|
|
#3511 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Cytat:
. Ciemny blond, kolor akurat bardzo ładny moim skromnym zdaniem, zwłaszcza jak na wiosnę zaczynają się same rozjaśniać i robią się naturalne pasemka . Ale reszta - tragedia. Cienkie, rzadkie, w dodatku wcale nie chcą się układać. Nienawidzę ich! A ja lubię weekendy. Jutro impreza, pojutrze rowerek - czego chcieć więcej (hmm - co by ktoś napisał za mnie pracę magisterską...?). O, trzymam za słowo . Cytat:
.Ja wczoraj znalazłam koszulkę byłego, a to się dobrze złożyło, bo akurat nie mogłam znaleźć pidżamy. Dlatego nie oddam, o nie! Cytat:
.Wróciłam od koleżanki, poplotkowałam, teraz czas się zabierać za magisterkę... Na co mi były te studia? |
|||
|
|
|
#3512 |
|
Raczkowanie
|
Wrrr miałam taki dobry humor. No kurde przez 5 dni w tygodni nie znalazł dla mnie czasu bo ciągle był zajęty kolegami bo ten się nie długo żeni więc trzeba bo ten wyjeżdża za granicę więc trzeba
a, że ja siedzę sama w domu to nie trzeba ![]() a wczoraj mi pisał, że mam rację, że postara się to zmienić i oczywiście, że bardzo mu zależy. Wiecie co czuję się jak dziewczyna na weekend bo tylko wtedy potrzebna jestem by się nie nudziło by miał się z kim przespać i dupa nic więcej |
|
|
|
#3513 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- napisać* |
|
|
|
|
#3514 |
|
po drugiej stronie szafy
|
To zrób coś, żeby przestać się tak czuć.
|
|
#3515 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3516 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Zrób to, nie obiecuj
Bo ja Cię tu rozliczę : D
|
|
#3517 |
|
Rozeznanie
|
wróciło, oh wróciło... już mówię co- chętka na kolczyka w chrząstce... 3 lata tak mi ta chętka wraca, za duzo zdjęć oglądam w necie ;(
|
#3518 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#3519 |
|
Rozeznanie
|
ciagle sie boje, ze zacznie mi sie babrac
i tak juz ktorys raz, kasa jest, odwagi brak
|
#3520 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale wyglądałabym jak ekhmm...![]() A jakieś odżywki i inne cuda kosmetyki? Nie pomagają? Ja też lubię, ale nie podczas postu I na weekend mi się załącza smutne myślenie..Już nie lubię lejdis, happy endy mnie zaczęły irytować ![]() Jakoś mi się smutno zrobiło... W dodatku chłopak, który zapowiadał się na naprawdę wartościowego spitala za granicę do pracy... A ja głupia się spotkać koleżeńsko nie chciałam Skubaniec może przeczuwał, że tak będzie
|
|
#3521 |
|
Rozeznanie
|
14 maja też się Wam przydadzą
|
#3522 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Tylko najlepiej w salonie tatuażu i piercingu robić imho, nie u kosmetyczki. Ale to ja tak trafiłam, więc temu polecam ![]() A potem kierunek apteka, kupujesz spray OCTENISEPT, psiukasz sobie i jest bosko ![]() Ja się do tatuażu zbieram od lat i nie mogę się ogarnąć z tematem, ale kolczyk to siup i już
|
|
|
#3523 | |
|
Rozeznanie
|
czemu 14go? ;> ja nastepna mam dopiero 18go maturke ;P
---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
tylko jest jeszcze jeden problemik, bo mi sie podobaja industriale ![]() a wam? bo ja sie zdecydowac nie moge, czy dwie dziury i sztanga, czy tylko jedna dziurka... ojej ojej ;(
|
|
#3524 |
|
po drugiej stronie szafy
|
I cały maj będziemy siedzieć jak wariaty z zaciśniętymi kciukasami
|
|
#3525 |
|
Rozeznanie
|
ale 12go głownie!!! bo zaprawde powiadam wam (i twarzoksiążka też)
Fizyka jest jak dobra impreza- nikt nie ogarnia ![]() A wracajac do kolczykow- to mi drugi, przekluwany igielka z apteki przez exia mi sie goil jakos tak dziwnie, na poczatku krew sikala jak w kill billu (chyba trafil na jakas zylke czy cos), a pozniej to nawet tego nie ruszalam przez dobre pol roku, dopiero jak wyjelam to mi wszystko sie zaczelo babrac, ale ostatnio znow wlozylam i zyje, nie boli ani nic. Wakacje ida, musze zrobic cos ciekawego
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-04-15 o 23:29 |
|
|
|
#3526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nic mi nie pomaga, totalnie nic. Głupie kłaki . A chłopakiem się nie przejmuj, u mnie jeden zapowiadał się na wartościowego, a wyszło, że jest uzależniony chyba od absolutnie wszystkiego . Znajdziemy lepszych. To ja jeszcze zamawiam kciuki na 28 kwietnia i 29 czerwca .
