Rozstanie z facetem -cz. XVII - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-15, 19:19   #3481
dianeczka0291
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
To wyobraź sobie jak dziecko w nocy budzi się i z płaczem pyta o tatusia. Wstaje rano i ze łzami w oczach mówi że tęskni za tatą, że martwi się o niego Ten skur.wiel z tą dziw.ką pomyśleli o tym?????????????????? Serce mi pęka gdy to widzę i słyszę.
Myślę, że w tamtym momencie o nikim nie myśleli. Dlaczego przez głupotę dorosłych muszą cierpieć niczemu niewinne dzieci. I jak takiem małemu dziecku wyjaśnić, że tatuś się puścił z ciocią
dianeczka0291 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 19:39   #3482
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dianeczka0291 Pokaż wiadomość
a na jakie studia się wybierasz ?
ja podwyższam w tym roku wynik z wosu i mam nadzieje, ze dostane się na dziennikarstwo
budownictwo seks muzyka politechnika ;d
Stary 2011-04-15, 19:44   #3483
dianeczka0291
Raczkowanie

Chociaż pewne, że pracę dość szybko myślę znajdziesz bo u mnie będzie porażka ;( ale na co innego ja mogę pójść, że tak powiem po mojej "humanistycznej maturze"
Stary 2011-04-15, 19:49   #3484
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Chociaż pewne, że pracę dość szybko myślę znajdziesz bo u mnie będzie porażka ;( ale na co innego ja mogę pójść, że tak powiem po mojej "humanistycznej maturze"
nic nie wiadomo
ja tam nie wiem, nigdy sie tym nie interesowalam, zawsze bylam bardziej scislym umyslem, ale nie boj zaby Ty tez cos znajdziesz
Stary 2011-04-15, 19:58   #3485
dianeczka0291
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
nic nie wiadomo
ja tam nie wiem, nigdy sie tym nie interesowalam, zawsze bylam bardziej scislym umyslem, ale nie boj zaby Ty tez cos znajdziesz
Mam nadzieję bo z pracą tragedia jest wiem o tym bo od półtora miesiąca szukam i nici
Stary 2011-04-15, 19:58   #3486
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez glowonog Pokaż wiadomość
Zrobiło się poważnie, dziewczyny!
Czytam waszą dyskusję- Elve i Wandziu, jest bardzo pouczająca i ciekawa. Też zaczęłam rozmyśać o tym umocowaniu w "doradztwie" i byciu hardkorem...ta postawa jest mi nieobca, niestety dopiero teraz, w późnym, 28 roku życia zaczęłam to dostrzegać, co więcej -dostrzegać przyczyny. Wioski są smutne- nie pozwalam sobie na bycie niedoskonałą, łzawą, rozzłoszczoną, histeryczną i potrzebującą. Jak robię awanturę z niczego, która w zasadzie była kompletnie niepotrzebna- mam wyrzuty sumienia, że jak tak mogłam, to takie niedorosłe. A chu...! Właśnie mam prawo być słaba, rozzłoszczona, mam prawo stłuc szklankę, mam prawo być niedoskonała i ułomna czasem! Jako inteligentne baby wiecie pewnie gdzie jest kotwica, gdzie jest ta mielizna, która nie pozwala na "emocjonalną niedoskonałość"- brawo! wygrałyście sto tysi! w dzieciństwie!

Powiem wam to jako bliska nieznajoma wchodząca czasem na wątek: bycie hardkorem, jak i bycie zrozpaczoną wcale się wzajemnie nie wykluczają. To tylko wizerunek.
Dziękuję za tego posta

Cytat:
Napisane przez sheneedslove Pokaż wiadomość
31 marca powiedział mi, że mnie bardzo kocha. pierwszy raz. przecież minęło dopiero 2 tygodnie. I cisza. nie odzywa się, zlewa mnie. jak to możliwe? masakra, znowu płacze.
Odezwie się, przypomni sobie. Między jedną flaszką a drugą.
Kocha...yhy. Może. Bardziej kocha promile we krwi.

