Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-15, 15:11   #901
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

melduje tylko że Pat ma w końcu założone te cholerne plastry
Stary 2011-04-15, 15:53   #902
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dla p.rehabilitantki, albio lepiej dla "upartej" pozytywnie mamy

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Moje dziecie zasnelo wiec pakuje je do wozka i ide na spacer.
a mam okazje skorzystac ze szkolenia p.Wapinskiej - tance jakies tam(nie pamietam) u mamy w przedszkolu jest za chwile. Tylko hmmmm z dzieckiem chyba mnie nie wpuszcza... moze braciszek z malym pojezdzi wojzkiem ale troche sie boje zeby sam z nim jezdzil... zobacze.
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 16:02   #903
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzieki dziewczyny, na pewno dam znac

dzisiaj znowu skurcz za skurczem

a ja takie chinszczyzny z prawdziwego zdarzenia nie jadlam nigy

chodzi mi o taka w kartoniku, z makaronem, jak w filmach jedzą
No to właśnie taką miałam, tylko z ryżem i jeszcze z pałeczkami Zresztą chińszyzny jadam sporo - bardzo lubię

Cytat:
No na reszcie! Super!

I jak tam Patryk, denerwuj się bardzo czy mu nie przeszkadzają?

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

a mam okazje skorzystac ze szkolenia p.Wapinskiej - tance jakies tam(nie pamietam) u mamy w przedszkolu jest za chwile. Tylko hmmmm z dzieckiem chyba mnie nie wpuszcza... moze braciszek z malym pojezdzi wojzkiem ale troche sie boje zeby sam z nim jezdzil... zobacze.
ooo, fajnie byłoby skorzystać.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 16:30   #904
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

mam nadzieję że cię wpuszczą

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
No na reszcie! Super!

I jak tam Patryk, denerwuj się bardzo czy mu nie przeszkadzają?
no co ty nawet nie wie że je ma - bo jak go zaklejała to go zagadywaliśmy a potem rajstopki założyliśmy i tyle one są takie rozciągliwe więc mu nie przeszkadzają do tego oddychają więc luz..
Stary 2011-04-15, 16:31   #905
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo jej się podobało, wnuś szczególnie nie potrafiła się nagadać jaki to on fajny i jak już za nim tęskni, a z drugiej strony jak dorwała Pata to mało się nie popłakała ehss

no widzisz mój Pat standardowo spał 3 razy w dzień, a od soboty spał tylko raz w dzień przez trzy dni, potem znowu trzy dni trzy razy a dziś jak o 8 wstał to dopiero teraz padł.. nie nadążam
Babcia pełną gębą Teraz biedna będzie rozdarta bo jeden wnusio tutaj na miejscu, a drugi tak daleko

Cytat:
Stary 2011-04-15, 17:04   #906
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia mam nadzieję, ze żołądek szybko przestanie boleć

Marta dobrze, że sie udało z tymi plastrami

Bzyczka mam nadzieję, że sprawa z rachunkiem się wyjaśni

Aguś trzymam kciuki za poród

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 17:18   #907
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Gucia mam nadzieję, ze żołądek szybko przestanie boleć

Marta dobrze, że sie udało z tymi plastrami

Bzyczka mam nadzieję, że sprawa z rachunkiem się wyjaśni

Aguś trzymam kciuki za poród
Madzia co Ty taka cicha ostatnio

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 17:34   #908
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

mam nadzieję że cię wpuszczą

no co ty nawet nie wie że je ma - bo jak go zaklejała to go zagadywaliśmy a potem rajstopki założyliśmy i tyle one są takie rozciągliwe więc mu nie przeszkadzają do tego oddychają więc luz..
No to super! No to niech grzecznie nosi i niech szybo pomagają!
A Pani może Was przeprosiła za całą tą akcję?

Bzyczka, i jak tam z tym rachunkiem? Udało się coś załatwić?

Stary 2011-04-15, 18:39   #909
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Babcia pełną gębą Teraz biedna będzie rozdarta bo jeden wnusio tutaj na miejscu, a drugi tak daleko
o tak....

