|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
|
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik - to chyba przez takie jej zachowania m.in/głównie jesteś nerwowa?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3575 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
jejku, teraz ja liceum wspominam
![]() http://www.youtube.com/watch?v=UdB8w12w2_g
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-15 o 23:46 |
|
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale fakt - z moją mamą jest tak, że nigdy nie wiadomo, co ją wk... i jak szybko. Śmieje się a za parę minut coś ją zirytuje i pozamiatane ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
Behiemłoty to nie jest to, co sałaty lubią najbardziej
|
|
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-15 o 23:46 |
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik no to może rzeczywiście geny
![]() Zbieram się do łoża, czymajta się
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Też idę - padnięta jestem
|
|
|
#3583 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale wisz to było za czasów sventevitha i groma ![]() taka juz stara jezdem niestety ![]() w sumie koncert to nie wiem za jakiej płyty był , ale tak se pomyslałam ze moze wtedy tam byłaś
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-04-15 o 23:50 |
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie mam dzień retrospektywny, wspominkowy, rzewny.
LIST La ven en rose ja chce z powrotem ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- jak się leczy to tarczyca nie powinna miec wpływu, tym bardzij ,że te zachowania od dawna. Coś w niej siedzi z czym sobie nie poradziła, z przeszłości.
|
#3585 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
(no ale wiadomo kogo nie przebije - jeszcze te zabójczy uśmiech mam przed oczami - ale czekajta na 20 - to będzie Big Day i może mi się uda przemówić do rozumu i w pewien sposób doprowadzić do odpowiednich rzeczy on jest najbardziej mój - taki ze studiów - a w czerni to Cullena przebija o głowę )Cytat:
Pokochałabyś brata za czasów studiów - długie włosy miał ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja takowych nie potrzebuję...
Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-04-16 o 00:07 |
|||||
|
|
|
#3586 | |||
|
BAN stały
|
Polly, ale za kogo Ty mnie masz?!
Nie zniżę się przecież do poziomu Plotka Zeberka rulezzz! ![]() Nie wiem, dlaczego, ale dla mnie babka bez lukru się nie liczy Btw - a widziałaś może przepisy na babkę z krówkami/ajerkoniakiem? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też tak się zastanawiałem: "Co ta Maja ✂✂✂✂✂✂✂i?! Przecież nie ma awka z Rybek z ferajny?!" Czymaita mie, bo Jom czepne! To daje 6 kg w ciągu miesiąca. I to mało nie jest. To jest dużo Albo mam deżawi, albo ktoś tu już dawno temu wspominał o wkładaniu poskładanych rzeczy do pralki, bo się podobno mniej gniotą |
|||
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam recenzję Armanda Basi i idę spac,
kolorowych .
|
#3588 |
|
BAN stały
|
To ja też spadam, coś tu się nagle pusto zrobiło
|
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo ![]() Bez Flo Mam pomysł na DETAL którego mi brakowało do obrazka Malowałam w Vanitasie Versace- coś mi ciągle mówiło, że znajomy..aż nie otworzyłam lodówki- kiedy ona była myta? Hmmmm... ![]() Zapach złożony i bynajmniej nie mdły i nie dryndus- chyba ma szansę u W. To i ja spadam- co Ty Gryxiu ostatnio mówiłeś? Sandałki? No to - lacze
|
#3590 |
|
BAN stały
|
Ostatnio baleriny były
![]() |
|
|
|
#3591 | ||||||||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ---------- ---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- Cytat:
![]() ma sieu popłaczyć i z wrażenia zgodzić na oświadczyny? ![]() ---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Cytat:
![]() i po początku powinien byś diśny przytup ![]() ---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- no fiesz, babita, dzwony, pozy, sceny... ![]() ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- w 2000 vel 2001 w Katosach? a nie, to jednak Krakau był ![]() ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ---------- tylko dlatego, ze by się nie dopierły ![]() ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3592 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() fuck znowu pakowanie zaraz przy kawce Was nadrobię a później spadamy na spacer i zakupy