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Ale humor mam lepszy, bo byłam u fryzjera .
Ja się zapisałam

Czas zacząć dążyć do upragnionego blondu (nie, nie do platyny )

Cytat:
Napisane przez pandzio Pokaż wiadomość
Były facet mojej koleżanki powiedział, że nie może z nią być, bo zbliża się koniec świata i to w takim razie i tak nie ma sensu serio
Ej, tego jeszcze nie słyszałam

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
A ja usłyszałam, że nie może ze mną być dla mojego dobra. Czuję się jak zużyta i wywalona szmata. Jeszcze nikt mnie nigdy tak nie zranił!
O, ten się nie wysilił, oklepany tekst.
Zranił, tylko już nie pamiętasz

Wygrzebałaś się wtedy, teraz też dasz radę.

Cytat:
Już nigdy więcej nie zaufam żadnemu facetowi. NIGDY. Będę się modlić, żeby Bóg już nigdy więcej nie postawił na mojej drodze żadnego faceta.
Przykro mi - tej modlitwy Bóg nie wysłucha.

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
muszę chyba szukać faceta niewidomego, który nie będzie widział mojej uglyface.
Znowu bzdurzysz...

Cytat:
Ale dziecka Ci zazdroszczę tak bym chciała mieć maluszka jakiegoś takiego słodkiego ale jednak za młoda jestem
Tylko, że słodki maluszek ma to do siebie, że nie zawsze jest słodki i nie będzie zawsze maluszkiem Ba, bardzo szybko stanie się zbuntowanym nastolatkiem, wymykającym się na seks w krzakach

To jest decyzja już do końca życia.
Stary 2011-04-15, 20:01   #3487
Kondziax33
Przyczajenie

Moim zdaniem musimy cos w życiu przeżyć (rozstania itp.) żeby potem być naprawde szczęśliwym bo ma sie te doświadczenie w zaufności itp
Stary 2011-04-15, 20:08   #3488
OtTakaJa
Zakorzenienie

Nie mogę przestać płakać . Dlaczego on mi to zrobił, przecież ja go tak kocham . A on ma mnie w dupie, myślę, że nie przejął się w ogóle tym, że mnie już nie ma w jego życiu, pewnie nawet czuje ulgę. Jak ja mam wstawać rano z myślą, że już go nie ma? Ten ból, to uczucie ucisku w środku, to jest najstraszniejsze uczucie jakie kiedykolwiek przeżywałam. Ja mu tak zaufałam, oddałam mu się cała . Boże, jak to strasznie boli!

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 20:14   #3489
dianeczka0291
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość

Tylko, że słodki maluszek ma to do siebie, że nie zawsze jest słodki i nie będzie zawsze maluszkiem Ba, bardzo szybko stanie się zbuntowanym nastolatkiem, wymykającym się na seks w krzakach

To jest decyzja już do końca życia.
No tak tak wiem dobrze o tym dlatego napisałam, że jestem za młoda 20 lat to za mało na brzdąca najpierw trzeba ukończyć studia i co najważniejsze odpowiedni tatuś i partner na przyszłość .

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
A on ma mnie w dupie, myślę, że nie przejął się w ogóle tym, że mnie już nie ma w jego życiu, pewnie nawet czuje ulgę.
A ja w to nie wierzę, ze jeżeli facet rozstaje się z dziewczyną z którą był dłuższy okres czasu to ani trochę nie żałuje nie myśli o niej bądź o tym co było.

Edytowane przez dianeczka0291
Czas edycji: 2011-04-15 o 20:15
Stary 2011-04-15, 20:32   #3490
czarodziejka18
Raczkowanie

ryczę

Blanka mój Aniołek
czarodziejka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 20:40   #3491
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Nie mogę przestać płakać . Dlaczego on mi to zrobił, przecież ja go tak kocham . A on ma mnie w dupie, myślę, że nie przejął się w ogóle tym, że mnie już nie ma w jego życiu, pewnie nawet czuje ulgę. Jak ja mam wstawać rano z myślą, że już go nie ma? Ten ból, to uczucie ucisku w środku, to jest najstraszniejsze uczucie jakie kiedykolwiek przeżywałam. Ja mu tak zaufałam, oddałam mu się cała . Boże, jak to strasznie boli!
kurcze, jak to przeczytałam to myślałam, że to ja napisałam!!! serio!!! spodziewałam się wszystkiego, ze strony każdego kogo znam , tylko nie z jego!!! masakra, ale powiem ci, to przejdzie!!! za jakiś czas!!! ja dzisiaj postanowiłam być silniejsza, nie pozwolę żeby mnie zniszczył!!! wiem, że z nim czy BEZ NIEGO DAM SOBIE RADĘ!!! i to dało mi motywacje do jak najszybszego uporania się z tymi uczuciami o których piszesz. 3maj się!!!
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 20:40   #3492
ver_million
Rozeznanie