Cytat:
A Pani może Was przeprosiła za całą tą akcję?

rozbawiłaś mnie

zaraz przychodzą znajomi na spontan wieczór
a dziś lejdis leci no i moim zdaniem najlepiej ubrana postać filmowa czyli Korba - grana przez Dereszowską, uwielbiam jej stroje w tym filmie...
Stary 2011-04-15, 18:52   #910
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
o tak....

rozbawiłaś mnie

a dziś lejdis leci no i moim zdaniem najlepiej ubrana postać filmowa czyli Korba - grana przez Dereszowską, uwielbiam jej stroje w tym filmie...
ojjj mój ulubiony film stroje też jak najbardziej si

A ja czekam na moją koleżankę właśnie przyjechała na urlop z UK

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 18:58   #911
kliwia
Zakorzenienie

lasssssski pomocy
co mozna zrobic na wielkanoc do jedzenia?
salatka zaklepana, galareta bedzie tez, jajka faszerowane tez zaklepane,to co mozna zrobic do jedzenia? bo nie mam pomysla?

Moze jakas szynke zawijana ze szparagami w jakims sosiku majnezowym?? cos latwego i pysznego. poradzce co tam dobrego robicie

Bylismy dzis na basenie jedna w tyogdniu jest o wiele lepiej prawie wcale luda nie bylo, a pojechalismy dzis, bo moj maz zrobil niesopodzianke i wzial na dzis urlop [byl teraz 3 dni na szkoleniu, i jak wychodzil po 7 to wracal o 21 ] hihihih

agus Ty tak ze szmata nie lataj, bo nie bedziesz miala sily na porod
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 19:02   #912
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
o tak....

rozbawiłaś mnie

No widzisz, udało się! Tak myślałam

A mi lejsdis nie podeszły, ale nigdy do końca nie oglądnęłam. Spróbuję dzisiaj

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
lasssssski pomocy
co mozna zrobic na wielkanoc do jedzenia?
salatka zaklepana, galareta bedzie tez, jajka faszerowane tez zaklepane,to co mozna zrobic do jedzenia? bo nie mam pomysla?

Moze jakas szynke zawijana ze szparagami w jakims sosiku majnezowym?? cos latwego i pysznego. poradzce co tam dobrego robicie

Bylismy dzis na basenie jedna w tyogdniu jest o wiele lepiej prawie wcale luda nie bylo, a pojechalismy dzis, bo moj maz zrobil niesopodzianke i wzial na dzis urlop [byl teraz 3 dni na szkoleniu, i jak wychodzil po 7 to wracal o 21 ] hihihih

agus Ty tak ze szmata nie lataj, bo nie bedziesz miala sily na porod
A może schaba pieczonego z morelami? Można jeść na ciepło i na zimno z chrzanikiem na chlebie

Stary 2011-04-15, 19:08   #913
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Basiu a jak czesto musisz pisac konspekty ? z kazdych zajec? ile ich masz do napisania w tygodniu ?
ciesze sie ze ci sie podoba w pracy
codziennie, czyli 5. Z tym, że to konspekty jakby całodniowe, czyli jak idę na rano do południa to muszę napisać to co robię z dziećmi rankiem, potem scenariusz z zajęć organizowanych, a potem to co robię z nimi przed obiadem. Jak idę na popołudnie to też muszę pisać taki konspekt i w punktach opisać co sobie zaplanowałam np. zabawa taka i taka, przygotowanie do podwieczorku, praca indywidualna etc. i na górze cele tych moich działań. Najwięcej mam do pisania jak mam ranną zmianę u starszaków, bo prowadzę wtedy dwa zajęcia zaplanowane i taki konspekt na ten dzień wychodzi mi średnio na 4-5 stron.

Cytat:
wreszcie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 19:11   #914
kliwia
Zakorzenienie

gucia spytam tesciowej czy reflektuje, bo u nich swieta spedzamy i nei wiem czy to by jej pasilo, zwlaszcza ze przyjezdza rodzinka do nich
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 20:11   #915
bzyczka1
Zakorzenienie

Kliwia albo jak mięso wchodzi w grę to karczek z pieczarkami, taki pieczony z duszonymi pieczarkami, na zimno. Ja robię też jajka w orzeszkach ziemnych, bardzo smaczne, może być jakiś pasztet albo pieczeń. Moja mama wytargała skądś przepis jeszcze na tartę z białą kiełbasą: na cieście francuskim układa się cienką białą kiełbasę w spiralkę (na okrągłej formie do tarty) i zalewa się to śmietaną wymieszaną z zupą żurkiem w proszku i zapieka.