|
|
|
|
|
#3527 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Poza tym industrial się robi nie tak jak ja chciałam, mój kolczyk jest...jakby to okreslić...z zewnątrz do wewnątrz, w chrząstce, a industriala się zdaje się robi w tej zwiniętej części małżowiny i dziurka jest z prawej do lewej...jak się wyjmie, to to brzydko wygląda. Imho oczywiście. Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi
Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2011-04-15 o 23:34 |
|
|
|
|
#3528 |
|
Rozeznanie
|
Moje dzieciaki mają konkurs
|
#3529 |
|
Rozeznanie
|
|
#3530 |
|
Raczkowanie
|
to będzie spełniona obiecanka
.Ver milion- kochana nie bój się to nie boli ja miałam dwie dziurki w chrząstce jedna koło drugiej ale zrezygnowałam z nich i teraz jak włożę to mało ucho mi nie odpadnie |
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam dziś z łóżka i zasłabłam. Co ja robię?! Od dwóch dni nie jem przez człowieka, który nie miał nawet odwagi ze mną porozmawiać tylko zwiał? Co za kretynka ze mnie
|
|
|
|
#3532 |
|
Rozeznanie
|
masakra, co ja mam robić?
Zadzwonił wczoraj do mnie, odebrałam. Okazało się, że przez pomyłkę. Słyszałam jakiś szumy, głosy i po chwili się rozłączył. Oddzwoniłam to mnie odrzucił. Nie wytrzymałam i napisałam smsa, czy milczenie oznacza zerwanie i nie odpisał. Znów pił wczoraj. Nie wiem, co teraz robić. Przecież on mnie olał (rzucił?) bez słowa wyjaśnienia. Po prostu ZWIAŁ. Już mógł mi to smsem napisać, że 'tak, to koniec' i finał. Czy tak trudno mu odpisać na smsa? Co ja mam teraz zrobić? Przyjaciółka radzi dobijać się drzwiami i oknami, żeby dowiedzieć się o co chodzi. A druga mówi, żeby olać i już nic nie pisać, nie dzwonić, bo tylko się ośmieszę. A ja już naprawdę chciałabym skończyć tę sytuację i dowiedzieć się, o co chodzi. OtTakaJa- też nie mogę jeść i się budzę wcześnie rano ;( |
|
|
|
#3533 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Przestać się ośmieszać, zacząć w końcu stosować się do swoich postanowień.
Próbowałaś już walić drzwiami i oknami, zrobiłaś co się dało. On Cię nie chce, woli wódę. Zrozum to wreszcie i przestań marnować życie na alkoholika, który ma Cię centralnie w ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- No.