a ja mam zamulony nastrój od dwoch dni, najchetniej to bym spala caly czas, ale matura za 2 tygodnie i mam zapiernicz z fizyka. obiecajcie mi, ze 12go maja bedziece za mnie trzymac mocno kciuki

i wiecie co, wyobrazam sobie wszystko, ze wyjade, ze znajdzie sie ktos, kto bedzie przystojniejszy, rownie inteligentny, ale zrownowazony emocjonalnie, tylko, ze on mi sie wcale nie bedzie podobal... bo caly czas widze ten wredny ryj exia i znalazlam wczoraj jego skarpetki, ktore ktorejs zimy zawinelam, jak mi moje przemokly. oddac mu?
Stary 2011-04-15, 20:45   #3493
elvegirl
po drugiej stronie szafy

ver_million - data zapisana, zapamiętana, kciukasy już się trenują

Co do skarpetek - no weź mnie nie rozśmieszaj, nie stać go na nowe?

A i nie wyobrażaj sobie spotkania nowego, nie twórz w myślach jego obrazu - po co? Chcesz zauroczyć? Przecież wiadomo od zawsze, że oni się znajdują wtedy, kiedy przestajemy na nich czekać
Stary 2011-04-15, 20:46   #3494
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
a ja mam zamulony nastrój od dwoch dni, najchetniej to bym spala caly czas, ale matura za 2 tygodnie i mam zapiernicz z fizyka. obiecajcie mi, ze 12go maja bedziece za mnie trzymac mocno kciuki

i wiecie co, wyobrazam sobie wszystko, ze wyjade, ze znajdzie sie ktos, kto bedzie przystojniejszy, rownie inteligentny, ale zrownowazony emocjonalnie, tylko, ze on mi sie wcale nie bedzie podobal... bo caly czas widze ten wredny ryj exia i znalazlam wczoraj jego skarpetki, ktore ktorejs zimy zawinelam, jak mi moje przemokly. oddac mu?
Żartujesz czy tak poważnie???????????????
Mojego rzeczy od razu wylądowały na śmietniku. A jak nie chcesz wyrzucać to pocztą mu wyślij. Co on sobie pomyśli jak Ty mu ze skarpetami w drzwiach staniesz?????
Stary 2011-04-15, 20:47   #3495
pika87
Rozeznanie

A ja w to nie wierzę, ze jeżeli facet rozstaje się z dziewczyną z którą był dłuższy okres czasu to ani trochę nie żałuje nie myśli o niej bądź o tym co było.[/QUOTE]

ja mam wrarzenie, że mój właśnie dokładnie tydzień po rozstaniu zapomniał o wszystkim co jest ze mną związane (ciekawe w jaki sposób pozbył się moich zdjęć ze swojego pokoju)
Stary 2011-04-15, 20:47   #3496
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Co on sobie pomyśli jak Ty mu ze skarpetami w drzwiach staniesz?????
Że szukała pretekstu, a tak naprawdę to tęskni, kocha, chciałaby się rzucić mu w ramiona i takie tam Pyszna wizja dla niego
Stary 2011-04-15, 20:49   #3497
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
ver_million - data zapisana, zapamiętana, kciukasy już się trenują