A z rachunkiem dupa za przeproszeniem, tż dzwonił i nie ma bata musimy to zapłacić, a to że nas wprowadzili w błąd i nie poinformowali o tym że za linię telefoniczną też jest aktywacja to już trudno. Wściekła jestem ale nie chcę już o tym myśleć, bo szkoda moich nerwów i nerwów tż.

Też oglądamy Lejdis, po raz kolejny zresztą

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 20:17   #916
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

w końcu

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 20:22   #917
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
a ile razy z rozmachu wrzucałam coś do "obcego koszyka" gadałam do obcych ludzi bo na ślepo szłam
a raz złapałam kolesia za rękę bo myślałąm że to wojtek taki roztrzepaniec ze mnie
oj roztrzepańce

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

jedno dziecko raz w sklepie podbiegło do TŻ i pow tato a patrze i później mu mówię czy ja o czymś nie wiem a TŻ buraka
Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
jejku dziewczyny jak mi się właśnie ciśnienie podniosło że mam aż ochotę kogoś zdzielić pałą Od marca mamy internet z netii, żebyśmy mogli go mieć trzeba było podpisać umowę o telefon też, no ok, z telefonem miało wychodzić 75zł. A dzisiaj przyszła faktura na kwotę 250zł blisko. Patrzę za co, a tam: Abonament za telefon 35 (tak miało być), abonament za neta 80zł (ale to faktura za blisko 2 miesiące korzystania z internetu więc też ok) i opłata aktywacyjna na 130zł na umowie mamy informację o aktywacji jednorazowej 30zł. Patrzę dalej a tam jeszcze opłata aktywacyjna za linię telefoniczną 90zł. No chyba ich suty swędzą. Na umowie o opłacie aktywacyjnej za linię telefoniczną nic nie ma, a panowie którzy u nas byli zostali poinformowani o tym, że gniazdo i połączenie jest, tylko telefon jest odłączony. Tż jak przyjedzie z pracy to będzie dzwonił i wyjaśniał. Ja im tych 90zł nie zapłacę bo z jakiej paki jak nigdzie o tym nie ma no wkurzyli mnie na maksa.
ehhhh

Cytat:
ucichlo
dzisiaj mam ktg
teraz latam ze sciera
odkurzam
ide zarazz myc podlogi na kolanach
jestem cala poobrywana od skurczy

no ale widoznie tak musi byc
zobaczymy co mi dzisiaj gin powie
Trzymaj się Kochana!

Cytat:
Myślę, że nie, że już wczoraj by mnie bolało... chociaż kto wie... może mi pożałował

A co do skype'a to nie chodzi o techniczne sprawy. Bo w tym raczej lotna jestem i nie sprawia mi to większych problemów. W pracy dużo korzystałam dzwoniąc za granicę. I tak na prawdę ciężko mi wytłumaczyć o co chodzi, ale jakoś nie potrafię rozmawiać przez to ustrojstwo. Rozmowa nawet z moją przyjaciółką mi się nie klei, a jak się widzimy, albo gadamy przez tel, to potrafimy godzinami nawijać.
Jakąś blokadę mam... dziwną.

Ale uważam, że jest to świetny wynalazek niesamowicie ułatwiający kontakt.
Mam to samo... po prostu mam blokadę jeśli chodzi o gadanie przez to ustrojstwo jakoś nie lubię

Cytat:
czas najwyższy
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 21:09   #918
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
codziennie, czyli 5. Z tym, że to konspekty jakby całodniowe, czyli jak idę na rano do południa to muszę napisać to co robię z dziećmi rankiem, potem scenariusz z zajęć organizowanych, a potem to co robię z nimi przed obiadem. Jak idę na popołudnie to też muszę pisać taki konspekt i w punktach opisać co sobie zaplanowałam np. zabawa taka i taka, przygotowanie do podwieczorku, praca indywidualna etc. i na górze cele tych moich działań. Najwięcej mam do pisania jak mam ranną zmianę u starszaków, bo prowadzę wtedy dwa zajęcia zaplanowane i taki konspekt na ten dzień wychodzi mi średnio na 4-5 stron.

wreszcie
a to sporo tego pisania, a myslalam ze juz nie trzeba z kazdego dnia pisac konspektow. Ale teraz pewnie to juz jak nawyk u Ciebie i idzie szybko

Spacer sie udal, ale na wersztaty nie udalo mi sie zachaczyc. weszlam co prawda do przedszkola ale nie chcialam tak w srodku wkroczyc jak panie spiewaly i tanczyly

