|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Rozterko - po cichu liczę, że "ciągnie" mnie z powodu wilgotnej pogody
Za 2 tyg mam iść na plombowanie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3513 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
(ja lubić palących ) na PJSWTK w trakcie dnia otwartego... ![]() Ten film o rybce Nemo jest za słitaśny - twój av lepszy A ja przypominam obecnie o tego patrz załacznik - Jar Jar Binksa (to przez to coś z tyłu, z przodu już niet
Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-04-15 o 22:07 |
|
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ależ mnie zaskoczyłaś, spodziewałam się innej odpowiedzi.....
![]() Upijemy i wykorzystamy siłą ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
I co to są te duże białe kwadraty a nad nimi próba?
|
|
|
|
#3521 | ||
|
Zakorzenienie
|
przecież pisałam, że mam tylk0 90 zeta z podatku na przebalowanie w kwietniu (a może i do końca maja, bo w przyszłym mies. wydatki się szykujou)
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#3522 |
|
never say no to panda
|
ja odgrzebałam na chacie stare płyty Nightwisha (cała dysko Century Child włącznie) i słucham namiętnie w autku stare czasy mię się przypominają :chlip:(czy tylko mi się wydaje, że Anette nie dorasta Tarji do pięt i Nightfish zszedł na psy? )wcinam se pyszniaste bezy czekoladowe, bo miałam nadmiar białek jajecznych w domu
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-04-15 o 22:30 |
|
|
|
#3523 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
spróbuję się nie dać Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak miałąm ze 20 lat to to był przez jakiś czas mój ulubiony zespół (obok WT) ![]() zara, zara, mam na kompie... oo, na Century Child był phantom ![]() Jeszcze lubię Wishmastera za "come cover me" - wiem, że słitaśne i miłośne strasznie, ale swego czasu baardzo mię się podobał tekst ![]() ![]() fajny demot http://demotywatory.pl/2953818/Na-dy...-sie-jak-w-zoo spaać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-15 o 22:34 |
|
|
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja chyba też się muszę oddalić Bo przeczytałam - oddałam się pod kołderką ![]() ![]() Cytat:
) i mam 3 kg mniej (w ciągu 2 tygodni tyle mi "spadło") i cóż z tego, jak cm nie spadły Ch*j by to trzasnął wszystko ![]() Do wszystkich opcji poza 4
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn. że zupełnie mnie nie zaskoczyłaś i spodziewałam się właśnie takiej odpowiedzi
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-04-15 o 22:36 |
|
|
|
|
#3527 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3528 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
Nightfishem i Hel / Ultima Thule (chociaż mało to to mhroczne ) --> http://www.youtube.com/watch?v=1mtPKwEXe4Ejeszcze za czasów pamiętnego AudioGalaxy masaaaakra, na smęty mi się zebrało
|
|
|
#3529 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zaczęłam od WT (Ice queen usłyszane w ówczesnym Radiu 94 ), a zaraz potem się na najtłisza przerzuciłam muzę z przynosiłam od kolegi, który uparcie twierdził, że to klasyczny gotyk (edit: aha, jeszcze potem mi mówił, że "prawdziwi goci" nie uznają ich, tylko Cradle of Filth słuchają
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-15 o 22:41 |
|
|
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
Co do Nigtwisha to, mówiąc dyplomatycznie, nie przepadamy za sobą
|
|
|
|
#3533 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pół serka z rzodkiewką i paroma ziarnami słonecznika i płatkami migdałów ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
ffąt na dziś
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=523146 się chyba popłaczę ![]()
|
#3535 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
wiesz, z perspektywy czasu stwierdzam, że moja miłość wielka już wygasła... ale miło se powspominać czasy licealne aktualnie zafiksowana jestem na Emilii i Abneyu (chociaż podpadli ostatnią płytą)
|
|
|
#3536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jest piękna- a pasuje do wszystkiego
Tak uważam - a jak patrzę na Ciebie, to mi się chce malować- bo to ma być bardzo rozterkowy obrazek. zaraz idę. Cytat:
Mnie si ę nie zmywała- no trochę tylko Cytat:
No to idę do malowania. Z zaniepokojeniem zauważam wykruszanie się nocnej zmiany barowej- co to za zwyczaje- pod kołderkę? Żeby tam jeszcze co było
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
Od 2 tygodni
Ćwiczę co drugi dzień, choć dziś mi się strasznie nie chciało (chyba przez okres )
|
|
|
#3539 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
ale ja muzofilem nie jestem, się mogę nie znać
|
|
|
#3540 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.

Za 2 tyg mam iść na plombowanie

w środę, to czy mogę użyć go już w niedzielę? 
) na PJSWTK w trakcie dnia otwartego... 

)
Ch*j by to trzasnął wszystko