Co do skarpetek - no weź mnie nie rozśmieszaj, nie stać go na nowe?
to jak juz zapisalas 12 to jeszcze zapisz 9, bo wtedy mam ustny polski masakra.
a nie wiem,czy go nie stac, ale tak mi przyszlo do lba, ze moze by je chcial spowrotem, jesli w ogole wie, ze mu je zawinelam, a tak poza tym to stwierdzilam ze moj 18letni byly chlopak jest nadetym bucem, co mysli, ze wszystkie rozumy pozjadal i koniec ze wzdychaniem, od tygodnia sie nie widzialam z nim i wiecie jak mi dobrze? -> o tak mi dobrze.
poza tym, że to zmulenie mogłoby juz minac... brakuje mi jakiegos przytulacza
wczoraj obejrzalam durna komedie romantyczna ugly truth i mi troche lepiej, na dzisiaj sciagnelam kolejna, wiec bedzie spox
Stary 2011-04-15, 20:51   #3498
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Że szukała pretekstu, a tak naprawdę to tęskni, kocha, chciałaby się rzucić mu w ramiona i takie tam Pyszna wizja dla niego
Dokładnie Nie no ja nawet sobie takiego czegoś wyobrazić nie mogę
"Cześć, skarpetki chcę Ci oddać"

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Dziś dzień tylko z jednym atakiem płaczu Ale wiem że jak walnie to się będę zbierać i zbierać
Stary 2011-04-15, 20:54   #3499
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
a nie wiem,czy go nie stac, ale tak mi przyszlo do lba, ze moze by je chcial spowrotem, jesli w ogole wie, ze mu je zawinelam
Naprawdę uważasz, że te skarpetki mają dla niego szczególną wartość sentymentalną?

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:

Dziś dzień tylko z jednym atakiem płaczu Ale wiem że jak walnie to się będę zbierać i zbierać
Ale wiemy też, że się pozbierasz. No bo jak nie Ty, to kto?
Stary 2011-04-15, 20:54   #3500
pika87
Rozeznanie

ver_million ja niestety mam alergię na wszelki romantyzm w jakiejkolwiek postaci, ale właśnie lejdis oglądam - kocham ten film
Stary 2011-04-15, 20:54   #3501
ver_million
Rozeznanie

dobra dobra, juz przestancie sie nabijac
najlepsza wizja jest taka, ze za parenascie dni (bo wliczam zakonczenie roku i dni do klasyfikacji oraz pare dni matur, kiedy siedzimy w jednej sali) juz go nigdy wiecej nie zobacze!
myslicie, ze skoro tak mnie cieszy ta wizja, to juz go nie kocham?
po czym poznac, ze sie juz nie kocha? po tym, ze mnie denerwuje?
po tym, ze mi sie juz nie podoba, ze uwazam, ze jest bucem, burakiem, w dodatku brzydkim i grubym, co wyzej celuje niz dupke ma?
Stary 2011-04-15, 20:56   #3502
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Namiętności? chyba nie ze mną w roli głównej muszę chyba szukać faceta niewidomego, który nie będzie widział mojej uglyface.
Ty nie będziesz miała z tym problemów
Ja tak bardzo chciałabym jechać w tym roku nad morze, ale nie mam z kim.. a tak kocham polskie morze.
Nie wiem gdzie Ty widzisz tę uglyface...?
Na takie laski jak my wszystkie na bank czekają same cudne rzeczy, namiętności tym bardziej

Cytat:
Już nigdy więcej nie zaufam żadnemu facetowi. NIGDY. Będę się modlić, żeby Bóg już nigdy więcej nie postawił na mojej drodze żadnego faceta.
Nie każdy jest podłym patafianem... Każda z nas znajdzie swoje love

Cytat:
Nie widziałam się z nią. Nie chcę jej znać. Najgorsze jest to że ona była zawsze moją małą siostrzyczką, moją Kasią której kupowałam sukieneczki, spineczki, którą woziłam w wózku. Matka chrzestna mojego dziecka... Mam ogromny żal, bo po nim popłaczę i mi minie, poznam kogoś wartościowego, ale siostry mi nic nie zastąpi
A ona chciała się z Tobą zobaczyć?

Cytat:
budownictwo seks muzyka politechnika ;d
Jeee, żyć nie umierać

Czarodziejka18, nie rycz..

