|
#3880 |
|
Rozeznanie
|
Zaraz zemdleje z wrażenia
![]() mów !!!!!!!!!!!
|
#3882 |
|
Zadomowienie
|
Macie juz popcorn?????????/
Widzę że jednak nie.............. .---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- No dobra............. już pisze........... ale UWAGA UWAGA. |
|
|
|
#3883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
arietta sie nazywaja i rtakie w wafelku rózowe a co do rożków to ja lubie bardzo śmietankowo czekoladowe tż w pracy na popołudniu, ale od jutra ma wolne wreszcie jutro kończy to zakichane malowanie u mamy
|
|
#3884 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pisz pisz
|
|
|
#3885 |
|
Rozeznanie
|
monia, Jaka wredna małpa
mów ![]() ![]() ![]()
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
24kasia86, oj jak ci współczuję, miałam takie same banie.Sprawiały wrażenie jakby zaraz miały wybuchnąć. Mama wciąż lamentowała jak widziała moje stopy.
Bolały mnie,mrowiły, skóry jakby brakowało, paluszki jak parówy miałam, a kostka zanikła kompletnie...na samo wspomnienie mi przykro. U mnie zaczęło się od połowy ciąży i podyktowane było nadciśnieniem, zatrzymującą się wodą.Pocieszające jest to że zejdzie po porodzie Jak możesz to odpoczywaj,z nogami odrobinkę wyżej, na pewno opuchlizna jest zdecydowanie większa, jak się jest "na nogach"
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3887 |
|
Zadomowienie
|
MAŁY SIĘ OBRÓCIŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
.
|
|
|
|
#3888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisssssssssssssssssssssss sssssssssssssz
|
|
#3889 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
eee.. myślałam, że coś lepszego czyli nie będzie cesary ? tylko czekasz na sn ?
|
|
#3890 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i co teraz z twoim cc?
|
|
|
#3891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak on mial miejsce sie odwrócic??? przeeeeeeeeeeee
|
|
#3892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ehh wiesz ze nieszczęścia lubia parami chodzic, mam nadzieje, ze twoj tz dojdzie do siebie. ddaaiissyy jak bedzie cieplo ( bo za bardzo na hale nie chce wchodzic i wachac te lakiery) i bede czuc sie w miare ok to na pewno z nim pojade na te 2godzinki. Brzuszek mi sie spina ![]() Anulka_81 moje dziecię tez aktywne miedzy skurczami......nie mam pojecia co to oznacza
|
|
|
#3893 |
|
Moderatoreska
|
|
|
|
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
monia ale jaja...
![]() to chyba troche przerażona jestes?
|
#3895 |
|
Zadomowienie
|
Wyniki nie sa najgorsze - mam znowu furagin i coś na infekcje, żeby było dobrze.
MAŁY SIĘ OBRÓCIŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Nie będzie CESARKI!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Waży 3400 - czyli dalej ponad 2tyg do przodu....... Mam urodzić do 29.04 - jeśli nie urodze do 29.04 to mam sie w ten dzień rano zgłosić na wywołanie, bo potem bym się męczyła przez to że jest za duży. NIE BĘDZIE CESARKI............ ja chyba padne. OBRÓCIŁ SIĘ!!!... masakra. TROCHE PRZERAŻONA?!!!!!!!!! Umieram ze strachu............ coś lepszego mialo być? Zwariowałyście? Przeciez ja mam giganta w sobie! Wyobrażacie sobie poród sn?1 .
Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2011-04-15 o 20:27 |
|
|
|
#3896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że kolejek w paszportowym nie będzie A jadę z Tż pociągiem bo wychodzi dużo taniej, a też szybko i wygodnie![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3897 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3898 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ooo kurde... 3400 .. to nieźle nie spodziewałam się, że może być takim klocuszkiem i się obrócić !! Boniu, biedna czyli teraz to ja nawet nie myślę, że się Gabi moja nie odwróci, ona MUSI się obrócić , skoro Twój dał radę !!
|
|
#3899 |
|
Zadomowienie
|
moniqac a rozwarcie? szyjka? kiedy się rozpakowujesz?
|
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
monia a może Ty nas wkręcasz?
![]() jak sie taki grubcio mogł kopsnąć głową w dół!!! masakiejro czekasz sobie spokojnie na cesarke, a tu nagle sn ![]() to beda emocje hihi ![]() ale jest duzy
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

jak to stare powiedzenie mowi, biednemu zawsze wiatr w oczy
To jutro zrobię. 
a odpoczywasz teraz wiecej??

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

A jadę z Tż pociągiem bo wychodzi dużo taniej, a też szybko i wygodnie