![]() |
#3601 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
![]() ![]() Ja spodnie dresowe kupiłam w New Yorkerze za bodajże 50 zł,proste,czarne,bez żadnych napisów i pasków.Były tez inne kolory.I na miasto też bym w nich wyszła po siłowni,ale na wiosce mieszkam ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chociaż bywanie tam w trakcie porannej kawy grozi zakrztuszeniem, albo chęcią natychmiastowego przejścia na dietę ![]()
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
wiesz co u mnie zapewne tyż - ale za ażdym razem apniw aptece ( coby nie tracic klientów) pyta czy chce pani na jutro - sprowadzimy - no i ja zazwyczaj chce bo mi to ułatwia życie ze za tym nie muszeu latac - zapytaj moze - powinni sprowadzac jesli w hurtowniach jezd
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Na to wygląda ,a le Hope akurat nie miałam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
na mnie kiepawo działały ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() od czasu tej goopiej reklamy czy fogle? ![]() Madzika utulam ![]() Sporce gratuluję ubytku ![]() przez jedno "O" bo jej mniej 3 kilo ![]() Ideu na zakupy z kartą rabatową z Glamoura, ale najpierw idę do łaszka i jeszcze muszę babci TŻ podszyć zasłony ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wojtek ma dziś casting- "Kim dziś będziesz, Wojtuś?" "Świętym Krzysztofem!" "Oj, nie nadajesz się- nie może być swięty i gruby" "A dlaczego nie? "''Wojtuś, bo oni byli najczęściej pustelnikami!" "Nooo...a jeśli jedli bardzo tłuste robaki, bo tylko takie były w tamtej okolicy? Czy to jest wina takiego świętego? To nie jest jego wina" ![]()
![]() |
#3606 |
Konto usunięte
|
Dobry
![]() A mnie znowu nerwoból żołądkowy złapał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() lece miłej pięknej soboty życzę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Madzika tulę
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() fogle to kartę mi już czyta, więc mogę coś wkleić dla Sałaci ![]() w trakcie chaosu DSCF9196.jpg nawet kawałek zachodu widać DSCF9200.jpg
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | |
BAN stały
|
i tso się krzywi?
![]() Cytat:
a znasz Hatestory? Grali na Rozzie i był to chyba jedyny powód, dla ktorego warto było tam iść. ![]() http://www.myspace.com/hatestory mam pastę z tuńczyka ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
To ulubiona emotka Micielówny
![]() A z Gryksem kojarzy mi się ta => ![]() Ja lubię tą => ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
Mój namber łan emotikonek ----->
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
Polly, a ogladałaś kreacje sklepowe w avanti?
http://avanti24.pl/moda/w/sukienki/r...ukienki+midi/1 fidzeu całkiem fajne kiecki i tuniki, np. do Polly mi jakoś pasuje ta ![]() http://avanti24.pl/moda/p/Sukienka_Q...56291605/10499 mi się takie bardzo podobają, ale niestety taki dekolt nie dla mnie ![]()
#3618 |
Konto usunięte
|
Moja ulubienica emotkowa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ta kiecka mi się podoba - http://avanti24.pl/moda/p/Sukienka_H_M/150106610/10499 Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-04-16 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
Matko
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
nie ffiem, ale to ostatnio modny fason, na all widuję, w paru innych sklepach tez powinno coś takiego być
![]() |
#3624 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pandziu idziesz na zakupy z rabatem? ![]()
![]() |
#3625 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, ale tylko jeśli tendencja spadkowa się utrzyma ![]() ![]() O tym samym pomyślałam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A podłogi zostawiasz tak ? ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
never say no to panda
|
na razie idę na rower
![]() się odstresować...
![]() |
#3627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
grozi wypollizowaniem
|
na limbonikach byłam 2 lata pod rząd-najpierw w katosach, a potem w krakowie razem z Emperorem ![]() ![]() ![]() Cytat:
niektore fajne ![]() ![]()
![]() |
#3630 |
Zakorzenienie
|
Przez was chcę tę torebkę - nie wiem, czy już nie wklejałam.
http://avanti24.pl/moda/p/Torebka_Zara/146797142/10499
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.