A Lejdis - uwielbiam
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 21:54   #919
agus87
Zakorzenienie

dzieki kochane
jak tylko sie cos zacznie dziac dam znac

po ktg okej
jak dotrzymam do poniedzialku to kolejne i wtedy wizytka tez
ale powiedzial, ze jak sie zacznie cos dziac to jechac rodzic
Stary 2011-04-15, 21:55   #920
Ana***
Zakorzenienie

Ale mam zaciesz właśnie czytam o śmiesznych porodach itp. wpadkach zaraz padnę ze śmiechu

Przykłady (z innego forum):

"Przepraszam, czy razem z dzieckiem nie wypadła jakaś instrukcja obsługi

Inna z kolei po szyciu, gdy została potraktowana czymś odkażającym, prosiła gina, by jej podmuchał, bo piecze

ooooo przypomniało mi się jeszcze, że ginka, która mnie szyła (kiepska krawcowa zresztą) prosiła by męża zawołać, bo ona potrzebuje wzorzec"

buhaha
albo to

"Moja kolezanka rodziła córke ,poród odbierał arab ,jak mała wyszła krzyczy ma pani ćurke,a jakie imie ,a ona Sara -a coś nie pasi. A jak łyżeczkował ja po porodzie ,bo łozysko nie odeszło całe ,ona nacpąna dolarganem zamiast spac mówi do niego ej.Husejn czy jak ci tam fajnie sie skrobie polskie chrzescijanski marchewki,a on bardzio lubiec marchewki ,ona tylko bez perwery doktorku"

hahaha

i to

"jak mnie przyjmowali do szpitala, to moj chlop siedzial sobie w poczekalni. Jak juz moglismy pogadac, to mi powiedzial (caly zielony na twarzy), ze widzial... WĄTROBĘ LUDZKĄ....Jak sie okazalo przed chwila jakas dziewczyna urodzila i polozna szla z lozyskiem"

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2011-04-15 o 22:41
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 01:38   #921
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Aguś 3mam kciuki

my rano jedziemy na zawody wkkw (wszechstronny konkurs konia wierzchowego) - międzynarodówki

a w niedzielę na Partynice (Wrocław) na rozpoczęcie sezonu wyścigowego
mam już konie wytypowane i będę grała na zakładach więc 3majcie kciuki
Stary 2011-04-16, 01:43   #922
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam bardzo
Żabciu do porodu mam jeszcze 7 tygodni i wolałabym, żeby Marcelinka tyle wytrzymała. Ale gin uważa, że nawet jakby co i urodziłabym po 36 tyg to będzie ok.
a to racja
niech sobie jeszcze siedzi u mamusi 7 tyg

Cytat:

Super! No to nie ma na co czekać!
No..oprócz wakacji
.
no wlasnie te wakacje

Cytat:
radosny radosny ze hej-czasem az za! ze ja wysiedam przy nim
Super ze z cytologia OK - to w takim razie do roboty
To super napewno uciecha dla rodzicow miec takie radosne dziecko

Cytat:
a ja takie chinszczyzny z prawdziwego zdarzenia nie jadlam nigy

chodzi mi o taka w kartoniku, z makaronem, jak w filmach jedzą
jak kiedy wpadniecie do NY to was zabiore do najlepszej chinskiej restauracji na swiecie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ale mam zaciesz właśnie czytam o śmiesznych porodach itp. wpadkach zaraz padnę ze śmiechu

Przykłady (z innego forum):

"Przepraszam, czy razem z dzieckiem nie wypadła jakaś instrukcja obsługi

Inna z kolei po szyciu, gdy została potraktowana czymś odkażającym, prosiła gina, by jej podmuchał, bo piecze

ooooo przypomniało mi się jeszcze, że ginka, która mnie szyła (kiepska krawcowa zresztą) prosiła by męża zawołać, bo ona potrzebuje wzorzec"

buhaha
albo to

"Moja kolezanka rodziła córke ,poród odbierał arab ,jak mała wyszła krzyczy ma pani ćurke,a jakie imie ,a ona Sara -a coś nie pasi. A jak łyżeczkował ja po porodzie ,bo łozysko nie odeszło całe ,ona nacpąna dolarganem zamiast spac mówi do niego ej.Husejn czy jak ci tam fajnie sie skrobie polskie chrzescijanski marchewki,a on bardzio lubiec marchewki ,ona tylko bez perwery doktorku"

hahaha

i to

"jak mnie przyjmowali do szpitala, to moj chlop siedzial sobie w poczekalni. Jak juz moglismy pogadac, to mi powiedzial (caly zielony na twarzy), ze widzial... WĄTROBĘ LUDZKĄ....Jak sie okazalo przed chwila jakas dziewczyna urodzila i polozna szla z lozyskiem"

hahahahaha padlam !!!!