|
|
#3534 |
|
Zadomowienie
|
Hej, dołączam się do Was
|
|
|
|
#3535 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiesz co jest najgorsze? Że ja się cały czas łudzę. że mógł to skończyć jednym smsem, ale tego nie zrobił. I ja sobie wkręcam, że on tego nie zrobił, bo jest pogubiony, a prawda jest tak, że już mam tak wyrąbane na mnie, że nawet nie czuje potrzeby, żeby to zakończyć z klasa. Dorosły chłopak, a zachował się jak tchórz. Uciekł bez słowa ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- co się stało? |
|
|
|
|
#3536 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Ewentualnie uświadom sobie, że jak ktoś ma miękkie serce, to musi mieć twardy tyłek. ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------
|
|
|
#3537 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj się roztaliśmy. Już waliło się przez pare miesięcy, dawaliśmy sobie szanse, ale nie wyszło. Ja cały czas mialam nadzieje ze sie uda
Stwierdził, że jest nie gotowy na związek (szkoda , że zauważył to po prawie 2 latach) i że ani ja nie mogę być z nim szczęśliwa ani on ze mną, bo mamy inne potrzeby w związku. I, że jak w końcu tego nie skończymy to będziemy tak caly czas sie klocic i cierpieć. W sumie ma trochę racji, mamy troche inne wizje związku, ale moim zdaniem moglibyśmy się dogadać. Kilka dni temu mówił, że on jest mlody i chce jeszcze szaleć i czuje się jak w starym malzenstwie (nie mam pojęcia dlaczego, wychodzilismy często gdzies razem, albo on sam albo ja sama, nigdy sie nie nudzilismy...) jego szaleństwo polega chyba na tym, ze on nie chcial mieć zobowiązań a tak to musial czasem poświęcic czas dziewczynie ...jak koledzy wołali. Kocham go strasznie i tęsknie za nim, korci mnie, żeby do niego coś napisać ale nie chce być żałosna, niech mnie ktoś sprowadzi na ziemie
|
|
|
|
#3538 |
|
Raczkowanie
|
Witam.
Dwa dni temu zostawil mnie facet. Bylismy ze soba tylko 5 miesiecy ale znamy sie od ponad 3 lat i naprawde sie z nim zzylam. Teraz nie chcialabym chyba nawet na niego spojrzec... Zerwal ze mna za pomoca portalu spolecznosciowego, co pokazalo jego brak szacunku do mnie.. Jestem bardzo zawiedziona, mowil mi ciagle jak to mnie kocha i ze zrobilby dla mnie wszystko. w koncu zaczal co weekend balowac. Coraz mniej spedzalismy czasu razem jakies wymowki zawsze mial. To obudzilo moja czujnosc. Kiedy nadeszla impreza urodzinowa naszego wspolnego kolegi on mnie ze soba nie zabral ;/ No wiec mialam ogolem mnostwo powodow zeby czasem zwrocic mu uwage. Napisal mi ze chyba juz mnie nie kocha, ze nie chce mnie oszukiwac i zasugerowal ze to w wiekszosci moja wina bo sie jego czepialam. Ale czy gdybym nie miala powodow to czepialabym sie? nie... Nie lubie sie z nim klocic wiec byloby wszystko w porzadku. Kiedy rozmawial o tym z naszym przyjacielem i jego dziewczyna, Ten kolega spytal "Jak ty to zrobiles ze ona nie pisze i nie placze?" A on: Wyzsza szkola ;/ Poza tym dowiedzialam sie ze juz ma nowa "kolezanke" wiec nie sadze zeby powodem zerwania bylo moje czepianie sie skoro tak szybko sie pociesza. W dodatku na tej imprezie urodzinowej na ktora mnie nie zabral przelizal sie z jakas niunia ;/ Tego wszystkiego dowiedzialam sie wczoraj... Napisalam do niego sms-a "Fajnie sie calowala?". Jednak jest takim tchorzem ze nawet mi nie odpisal nic... A wiem ze mogl odpisac. Na gg mial opis: Totalnie przygnebienie i rozkur***nie psychiczne. Jak zobaczyl ze bylam na gg to zmienil sts na ten stary. Ja nie wiem juz jak mam funkcjonowac. Mieszkamy dwie minuty drgi od siebie, ciagle bede go spotykac. Chocbym nie wiem jak chciala go unikac to mi sie nie uda, bo w sklepie nawet go moge spotkac... Nie radze sobie... |
|
|
|
#3539 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobrze, że przynajmniej jest to forum bo pomaga człowiekowi otworzyć oczy. |
|
|
|
|
#3540 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

. Ale reszta - tragedia. Cienkie, rzadkie, w dodatku wcale nie chcą się układać. Nienawidzę ich!
. 
a, że ja siedzę sama w domu to nie trzeba 

Ale wyglądałabym jak ekhmm...