|
|
#3691 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
Ad. 2 o fu ![]() Ad. 3 no kbns albo kiełbaska drobiowa, ryba... |
|
|
|
|
#3692 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
oj, znam ten ból nie chce mi się sprzątać najgorzej że nie mam jeszcze mebli i nie mam jak upychać, zresztą po co wypakowywać i układać coś na te półtora tygodnia żeby potem przepakowywać do drugiej szafy a oprócz 2 małych szaf nic jeszcze nie zamówiłam, waham się pomiędzy stolarzem i nanuszkowymi meblami a jakimiś gotowcami i tak pewnie będę się wahać i wahać, aż w końcu szlag mnie trafi ![]() fogle to przeczytałam dziś na klatce informację że w planach jest wymiana elektryki w budynku.. czyli co, mam się nastawiać na to że będą mi rozpruwać ściany i sufity?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3693 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3694 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kołysanka niezła
![]() , co do wymyslania kołysanek proponuję zacząć :"była sobie natalka" i dalej nawijasz o zyciu codzinneym np:"była sobie natalka dziewczynka bardzo miła ino sie jej babcia strasznie felerna trafiła gdy przychodzi do wnusi o✂✂✂✂✂✂✂ daje mamusi mamusia sie strasznie wkurza a nietoperz oburza w końcu skrzydła swe zwija i wraca skąd przybyła "
|
|
#3695 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3696 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3697 | ||
|
Zakorzenienie
|
niezła kompozycja
mam takie same rolety Cytat:
Cytat:
to leć do sklepu ![]() Nadrobiłam i tyle mojego bo muszę posprzątać a następnie brać sie za robotę (podjęłam sie dodatkowej fuchy, za dodatkową kasę of kors, tylko teraz jestem zakopana po uszy i już nie mogę na to patrzeć )
|
||
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3699 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A my chwilowo nie możemy się pozbyć szafy bo wnękowych w końcu nie zrobiliśmy. Winter |
|
|
|
|
#3700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3701 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
świetne! krótkie a tyle treści! Cytat:
![]() kiełbaska to kiełabaska a ryba to ryba, parówka to tez nie mienso ![]() zapomnialam sie wyspowiadac z ulubionej ikonki oto ona: ![]()
|
|
|
#3702 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Pff
|
||
|
|
|
#3703 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Cytat:
Polly pisz ksiazki dla dzieci
|
|
#3704 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kameno-zadzwon kiedy beda robic tę zmine i jaki zakres-bo jak beda pruc to bez sensu-ale moze tylko klatkowo bedą wymieniać (tak jest przewaznie) a w mieszkaniu lokatorze wymien se sam
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, Pin
Red - i już masz kołysankowy repertuar Co jak co, ale na Barowiczki można liczyć, c'nie?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3706 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie zakładam
![]() A skąd wiesz? No ja myślę, że emotki ![]() Cytat:
Wiecie co Wam powiem?![]() ![]() Cytat:
A co do białego to chyba jednak muszę ten avek zmienić. O na jakiś jajkowo świąteczny ![]() O wiecie co, a ja to wyglądam jak ta ikonka -> ( i ona mi się podoba ![]() Dla potomności zacytowane, może to początek czegoś, może coś z tego wyjdzie, powstanie ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-16 o 18:44 |
|||
|
|
|
#3707 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do kołysanek-to ja nieraz se myślałam na głos kołysankowo
np:-oj zapomnialam ja ci wyprasowac se gaci i z praniem sie nie wyrobie moze jutro to zrobie
|
|
#3708 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
To jeszcze ode mnie: Aaa śpij bobasku bo nietoperz zły namierzy cię po wrzasku i przyleci, zmolestuje, skulne chwyty przetestuje i nie wyśpisz się w ogóle. ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Polly, właśnie! Ja mam prasowanie a siedze i wymyślam kołysanki! Dzięki za przypomnienie
|
||
|
|
|
#3709 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a u mnie dzis dziecko prasowało bułałaahahahahahahahah
|
|
#3710 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3711 |
|
grozi wypollizowaniem
|
red-a ja mam pytanko=-czy ty k...nie jestes w ogole zmeczona?
|
|
#3712 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
mnie to też zastanawia
![]() i jeszcze ma czas na wizaż ![]() chyba, że Red to cyborg? Ja nie miałam czasu na nic w tych pierwszych tygodniach po powrocie do domu z małą. Mam wrażenie, że ciągle siedziałam i karmiłam
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
Red to prawie jak Robocop
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3714 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom dokładnie, a w kazdym miedzyczasie padałam na ryj i spałam ..potem mi sie wszystko myliło,czy to dzien czy noc i kiedy ja sie kąpałam ostatnio
|
|
|
#3715 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
normalnie jak zombie myślisz, że następnym razem jest się lepiej zorganizowanym?
|
|
#3716 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też chce już schuść i jeszcze kiedyś zjeść białej czeko ![]() A może nie chce tej białej czeko? ![]() Nie, nie chcę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przyda się Cytat:
Cytat:
Niech ktoś to zrobi za mnie ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Red to przecież Witch
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#3717 | |
|
Nindżopesz
|
Wykorzystywaczka!
Cytat:
Hm No w sumie nie. Jak karmie to se leże, odpoczywam i czytam książkę, jak śpi to ogarniam co mam ogarnąć i się obijam na necie. Kąpiel zajmuje nam z 10 min, ja sama biorę prysznic ze trzy razy dziennie. TŻ buja więc to mi odpada, pieluchy zmienia jeśli coś akurat robię, pralka pierze, prasuje się szybko bo to wszystko małe, picie se robię w termos żeby było szybciej a jem gotowce, TŻ sam sobie gotuje jak zawsze i biega na zakupy i załatwia papierkologię... A jeszcze wpada moja matka i pomaga z praniem ręcznym albo siedzi nad nią jeśli TŻta akurat ni ma. No nie powiem żebym się specjalnie wysypiała ale np. dziś kimałam coś po dwie godzinki między 22 a 11. Podejrzewam, że schody się zaczną w momencie chodzenia na długie spacery przy tych wszystkich przygotowywaniach bo narazie tylko okno/balkon. ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Agnes, no właśnie, nie szukasz nowej roboty? Zamęczą Cię |
|
|
|
|
#3718 |
|
grozi wypollizowaniem
|
red-moze pomyśl o załozeniu prywatnego złobka
, twoje +2,3 maluchy i kasy w woooj-w kraku paczyłam ze 800-900 od łebka bez zarcia (płatne dodatkowo)
|
|
#3719 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() wtedy bierzemy łopatkę i idziemy dołek kopać na truchło wróciłam z rowerku i trochę padam... zaraz lecę pichcić potrawkę wołową z papryką
|
|
|
#3720 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

ile się naczekałem w przychodni żeby mnie lekarz przyjął.Anginę ropną mam

A i tej ->