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ale się dzisiaj lipnie czuje w nocy budziłem się co 1h a teraz zmierzyłem temperaturę i 38,6 stopni C.
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no kciałam pisać ale twierdzę to samo - to jest typowy przyład nerwicy - ale nerwica to skutek - przyczyny są gdzies duuuuzo wczesniej - ale zeby znaleźć trza kcieć szukać - piszę o tym bo znam takie osoby z bliskiego otoczenia, ba nawet rodziny - a ponieważ reaguje wobec nich zimnym spokojem, slewą w obronie własnej, nie sprowokuje mnie NIKT, to niestety je tylko nakręca i robie im tym krzywdę - ale cóż są dorosłe, nie będę głaskać. Choć sie ta zastanawiam czasem czy one tego własnie nie potrzebują, nie fiem nie jestem psychologiem. U moich osób jest to rozwalka na tle braku kontroli nad czymolwiek. U mamy było kiedys podobnie ( acz duuuuzo lzej) ale sie uspokoiło - teraz po prostu jest najszczęsliwsza jesli sztuce poukłada na swieta tak jak chce i serwetki tez. Poza tym luuuuz. dziń dybry Madzik - były propozycje kremów - popieram Oeparola, u nas AVA z Q10 nocna, fajna ale ja uzywam pod łoko ino, bo ja sie na paszczu nie moge prawie niczym maziac, z robionych ten Vesenkowy budyń ma boski sład, antyzmarch, no i więcej grzechów nie pamietam moja mama ma tą serię - ale jest tez seria " zatrzymać czas " http://ava-laboratorium.pl/kosmetyk_norm/items/41.html Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-16 o 08:47 |
|
|
|
|
#3595 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Co tam ludzie słychać?I czemu Micielina mnie nie pociesza? ![]() Idę cos potestować,może odlewki od Skrbitk ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) fogle dużó pij pono to dobre we chorobie - ja wyruszam an poszukiwania soku z podbiału |
|
|
|
|
#3597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie poddałeś mi pomysła-zrobię tę babę na ciastowy konkurs wizażowy Szanse na wygranie marne, ale pretekst do upichcenia ciacha świetny Madzik-objawy Twojej mamy sugerują nerwicę natręctw, ale to już pewnie wiesz. Tak jak pisze Rozterka, pewnie sobie z czymś nie radzi. Konflikty i bezradność powodują u takiej osoby napięcie i lęki, które wywołują poczucie chaosu w życiu. A to wymusza działania zastępcze- jeśli nie może uporządkować sobie życia, to porządkuje chociaż przedmioty wokół siebie. To taki jej mechanizm obronny. Bardzo męczący dla otoczenia zresztą. Współczuję ![]() Teziak, wysoka ta temperatura jak na taką wczesną godzinę. Lekarz by się przydał Dobra, czas na kawę
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-04-16 o 09:12 |
||
|
|
|
#3598 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja,ja
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
oooooooo - Łinterja zara pozałuje że spytała - jest sprawa do łinterii - i nie tylko
czy znata spodnie od dresa ale ciemnawe - takie coby mozna na rolki w nich wskoczyc a potem zdjąc rolki i normlanie po mieście brylować nie wyglądając ja Madonna wracająca z Jogi??? kiedys dawno znalazałm w outlecie adidasowe ale nie było mojego rozmiaru - jakbym je wtedy rbała były ja znalazł na teraz ( jaby człowiek wiedział ze sie przewróci to by se usiadł) kolory antracyt, czarny lub śliwka pożadane Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-16 o 09:14 |
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

limbonic art także, a jakze

, ale tak se pomyslałam ze moze wtedy tam byłaś 

(no ale wiadomo kogo nie przebije - jeszcze te zabójczy uśmiech mam przed oczami - ale czekajta na 20 - to będzie Big Day i może mi się uda przemówić do rozumu i w pewien sposób doprowadzić do odpowiednich rzeczy
)

Ja takowych nie potrzebuję...
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a teraz zmierzyłem temperaturę i 38,6 stopni C.

Właśnie poddałeś mi pomysła-zrobię tę babę na ciastowy konkurs wizażowy 
( jaby człowiek wiedział ze sie przewróci to by se usiadł)