|
|
#3661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
ja osobiście też inwestuję podobnie - duze kwoty na buty i okrycia wierzchnie fatałaszki szmatki mam za ceny targowe torebki kupuje rzadko - ale własnie raz wydałam prawie 200 na mega fajną odjechaną - w sensie była cała "moja" i tego nie żałuje bo jest wyjątkowa i od lat się sprawdza - niestety fason worek , ale łatany w bordo i hippi a to love ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
![]() EDIT: jusz spojrzałam
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-16 o 15:06 |
||
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz - 290 zł
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
wim - juz lukłam i edytowałam - duzio jak nic - prezent za to idealny
a mnie sie nie spodobała ani jedna sukienka na 500 tzn nawet jak któreś obiektywnie ładne to komedia na mnie same bombki srompki i tulipany - trudnou Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-16 o 15:11 |
|
|
|
#3664 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a tak przy okazji- Madzik, mensza Ci rwom ![]() Spróbuj się położyć i pospać ![]() Cytat:
I coś podejrzanie drapie ich w gardle ![]() Wyście mnie wczoraj zafujali Ibiszem i Patisonem, to ja mam dziś dla Was jeszcze gorszego hardkora ![]() ![]() Edit: klikanie w powyższą linkę na własną odpowiedzialność! U Winterry spowodowało prawiepawia
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-04-16 o 15:30 |
|||
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
w kwestii torebkóff, to nie przepadam za tym bajerem, ma być pojemna, wytrzymała i tania, tzn. do 50 zeta. Mam 3: małą czarną, sportową przez ramię i dużą czarną z pseudoskórki, oczywiście też na długim pasku przez ramię, nienawidzeu nosić torebki na ramieniu, bo ciągle mi się zsuwają
Do butów tyż ni mam sentymentu - mają być ładne, tanie, wygodne i najlepiej czarne (bo do wszystkiego pasują )Za to kupuję jak szalona wszelkie retro koronki, gothyckie wdzianka (ale tak do 100 zyla, max 150 za coś naprawdę napraffdeu extra), wisiorki i naszyjniki. I perfumy ![]() Red, jak Ci się utracone kg nie podobają, to weź kilka moich
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-16 o 15:32 |
|
|
|
#3666 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ves-masz u mnie dużego minusa
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dolewaj, bo nie zjemy
![]() Jak to minusa Chyba nie spodziewałaś się różowych misiów itp ![]() no dobra, psieplasiam ![]()
|
#3668 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Często omijam tylko muzę,którą podrzuca Maja,albo Panda I zdj długowłosych tyż
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3670 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
no to ładnie, czyżby kolejny minus odstawienia piguł
Cytat:
jak ja mówię że burdel to już musi być coś ![]() mogłabym ewentualnie wkleić zdjęcie wnętrza lodówki, póki jeszcze czysta jest Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, zedytowałam posta z linką. Dodałam dopisek ostrzegawczy
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
Trudno. Ja jestem pogrążona w rozpaczy
Nic nie fidzeu nic nie słyszeu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3673 | ||
|
BAN stały
|
Ja jestem stworzony do kochania
![]() Dopóki nie dojdzie do 41, nie panikujemy Cytat:
![]() Kisiel byś se zrobiła raz kiedyś ![]() Cytat:
![]() --- Dobra, szpadelkowanie, part 2.
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-04-16 o 16:18 Powód: nawet filmiku, ku*rwa, wstawic nie umiem :torba: |
||
|
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
mendium jakie czy co
Kupiłam dziś zapas kisielu (do ciasta mi potrzebny), ale 1 opakowanie planowałam spożytkować klasycznie ![]() Tyle,że kisielek przegrał z budyniem śmietankowym z białą czekoladą ![]() W związku z czym kisiel będzie zjedzony nekst tajm ![]() A teraz szykuję się do obiadu-w piekarniku siedzą w worku odnóża kurczacze w czochu i ziołach ![]() I dogotowuje się brązowy ryż - tu już mniejszy :zrlok: Cytat:
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
Nie powiem jak mnie wnozycowują te jego entery
|
#3676 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
i fogóle więcej niż 1 enter między linijkami, bo zawsze zaznaczam i sprawdzam, czy jest jakiś ważny tekst na biało, czy ktoś se 3 entery wstawił
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-16 o 17:04 |
|
|
|
#3678 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() o
|
|
|
|
#3679 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Emotki, z którymi najbardziej się identyfikuję to:
![]() ![]() [QUOTE=gryx82;26403543] To był zamierzony zabieg stylistyczny, mający na celu wywołanie u czytających mego posta uczucie narastającego napięcia i świdrującej ciekawości, w oczekiwaniu na moją ulubioną emotkę /QUOTE] kota ukradła klopsa, co za żarłok fuck jak mi się nie chce jechać.... wieczorem zawożę małą do babci i tak w kółko..... każdy się będzie trochę zajmować.....i jeszcze ma urodziny next week.... a mnie nie będzie....wracam i zaraz święta....... fuck
|
#3680 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jem tak: bułka z dwoma topionymi serkami śmietankowymi (trójąciki) bułka z kbnsm drobiowym na obiad np. jajecznica/ czasem ryba/naleśniki z jabłkami jogurt nat w międzyczasie herbatniki, banan, jabłko, do picia rumianek i sok jabłkowy. Pasi mi taka dieta. ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- A fogle dziś się pół dnia bujaliśmy z uspaniem. W desperacji wymyśliłam nawet kołysanę, osoby wrażliwe na krzywdę dziecka niech nie czytają : "śpij kochanie, śpij w cholere bo cie zdziele". I usnęła! |
|
|
|
|
#3681 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
idę nadrabiać przynajmniej spróbuję
|
|
|
|
#3684 |
|
BAN stały
|
Kawa mi się skończyła
|
|
|
|
#3685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3686 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
"Wszystkie nietoprze mają brudne talerze i niech idę w cholerę"
|
|
|
#3688 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
troche mleka można ,ale bez przesady, tak samo soków nie za wiele, najwiecej picia to powinna byc woda mineralna, albo kumpot jabłkowy i nie sok własnie ino kumpot ( to chodzi chyba o to samo co z jabkiem surwym i pieczomym...), mleko przetwoprzone można jak najbardziej-kefiry twaruk itpmięso powinnaś jeść (niesmazone ofkors)-nie ficeu w tej diecie
|
|
|
#3689 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
"Zły nietoperz,brzydki jest.A my jej nie damy Cię .Niech się buja jędza jedna,a Ty śpij królewno wredna"
![]() Końcówka jakoś dziwaczna jest
|
|
|
#3690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oryginalne i z pazurem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.

Chyba, że dostanę ją w przecenie jakimś cudem

tzn nawet jak któreś obiektywnie ładne to komedia na mnie 

I nie pisać w Barze,bo Nas pozarażasz 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Kupiłam dziś zapas kisielu (do ciasta mi potrzebny), ale 1 opakowanie planowałam spożytkować klasycznie