|
|
#3541 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Cytat:
Myślę, że są tutaj osoby które sprowadzą Cię do pionu |
|
|
|
|
#3542 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sie dziwie sama sobie ze w ciagu trzech dni tylko jeden sms bez odpowiedzi do EX polecial... Moj tez kiedys mowil ze bedzie pic dzien w dzien bo problemy ma. Ale od tego jest druga polowka zeby pomogla i wspierala... eh bezmózgowce z nich. |
|
|
|
|
#3543 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Kocham Cię, nie mogę bez Ciebie żyć.
|
|
#3544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze te jego głupie teksty "Jesteś super dziewczyną, poradzisz sobie beze mnie" jasne, skoro jestem taką super dziewczyną to dlaczego mnie zostawił? Wszystko mi o nim przypomina, na ścianie dalej wisi nasze zdjęcie w antyramie, ktore od niego dostalam, obok siedzi duży misiek, ktorego dostalam od niego na 18-tkę, na półce stoi wino, które mieliśmy razem wypić... patrze na to wszystko i płaczę. Najgorsze jest to, że ja mam za 3tyg maturę. W takim stanie nie umiem nawet normalnie myśleć a powinnam się uczyć. Potem mam tyle wolnego... przeraża mnie to, bo wiem że będe sama
|
|
|
|
|
#3545 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Nuestro_dulce_amor - ciesz się, że się dowiedziałaś. Masz szansę rozpocząć życie od nowa, bez kłamstw, zdrad, poniżania, wszystkiego co się wiąże z brakiem szacunku...
|
|
|
#3546 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3547 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dowiedzialam sie ze jest Hipokryta itd. I to mowia ludzie z jego grona. Nie wiem czy probuja mnie pocieszyc czy to jest prawda... Tak czy inaczej jego zachowanie i to jak mnie potraktowa boli... ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
Ucze sie w szkole policealnej w weenekdy niestety, w dodatku pojsc w ten weekend nie moge bo sie rozchorowalam. Wiecie od czego? Biegalam w deszczu po miescie i roboty mu szukalam bo wiem ze bardzo jej potrzebowal... Do archiwum na gg nie zajrze. Mialam ostatnio robionego formata takze wszystko sie skasowalo na moje szczescie... Numerow nie usune bo moze beda kiedys potrzebne po cos... Nigdy nie wiadomo. Ale nie mam ochoty sie ponizac i do niego dzwonic itd. zniose to z godnoscia. I tak w tym zwiazku czulam sie, jakbym prosila o milosc |
||
|
|
|
#3548 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Wychodzi na to, że traktował Cię tak przez cały czas. Dobrze, że się skończyło. Zrobił Ci przysługę - dał szansę na normalny związek.
|
|
#3549 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie tak to brzmiało ;/ Kłamstwo, kłamstwo, kłamstwo ;( |
|
|
|
|
#3550 |
|
Raczkowanie
|
http://artelis.pl/artykuly/16579/ant...ozstanie-top-5
Bardzo Ciekawe mysle ze sie przyda
|
|
|
|
#3551 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale u mnie inna troche sytuacja, mój nie balował dużo, bo pracuje, studiuje, ma swoją pasję ktora zajmuje mu dużo czasu , miał dziewczynę i po prostu nie mial czasu na imprezy. Dlatego wolał mnie zostawić, bo wtedy by miał dopiero czas, zeby poszaleć. Smutno, bo mógł ze mną szaleć.Wziełam już tabletki uspokajające, dlaczego nie pomagają |
||
|
|
|
#3552 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3553 |
|
po drugiej stronie szafy
|
I kosztowało go to tyle, co mnie. Nic. I znaczyło tyle samo.
|
|
#3554 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3555 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
"Są ze sobą" 3 miesiące.
|
|
|
#3556 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
On zawsze jest na niewidoku to raz, dwa: Napewno siedzi z kolegami i pije piwo albo zwyczajnie gra... Taki juz jest. Bedzie mi brakowalo jego glupich tekstow
|
|
|
|
|
#3557 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3558 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ale olewania nie będzie Ci brakowało
|
|
#3559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja go nie tlumacze tylko stwierdzam jak samolubni sa faceci. Chca zebysmy my im wszystko mowily, a sami zatajaja swoje problemy jednoczesnie pozwalajac zebysmy sie zamartwialy. ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Olewania nie Wiecie co jest najsmieszniejsze? Ze po rozstaniu nasi znajomi dopiero maja odwage powiedziec, co od poczatku mysleli o naszym zwiazku ![]() Smieszne... A moj przyjaciel stwierdzil ze po porostu mam za dobre serduszko |
|
|
|
|
#3560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
muszę je wziać bo niedlugo idę na spotkanie z kolegą, nie chce mu cały czas ryczeć w rękaw...Podziwiam go, ze się nie odzywa. Mnie tak korci, tak za nim tęsknie a on? Niby też powtarzał, ze jest mu źle i to przeżywa ale w środku. Zawsze jak się pokłociliśmy to dzwonił, pisał że mu smutno że nie chce się kłócić ... może teraz lepiej żeby nie bylo kontaktu, może mniej będzie boleć
|
|
|
|
|
#3561 |
|
Raczkowanie
|
Jedzenie rośnie mi w buzi, a jak coś przełknę to mnie cofa. Boże, ja naprawdę chcę coś zjeść
|
#3562 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem, że 3 miesiące to jest bardzo mało, ale to nie zmienia faktu, że mnie boli ta sytuacja bardzo, bo jest bardzo świeża i taka jakby trochę niedokończona. Tzn. to jest koniec, alee pełen niedomówień. |
|
|
|
|
#3563 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W koncu ktoregos dnia obudza sie i zobacza co stracili... Chyba
|
|
|
|
|
#3564 |
|
Wielka Pani ;)
|
sensiblee ja też mam maturę za 3 tyg. a 4 dni temu rozstałam się z facetem z którym byłam 4,5 roku. I co? Ani razu nie płakałam
Staram się dostrzegać pozytywne strony tego co się stało i ty też się postaraj. Pamiętaj żaden facet nie jest wart naszych łez!
|
#3565 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3566 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiecie jaki on byl na poczatku cudowny?? Naprawde... Chcial udowadniac ze mnie kocha, jak bylam chora przyszedl z trzema rozami zeby humor mi poprawic.. Ehhh martwil sie, troszczyl. Oczywiscie na poczatku mowil ze juz sie wyszalal i nie chce balowac. wyszlo zupelnie co innego. I oczywiscie standardowo starac sie przestal. Bylo tyle rzeczy przeciwko nam... a konkretnie intrygi matki jego dziecka.. Eh ale z milosci do niego nie dalam sie jej podejsc. Nie potafi docenic ze ktos kocha go ponad wlasne zycie |
|
|
|
|
#3567 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oby się obudzili...i to jak najszybciej ![]() Cytat:
![]() Naprawdę nie mam nikogo, mam moze z 2 dobre koleżanki i to wszystko. On był jedynym moim wsparciem a gdy go teraz zabrakło nie mam pojęcia co robić, gdzie i u kogo szukać pomocy. |
||
|
|
|
#3568 |
|
Raczkowanie
|
Spróbuję wieczorem
|
#3569 |
|
Wielka Pani ;)
|
Tylko że u mnie jest jedna różnica: to ja odeszłam bo się wypaliło. Od dawna nie było tak jak kiedyś, byliśmy już bardziej jak znajomi + seks raz kiedyś. On się nie odzywa, zmienił numer i ułatwił mi tym życie
|
#3570 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.