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 07:55   #923
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Madzia co Ty taka cicha ostatnio
aaa mam dużo na głowie jakoś ostatnio...

Cytat:
zgadzam się.

My wczoraj mieliśmy spontaniczny wieczór. Wyszliśmy z mężem do rodzinki zobaczyć ich domek tak gdzies prze 18 a wracając zaprosili nas znajomi do siebie i wróciliśmy nad ranem. Teraz mąż pojechał do pracy a ja mam masę roboty do szkoły.

Dziewczyny macie jakiś ciekawy scenariusz na dzień matki (dobrze, jakby był połączony z dniem ojca) bo będę miała hospitacje dyrekcji na przedstawieniu i musi być coś wyjątkowego.

Stary 2011-04-16, 08:36   #924
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
a to sporo tego pisania, a myslalam ze juz nie trzeba z kazdego dnia pisac konspektow. Ale teraz pewnie to juz jak nawyk u Ciebie i idzie szybko

Spacer sie udal, ale na wersztaty nie udalo mi sie zachaczyc. weszlam co prawda do przedszkola ale nie chcialam tak w srodku wkroczyc jak panie spiewaly i tanczyly

A Lejdis - uwielbiam
Wiesz to zależy od placówki w mojej poprzedniej nie musiałam pisać, jedynie na hospitacje, a tu muszę z każdego dnia i mam to potem sprawdzane. Wiem, że kiedyś dziewczyny musiały pisać na każdy dzień, ale wtedy gdy robiły awans na kontraktowego, a ja jeszcze nie zaczęłam, ale zdaniem pani dyr teraz się nauczę przynajmniej to robić.Na początku było ciężko, ale teraz dwie godzinki i mam cały tydzień napisany
Szkoda, ze nie udało Ci się dotrzeć sie na te warsztaty o czasie.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie jakiś ciekawy scenariusz na dzień matki (dobrze, jakby był połączony z dniem ojca) bo będę miała hospitacje dyrekcji na przedstawieniu i musi być coś wyjątkowego.
Niestety nie mam, nigdy nie robiłam z koleżankami takiego typowego dnia mamy\taty z wierszykami i piosenkami, raczej robiłyśmy jakieś święto rodziny z konkursami dla dzieci i ich rodziców-tak aby mogli ze sobą troszkę pobyć, pobawić się. Na początku tylko jakieś dwa wiersze i dwie piosenki dzieci prezentowały i to wszystko.
Ale szukaj w necie, pełno tego miodu tam
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 08:44   #925
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Baja szukam, szukam. Generalnie mam schemat w głowie i teraz szukam czegoś w necie. Na bank nie chcę typowych wierszyków tylko bardziej przedstawienie jakieś, tatrzyk coś w tym stylu. No i tak na ok. 20 minut wszystko.

Stary 2011-04-16, 09:37   #926
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 09:43   #927
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć!
Co tu dziś tak spokojnie
A u nas pięknie słonko świeci..

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 09:44   #928
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 13:05   #929
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

U mnie też sliczna pogoda. ja od rana siedzę nad świadectwami, już 10 wypisałam i jeszcze 15 mi zostało ale juz mi rączka lekko spuchła i muszę odpocząć (mój kochany nadgarstek ) . Mąż w pracy, potem mamy iść na spacerek i do mojej babci z dziadkiem A wieczorem chyba będę sama w domku bo mąż idzie na mecz do kolegi a ja się zame dalej pracą

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

dziewczyny mam wielką prośbę, w k. wkleiłam scenariusz jaki wymyśliłam na to przedstawienie, jak macie ochotę to zerknijcie, bardzo mi na tym zależy.

Stary 2011-04-16, 14:33   #930
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc laski!!
ale pogoda bombowa!!! a ja przeziębiona
właśnie skończyłam sprzątac tz cos tam dłubie na podwórku Jutro mamy gości więcciacho upieczone a teraz się relaksuje
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości