|
|
#3811 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
Z kartą multibank - 20% w sklepach: Nine West, Vistula, Levi's, Vip Collection, Wittchen, Wólczanka, Molton, Hexeline. W dniach 15-17. 04.
|
|
|
|
#3812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki śliczne gg22, i był rano jogging? ![]() Jadę szaleć na rolkach. Booooska pogoda!
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pobiłam rekord i dopiero co wstałam
Kasiencja ja bardziej myślałam, że właśnie wybiorę się do Ciebie albo Blair ale w tym czasie, żeby najlepiej obie rzeczy odebrać Jesteś dzisiaj jakoś w domu?
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez
![]() nie słyszałam kompletnie jak dzwonił mi budzik i dopiero mama mnie obudziła
|
|
|
|
#3815 | |
|
Pani Buka
|
a to ciekawe
ale tak zapytałam, bo wydaje mi się, że na buzi schudłaś, a to raczej nie mięśnie ![]() Cytat:
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
Butik ma dzisiaj do połnocy -50 % na torebki i darmową dostawę
trzeba tylko wpisać kod rabatowy, którym jest nazwa portalu spolecznościowego o twarzach
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-04-16 o 11:58 |
|
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm ja podejrzewam, że jakoś ok 15 będę jechać do Blair odebrać olej ale to najwyżej umówiłabym się z Tobą na wtorek jeśli by Ci odpowiadało.
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój najdłuższy chomik żył 3.5 roku, to i tak dłuuugo jak na dżungarskiego, wszystkie pozostałe żyły krócej, a miałam ich już z 5 w domu (bo są własnością siostry). A i tak cieszę się że je mam, bo moją siostrę zmieniły nie do poznania - nawet taki chomik ma zdolności terapeutyczne okazuje się!
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
Potrzebuję szybko numer do Kasiencji, plz!
Jadę do tesco i mogę podrzucić przyprawy teraz albo jak będę wracać, w razie czego telefon bo na wszelki wypadek biorę siatkę do auta :P
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-04-16 o 13:33 |
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
to co z dzisiejszym spotkaniem????
na 100% nie jestem pewna czy przyjdę, ale wstępnie się zdeklarowałam na tak. tylko czy to nie będzie problem jak przyjdę z kumpelą?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#3821 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koniecznie trzeba tam zajrzeć gratuluję Zdolniachoa był byl co prawda od 10.30 więc nie poranny, ale nie będę się katowac rannym wstawaniem w jeden z niewielu dni kiedy mam wolne.pobiegałam 30-40min po okolicznych krzaczorach, podziwiałam początki wiosny ![]() bajeczna ale to spotkanie to chyba taki weekendowy spontan żeby soboty nie spędzać w domu. jeszcze się znajdzie termin kiedy i Tobie będzie pasowac
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#3823 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Dziękuję
Cytat:
Bo zawsze miałam i w sumie nadal mam Baby Face.Jestem w trakcie porządków. Umieram Teraz przerwa na obiad i z powrotem do pracy |
|
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
małe chińskie rączki Huli zrobiły 2 pary kolczyków
![]() po pinć złotyyyyyyy... kolczyki po pinć złotyyyyyy
Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2011-04-16 o 16:20 |
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
W poniedziałek żegnam się z psiakiem
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
trust, przykro mi.
Ja właśnie wróciłam z Pieskowej, nie mam siły Poza tym odnowiłam swoją umiejętność łapania okazji |
|
|
|
#3827 |
|
Pani Buka
|
ja dopiero niedawno dotarłam do domu,... byłam na spacerze i zakupach spożywczych i zakupiłam jeszcze śliczną kwiaciastą bluzeczką w C&A
![]() Jojla, co do wtorku to muszę iść na wykład na 16:45, bo mam kolokwium, także jeśli już to przed. a co do kolokwium, oblałam chyba to poniedziałkowe, ale było beznadziejne (z jeszcze bardziej beznadziejnego przedmiotu), a ja mało umiałam, nie dziwię się... chyba jeszcze trochę posprzątam ![]() Trust
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-04-16 o 17:56 |
|
|
|
#3828 |
|
Konto usunięte
|
Trust tule Cię mocno, rok temu też to przechodziłam.
SdC mam swoje sposoby na problemy, ale twój brak delikatności i agresja w moją stronę wywołuje juz w tym momencie negatywne odczucia. Na spotkaniach jesteś zuepłnie inna niż na forum, nie wiem z czego to wynika, może boisz się rekacji ludzi na swoje słowa twarzą w twarz. Mój dobry znajomy jak to zobaczył co wczoraj mi napisałaś to powiedział że gdybyś przy nim wywaliła do kogokolwiek z takim tekstem twarzą w twarz to by ci odwinąl. a jest on osoba spokojną ale takich odzywek nie toleruje. |
|
|
|
#3829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Na żywo aż tak nie narzekasz .We mnie Twoje narzekanie też wywołuje negatywne odczucia. Raczej nic z tym nie zrobimy, bo takie jesteśmy. Ja nie lubię takiego narzekania bez sensu, a Tobie lżej, gdy narzekasz. Nie rozumiem tylko, czemu ja mam ustąpić .PS Czemu nie korzystasz z tych sposobów? Naprawdę takie narzekanie sprawia, że czujesz się lepiej? |
|
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny... Boli mnie to, ale widzę, jak się męczy. Nie może chodzić, nie miał nawet siły, żeby zamerdać na mój widok... Tyle dobrze, że jeszcze ma apetyt...
Nic, tylko płakać mi się chce i nie mogę o niczym innym myśleć, a mam jutro egzamin, na który jeszcze nic nie umiem ;/
|
#3831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie mi przykro jedynym chyba pocieszeniem w tej sytuacji jest to, że ulży się psiakowi w cierpieniu. lepiej go zakończyć niż na siłę walczyć, gdy przynosi mu to cierpienie. moi znajomi tak walczyli o swojego psa prawie rok, cuda wyprawiali żeby tylko żył, a pies zdechł. tyle że w cierpieniach, które oni mu przedłużali. Wiem że z przywiązania ale jednak czasem trzeba odłożyć na bok własne uczuciaCytat:
jaką umiejętność łapania okazji? bo w pierwszym momencie pomyślałam o jakiś zakupach swoją drogą podróżowanie stopem to świetna sprawa a ja posprzątałam całe mieszkanie i zrobiłam sobie domowe spa i czuję się rewelacyjnie. szkoda tylko że praca wciąż leży odłogiem![]() rozmawiałam dzisiaj ze współlokatorem żebyśmy ustalili jakiś grafik sprzątania bo mieszkanie jest tak zapyziałe że strach gdzieś noge postawić. zgodził się ale wiecie co powiedział na mój argument, że nie może byc tak że trzeba sprzatać częściej? podszedł do kuchenki i zaczął "macać" płytę i stwierdził że " nie jest jeszcze tak źle bo się nie klei"
||
|
|
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczymy, co powie weterynarz w poniedziałek. Jeśli uda się zrobić zabieg wycięcia narośli, to jeszcze będzie żył. Jeśli po nim będzie bardziej cierpiał to wtedy podejmiemy tę najważniejszą decyzję...
|
#3833 | ||||
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
baaardzo Ci współczuję...ja się nigdy nie mogłam przez parę dni pozbierać po stracie jakiegoś zwierzaka, ryczałam jak głupia, musiałam poprzeżywać swoje...a nigdy nie musiałam takiej trudnej decyzji podejmować...---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- A, i poszło nieźle - nie aż tak dobrze, jakbym sobie życzyła, ale zwróciło mi się za wejściówkę i koszty, plus zarobiłam na dobrą parę butów jeszcze jutro jadę na parę godzin, dostałam na gorąco trzy zamówienia które zaraz zrobię więc przynajmniej ze 30zł jeszcze wpadnie, no i to co mi się jeszcze uda sprzedać - może jeszcze coś pójdzie
|
||||
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przy głupiej śwince morskiej (miałam 7 lat) ryczałam jak idiotka, a co dopiero przy psie, którego mam już 14 lat. Mam nadzieję, że zabieg w poniedziałek się uda i dzięki temu piesek odżyje, bo na wątrobę dostaje odpowiednie kroplówki...
---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- A i etyka biznesu to jakiś hardkor, zupełnie nie wiem, czego się uczyć... Pogrom jutro będzie ;/ A z milszych rzeczy, kupiłam ostatni dwupak płynu do soczewek w SuperPharm, obłowiłam się w parę próbek podkładów (Chanel i Estee Lauder) w Sephorze i paletkę freedom z Kobo na 4 cienie + biały matowy cień Kobo
|
#3835 |
|
Matka Smoka
|
Cholerko - cieszę się
|
|
|
|
#3836 |
|
Pani Buka
|
rozwój part 2
cieszę się że poszło nieźle
|
#3837 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
miałam identyko. To jest po prostu tak nudne, że się tego NIE DA uczyć! |
|
|
|
|
#3838 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
od kiedy mieszkam sama musze miec wszystko posprzatane, inaczej mnie to denerwuje Tzn jakies wieksze rzeczy, typu niepozmywane naczynia lub paprochy na podlodze..Zakurzone okna na szczescie mnie nie mecza
|
||
|
|
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluję, że Ci dobrze poszło ![]() też bym chciała zarobić na pare dobrych butów w jeden dzień
|
|
|
|
|
#3840 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

Dzięki śliczne 
Jesteś dzisiaj jakoś w domu? 

gratuluję Zdolniacho
baaardzo Ci współczuję...ja się nigdy nie mogłam przez parę dni pozbierać po stracie jakiegoś zwierzaka, ryczałam jak głupia, musiałam poprzeżywać swoje...a nigdy nie musiałam takiej trudnej decyzji podejmować...