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 20:59   #3503
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
ver_million ja niestety mam alergię na wszelki romantyzm w jakiejkolwiek postaci, ale właśnie lejdis oglądam - kocham ten film
dobra jest dereszowska tez mi sie podobal ten film
ale ja naprawde takie durnoty ogladam, zeby sie posmiac ale lejdis chyba jeszcze raz obejrze,ale nie dzisiaj, jutro, bo dzisiaj jeszcze mam troche do zrobienia na jutrzejsze zajecia.

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość

Jeee, żyć nie umierać
no, albo sex, drugs&agh jak to mawia moj kolega, byc moze przyszly wpollokator, aczkolwiek co do drugs mam zastrzezenia... nic dobrego, wiec zostane przy sex&muzyka&politechnika

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-15, 21:01   #3504
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
po czym poznac, ze sie juz nie kocha? po tym, ze mnie denerwuje?
Po tym, że masz w głębokim poważaniu to jaki on jest. Jest sobie - fajnie. Nie ma - też fajnie. Po tym, że nie siedzisz, nie rozkminiasz jego każdego gestu, słowa, że Cię to po prostu nie obchodzi.
Stary 2011-04-15, 21:04   #3505
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Po tym, że masz w głębokim poważaniu to jaki on jest. Jest sobie - fajnie. Nie ma - też fajnie. Po tym, że nie siedzisz, nie rozkminiasz jego każdego gestu, słowa, że Cię to po prostu nie obchodzi.
no to chyba trudno stwierdzic, skoro go tydzien nie widzialam.

ale jak go widzialam do tej pory dzien w dzien, to chyba dobrze, ze teraz mnie denerwuje. nie tesknie za nim jak go nie widze, normalnie mi sie nie chce go widziec...

Edytowane przez ver_million
Czas edycji: 2011-04-15 o 21:05
ver_million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 21:05   #3506
dianeczka0291
Raczkowanie

Kurde weszłam na wizaż kilka dni temu po bardzo długiej przerwie po to by sprawdzić recenzję czegoś ale jak zajrzałam na ten wątek to nie mogę kilka razy dziennie tu nie zajrzeć uzależniacie dziewczyny
Stary 2011-04-15, 21:07   #3507
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
no to chyba trudno stwierdzic, skoro go tydzien nie widzialam.

ale jak go widzialam do tej pory dzien w dzien, to chyba dobrze, ze teraz mnie denerwuje. nie tesknie za nim jak go nie widze, normalnie mi sie nie chce go widziec...
Jasne, że dobrze
Natomiast za dużo jeszcze zajmuje miejsca w Twoich myślach, żeby już odtrąbić totalne zwycięstwo

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Kurde weszłam na wizaż kilka dni temu po bardzo długiej przerwie po to by sprawdzić recenzję czegoś ale jak zajrzałam na ten wątek to nie mogę kilka razy dziennie tu nie zajrzeć uzależniacie dziewczyny
Skąd my to znamy
Stary 2011-04-15, 21:14   #3508
dianeczka0291
Raczkowanie

Elve ale Ciebie dziś cały dzień nie było ? Coś się dzieje ? Zaczynasz odpoczywać ??
Stary 2011-04-15, 21:15   #3509
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Jasne, że dobrze
Natomiast za dużo jeszcze zajmuje miejsca w Twoich myślach, żeby już odtrąbić totalne zwycięstwo
najgorsze to chyba to, ze ja tak bardzo chce, zeby on zobaczyl co stracil, nie zeby wracal, i co jakis czas pojawia sie w myslach jakis plan mojej wypowiedzi, zeby mu dojechac jeszcze bardziej.
ale nie zrealizuje go, juz mi szkoda czasu. ogarnie czy nie, jest jeszcze impreza pod koniec maja pewnie klasowa, wiec wtedy jeszcze byc moze sie zobaczymy, a jak nie to coz, plakac nie bede
Stary 2011-04-15, 21:18   #3510
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
dobra jest dereszowska
Strasznie smutną postać gra - wyzwoloną, sypiającą z kim popadnie, a pragnącą miłości...i panicznie się jej bojącą.
Gdyby nie to, że ja się nie boję zakochać, to bym się z nią utożsamiała...i załamałabym się

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Elve ale Ciebie dziś cały dzień nie było ? Coś się dzieje ? Zaczynasz odpoczywać ??
Czasem trzeba popracować trochę

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości